- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
demike93
tag
válasz
emcee825 #453 üzenetére
köszi az infókat. miután írtam rájöttem, hogy egyesült államok kellhet (csak usa-ként kerestem és olyan nem volt
).
megvan a számlaszám és a bankazonosító is.
És az utaláskor magánszemélyt kell kiválasztani. -> mit kell megadni keresztnév és vezetéknévnek?
illetve amikor meg kell adni a címzett címét, akkor csak a lightyear bankjának a címét adja meg, gondolom akkor az kell a revolutnak is. csak amikor meg kell adni azt, hogy kinek utalsz akkor a lightyear neve kell és nem a bankjának a neve? -
demike93
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogy ha Revolutról szeretnék USD-t küldeni a Lightyearre, akkor milyen adatot kell megadnom a Revolutnak, hogy megtalálja a pénz a címzettet?
Címzett számlájának országa
Észtország ??
Pénzem
USD
IBAN
??
BIC/SWIFT
Lightyear-ben ezt megtaláltam
Vállalatnév
Lightyear Europe AS. Client Account
-nem kötelező-az országban és IBAN-ban nem vagyok biztos, illetve rég használtam már a revolutot dollár küldésre, a megjegyzést/reference-t majd csak konkrétan akkor tudom beírni amikor már írom a küldendő összeget, igaz?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest