Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#10495) embe
Igen sajnos a hozzá állással van, gond meg esetleg, nekem a véleménynem milyen ing van a szervizesen. Mint ahogy írtam, a ZTE Skatenál, volt a porosodás. Tucat szám cseréltek, nekem meg a T-Pont szervizbe azt mondtak, hogy ez nem befolyásolja a készülék működését. Azt lehet, hogy nem de esztétikailag, hogy néz ki ráadásul kijelző védő fólia és tol volt hozzá.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
saphancs
aktív tag
Nálam is megvolt ugyanez a simes hiba, vmikor tavaj szeptemben, írtam is ezt akkor a fórumra! Én mielőtt bevittem volna, visszatettem a v10a smarflashtoolal, teljesen legyalúltam a gépet, kivettem a memkarit! Nekem akkor szó nélkül alaplapot cseréltek, és valahogy független lett a teló! Szerintem inkább az lehet a baki, hogy nagyon sok az ilyen hibás készülék (rengeteget olvasok más fórumokon is róla), és sokba fáj a cserélgetés, ezért geciznek!
Nem tudom, te hogyan vittedbe, de ha nem csináltál előtte olyanokat, amit fentebb írtam, akkor próbáld meg így bevinni egy szervizbe! Bár iemi alapján könnyű látni, hogy mikor mi történt szervizügyileg!
Viszont az tuti, hogy nem 2 ftos javítás lesz ez, mrt azt majdnem biztosra mondom, hogy a hiba az alaplapcserével orvosolható!(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #10477 üzenetére
Háááát igen. A ZTE Blade korszakban voltak érdekességek. Voltak különböző gyári állapotra visszaállító flashek. Ezek akkor azért készültek, hogy a telót gariztatni lehessen. Akik így vitték gariztatni, azoknak simán átment a garin.
Ezek a gyári frissítők hivatalos dolgok. Ha közben valami hiba miatt leáll, és a teló meghal akkor vajon mivel bizonyítják, hogy pl. áramszünet vagy egyéb user error miatt döglött meg a dolog? Ezt csak úgy kérdezem. Vagy csak úgy vannak vele, hogy emiatt is történhetett, így a hozzáállásuk alapján elzárkóznak a gariztatástól.
A helyes az lenne, ha azt mondanák, nem biztos, hogy emiatt történt, így gariztatnák a telót.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Recon666
Közösségépítő
válasz bryan051992 #10493 üzenetére
Akkor én yo vagyok élőfizuval 68k tavaly augusztusban.
-
bryan051992
tag
hát...én tavaly szeptemberben vettem előfízetéssel hüséggel 95k-ért.......
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz DemonDani #10484 üzenetére
én is gsm boltból vettem, gyári szoft a 2.3.4, simán használható
vannak nyűgjei mint minden androidos telefonnak de semmi komoly...én ajánlom, persze nem mindegy hogy milyen áron jutsz hozzá
itt a hardveraprón is látok 50 körül gsm garisat, annyiért jó vétel sztem[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
DemonDani
addikt
Van itt valaki aki az XXLGSM-től vette?
Valamint mennyire bugos/lassú a gyári szoftver?Barátnőmnek lenne, szoftveresen sosem lesz mókolva. Bevállalható véleményetek szerint? Bocsi de nem akarok több ezer hsz-t visszaolvasni ha nem akartok szemetet akkor PÜ-ben is megfelel nekem, valaki szakértsen nekem pls
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
bubus66
nagyúr
válasz kiszeko #10480 üzenetére
(#10480) kiszeko
Utólagos engedelmeddel el küldtem a srácnak az írásodat, de PÜ-ben írd meg mi volt a pontos hiba. Légyszíves Ezt az írásod, ha válaszol akkor meg írom,ide topicba, hogy másoknak is lehessen segíteni.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kiszeko
csendes tag
válasz bubus66 #10477 üzenetére
Köszi, nem is adtam fel, csak konstatáltam, hogy pillanatnyilag nem áll jól a szénám. A napokban újranézetem egy szervizben, hogy amit csak lehet, bányásszanak ki a logokból - ha igaz, amit mondasz, legalább azt fogom tudni, hogy mikor nyúltak bele a telefonomba, és az alapján talán azt is, hogy ki.
HA belenyúltak egyáltalán... -
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #10475 üzenetére
(#10475) tzsolesz
Hát, igen igazad van amennyit meg frissiteni kell, meg csínálom a másik gépen majd összegenerálozom valahogy, a WIN7-en.
Nem csak tegnap visszatettem, a V20o a gyárit, és mivel kísérletezős kedvemben voltam meg próbáltam ki robotolni, eddig nem sok sikerrel, Annyit el érte, hogy a z4root-tal az első újra indításig van root jog. Az UPk csomagban lévő BlackJackre meg sem nyikkant a root. Pedig szépen lefutott, úgy ahogy kell, csak újra indítás után se super user ikon sem root jog nem volt
-
sheep
addikt
válasz Zsolt96 #10476 üzenetére
itt a 2.hsz-ben van mindenféle originál lg cuccos
[link]
de a terminal emulatort nem próbáltad? az egyszerűbb levileg
mindjárt felrakom a browsert valahová[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
bubus66
nagyúr
válasz kiszeko #10470 üzenetére
(#10470) kiszeko
Sajnos a garancia ilyen, és újabban már minden szarért szőröznek, én a ZTE Skate voltam, úgy hogy porosodni kezdett a kijelző belűről, és a T-szervit visszaírta ilyen hibával nem találkoztak, még előtte, meg tucat szám cseréltek, őket ilyen hiba miatt. (lásd ZTE Skate topic). Viszont azzal tisztában kell lenni, hogy a root, és utána lévő minden nevű beavatkozás garanciai vesztéssel. Azt viszont nehagyd mert igenis tudja a szerviz, napra percre, pontosan mikor avatkoztak be és melyen műveletet hajtottak végre. Előfordulhat, az is, hogy a gyári frissítésnél bizony tégla is lehet a telefon, a P500 a fiamét akartam frissíteni, és lefutót a frissítés, csak a telefon nem lehetet bekapcsolni, mint a visszaküldött munkalapból kiderült, hogy alaplap hibás lett, és ezért nem lehette bekacsolnia, természetesen az alaplapot kicseréltek. A meg jegyzés rovatba, pedig bel írták, „hogy ritkán, de elő fordulhat ilyen.” Nem kell naivnak lenni keményem csak ha más képen nem lehet, és mint az előttem szóló javasolta,(#10457) tzsolesz ismerős barát kinek van ismerőse a T-nél más képen fognak hozzá állni. Ezt mondhatom saját tapasztalatból, mert volt egyszer kétszer mikor én is igénybe vetten egy szervizes ismerősöm segítséget, de nagyon sajnálom, segítettem volna csak már ott hagyta a szervizet, és kiment külföldre dolgozni. De utána fogok érdeklődni tőle, hogy mit javasol, természetesen tájékoztatlak a válasszal.
Kérdezd meg embe fórumtársat, az jobban tudja,de azt hiszem a ha jól emlékszem ZTE Bladen volt olyan rom vagy custom rom amitől független lett a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#10451) sheep
Meg próbáltam, és a gyerek gépen sikerült. Az én gépem is 64 bit-es igaz 32 bit-es WIN7 van rajta, de a gyereknek32 bites és azon sem ment el a a Win7-ten csak az xp-n. Az lesz dobok a Win 7 mellé egy XP és azon csak az LG cuccukat használom.
[ Szerkesztve ]
-
-
pcsabat
őstag
ZEUS 6(.11) rommmal bírók! A zeus scriptben a change governor ponton belül melyik opciót érdemes választani? Aksi idő lenne a fontos számomra. Illetve melyik mit csinál pontosan? Bocs, ha alap kérdés, de ezzel most ismerkedem éppen.
[ Szerkesztve ]
-
kiszeko
csendes tag
Nem vagyok benne biztos, hogy a megszakított (vagy végigfutott) updater miatt, de az LG ügyfélszolga első kérdései erre vonatkoztak, és ezt jelölte meg a hibafelvételkor, mint lehetséges garigyilkos okot... És azok alapján, amit elmondott, úgy tűnt, hogy ez még egy visszafordítható folyamat, az LG felülvizsgálta és elbírálja az ügyet, és ha csak (hivatalos updaterrel történő!) szoftverfrissítésről van szó, akkor ezt jelezték volna a T felé, és visszakérték volna nekem a garanciát a készülékre. Csak hát az én esetemben, mint kiderült, mást találtak.
-
cyberlaci
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a ROOT-olásba, akár privibe, személyesen Bp-en, persze nem ingyééé.
Egyedül biztosan nem tudom megcsinálni, ezért kérem a segítséget.köszi
-
8nemesis8
veterán
válasz kriszpontaz #10466 üzenetére
Amúgy érdekes ez, máshol is ezt hallom, más telefon esetében. Szerintem tudják a T-nél is, hogy az android milyen szabadságot adhat és már-már sportot űznek ebből, hogy minden telefon szoftveresen moddolt és átlag user nem tud vele mit kezdeni...
Szomorú, hogy hova jutunk, illetve senkit nem akarok ezzel gyanúsítani, de amiket hallani, abból érdekes a konzekvencia amit le lehet szűrni!
-
kriszpontaz
veterán
válasz tzsolesz #10454 üzenetére
Na ezért szeretném már végre a hivatalos T-s szoftvert a gyári frissítővel feltenni, nem pedig mókolászni. Nekem a szűz telefonnál a szoftverfrissítési menüben még volt dátum megadva hogy mikor frissült a telefon utoljára, de amióta KDZ-ztem, azóta tök üres mind2 sor. Nem tudom mennyit ér egy gyári updaterrel történő helyreállítás? Az nem resetel mindent a telefonban? Elég ahhoz egy Europe Open szoftvert feltenni a telefonra hogy "függetlenítési kísérletnek" tűnjön a dolog?
Elég szomorú ez.....
Lehet ha ilyen helyzetbe kerülök, kapásból LG szervízbe megyek, nem a T-hez, mert ha ilyen köcsögök, és garanciát vonogatnak, az nálam nem OK dolog és nem ferr. -
8nemesis8
veterán
válasz kriszpontaz #10463 üzenetére
Köszi, mert battery wipe után vagyok és nem tudtam, hogy elég lesz e kb 4 óra töltés neki vagy inkább fali töltővel álljak neki
-
sheep
addikt
úgy tűnik kezd beállni az aksi:
24h töltéstől számítva és 67%-on van
zeus v6.11
(kis játék, pár óra wifi készenlét, némi hívás)9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
8nemesis8
veterán
Nektek USBről üres akkuszintről, kb mennyi idő mire teljesen feltölt?
-
kiszeko
csendes tag
válasz tzsolesz #10457 üzenetére
Most mindenképp az jön, hogy egy másik szervizhez beviszem, hiszen garival, vagy anélkül, de meg kell javítani a készüléket (az LG-s kontakt szerint valószínűleg alkatrészcsere nélkül javítható a probléma, tehát nem vészes összegről van szó). Persze első körben csak szakvéleményt fogok kérni, hogy ők is nézzék meg, áll-e a T-s partner márkaszerviz álláspontja. Arról meg, hogy mennyi ideig érdemes próbálkozni, hát elég szkeptikus vagyok. Ahogy pcsabat is írja, nem bizonyítható az igazam. Meg kell jegyeznem, elég segítőkészek voltak az LG-nél, a válaszleveleiken is látszott, hogy nem szimpla sablonszöveg, hanem tényleg foglalkoztak az ügyemmel. Ez nem mondható el a T-Mobile-os munkalapról, amiben csak annyi állt, hogy "illegális szoftveres beavatkozás miatt a készülék javítását garanciában nem tudjuk vállalni". Gondolom, sok gyanútlan ügyfél már ezen a ponton lepattan a védelmi rendszerükről. Én legalább a végére jártam a dolognak, és egy pontig úgy is tűnt, hogy visszakaphatom a garanciát (amire mondjuk az említett szoftverfrissítés ellenére akár hajlandóak is lettek volna, de az unlock úgy tűnik, más tészta, azt nem hajlandóak megenni...).
-
sheep
addikt
válasz kiszeko #10453 üzenetére
bakker ezt de rühellem
akkor ezek szerint ha a gyári lg updater mondjuk rosszul működik és nem megy végig a frissítés akkor lehet hogy ugrik a gari?
ezek hülyék9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
kiszeko
csendes tag
válasz tzsolesz #10454 üzenetére
Nem tudom. Volt, aki azt javasolta nekem, hogy elég látványos "hisztivel" talán érhetek el eredményt (fogyasztóvédelem, Tékozló homárral való fenyegetőzés stb...), de én valahol vagyok olyan naiv, hogy bízom abban, hogy ha ártatlan vagyok egy vádban, akkor nem érhet baj. Most azonban úgy tűnik, megszívtam. Az a baj, hogy teljesen érthető az érintett szervizek álláspontjukat is, hiszen megnézték, ott van a beavatkozás, és részükről téma lezárva. Valaki valahol azonban belepottyantott a levesembe, és nem tudom, kire kell haragudni.
-
pcsabat
őstag
válasz kiszeko #10453 üzenetére
Na erre mondjuk mi azt, hogy ebben a tetű országban minden élősködőnek mindent szabad... Nem kell túl messzire menni. Csak kicsit nyugatabbra. Szó nélkül cserélnek neked bármit (sokszor blokk, számla vagy akár garancia levél nélkül is). Sajnálatos, hogy ilyen esetek előfordulhatnak. Már írták mások is, hogy volt, olyan t-mobilos készülék ami gyárilag a T-től kihozva független volt. Ergo ők cseszték el GYÁRILAG! Ezzel az a gond, hogy soha az életben ezt be nem fogod tudni nekik bizonyítani...
-
kiszeko
csendes tag
válasz #83057152 #10442 üzenetére
Szia!
Nálam pontosan ugyanez a helyzet, mint amit te is leírtál. Egyik pillanatról a másikra nem ismerte fel a simet, aztán már csak a "Biztonsági hiba" üzenet éktelenkedett a kijelzőn... Bevittem a T-hez, ahol felvették a hibát, majd elküldték a szervizbe javításra. Kértem cseretelót, de 3 nap múlva jött is az sms, hogy mehetek a készülékért. Sajnos azonban javítás nem történt, és mindössze annyi indoklással, hogy illegális szoftveres beavatkozás történt, garanciamegvonás kíséretében visszakaptam a telefont. El tartott egy ideig, míg utána tudtam járni, mit is értenek illegális beavatkozás alatt (én ugyanis legjobb tudomásom szerint semmi olyasmit nem csináltam). A T-Ponttól a márkaszervizhez navigáltak, onnan meg a hivatalos LG ügyfélszolgálathoz, ahol felmerült, hogy "esetleg" egy számítógépen történő frissítési kísérlet okozta a hibát - amit tényleg elkezdtem egyszer, de nem ment végbe, ezért ki is ment a fejemből. 1-2 hét múlva jött a levél, ahol szépen leírták, hogy kivizsgálták az ügyet, és a márkaszervizzel konzultálva arra az eredményre jutottak, hogy ez a frissítési kísérlet nem okozhatott ilyenféle hibát, viszont szolgáltató függetlenítés nyomait fedezték fel a készülékben, ami miatt ugrik a gari. Nos, ha mondják, kénytelen vagyok elhinni, hogy ez történt, viszont biztosan nem általam, mivel fogalmam sincs, hogy mi fán terem a sim unlock. Sosem érdekelt, épp a garancia miatt. Ha nem tetszik, ezzel a szakvéleménnyel a területileg illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulhatok. Ez elég necces, mert nekik szakvéleményük van, nekem meg a puszta szavaim. Még annyit megérdeklődtem, hogy esetleg az észlelt beavatkozás időpontját meg lehet-e állapítani szerviz eszközökkel, csak hogy ki tudjam zárni, hogy nem akkor történt-e, amikor nem nálam volt a telefon, hanem mondjuk náluk, a szervizben. Persze negatív választ kaptam, és ezzel zárták a témát: "Mindenképpen azt tudnia kell, hogy ezen okostelefonok egy mini számítógépként működnek, amely magában hordozhat minden olyan negatív jelenséget, amelyet egy hordozható számítógép vagy akár egy pc is elszenvedhet, amikor interneten barangol."
Szóval úgy érzem, meg vagyok lőve, mert mind a T, mind az LG el tudja hárítani magáról a felelősséget, hiszen kimutatható a beavatkozás, de hogy az miként, mikor történt, az már nem érdekli őket. -
DemonDani
addikt
[link] hihető ez az akció?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz varesz11 #10449 üzenetére
#10449) varesz11
Próbáld meg, hogy le mentesz mindent, és leformázod az SD Kártyát. Vagy pedig ha van másik azt is próbáld ki, hogy nem-a SD kártya hibás. A gépen keresztül és Lassú formázással, csináld.
A Win7 akartam a KDZ updatert használni, és egyszerűen nem tudom, mert, azt írja, ki, hogy az „update működése váratlanul leáll”. Minden driver minden fent, van és még se működik.
[ Szerkesztve ]
-
varesz11
tag
Valaki akinek van root explorere, meg tudná nekem nézni, hogy az sdcard-nak milyen jogosultságai vannak? Elég a betűsor amit alatta kiír. Mert az lenne a gondom, hogy folyton szórakozik a rendszer a memóriakártyámmal. 16 gigás class4-es cucc és fotózásnál gyakran jelzi, hogy 0 kép készíthető, vagy ha valamit menteni vagy letölteni szeretnék, azt írja, hogy a helyezzen be memóriakártyát. A kártya bent van, a beállítások is ezt jelzik, viszont ha megnézem root explorerben, read only módban van ilyenkor és ha átnyomom r/v-ra az azonnal megoldja a gondot, de pár órán/percen/??? belül visszaáll. Valaki esetleg tud erre valami megoldást? Nekem hirtelen ez a jogosultságos dolog ugrott be.
-
sheep
addikt
válasz Zsolt96 #10447 üzenetére
aham
6.11-ben
megnyitod a zeus tweakert/manage apps
ott van 2 fül:system és zeus
vlamelyiken van olyan hogy restore browser v ilyesmi, arra ráböksz és hali6.1-ben
terminal emuélator megnyit
beírod su
utána zeus
majd ugyanígy, valamelyik menüpontban van ilyen hogy restore stock browswr
nem tudom pontosan de nem lehet eltéveszteni...ha nem működik akkor fogod a gyári böngészőt (browser.apk) és bemásolod a system/app mappába
a zeus oldaláról a 2. hsz-ben vannak a gyári lg cuccok[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Zsolt96 #10445 üzenetére
de igen
terminal emulatorban van ilyen menüpont (vagy zeus tweak)
szinte bármit visszatehetsz gyárira, én a böngészőt és a képernyőzárat cseréltem vissza[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
hy, a zeus v6. 1ből nem lehet kivenni és lecserélni az Opera minit és betenni a régi böngészőt? mert ez nagyon nemjön be.
-
8nemesis8
veterán
Most már használom vagy 2napja a v6.1-et, már fagyás azóta nem volt, aminek örülök. Azonban a wifi még mindig szarakodik.
Beállítottam, hogy a képernyő kikapcsolására maradjon a wifi bekapcsolva és néha megnyitok több tabot és elkezd tölteni, lenyomom a képernyőt, majd ezután látom, hogy félbe maradt a töltés.
Majd újracsatlakozás után minden ok, de addig megnyikkanni sem hajlandó a wifivel... -
embe
nagyúr
válasz #83057152 #10438 üzenetére
valszeg valami log fájl keletkezett a telepítésről. Mond azt esetleg, hogy vacakolt a teló, ezért a HIVATALOS LG updater progival végeztél javítást, újra telepítést. Mert van abban a progiban valami javítási opció, igaz én még nem próbáltam.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
törölt tag
Köszi a segítő válaszokat,de szerintetek lehet nyoma,hogy volt rajta V20n,hisz minden vissza lett állítva gyári állapotba.Én azt gondolnám laikusként,hogy nem lehet,de biztos tévedek...
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég bevittem a T-mobil szervízbe a telefonom,mivel egy sima kikapcs - bekapcs után SIM kárya (biztonsági hiba) hibás lett a készülék.Ma két hét után felhívtam a szervízt és közölték velem ,hogy idegen szoftver nyomait fedezték fel a telefonon,mintha függetleníteni próbálta volna valaki.Nem tudom mire gondolnak.Én valóban feltettem egyszer rövid ideig a
V20n-t,de nem vált be,ezért vissza raktam az alapot,majd frissítettem a V10e-re és mielőtt bevittem a szervízbe csináltam egy gyári visszaállítást.Nem is értem az egészet,olvastam itt a fórumon,hogy másnak is volt SIM kártya problémája és simán megjavították.Nem értem minek a nyomait látják és miért kötözködnek.Szerintetek jogosan?[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz kriszpontaz #10425 üzenetére
Szerintem SZÁNALMAS, amit megenged magának a Tré is...
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #10427 üzenetére
Nem tudom mert egyből feltoltam a rootol v20o
-
foxymaxy
senior tag
hellósztok
a zeus 6.11 update csak simán feltolom recoveryből ???
minden reset nélkül???e pluribus unum
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #10426 üzenetére
A HUN/Hungary általában a Vodás készülékeket jelzi. Lényegtelen amúgy mert ha felmész mondjuk az LG facebook oldalra, egy csomóan sírnak a frissítés után. Nem bizonyítgatok, neked szerencséd van hogy frissített.
Mellesleg a v20o-ban megvan még a zenelejátszóban az akadás, vagy zenelejátszáskor beletekerés közben a "tűugrás" jellegű szaggatás? Nem javították? -
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #10425 üzenetére
Abban amit linkeltem van Hungary V20N és V20o
HUNGARY
103 RBH/RED BULL MOBILE(HUNGARY) V10A LGP970 21
104 HUN/HUNGARY V10A LGP970 94
105 RBH/RED BULL MOBILE(HUNGARY) V10B LGP970 17
106 HUN/HUNGARY V10C LGP970 55
107 HUN/HUNGARY V10E LGP970 75
108 TMH/T-MOBILE(HUNGARY) V10E LGP970 116
109 HUN/HUNGARY V10G LGP970 264
110 HUN/HUNGARY V20N LGP970 276
111 HUN/HUNGARY V20O LGP970 119
igen van az Europa Open és utána a HungaryEUROPE OPEN
65 NEU/EUROPE OPEN V10A LGP970 729
66 NEU/EUROPE OPEN V10B LGP970 1032
67 NEU/EUROPE OPEN V10E LGP970 4642
68 NEU/EUROPE OPEN V20N LGP970 2727
69 NEU/EUROPE OPEN V20O LGP970 357[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #10420 üzenetére
Amit te linkeltél az az Europe Open verzió. IMEI alapján nekem is v10e. Viszont 2011 decemberi a készülék, akkor még a környéken nem volt 2.3 szoft. ezért az enyém 2.2-vel jött. Volt aki T-s és jelezte hogy nála frissít, de ez az emberek 50%-a. A másik fele meg vár....lehet a semmire, mert a T azt mondja hogy a gyártó feladata a szoftver végfelhasználóhoz való eljuttatása.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #10423 üzenetére
Mondom hogy az enyém már a t-től v20n jött ki. És amit itt belinkelt ott meg néztem, és az IMEI szám alapján V10E írt de telefon a V20n-l kaptam meg a Webshoból rendeltem
-
kriszpontaz
veterán
Kirakod az Energiagazdálkodás Widget-et és kézzel kapcsolhatod a fényerőt, vagy átállíthatod automatára. Problem solved. Én is így használom.
Bocs a sok hsz.-ért, legközelebb szerkesztés gombot is használni fogom!
(#10420) bubus66
Nekem ezt dobja a frissítő új szoftnak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #10420 üzenetére
A T-mobilos telefonok között is van amelyik frissít, van ami nem. Valamelyik a frissítő szerint Hungary kiadás (vagyis IMEI alapján) és van (én Domino-ban vettem) ami a frissítő szerint Hungary T-mobile (az a v10e). Gratulálok a Trének hogy nem tud egyforma készülékeket forgalmazni.
-
kriszpontaz
veterán
Csak kíváncsi vagyok mi a túrót ülnek rajta, mit kell annyit csiszolni..... A mostani v20n is KDZ-vel ment fel rá, nincs is semmi baja, de tuti hogy felrakom rá a v20o-t. Vár a fene rájuk. Az idegesít hogy nekem kell idétlenkedni vele amíg más szolgáltató telefonjai automatikusan kapják az új szoftvert anélkül hogy bénázni kellene vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #10415 üzenetére
(#10415) Godlike79
Igen az enyém is T-mobile-os és a V20n-l jött már ki. De a gyári frissítő mindjárt feltette a V20o. Szerintem meg nyugodtan fel rakhatod ahogy ajánlották is,a V20n szerintem nem T-Mobile-os. A Linken meg nézheted, hogy a nincs külön oda írva a v20n után, hogy T-Mobile.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
nem karok hülyeséget mondani, de szerintem:
felrakod a kdz-vel a hivatalos magyar v20o-t azt csókolom
kb 5 perc az egész
ha valami gond van meg visszarakod a hivatalos t-s szoftot
minek vársz a t-re?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebayes tokom
Bocs, 500 volt, nem 200. -
sheep
addikt
viszont akkor megvakulsz...
én is kikapcsoltam tegnap, este kaptam egy emailt, a sötét szobában felvettem a telefont és majdnem kiégette a retinám...pedig csak kb 364 fényerőn volt[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz vargarobi21 #10409 üzenetére
Ki kell kapcsolni az automatikus fényerőt. Akkor nem csinálja! Amúgy engem is idegesít.
Ami viszont ennél is jobban hogy a rohadt T-Mobile ott ül 3 hónapja a v20-as frissítésen és v10e a legújabb a frissítő szoft szerint, bezzeg a most vásárolt telefonok új szoftverrel jönnek ki.[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
-
embe
nagyúr
válasz #09908736 #10412 üzenetére
Nekem ilyen tok van. 1500 Ft. volt postával a Vateráról. Nagyon jó, passzol, igényes kivitelezésű. Így bátran leteszem bármilyen felületre nem kell mindig néznem alá valamit.
Viszont elveszti azt a varázsát, amit a teló vékonysága jelent számomra.
Az aukció.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
pcsabat
őstag
Az aksi V20O-val is teljesen rendben van, pedig én max annyit csinálok, hogy új rom telepítése után nyomok egy kalibrációt... Nálam beállít két napra igen aktív használat mellett (napi 1-1.5 óra telefonálás, fél-1 óra játék, 1 óra net wifivel).
-
bubus66
nagyúr
Így van mert az mondod vagy is írod, hogy így csináld vagy úgy valakinek akkor sem lesz jó. Én szerintem ez olyan dolog te mint ZTE-s tudod legalább is a Skate topicban egy párszor belinkelték ez [link] Valamint oda írták a Google a barátod, nekem az a véleményem, az ilyenre keressenek rá, de ha ráérek csinálok egy leírást majd.
Jó ét mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
vargarobi21
csendes tag
válasz Cooler96 #10400 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, azért is van automatikuson. A probléma az, hogy pl kint vagyok az udvarban a fényerő magas (ahogy az jó) és amint belépek a kamerába (közben nem mozdulok 1 centit sem) a telefon leveszi a fényerőt. De amint kilépek belőle megint normális. Csak a kameránál veszi le a fényerőt ami indokolatlan lenne tekintve, hogy a környezeti tényezők nem változtak mert ugyan annyira éri fény mint előtte.
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #10406 üzenetére
Mert elő szeretettel mondják amikor telefont veszel, hogy 16 órát töltsd ez hülyeség, A Litiumos akkumulátorokat nem kell formázni.
Először 100%.ra feltöltöd,+1 órát még rajta hagyod, utána kalibráció, és kikapcsolásig lemeríteni. Itt sem 100%-ra lemeríteni csak az első kikapcsolásig,addig nem ajánlatos rátölteni (PL számítógépre csatlakoztatni stb....)
Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 14-16 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..."
embe
Igen pártöltés után beáll, de mint írtam a Skates korszakomból úgy lett jó, igaz napi félóra wifi 20-25 perc telefonálás is így 3-4 napot bírt. De most nem találom, sehol de mintha olvastam volna valahol hogy a Litiumos aksikat nem szabad 100%-ban lemeriteni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Először 100%.ra feltöltöd,+1 órát még rajta hagyod, utána kalibráció, és kikapcsolásig lemeríteni. Utána jónak kell leni, én a ZTE Skateval így csináltam és 3-4 napot bírt az aksí. Mikor meg vetted mennyi ideig töltötted?
-
embe
nagyúr
Ez a fájl mutatja meg a rendszernek, hogy mikor van 1 és 100%-on az akksi. A különböző akksi kalibrátor appok is ezt törlik. Ezután a rendszer "készít" magának egy másikat.
Törölheted. Majd készít a rendszer egy másikat.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest