Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz oleslie #17589 üzenetére

Úgy, hogy ha nem igazán értesz hozzá, először olvasod végig a Gentoo Security Handbook-ot, és minden nap csak egy pici erőt tudsz rá áldozni, úgyhogy nem vagy benne biztos, hogy amit csináltál az jó és elég-e. :P

De most már mindegy, mert nem hiszem, hogy az időszakos ingadozásokat meglovagolva vissza tudnék jutni 1000-ig. Legfeljebb az egyik oldalról értelmezett hatalmas szerencsével, de abban az esetben ez nagyon relatív, mert másik oldalról ez azt is jelentené, hogy durván kipukkadt a lufi, akkor viszont már nem olyan nagy öröm 1000-ren ülni :DDD (pszichológiailag akkor volt a legjobb, mikor olcsó volt és éreztem, hogy fel fog menni, kicsit ellentmondásosan az is rossz volt, mikor túl gyorsan ment fel, mert ugye rá voltam doktrinálva, hogy onnan kötelezően beszakad és rezidens udvari bolond leszek amiért őrzöm ahelyett, hogy profitot hasítanék míg lehet... :D)

Ennyire manipulált és őrült piacon el lehet felejteni a MACD diagrammokat és az orderbook bámulós intuíciót is. Csak az tudja, hogy mikor merre megy és meddig, akinél épp a legtöbb DRK és/vagy BTC van most egy kézben az exchange-eken. Jó kérdés, hogy 25.-e környékén legyalulja-e a piacot BTC profitért, vagy tovább őrködik, hogy magasan maradjon az ár, mert hosszabb távon is DRK-ban szeretné őrizni azt a tőkét, amit már belepumpált (nekem így tűnik egyelőre, de persze 50-50%, hogy csúnyán átbaszott, ezt tényleg csak ő tudja és talán ő maga sem döntött még, hanem most is folyamatosan teszteli még a piacot a döntéshozáshoz: mennyit vehetne ki, ha kiszállna és meddig tudná még pumpálni úgy, hogy stabilan ott is maradjon).

Új hozzászólás Aktív témák