- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
emcee825
csendes tag
Megértem.
Technikailag nem saját számla van mögötte, végül viszont az ember saját számlájára kerül.
Nem tudom, hogy egy bírósági ügyben mi lenne a kimenetel, de úgy sejtem, hogy a kisbefektető húzná a rövidebbet. Amúgy érdekes lenne egy hivatalos álláspont erről, mert többször tapasztaltam, hogy szigorú értelemben nem okés a dolog, úgy mint ebben az esetben, de aztán pedig mégse gördítenek elé akadályt. Engem nem érint, megoldom máshogyan. (pl. WISE-ra utaltatom ki, majd onnan 50 ezrenként utalom LightYear-re). Tudom, itt majdnem mindenki egy kattintással szeretne mindent megcsinálni. Nekem nem probléma, ha az ingyenességért cserébe nem egyet, hanem 21-et kell kattintanom. Persze nem vagyunk egyformák. -
Én is 10 M alatt látom a kis pénzt.
Én 4 k dollárt és 1 M forintot raktam be főleg az itt tanácsolt All worldbe raktam be és az eddig a legstabilabb .
Nekem eddig szimpatikus a LY emailben is gyorsan válaszolnak.
Nekem is van ilyen meghívom ha valakinek kellene írjon rám bár mostanában ritkán lépek be. Igazából azt nem tudom mi legyen májusban felszabaduló állampapírral. Valószínüleg indítok egy újab tbszt. -
MrSealRD
veterán
Én csak most regisztráltam pár napja... de beküldtem 200K-t. Viszont nem azért regisztráltam, hogy szöszöljek szóval egyelőre ez a próbakör ha lemegy akkor én havi 100K-t tolok bele...legalább
De az én hülyeségem, hogy már szolgáltatókat is kezdem diverzifikálni, mert sose lehet tudni, és inkább jobb félni mint letolt gatyával várni a kárpótlást ami ki tudja mikor jön meg... Készülj a legrosszabbra de számíts a legjobbra...vagy hogy is van a mondás. -
Hát ha nem lesz más revoluton keresztül oldom meg ( csak sok utalás plusz költséget jelent ):. Elmúlt években kétszer használtam revolutot nagymennyiségű deviza váltásra nem bennem van a hiba szerintem.
Metál előfizetesem van revon ott rendes bankszámlaszamot adnak azzal nincs baja a Gránitnak .
A Lightyear ad ach route számot ami ahogy utána néztem belső Amerikai utalasokhoz kell.
8311714531
Ennyi a Lightyear dollár számlaszámom.
Vagy használjam csak szimplán a forint számlaszámot? -
emcee825
csendes tag
Lightyear-re be- és kiutalás esetén is alkalmaztam ezt mind 20 (régebben), mind 50 ezrével (mostanában), gyorsan egymásután, ahogyan létre tudtam hozni a tranzakciókat. Kiutalásnál mindezt azért, hogy biztosan mindig AFR szerint teljesüljön. Ezt annó le is egyeztettem a support-al és teljesen okés volt a részükről. Tettem mindezt azért, mert egyszer egész hétvégére beragadt egy 350 ezres utalás. Amit persze 10 perc múlva 20 ezrenként simán ki tudtam utalni azonnalival.
-
ripo05
tag
Szerintem semennyire. A tranzakciós adót a bank továbbadja az államnak, neki abból haszna nem lesz. Így elmaradt haszna se. Sőt ez nem olyan nagy összeg (ami inkább 5-10 millió), amit a banknak jelenteni kéne a NAV fele. Szóval ha bírod kattintással, szerintem nyugodtan csinálhatod egyszerre. Nem kell napokig húzni. Nem tudom melyik bank, milyen számla, de maximum ott futhatsz bele limitbe. (napi utalási limit, esetleg ingyenes utalás darabszáma)
-
Fehérsólyom
aktív tag
+1
Illetve, ha ezen tartalék éves kamata nem éri el a 6.666 Ft-ot, aminek a 15 %-a 1.000 Ft és 13 %-a 867 Ft, akkor:
"Az adónemenként 1000 forintot el nem érő adót (ide nem értve az esedékes részletet) nem kell megfizetni, és az adónemenként 1000 forint alatti visszaigénylést a NAV nem utalja ki és nem tartja nyilván." (forrás: eSZJA oldal, adóbevallást áttekintő oldal nyitó képernyője)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged