- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
concret_hp #825 üzenetére
Az eurós számládra utalod...
-
ACE-
addikt
válasz
emcee825 #810 üzenetére
Hát én most 480K-t utaltam volna, és megfogta... Azt írja 17-én (!) érkezik meg... de előtte volt több utalásom is, 260K is, és mindig azonnal megjött, legutóbb augusztus 27-én. Pedig én eddig azt gondoltam a Wise rendszerét használja, a beutalással pl. sosem volt gond...
-
ACE-
addikt
Kicsit csalódtam most, kellett volna pénz, tegnap át akartam utalni a fő számlámra hogy onnan kártyával fizessek vele, zárolta, és most azt írja ki hogy várható érkezés kedd... Eddig AFR-ben érkezett, még hétvégén is, de így akkor nem fogom ott tárolni a pénzem mert mint látható ha hirtelen kell nincs rá biztosíték hogy meg is érkezik... Meg ez a hülyeség hogy utalásnál jelszót kér...
-
ACE-
addikt
válasz
UberMutant #186 üzenetére
Óva intek mindenkit attól, hogy egy linkről lépjen be pénzügyi app-ba, mindig az adott szervezet főoldaláról kell belépni!!!
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda #128 üzenetére
"hogy a Revoluton kívül már sehol nem lehet korlátlanul bankkártyáról pénzt feltölteni az ingyenes csomagokban, és szerintem már az sincs túl messze, hogy ott is bevezessenek erre valamilyen limitet."
Szerintem ilyesmit ne terjessz... ha ezt bevezetnék, akkor elérnék, hogy kb. az összes magyar ügyfelüket elvesztenék... hiszen még magyar gyűjtőszámlájuk sincs, így az ingyenes beutalás magyarországról kizárt lenne, és így pedig a használhatósága a nullára redukálódna.
-
ACE-
addikt
Milyen 20 eurós promóciós kódról beszéltek? Az ami már nem él? Vagy van valami másik is ami még aktuális?
-
ACE-
addikt
Furi én simán vissza tudtam váltani a reward-ot (0-ra csupaszítva a számlámat), és visszutalni a számlámra... biztosan azért mert én utólag kértem a reward jóváírását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest