Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz kengyel #12099 üzenetére
én is nagyon elgondolkodtam rajta hogy lecserélem. aztán úgy voltam vele, hogy a black tulajdonképpen most is mindent tud zeus rommal amire nekem szükségem van. az ICS nekem igazából csak a launcher meg a feladatváltás miatt kell. szóval egyik sem égető probléma. és egyébként teszi a dolgát: email, navigálás, facbuk, zene, viber, BKV app.... ezeket használom rendszeresen és ezek gyönyörűen elfutnak. jah meg rengeteg net, dehát böngésző rengeteg van a marketen ha most telót cserélnék az csak a kütyü-mániámnak lenne betudható sajnos arra pedig egy lg optimus 4x hd lenne a gyógyír kb 3 hónapra... szóval drága betegség
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
még az is lehet... csak akkor is szemétség. tisztában vagyok vele, hogy nem egy negyedmilliós ájfónt vettem, de azért b@sszus, a black amikor kijött csúcsgép volt. persze ott volt 2 db két magos teló, de az összes többi szintén 1, 1,4 Ghz procival volt felszerelve. és azért egy zálóshajónak beharangozott gépre szerintem nem olyan egetrengető elvárás, hogy egy év után is támogassák. főleg hogy Ice cream sandwichet hoz már a Family Frost is, mindenhonnan ezt hallom hogy ICS!!!! 4.0!!!!!, a többi gyártó is adogatja ki a frissítéseket. pont azért kapartam össze a pénzt egy csúcsgépre, hogy ne hagyjanak sz@rban. pedig olyan jó kis teló. kár veszni hagyni én kiadnám lg helyében a négymagos változatát is. hát milyen rohadt szép már ez a készülék könyörgöm. szerintem nagyon egyedi ezzel a totál minimalista kinézettel
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
pcsabat
őstag
válasz gzbotii #12092 üzenetére
ez még az optimista . Egyébként félek attól, hogy a beígértek ellenére nem fognak hivatalosan ICS-t kiadni OB-re. Pedig én anno (többek között) ezért választottam ezt a típust. De látva milyen huza-vona ment a 2.3-al is, gyanítom, hogy törölni fogják ezt a projektet...
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
[link] remélem valami hasonlót adnak ki a blackre, eszméletlen jó ez az UI. Touchwizt és senset is veri szerintem simán
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12082 üzenetére
(#12082) darthdenes
Lejárt a szerkesztési időm.
Töltsd le ezt
KDZ_FW_UPD_EN csomagold ki és van bent egy ilyen, hogy msxml.msi ezt telepitsd fel még.[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12080 üzenetére
(#12080) darthdenes
Igen fel támasztható.
Akkor meg a KDZ vagy a SmartFlashTools, vagy mint embe fórum társ mondta, másik gép, vagy próbáld meg másik USB csatlakozóba, asztali gépnél,ne használd az elsőt, csak is a hátsó USB csatlakozókat. A Laptopnál, is csak direkt az USB csatlakozót használd.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
válasz darthdenes #12082 üzenetére
Próbáld meg másik gépen! Van akinek ez bejött.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
gzbotii
nagyúr
válasz darthdenes #12080 üzenetére
Jo sok mindekinek van baja a frissitesel
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12076 üzenetére
Van egy olyan az LG updaterben hogy vissza állítás be írod az IMEI számod és visszállitja a ROMOT-
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#12077) bigdady Meg válaszolta
Az mindegy, hogy nekem a képen mit ír ki, az a lényeg neked legyen oda kiírva Mellé azt hiszem, hogy Communication Drivert Lg mobile Usb Serilal Port a drivert mindegyiket fel kell rakni. Csak a Hangerő + gombbal csatlakoztasd
-
bigdady
nagyúr
Gondolom a plusz a felfelé gomb.
Sárguló kijelzőre vki?
[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
válasz bubus66 #12075 üzenetére
Megint nem jött össze. Annyi a különbség, hogy én az lg honlapjától szedtem le a drivert az egyel frissebb mint ami az oldaladon van! Valamint a comport ra 16 ír ki nem 11 ami nálad van. 1 gyógyegér kérdés: a hangerő + az a felső vagy az alsó fele a hangerőszabályzó gombnak?
Ezt írja ki:
Timeout error is occured
fail to set capabilities to be use -
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12074 üzenetére
Alul a com Port-nál ki írja, hogy csatlakozik igen FONTOS! hangerő+ gomb nyomása mellet csalatkoztasd rá az USB kábelt. De le van írva. Minden driver legyen fent és a képeket nézd meg olvasd el, ha itt, nincs, akkor a gyári romok visszaállításában benne van. a Windows endabler be van kapcsolva, tedd fel a drivereket, amik a leírásban vannak indítsd újra a gépedet.Majd Windows Endabler, és SmartFlashTools Azért irt ki hibát ja és amíg telepíti a drivereket addig nem nyomkodunk semmit, mert ha a leírás alapján telepíted először fog telepíteni drivert
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Giorgio1985 #12069 üzenetére
(#12069) Giorgio1985
Igen szerettem is a K800i csak, hát fejlődni kell a korral. Valamelyik androidos telóba tettek xenon vakut, olvastam valahol, csak azt ne kérdez melyikbe.
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12067 üzenetére
Igen mivel ha elolvasod akkor ugyan úgy kell flashelni mint a gyárival. De ha nem kell a Root+ Recovery akkor a másikban az eredeti gyári van, ugyan úgy SmartFlashTools-sal, csak azokban nincs recovery meg root.
Nem halt az meg a KDZ-vel vagy a SmartFlashTools-sl simán vissza ment volna, nekem múltkor 30% adta meg magát a frissítő, A SmsrtFlashTools-sal meg simán vissza ment.
[ Szerkesztve ]
-
Giorgio1985
csendes tag
válasz bubus66 #11961 üzenetére
A K800-nak szerintem jobb még mindig a kamerája, mint a Black-nek.(Sötétben alap h jobb, már csak a vaku miatt is, de amúgy is sokkal élesebb szebb képeket csinált. Pedig van pár év a két telefon között. Összehasonlítottam anno az LG Arena-val is,és hát látványosan jobb képeket csinált az a kb. 5-6 éves telefon.
Azt nem értem miért nem tesznek, xenon vakut a telefonokba, az utóbbi időben, pedig sötétben jobb volna mint a led? (lehet h a kondik miatt, mert hát a vakuhoz kell egy méretes darab...) -
bubus66
nagyúr
válasz dekrid #12065 üzenetére
(#12065) dekrid
Az 1 HSZ leírása alapján, az lg is csak frissíteni fogja.
Miért nem csináltad meg agyári romok vissza rakása, a garancia ugyan úgy meg marad.Aki a LG Updater használja frissítés előtt csináljon egy Factory Resetet. A tárcsázóba üsd be a következőt, 3845#*970# azon belül Factory Reset. Utána csinálja a frissítést.
Ki próbáltam, és nem állt meg 16%-nál nálam legalább is.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam pár helyen hogy némelyik telónál alul a kijelzőnél a fehér besárgul. Ez tipushiba vagy mindegyik telo ilyen?
-
dekrid
csendes tag
válasz darthdenes #12062 üzenetére
Ugyan igy jartam hugom telojaval ma hajnalba... 16%nal majd 21%nal megakadt folyamat.. mar aztoa bevittem tréhez, ott se birtak megcsinalni, ekuldik az LG hez _D
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12062 üzenetére
Amit írtam 1 HSZ SmartFlashTools-sal tudod meg csinálni. Ugyan az meg van a Logout blogomba.
Ott vannak a gyári romok és van recovery+ root választhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Cybertrone #12051 üzenetére
De akkor lenyegeben, neked mennyi maradt vasrlas utan?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bubus66
nagyúr
Ha van bent magyar nyel akkor csak azt hagyd bent a többit vedd ki. Vagy amit írtam azt töltsd le vagy a ezt a recoveryből telepítheted ak LG billentyűzetet.
#12059) darthdenes
Te vagy már a második akinek 16%-nál meg áll, nem is áll fel a telefon? Vagy is nem lehet bekapcsolni? Mert ha igen akkor a tárcsázó beütőd a 3845#*970# ki választod Factory Reset és meg csinálod, vagy az 1 Hsz-ben a SmartFlashTools-sal. Ha A SmartFlashTools-sal csinálod akkor a telepítés végén csinál automatikusan egy factory resetett.
[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
Sikerült felismerte! De most az van hogy a frissítés 16% megakad kommunikációs gondokra hivatkozik, párszor megcsináltam amit kér a progi, aksi ki/be bekapcs. De S/W upgrade jön be és semmi más, aztán megint 16% megáll.
-
bubus66
nagyúr
A beállítások/ nyelv-billentyűzetben bent van a neve. Ha csak magyarra állítod be a nyelvet, úgy próbáld meg.
Cybertrone
(#12050) bubus66 Ebben a hozzá szólásomban kikérdeztem tőled.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
ebay-en nézegettem egy ideig de szinte kivétel nélkül mind 180 euro fölé ment.
Ez meg 150 volt.
Igaz nem tudom használni.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
Milyen billentyűzet van rajta? a Beállításokban van olyan Nyelv Billentyűzet azon belül be tudsz állítani mindent. Vagy töltsd le az AnySoft Keyboardot a marketből (Playből) De vedd ki a helyes írás javítás meg ezeket akkor azt hiszem nincs T9. Van a billentyűzet benn állításokba ilyen, hogy szó javaslatok stb azokat kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Azt én nem tudtam kikapcsolni... gyári romnál ahogy olvastam nem lehet, a halálba tudott kergetni ez a majd én kitalálom mit akarsz írni dolog!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz gzbotii #12047 üzenetére
Jegenye kollégával beszéltünk a postáról... egy csomagja majd 2 hét után sem ért oda... erre másnap a beszélgetés után a postai feladóvénnyel bementem az egyik postára és visszakerestettem merre van a csomag... pesten volt az egyik depóba, 3 nappal a feladás után is... kivertem a hisztit hivatalosan leállítattam a postai csomagot telefonáltam a DPD-nek ők elvállalták, meló után lemetem a DPD debreceni depójába ahol faxoltak egy sort és átvette a DPD a csomagot... ennek ára van... nem sajnálom rá, példaértékű hogy 3 nap alatt megérkezett európa másik oldalára!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12030 üzenetére
(#12030) darthdenes
Az 1 HSZ-ben találsz leírást meg meg találod a drivereket is.
(#12046) Cybertrone
Mivel volt az okosítás? k..ó...d vagy valami mással?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Cybertrone #12039 üzenetére
Ha jol ertem, a telefon eladasabol 15e hasznod lett, a tobbi ment a szallitasra?
-
Cybertrone
veterán
válasz atillaahun #12044 üzenetére
25k volt valóban... magánszemélyként sosems zállítottam még velük, plusz kis pluszba került hogy érte mentek a pesti depóba ahol a posta tartotta ha jól emlékszem 3 napig... ezen kívül minden létező dolgot kértem szállításnál... első osztályon utazott a telefon!
FerNandor:
Lazitsál, a szállítást ÉN fizettem, és nem kértem egy fillért sem belőle, és most se kérek, ott van az a lényeg[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz jegenye77 #12043 üzenetére
+30 ezres szállítással is? amúgy ott sztem nem igazán drágább... használt ott is van,, de sztem az új árakban sincs nagy különbség.. múltkor legalábbis nem volt.
hirtelen, egybøl találtam fûggetlent 165€ ért.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
atillaahun
veterán
válasz Cybertrone #12039 üzenetére
Én is DPD-ztem már spanyolországba egy 30 kilós csomagot, de csak 9k-ba került, neked hogy sikerült 30k-t fizetni egy telefonfeladásért németbe? Vagy félreértek valamit?
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
én csak azt nem értem, hogy miért nem németo-ban, ott helyben vett telefont... :rolleyes:
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #12032 üzenetére
(#12032) jegenye77
Küldtem egy PÜ nem tudom azt ki írhattam volna de jobb a békesség. De én is azt Tudom javasolni diktáld be az IMEI számot.
-
Cybertrone
veterán
válasz atillaahun #12038 üzenetére
45k-val ő adta érte a legtöbbet illetve ő adta meg érte ezt az árat mert ennyire volt kitéve... 30k-ért nem adtam volna oda! De valóban ki kellet volna próbálnom jobban vodás kártyával ez tény! És mint mondtam a telóból 15k maradt meg számomra, mert a biznisz alatt mindvégig igyekeztem korrekt lenni, és hát a DPD éri a pénzt még ha drága akkor is! Más csomagom MO-on belül nem érkezik meg ilyen gyorsan!
-
atillaahun
veterán
válasz Cybertrone #12036 üzenetére
Hát mondjuk hogy lehet-e telefonálni a telefonnal, meg hasonló apróságok.
De értem egyébként, hogy messzire ment és akciós volt, szóval megérte a kockázatot. -
Cybertrone
veterán
válasz atillaahun #12034 üzenetére
PÜ--->
Mire gondolsz kötelező körök alatt?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz darthdenes #12030 üzenetére
Mennyiért jutottál hozzá? Ftlen? Mikori? Garis?
-
atillaahun
veterán
válasz Cybertrone #12033 üzenetére
Azért is kérdeztem mert nem olvastam még sehol (XDA-n sem) hogyan lehet függetleníteni az OB-t, pedig lehet lassan nekem is aktuális lesz.
(#12033) Cybertrone
Tényleg nem bántás képpen, de a kötelező köröket ilyenkor illik (pontosabban illett volna a vásárló részéről) lefutni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz atillaahun #12031 üzenetére
Nyugodtan meg lehet nézni az IMEIT A szóban forgó okosítást egy GSM-es ismerős végezte... hogy hogy nem tudom, nem vagyok teló témában guru!
Most hogy mondod nyugodtan diktálja csak be... nem lesz letiltva[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Cybertrone #12029 üzenetére
Akkor csak az okosítás nem sikerült.
atillaahun stim mindenSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
atillaahun
veterán
válasz Cybertrone #12029 üzenetére
És ha nem vagyok indiszkrét ezt az okosítást pontosan mivel és hogyan csináltad rajta?
jegenye77, esetleg nézz rá a telefon infóba, hogy nem-e lett véletlen kinullázva az IMEI szám, vagy egyezik-e a papíron lévővel.(#12030) darthdenes
Szerintem csak driver hiba, mit raktál fel hozzá és honnan?(#12032) jegenye77
Én azért még bediktálnám a szolgáltatónak az IMEI számot, hogy nincs-e tiltva. Bármelyik megmondja.[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
Hali!
Friss black tulaj vagyok. Most vateráztam magamnak használtan. Telepítettem a gyári frissítő progit, meg a drivereket, de a win 7 (32bit) nem ismeri fel (unkown device) írja, annyi gond van hogy nem gyári az usb kábel hanem sony ericssoné, a töltést veszi. Mi lehet a gond? Remélem nem basztak át vele. Várom a segítséget amit előre is köszönök. -
Cybertrone
veterán
A tema itt tiltott de igen meg! T-s kent hirdettem es a kollega keresere okositva lett! 45k ert lett ertekesitve, es majd 30k ban adtam fel mert a posta megbizhatatlan igy a pesti postai depobol DPD vitte tovabb nemetbe! Sokba volt de megerkezett a DPD atveteltol szamitva 2 napon belul(plusz a hetvege)
-
embe
nagyúr
válasz Cybertrone #12027 üzenetére
Ha a Te telód volt akkor gondolom megbeszéltetek minden részletet, így nincs fehér folt a vásárlás körülményeiben.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Cybertrone
veterán
Se nem lopott, se nem letiltott... Feladasa napjaig hasznaltam! Eredetileg t-s a telefon, a vevo keresere okosittattam rajta, bar ezek szerint feleslegesen! Mikor belepakoltam a vodas simet felallt igaz csak beboot volt utanna masnap ment postara!
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Ha szolgáltató letilt egy készüléket akkor az csak a hálózatra nem tud csatlakozni vagy abszolút semmit nem lehet csinálni a telóval?
Mert ez csatlakozik wifin a netre és a fiókomat is szinkronizáltam.
Nem lehet,hogy csak nem független a készülék?Azért írja ki,hogy a hálózat letiltva.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
embe
nagyúr
válasz jegenye77 #12022 üzenetére
Akkor megnyugodhatsz. Valszeg nem lopott. Csak hűségidőre, vagy részletre vett telóval lehet dolgod. Biztos aki vette - bocs kihozta, nem tett eleget a szerződésben vállalt kötelezettségének, így a szolgáltató letiltotta.
Elképzelhető, hogy valóban nem független, és Te egy nem bele való simet tettél bele. Ez is egy lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
Akkor ezek szerint vettem egy szolgáltató által letiltott készüléket?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok olyan appot (luncherken kivul) amivel be tudok allitani allo hatterkepet? Tehat nem panarama hatterkepet..
-
jegenye77
addikt
Nincs sajnos másik sim-em itt.Még egy másik fajta német O2-es van de azzal se megy.
Hálózatkeresést elindítottam és most már talál hálózatot de azt írja,hogy jelenleg nem lehet csatlakozni próbálja később.
Wifi és minden más működik,attól még le lehet tiltva a készülék?[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
-
jegenye77
addikt
Először még a pin kódot is elfogadja utána írja ki,hogy a hálózat letiltva.Mind a 2 sim-nél ugyan ez.A magyar és a német vodásnál is.
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #12012 üzenetére
Itt vettem a PH-n.Direkt kértem,hogy független legyen és elvileg ki is lett próbálva.
Mit lehet neki ártani,hogy tudja használni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
(#12009) Land
Tessék jó áron vanGyári 1500
(#12011) jegenye77
Hol vetted melyik gsm boltból? Elvileg független,akkor gyakorlatilag nem biztos, hogy az. Pedig akkor el kellene fogadni a kártyát neki.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Megérkezett a teló!Magyarországról lett véve és én Németországban szeretném használni.
Elvileg független a készülék de se a magyar se a Német vodás sim-et nem fogadja el.Azt írja,hogy a hálózat le van tiltva.Mi lehet a baj?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
embe
nagyúr
Neked nem a gyári akksival adták? Ezzel az utángyártottal? Az eredeti 1500 mAh -s akksi.
-
kriszpontaz
veterán
A cyanogenmod guruknak és próbálkozóknak (valamint linux használóknak) ajánlom figyelmébe az alábbi cikket!
GUI CyanogenMod Compiler Tool for Ubuntu
Remélem hasznos. Én maradok a gyári ROM-nál.
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #12001 üzenetére
(#12001) tzsolesz
kijelzőt és vele együtt az egész előlapot GorillaGlass védi.
Szerintem ezért lehet, mivel így van védve. Ezert állhat ellen azoknak amit le írtál.
KIJELZŐ Típus IPS LCD, kapacitív érintőképernyő, 16M szín
Méret 480 x 800 pixeles, 4.3 inches (~ 217 ppi pixelsűrűség)
Multitouch Igen
Védelem Corning Gorilla GlassA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FerNandor #11998 üzenetére
Híres a strapáról a Black.
Volt már hogy félig teli benzines kannát ejtettek rá, és karcolás nélkül megúszta. Elég masszív a kijelzője.
Vannak videók ahol égő cigivel vezérlik, meg hamutálnak használják. Van olyan is, hogy tőrt, meg kést meg kulcsot ütögetnek a kijelzőbe, meg reszelik velük stb.. Megfújják, és semmi nem látszódik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.