- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #36545 üzenetére
Értem, akkor első dolgom lesz kikapcsolni.
A külön pendrive nem az igazi nekem, inkább ha megoldható a videó foglalt, az lenne a jó. Ha az előre leválasztott partícióra rakom a rendszert és ugyanoda a GRUB-ot is (pl. sda4), akkor az máshoz nem nyúl gondolom, mást nem gyalul le és megmarad a Win Boot Loader is?
4 GB RAM gondolom bőven elég neki, hibernálást nem használom másik rendszereken se, szal 2 GB swap is elég?
Nem csak kipróbálás a cél, az már megvolt régóta VB és VMware-ben, hanem xy eszközök tesztelése és vizsgálata a két rendszerben, illetve maga az élmény, mert korábban másik gépen tetszett élesben.Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy mivel notebook, xy drivereket felrak automatán, gyárilag tartalmazza, vagy nekem kell külön levadásznom? Intel HD Graphics 2000 és Realtec HD Audio van fent Winen. Illetve a fényerőállításhoz külön fel kell rakni xbacklightot [link], vagy ezzel a módszerrel célszerű csinálni [link].
(#36546) spammer : kösz az infót!
Jártam én már erre korábban is, használgattam így-úgy.Amik a másik topikokban voltak felhozva dolgok, az más...attól még maga a rendszer tetszik és öröm felfedezni, használni. Ha meg olyanra van szükségem, ami másik platformhoz kötött, akkor Win. Ezért is van multi-boot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest