- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Keresgéltem a topicban, de nem találtam választ a problémámra, mondjuk azt sem tudom mik a kulcs szavak...
(Ő pl hasonló cipőben járt)
Van egy HP Tablet (4gb/64gb/Intel Atom x5-Z8500/multi-touch 2048 x 1536) eszközöm, amin eredetileg win 10 pro volt. Ez eléggé döcögve ment, így gondoltam egyet és elkezdtem rá különböző x86 androidokat telepítgetni, eredetileg egy 32 GB partícióra, de ezek közül egyik sem tetszett, vagy valami nem működött megfelelően.
Nem tudom mikor, de valamelyik telepítésnél elronthattam valamit, mert windows már nincs rajta, és azóta kb semmit nem megy fel rá. Ami fixen felmegy rá az a linuxmint 18.3 cinnamon 64bit, de ezen kívül semmi.
Mikor beteszek egy újabb USB-t, szinte mindig azt mondja, hogy "boot device not found, please install an operating system on your hard disk", de egyik usb telepítőt sem ismeri fel. Másik verzió amit pl a RemixOS csinál, elkezdi telepíteni magát, de több órán keresztül nem történik semmi, csak a logoját látni.
Fogalmam sincs mit kellene csinjálni.
A cél egy működő rendszer, ami jól kezeli az érintő képernyőt, és nem olyan akadozós mint win 10 volt.Biztosan találkoztatok már ilyennel, és remélem tudtok nekem segíteni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fogyjunk le!
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest