Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kipróbáltam ezt a Restore nevű csodalöttyöt. Sokat nem vártam, 400ml 9k, gondoltam egy próbát megér, mert nagy tempónál illetve nagyobb fordulaton csipegette az olajat, tehát mindig figyelnem kellett az olajszintet.
Kell neki idő a beépüléshez, nem azonnal fejti ki a hatását, nálam 500km kellett. Amióta benne van, 1ml olajat sem kért (1 hónapja), folyamatosan a nívó tetején csücsül az olajszint, pedig direkt azt kapja és úgy, amitől eddig csipegette.
Szóval bármennyire is hihetetlen, de segített, és megszüntette az olajfogyasztásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest