- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Értem, köszi a választ! Akkor végülis az egyben odautalás, majd a LY -en való átváltás tűnik a legolcsóbbnak...
Illetve még marad a kártyás befizetés Revolutra HUF számláról EUR -ban. szerintetek ez működhet 5M -nál? Mert itt az utalás ingyen lenne és itt az árfolyam a kérdéses...
-
z0d1AK
nagyúr
De, tudsz Wise-re utalni. Csak Wise forintszámlára utalás esetén díja lesz. Azonban forintot nem célszerű Revolutról utalni a Lightyearre, hiszen hivatalos saját számláról kell érkezzen a pénz, itt viszont egy Citibank gyűjtőszámláról fog érkezni. Dollár esetén egy sima egyeztetés megoldotta a dolgot, nem tudom hogy forintos utalás esetén ez szintén járható út-e.
Eurót ingyen lehet beutalni a Revolutról, ott nincs semmi gond. Dollár esetén 1000 ft/utalás, de sok esetben a limitidőszakban az első utalás ingyen lehet.
-
emcee825
csendes tag
260k még OK, 480k már nem. Nekem olyan is volt, hogy beutalásnál megfogták, feltettek kérdéseket, aztán kb óra múlva írták jóvá.
Aztán azóta is, ha nagyobb összeget teszek be, akkor nem jelenik meg azonnal, hanem kell kb. fél óra hozzá. WISE rendszerét használják, mert két ex-WISE -os kolléga alapította, de ezen kívűl semmi köze a két cégnek egymás dolgaihoz, legalábbis ilyen szempontból.
Amúgy szerintem hétfőn meg fogod kapni késő délelőtt.
@seolwon: jó ötlet ez is
-
emcee825
csendes tag
Ezt tapasztaltam én is a kezdetektől fogva. Egyszer egy 450k utalást megfogott szombat reggel. Csak hétfőn érkezett meg. Szerencsére volt még annyi pénz, hogy 20k utalásonként megjött AFR szerint.
Azóta így utalom ki és mindig megjön 30 sec alatt. Amióta 50k a magánszemélyeknek a tr. adó nélküli utalási limit, azóta 50k az alap kiutalásom. A minap az 50.239,- is AFR szerint jött. Mások szerint 200k is AFR szerint érkezik nekik.
Kicsit foglalkozni kell vele nagyobb összeg esetén, de a jelszót csak egyszer kéri be az elsőnél, utána a többit már anélkül is engedi egy session-ön belül.
-
Oliverda
titán
Szerintem pedig első körben inkább tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt elkezdesz írni.
"Hát ez amit írtál, pár százezer pár napig... pár forint miatt biztosan nem szopok utána az adózással... ahogy írták, jelenleg a néhány hetes 14%-os kamatadómentes DKJ-nek nincs párja"
Igen, aki fejben csak a kamatozásig jutott el a Lightyearben, annak tényleg nem való más befektetés, mint az állampapír. Kár is regisztrálni. -
JohnnyWeiss
tag
Én is így gondolom, hogy pár százezer Ft-ot pár napig nem nagyon van értelme ott tartani, nem ér annyit az idő, ami a be-kiutalással elmegy.
Én is inkább DKJ-ben tartom a pénzt, amit tudok nélkülözni, de azért netto 10,4% (15% kamató után) látra szóló kamat nem olyan rossz, úgy hogy bármikor kiutalhatod és pár percen belül ott van a számládon, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Autós topik
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest