Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Én Ausztriába jártam ki dolgozni ~450 km-re, volt hogy munka után indultam haza este 10-kor, mert valamit el kellett intéznem itthon és másnap mentem is vissza, de akkor sem mentem sehol sem 200-al.
Az egész útból 170-200 km volt autópálya, a többi országút.
Amúgy a 10 év alatt többször mentem 4:15-4:30 perc alatt(110-es átlag), egy megállással, de volt 8:45 perc is (hószakadás). Igazából nem rajtam múlt, hanem a körülményeken. Volt hóesés, felhőszakadás, útépítés, baleset...
Ha 130-as átlagot tudtam volna menni akkor lett volna 3,5 óra, másnap így is, úgyis mosottsz@r voltam
Amikor melót kerestünk kint, akkor 1100-1200 km-t mentem, mert aznap oda-vissza és ott is megjártunk több várost/falut.
A forgalom még óra szerint 140-150el is folyamatosan megfogott, a 140 tempomat tudott a leginkább működni.
A trafi is előbb villan kint, mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest