- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
OK, köszönöm, én is valahogy így gonodoltam, hogy ha jön, majd jön, ha nem, akkor is azért én megtettem mindent.
-
z123456789
addikt
Így van, ez volna a hivatalos, amit kértem is az E-papíros szöveges üzenetben, de lényegében azzal, hogy beküldtem nekik, náluk a labda. Ha jól emlékszem volt itt olyan tavaly, aki mondta, hogy kéz-kezet most, ő beküldte, ők érkeztették, visszaigazolásra már tojik rá. Mert azt hiszem az már nekem sem jött.
Engem ez érdekelne, hogy lényegében akkor csíny letudva, ugye? -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem találom a hsz-ek között, a TBSZ bejelentése a NAV-nak azzal kész, hogy tárhelyre megkapom a visszaigazolást, hogy beérkezett hozzájuk a TBSZ által küldött dokumentum, amit csatoltam nekik, ugye?
-
z123456789
addikt
válasz
emcee825 #586 üzenetére
Köszönöm.
Ezt most vettem csak észre.
Jó hosszú olvasmány, de nincs sok idő, neki kell állnom.
Gyönyörű mutatvány lesz jövőre az idén különböző kripto platformokba befektetett pénzem utáni adóbevallás...napi kamatok, ráadásul kriptóban jóváírva...nem igazán voltam tájékozott mielőtt abba is belevágtam. -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tavaly áprilisban szembejött egy facebookos postban az app, letöltöttem, regisztráltam, beutaltam, aztán elkezdtem nyomkodni, 3$-ért tört részvényeket vásárolgatni. Az volt a célom, hogy kicsit ismerkedjek a részvénypiaccal, a világ híreit olvasva próbáljam értelmezni a részvények mozgásait, igazolásokat keresni a rossz, vagy jó tippjeimre.Viszont most be kéne küldenem az SZJA bevallásom.
Az az értesülésem, miszerint a kiutalt nyereségről kell csak adózni, az helytálló? Mert ha letöltöm a tavalyi kivonatomat Lightyearről, akkor abban withdraw egyszer sincs.Illetve tovább megyek. Már van TBSZ-em is ott. Amennyiben a sima profilomról átvezetem oda szépen lassan az összes pénzt, és oda fektetem be, majd kivárom az 5 évet, lényegében mentesülni tudok a nyereség/kamatadó és szochó alól?
Köszi előre is.
Visszaolvasva, nem szeretnék feszültséget kelteni, és nyilván ha nem kapok értelmes segítséget, akkor megpróbálom másik topicban, és ha ott sem, akkor majd felkeresem a NAV-ot, ha ők sem kompetensek, akkor meg keresek könyvelőt...akikből százával vannak olyanok, akik legalább annyira világtalanok ezzel kapcsolatban, mint én.
De első körben bízom a PH-ban. Sok segítő, és okos ember van itt. ❤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged