Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Úgy döntöttem, próba jelleggel a jelenlegi gépemet befogom bányászatra.
    I3 4160 8 gb RAM, és egy GTX 1050 (nem Ti)
    Csak ismerkedés céljából, ezzel a géppel nyilván nem fogok milliókat keresni.

Elolvastam ezt a logoutos cikket a témában.

Pool: zclmine.pro – ez talán tiszta, ennek az adatait írom be a miner-be, és oda fogok bányászni.
    Miner: DSTM's … Kérdés: ez jó lesz nekem? Egyrészt topik összefoglalóban mást javasoltok, másrészt letöltöttem, de a defender kapásból megfogta.

Wallet: Na, ez nem teljesen tiszta – bár ha jól olvastam ez a kérdés már lehet inkább a másik topikba tartozna, de ha már úgyis írok ide: Ez a kis virtuális pénztárcám, ahova a coinjaim érkeznek, és innen tudom a kibányászott coin-okat pénzre váltani.
    A linkelt cikkben Bittrex – itt már csak meghívóval fogadnak – illetve electrum van.
    A Bittrex felhős, az electrum ahogy látom szoftveres.
    Letöltés után mik a lépések? Gondolom adatokat meg kell adni, bankszámlaszám, stb...??
    Közben utánaolvastam, tehát ez egy egyszerű regisztráció tul. képp. Hogyan tudom majd kiutalni a lét? :)

Köszi előre is a segítséget, az is megfelel, ha linkeltek olyan oldalt, ahol ezek le vannak írva :R

Új hozzászólás Aktív témák