Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• varmi2

nagyúr

válasz Sir Riccio #79087 üzenetére

Itt nem arról van szó, mint korábban, hogy az eth ára leesett, és pár hónapig nem éri meg, de ha vissza megy az eth, akkor nagyot kaszálsz majd. Az eth kiesik teljesen a bányából, és az a hatalmas hashrate ha szétoszlik a többi coin között, akkor mind sokszorosan veszteséges lesz. És nem lesz más, mint eladni a kártyákat. De ekkor sok száz vagy sok ezer másik kártya fog a piacon landolni. ÉS az összes bányászható sitcoin, vagy teljesen megszünik(mert senki nem bányássza), vagy a coin kibocsájtók időben lépnek, és átállnak valami asic gép által bányászhatóra, és életben maradnak. De ugye ez lényegtelen a vga bányásazoknak.

Amit most leírtam, ez nem fantazmagória, ez nem jövőbe látás. Ez kőkemény matematika, amit eddig senki nem cáfolt meg, az hogy én most vettem a riget és mindenki hülyeséget beszél, aki azt állítja, hogy nem lesz vga bánya, az nem cáfolat. ÉN matematikai úton levezettem az én álláspontomat. De senki más nem vezette le matek segítségével, hogy nincs igazam. Csak a levegőbe beszél, mindenféle bizonyíték nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák