Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubus66

nagyúr

válasz pcsabat #12091 üzenetére

(#12091) pcsabat

Elhidd hogy az LG küldte!!! Szerinted, én szerintem meg nem, mivel nem lesz szolgáltató függő, ezért bárki frissíthet, mindegy melyik szolgáltatóhoz tartózik.

(#12104) kengyel

Milyen ICS témát tettél rá? Melyik ROM-ra?

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

• bubus66

nagyúr

(#12091) pcsabat

Te nyugodtan várd meg a 2013 Júliust én meg a 2012 szeptembert.-december-ig Szerintem ez év második fele az nem 2013 július ugye? Az LG hivatalos állás foglalása. Ha az LG Hazudott, akkor én is, de ezek szerint 2013 júliusban lesz ICS???? Nyugodtan rá kérdezhetsz, akár telefon szám alapján, akár e-mailban... Én azért bízok abban amit leírtak.

#12101) kengyel Való színű, hogy kin lesz az ICS, ha az LG nem hazudott, amit nem tartok való színűnek.

26/04/2012

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics

Tisztelt Tamás! (bubus66)

Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.

Az Ice Cream Sandwich frissítést az LG az év második felében tervezi a P970-es készülékekre. Elsőként az angol, valamint az ázsiai területekre indul meg, majd ezt követően kezdődik a többi területre vonatkozóan az elérés.

További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17). Kérjük, ossza meg velünk véleményét az üzenet alján található kérdőív segítségével.

Tisztelettel:
    LGE Ügyfélszolgálat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 26/04/2012 09:28 48
    The type of inquiry : Software/Hardware updates
    Product/Model No. : GSM/LGP970

Tisztel LG!

Szeretném meg kérdezni, hogy az LG Optimus Black P970-hez kb mikorra várható az ICS frissítés. vagy is az ice cream sandwich? Várom meg tisztelőválaszuk tisztelettel Tamás.

Click here if you have more question

A következő kérdőív kizárólag szolgáltatásaink fejlesztését szolgálja. Kérjük őszinte visszajelzését.

Mennyire volt elégedett a kérdésére kapott válaszunkkal?

Ha nem elégedett a valaszal, amelyet adtunk:

Kérjük ne válaszoljon erre a levélre, mert ez a cím csak üzenetek küldésére szolgál.

A törvényeknek és előírásoknak megfelelően a felmérésben kapott válaszokat csak az LG szolgáltatásainak fejlesztése céljából kerülnek felhasználásra. Az LG adatvédelmi politikai részletes információk a www.lg.com/hu oldalon olvashatok.

LG Ügyfélszolgálat

Ha most kétszer meg jelenik akkor :W

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

• gzbotii

nagyúr

Optimista hozzalas, vagy realizmus? :DDD

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Új hozzászólás Aktív témák