Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
zippofcy #890 üzenetére
Az, hogy nem tudod reprodukálni a problémát, nem jelenti azt, hogy nem is lehet/nem létezik. Ha vennéd a fáradságot (jaj, tudom nehéz) és el olvasnád a topic második felét tudhatnád, hogy többeknek jelentkezett a probléma ami nem felület föggő - és ha tényleg érdekel a probléma oka felkeresed kamikaze bocit, aki valószínüleg pontosan el tudja magyarázni annak okát.
[Szerkesztve] -
-
harry
veterán
válasz
zippofcy #876 üzenetére
Megkereslek, és megmutatom, hogy igenis, késik az egér. De csak felemelés, majd hírtelen lerakás, és rántás után (ami azért egy játékban nem ritka, noha csak néha lehet észrevenni). Itt nem arról van szó, hogy mennyire emelgetem el az asztaltól, vagy hogy már 3mm magasan is reagál, ezt nem nehéz észrevenni. És a standby módot NEM arra írtam, hogy a ledsor kialszik (illetve ez is standby, de elvileg az optikán nem változtat), hanem arra, ha felemeltem. Ha az asztal felett lebegteted akkor persze, hogy ''egyből'' reagál, hiszen így nem lehet észrevenni azt a 0,5 sec késést. MX700hoz ne hasonlítsd, hiszen az optikai, más technológia, érzékelő, stb.
Próbáld ki ezt: windows, fogod az egered, majd gyorsan felemel, lerak, elránt, emel, lerak, ránt, emel, stb. Így csak ugrál a kurzór (vagy meg sem mozdul), de ha hosszab távon mozgatod az egeret lerakás után akkor gond nélkül követi. Eleinte nekem sem tűnt fel, de olvasgattam a fórumot, és valaki írta, hogy van ilyen problémája, megnéztem, és nekem is feltűnt. Mikor haverom kezéba adtam az egeret ő egyből észre vette... szóval lehet neked eddig valamiért nem tűnt fől. De szerintem kérdezd meg Kamikaze Bocit, ő eléggé otthon van a témában, asszem neki volt először MX1000-ese, talán pontosabban is el tudja magyarázni a hiba lényegét.
Ne érts félre - nem azt akarom mondani, hogy rossz az egér, én is sokat játszom, gyakorlatban csak ritkán érzékelni a fent leírtakat, játék hevében nem nagyon tűnik fel, főleg ha magas sensivel játszol vagy lassan fordúlsz de ettől függetlenül létezik. -
harry
veterán
válasz
zippofcy #861 üzenetére
Jóember, én tapasztalatból beszélek, és a korábban szólók többsége is - a lézert direkt úgy csinálták, hogyha felemeled kikapcsol (takarékos üzem lehet), hogy ne bántsa a szemed, ha belenézel - és mikor lerakod érzékeli, hogy van alatta valami, és újra bekapcsol, na ez tart nagyon rövid ideig, és ezen az sem változtat, hogy te hogy tudsz CSzni.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged