- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
emcee825 #1186 üzenetére
alapvetően nekem sincs gondom, ha többet kell kattintani, csak ugye még ez is limit-es kb bármelyik banknál.
Mondjuk az egy jó, hogy wise saját számla (bár a kedvezményezett neve miért a TransferWise
), mert ott a nevemen van és onnan LY-re, ebbe még nem is lehet belekötni
-
amargo
addikt
-
vnorbi
aktív tag
válasz
emcee825 #1138 üzenetére
Bogarat ültettél a fülembe, rákérdeztem, hogy nincs-e köze a lassú utaláshoz ennek a decemberi dokumentumbekérésnek. Azt elismerték, hogy a felfolgozással még nem végeztek (nem volt elég bő egy hónap), de egyértelmű válasz nem érkezett, hogy szándékos volt-e a januári összes utalásom ilyen-olyan mértékű késleltetése, csak ígéret, hogy a jövőben próbálnak a 2 munkanapon gyorsítani.
Mindenesetre ma 150 ezer forint egyben utalva azonnali utalással kijött tőlük.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
emcee825 #1136 üzenetére
December 20-án kértek be dokumentumokat (bérpapírt és 3 havi bankszámlakivonatot, amin látszanak a fizu érkezések és a Lightyeares beutalásaim). Ezeket feltöltöttem aznap, nem jött semmi visszajelzés, de nem is kértek semmit utána.
Decemberben később még működött az azonnali kiutalás, azóta ragadnak be, mióta volt néhány többszázezres be-ki utalásom. A mostani levelezésünk során sem tért ki a support olyasmire, hogy valami változott a besorolásommal kapcsolatban, várnak valamire tőlem, vagy valamilyen vizsgálat még folyamatban lenne. Meg ugye meg is érkezett eddig minden, csak mostanában lassabban.
Egyébként hogy árnyaljam a képet, pár hónapja egyszer a befelé iránnyal is történt ilyen. Nem nagy összeg volt, tízezres nagyságrend, de egy napnál tovább tartott, mire jóváírták a Lightyear egyenlegen.
-
HIJ
őstag
válasz
emcee825 #863 üzenetére
Akkor ha jólértem azzal járnék a legjobban, ha FT -ban juttatnám oda a LY -re és ott váltanék.
Ez is eszembe jutott, de pl Revolutról lehet FT -ot utalni LY -re? Mert korábban próbáltam már, de nem jöttem rá hogyan kell. A LY egy magyar bankszámlaszámot ad, de Belga címmel és ez valahogy nem ment át a Revo -n...Egyébként az Erste utalási költsége 0,3% max: 10 000 Ft, de ugye ez Revon keresztül ingyenes lenne...
-
ACE-
addikt
válasz
emcee825 #810 üzenetére
Hát én most 480K-t utaltam volna, és megfogta... Azt írja 17-én (!) érkezik meg... de előtte volt több utalásom is, 260K is, és mindig azonnal megjött, legutóbb augusztus 27-én. Pedig én eddig azt gondoltam a Wise rendszerét használja, a beutalással pl. sosem volt gond...
-
vnorbi
aktív tag
válasz
emcee825 #652 üzenetére
Firefox-ban nem jelenik meg nálam (két gépen is néztem, Windows, Linux, privát mód, cache és sütik törlése, ad block sincs az oldalon engedélyezve, de nem jelenik meg). A DevTools Network tabját figyelve megvan a letöltése (https://lightyear.com/resources/icons/User-Security_eye-closed.svg), és külön maga ez a kép meg is jeleníthető a link alapján, de az oldalon nem látszik. A nyitott szem már igen, csak ahhoz először rá kell jönni, hogy hová kell kattintani először, de visszaváltva megint nincs ott semmi.
Chrome-mal jó.
-
z123456789
addikt
válasz
emcee825 #586 üzenetére
Köszönöm.
Ezt most vettem csak észre.
Jó hosszú olvasmány, de nincs sok idő, neki kell állnom.
Gyönyörű mutatvány lesz jövőre az idén különböző kripto platformokba befektetett pénzem utáni adóbevallás...napi kamatok, ráadásul kriptóban jóváírva...nem igazán voltam tájékozott mielőtt abba is belevágtam. -
demike93
tag
válasz
emcee825 #453 üzenetére
köszi az infókat. miután írtam rájöttem, hogy egyesült államok kellhet (csak usa-ként kerestem és olyan nem volt
).
megvan a számlaszám és a bankazonosító is.
És az utaláskor magánszemélyt kell kiválasztani. -> mit kell megadni keresztnév és vezetéknévnek?
illetve amikor meg kell adni a címzett címét, akkor csak a lightyear bankjának a címét adja meg, gondolom akkor az kell a revolutnak is. csak amikor meg kell adni azt, hogy kinek utalsz akkor a lightyear neve kell és nem a bankjának a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest