Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
kisza25 #334118 üzenetére
De nem ezt csinálják az emberek?
Jaj vettem egy elemes autót, NAGYON gazdaságos, mert csak 3 forintba kerül egy kilóméter.Igen arról hogy vette 24 millióért, meg 6 millért építtetett ki töltési lehetőséget arról csitu van. Ha veszek egy 8 millás Mustangot, akkor mennyi km alatt tankolom el a maradék millókat?
Én meg nem karbantartásnak számoltam, lévén 2 évvel később kerültem meg vele a háztömböt.
Amúgy eredetileg az volt a terv hogy rendbehozni nagyjából és eladni profittal, de hamar úgydöntöttem hogy megtartom.
Egyelőre nem akarom eladni. de beáraznom nehéz lenne. NEPPER mondta hogy instant ad érte azonnal 1 millát ha el akarnám adni, OT-s rendszámmal meg ugyanilyet láttam 4 millióért árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest