- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz pcsabat #12091 üzenetére
(#12091) pcsabat
Elhidd hogy az LG küldte!!! Szerinted, én szerintem meg nem, mivel nem lesz szolgáltató függő, ezért bárki frissíthet, mindegy melyik szolgáltatóhoz tartózik.
(#12104) kengyel
Milyen ICS témát tettél rá? Melyik ROM-ra?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz pcsabat #12091 üzenetére
(#12091) pcsabat
Te nyugodtan várd meg a 2013 Júliust én meg a 2012 szeptembert.-december-ig Szerintem ez év második fele az nem 2013 július ugye? Az LG hivatalos állás foglalása. Ha az LG Hazudott, akkor én is, de ezek szerint 2013 júliusban lesz ICS???? Nyugodtan rá kérdezhetsz, akár telefon szám alapján, akár e-mailban... Én azért bízok abban amit leírtak.
#12101) kengyel Való színű, hogy kin lesz az ICS, ha az LG nem hazudott, amit nem tartok való színűnek.
26/04/2012
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt Tamás! (bubus66)
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az Ice Cream Sandwich frissítést az LG az év második felében tervezi a P970-es készülékekre. Elsőként az angol, valamint az ázsiai területekre indul meg, majd ezt követően kezdődik a többi területre vonatkozóan az elérés.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17). Kérjük, ossza meg velünk véleményét az üzenet alján található kérdőív segítségével.
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 26/04/2012 09:28 48
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : GSM/LGP970Tisztel LG!
Szeretném meg kérdezni, hogy az LG Optimus Black P970-hez kb mikorra várható az ICS frissítés. vagy is az ice cream sandwich? Várom meg tisztelőválaszuk tisztelettel Tamás.
Click here if you have more question
A következő kérdőív kizárólag szolgáltatásaink fejlesztését szolgálja. Kérjük őszinte visszajelzését.
Mennyire volt elégedett a kérdésére kapott válaszunkkal?
Ha nem elégedett a valaszal, amelyet adtunk:
Kérjük ne válaszoljon erre a levélre, mert ez a cím csak üzenetek küldésére szolgál.
A törvényeknek és előírásoknak megfelelően a felmérésben kapott válaszokat csak az LG szolgáltatásainak fejlesztése céljából kerülnek felhasználásra. Az LG adatvédelmi politikai részletes információk a www.lg.com/hu oldalon olvashatok.
LG Ügyfélszolgálat
Ha most kétszer meg jelenik akkor
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával