Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Mert nem jár mindenkinek ez a meghívós opció. Csak akinek felajánlja a Lightyear. Legalábbis a Lightyear ezt állítja.
-
-
TrollBalint
addikt
Lehet én műkődök fordítva, de nekem nem ez jön le. Ez alapján én azt értelmezem, hogy legyen egy TBSZ szerződéssel igazolható szerződéskötésed, de elküldeni csak a nevet, adóazonosítót, befizetett pénzösszeget kell.
Amúgy én az egész bejelentést kb. 2 héttel a 30 nap lejárta utána tettem megNem szándékosan, de így sikerült.
-
TrollBalint
addikt
Valakinek kell NAV-os TBSZ visszaigazolás? Én mintha 2-t is kaptam volna. Egy nyugta vagy mi, hogy befogadták, meg egy másik, amit valami főosztályvezető küldött, hogy elküldte további feldolgozásra, vagy mire.
Mikor elküldtem a napokban, rájöttem, hogy én ezt csak elkezdtem, de megakadtam ott, hogy a példalevélben Ft volt írva, mint beutalt összeg, én meg EUR-t utaltam be, és nem volt kedvem váltogatni, ezért elnapoltam a dolgot. Ezzel el is felejtettem
Most simán beírtam, hogy mennyi EUR meg mikor, aztán majd kiszámolják -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Kellett "panaszkodnom", már meg is érkezett
Vajon, ha előbb írok, előbb érkezik meg? -
TrollBalint
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Miután csináltam a próbautalást pénteken, egyből eszembe jutott, hogy lehet nem akkor kellett volna, mert +2 napot kell várnom, mire megjelenik, de akkor már mindegy volt
Így akkor mindeképpen várok. -
TrollBalint
addikt
Ha péntek délelőtt utaltam Eurót és még nem jelent meg a Lightyear-be, akkor support, ugye? Egy külföldi bankból utaltam, de a számla természetesen az én nevemen van. (Gondolom az ékezetek nem zavarhatnak be, Lightyearbe, ha jól emlékszem ékezet nélkül adtam meg a neveim, viszont itt a bankba meg ékezettel vették fel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest