Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
Lesz v20Q ból recoveryből telepíthető változat?
-
bubus66
nagyúr
válasz zoleeboy #13295 üzenetére
(#13295) zoleeboy
A Recoverys rakod fel akkor a telepítés végén a recovery jön be, ott neked kell meg csinálni, a wipe/date factory reset, azt hiszem a harmadik arra rányomsz és görgeted még nem találsz egy Yest A Superuser.zipet előtte ne felejtsd el fel másolni. Az aláírásomba bent van az oldalam címe ott mind a kettő telepítési mód képekkel le van írva. Mert itt csak a gyári telepítésnél van le írva a SmartFlashTools használata.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13289 üzenetére
Hát a KDZ ugye amolyan félhivatalos LG cucc lenne frissítéshez vagyis nem csak LG. Ilyenkor az appok amik fent voltak korábbi telepítésből nem vesznek el. Amikor én ezt használtam frissítés akkor szinte minden beállítást meghagyott. Persze ez amúgy sem jó, mert a friss rommal összeakadások lehetnek így...
Factory reset mehet hidden menüből?
3845#*970#
?Hivatalos frissítő az LGMobile Support Tool, ugye?
-
atillaahun
veterán
válasz kriszpontaz #13292 üzenetére
Mondjuk ez is igaz lehet.
Bár én inkább letiltottam az ellenőrzést, picit idegesített, hogy minden egyes fájlműveletnél futott. -
zoleeboy
csendes tag
Sziasztok!
A V20Q-t[ezzel] a módszerrel tudom feltenni?Amugy érdemes feltenni vagy tegyek inkább valami másik pucoltat?
Nekem az akksi időn kellene hogy javitson max 1 nap -
atillaahun
veterán
Szerintem elég a c4-es is. Én is most vettem egy noname 32 GB-osat. Igazából egyszer pakolom tele cuccokkal, onnantól meg nincs ami kihasználja a sebességét szerintem.
Ahogy írták feljebb akkor van csak jelentősége, ha nagy fájlokat másolsz USB kábelen gyakran.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13287 üzenetére
(#13287) 8nemesis8
Most azon agyalok, hogy a KDZ ugye az appokat nem törli, Ha meg kérdezhetem ,ez hogyan gondoltad?
A KDZ is mindet töröl, ugyan úgy mint a SmartFlasTools Csak a KDZ-s és a gyári updater előtt ajánlott meg csinálni a Factora resetet nem a gyári beállítások vissza állítása.Amit te akarsz csinálni az dowrange, tehát figyel oda nagyon.
Azt meg azért írtam mert azt írtad, hogy kdz fájl. Tehát én javaslatom, a V10A a SmartFlashToolsal, tedd vissza utána, akár a gyári updaterrel is fel teheted a V20xx vala melyiket.
(#13288) Kerio
Olvass utána amilyet akarsz én javasolnám neked a Class10-est, nem törvény szerű, hogy Samsung akkor nem lehet hibás. SanDisck van de eddig az LG-ben semmi gondom nem volt vele.
8 Gb-os Class4-es. A Class4-6-10 csak az írás/olvasási sebbegésben különbözik,és ezt csak akkor veszed észre ha nagyobb fájlokat másolsz. De valahol volt egy leírásom meg keresem majd és át küldöm.[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Kerio
őstag
Érdemes Class10-es MicroSd-t venni vagy elég a Class6? És ugye csak Samsungot érdemes?
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13286 üzenetére
Korábbi hsz-eket ha átolvasod látni fogod, hogy ez SmartFlashToolhoz készült, ha már nekem nem hiszel
Nem véletlen helyeztem el így a fájlrendszeren. A másik meg, hogy bin és fls fájl is van a zipben!! Méghozzá jelezve, hogy AP -> BIN, CP -> FLSÍgy már hihető?
Most azon agyalok, hogy a KDZ ugye az appokat nem törli, tehát nekem V10A-t Smart Flash Toolal kell feltennem, ahogyan foxymaxy kolléga is javasolta, nem?
Aztán meg hivatalos frissítő! -
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #13284 üzenetére
(#13284) foxymaxy
Igen ugyan úgy megy mint a V20O-jé. Igazad van úgy biztosabb, hogy 2.2 ről frissítette,mert akkor 100% hogy semmi nem marad a mokolt romoknak.
8nemesis8
Szerintem az LG nem engedi a KDZ, csak a saját frissítőjét. Lehet hogy rosszul tudom de akkor majd kíjavitanakBIN_LGP970AT-00-V10a-EEU-XXX-APR-19-2011_0 Nem vitázni akarok veled de ez nem SmartFlastools fajl mivel BIN-nel kezdődik nézd meg a zip-ben kell lenni egy bin. meg egy fls fájlnak.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz bubus66 #13278 üzenetére
azért mondtam hogy 2.2-tőt frissítsen 2.3-ra
mert akkor indokolni lehet hogy hogy miért volt hozzá nyúlva a telóhoz
vagyis frissítve volt, mert vacakolt a gpsbubus66
köszi akkor lehet hogy ki próbálom
ja ennek a telepítése is úgy megy mint a v20o-jé
vagyis a végén recoweryből su-t telepítek?e pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13280 üzenetére
A gyári updater össze vissza írogat, tedd a SmartFlashTools -al a V20O-t akkor jó lesz. Most néztem. Nekem meg azt írja a V20Q-ra hogy van újabb nem tudom,hogy hol mert feltenni meg nem akarja. Nyugodtam a SmartFlashTools-al Told vissza az amelyik kell 2.3 az mindegy milyen hónapban vetted, mert a gyári frissítés kint van.
-
8nemesis8
veterán
Durva dolgot látok. Felraktam LG Updatert és ugye már visszaálltam V10G-re, ami nálam a márciusi állapot volt. Updater azt írja ki, hogy ez a legfrissebb V20Q van fent!!!
Restore előtt nyomtam neki wipe data wipe cache wipe dalvik, format system.
Tehát mindent legyalázott elméletben, közben meg mégsem? -
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #13275 üzenetére
(#13275) foxymaxy
ez a v20q rom nem csak lokális frissítés ???
Igen valószínű. hogy az. A P990 Change log van bent de én tegnap óta nyúzom és eddig jó. Valószínű, hogy a spanyolok mokoltat vele valamit,a 2-3 másodperc késés az nem áll fent. Elég gyors, pedig még ki sem gyomláltam.(#13277) 8nemesis8
Nem kell a 2.2-t rá tened mert hivatalosan már ki van adva a 2.3 tehát ha független akkor a V20O HUN-t ha T-Mobile-os akkor meg a V20O TMO rakd fel ezekkel, vissza viheted,mert a gyári updater is erre frissíti fel.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz 8nemesis8 #13272 üzenetére
az elég karcsú
1. rakj rá smartflash toolal 1 régebbi romot modjuk egy 2.2-est
2. formázd le a memória kártyát Pc-n teljes formázást csinálj
3. gyári updaterrel frissítsd a legfrissebbre
elméletileg ezek után csak "vájt szeműek" szúrják ki, hogy piszkálva volt a telóbubus66
ez a v20q rom nem csak lokális frissítés ???
már csak azért kérdem, mert még mindig csak a spanyoloknál van kiadvae pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13271 üzenetére
(#13271) 8nemesis8
A unroot nem biztos,hogy mindent el távolit,ilyenkor tiszta gyári telepítés, mert a z unroot nem törli a loc fájlokat. Biztos ami biztos a 3 módszer közöl az egyiket futtasd meg mi előtt vissza viszed. Én legalább is így tennék a helyedbe. Mert az nem jelent semmit, hogy a systemből esetleg eltávolította a szuperuser ikont azért,meg a su fájlokat. még a lib mappába meg a data-n hagyhatott. Az SD kártyát nem is kérik azt nem kell ott hagynod, ha be viszed a szervizbe.
embe
Igen én is meg lepődtem ezen, hogy csak ott írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13270 üzenetére
Jah. Most azon agyalok, hogy valakinek nincs e szervizes ismerőse, hogy megoldjuk gyorsabban a dolgot!
-
-
atillaahun
veterán
válasz 8nemesis8 #13268 üzenetére
Szerintem igen.
Az ilyesmit szeretik jó alapossan megvizsgálni.(#13269) bubus66
Ezt erősen kétlem, ahhoz szerintem minimum 10 ezrével kellene visszahordani a telefonokat, nem tucatjával. De ez már úgyis kifutó típus, félévvel kiadás után már tesznek rá mindenhol nagy ívben. Őszintén szólva már azon is meglepődnék, ha lenne hozzá ICS.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13267 üzenetére
(#13267) atillaahun
Szerintem a vissza teszi rá a gyári ROM-ot egy próbát megér, és talán ha többen vissza viszik akkor egy kicsit észbe kapnak, és javítanak rajta majd.
(#13268) 8nemesis8
Igen szoftveressel 2-3 hét. Sok mindentől függ, én a P500 beadtam hétfőn és még azon a héten pénteken vissza is kaptam.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13267 üzenetére
Ezt kétlem azért kétlem.
Szoftveres gonddal mindenképpen 1-2-3 hetet kell várnom ugye? -
atillaahun
veterán
válasz 8nemesis8 #13266 üzenetére
Igen, meg is írtam a (némileg vicces) történetet. Bár én a hangszóró miatt vittem be, de azt ott helyben cserélték. Egy ugyanolyanra. Aztán rájöttem, hogy ez valszeg nem fog hangosabban szólni.
Kicsit kétoldalú dolog ez a szervizbeadás, mert én is nagyon kíváncsi lennék mit mondanak rá, vagy csinálnak vele, ugyanakkor már megírtam, hogy szerintem mi történne ezért nem tudom jó szívvel javasolni. De hát kitudja, lehet megcsinálják, cserélik, aztán neked köszönhetően akkor mindenki viszi majd vissza a telókat javításra.
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13265 üzenetére
Szuper.
Neked/nektek volt már szervizben?
Kicsit félek tőle, de ha nem javul muszáj lesz beadnom. -
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13262 üzenetére
Akkor mindjárt neki is látok, mert nagyon unom már ezt.
Volt egy srác akinek megvonták a garanciáját elméletileg, kiderült, hogy miket találtak rajta?
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13258 üzenetére
Értem. Akkor mind1 is.
Próbáltam mindenféle beállítást, de ahogyan visszaolvastam február környékére, te is próbálkoztál...
Első backupomat visszarakni, csak SD kártyára kell másolni megfelelő helyre és restore?
Előtte pedig mindent törlök a telefonról, cache, data system partíció... -
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13258 üzenetére
Azt te is tudod, hogy rengetegszer ellett mondva, ha egy mód és lehetőség van akkor, ha valami oknál fogva, vissza kell vinni, minden hol a 3 említett frissítést ajánlották. Biztos vannak olyanok akik vissza viszik recoveryvel.
embe
Sajnos igen kell hozzá a pathc.
-
atillaahun
veterán
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13253 üzenetére
Majd meglesem ezt a formázást recovery alól, ha majd lesz másik rom, mert mondjuk ez nem lenne jó.
Most GPS heggesztgetem.
Nálatok is akinek sima gyári romja van, nincs gps.conf fájlotok a root/etc mappában?
Csak egy XML fájl van ugye?Én most a legelső backupom-ból néztem ki ezt.
-
takessz
senior tag
valaki nem tudja a gyári facebook for androdiot hogy tom frissiteni a telon mert sehogy se akkar összejöni nekem meg az 1.0 van rajta ami már elavult és én a gyárit akarom frissiteni nem akkarok leszedni play-böl egyet aki tujda sürgösen irja meg köszönöm
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13252 üzenetére
Igen semmi nem ard a Gyári rom vissza állításánál se a SmartFlashTools se a KDZ vagy a gyári update-rel csinált frissítésnél sem maradnak nyomok az előtte való romból.
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13250 üzenetére
Köszi!
Nálad most mi is van?
Keverem már kinek milyen romja van fent.Igen erről is olvastam itt korábban egyesek hogyan jártak...
Mindent leformáznék előtte, akkor csak nem marad semmilyen log vagy nyoma, hogy telepítve volt, nem? -
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13250 üzenetére
De ha vissza teszed a gyári romot akkor hogyan bizonyítja be, hogy matattad a telefont?
-
8nemesis8
veterán
válasz atillaahun #13246 üzenetére
Zeusra visszatértem eddig ment, most megint kezdi, hogy 5 műholdnál néha van néha nincs.
Mivel tudnám felvenni a telefon képét?
Meg akarom mutatni fórumokon is, hátha tudnak rá megoldást... -
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13244 üzenetére
(#13244) 8nemesis8
Ha most sem lesz jó vidd el nézesd meg mert lehet, hogy a teloval van valami, de most olvasom az előtted, hozzászóló írja, hogy a Marvel9 nem talál műholdat, akkor már kétlem, hogy nem a ROM-nak van valami baja.
(#13243) bryan051992
Bocs a mobil nettre gondoltál, próbáld meg a gyorsítótárak törlését.
[ Szerkesztve ]
-
bryan051992
tag
zeus 6.2.vel olyan problémám van h ha bekapcsolom a internetet 500mb-os netem van és ha bevan kapcsolva a telefon nagyon belassul szaggat és nagyon lassú ha kikapcsolom akkor jó!valaki h miért csinálja ezt?marvel 9-en meg nem talál műholdat....
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13241 üzenetére
Igen systemen van minden de nem csak recoverys telepítés hanem mindegyik törli a systemet. Van a XDA-n GPSFIX2 azt próbáltad már esetleg? Ha kell akkor át küldöm? Ha meg a telefon lassu akkor a wipe/cache meg a wipe/dalvik-cache-t csináld meg.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz oszi666 #13238 üzenetére
(#13238) oszi666
Amúgy téged ki kérdezett. Ha nem vetted volna észre nem komolyan gondoltam.megis minek veszel androidos telot???? Ezt nem kötöm az orrodra.meg azért hogy legyen mit kérdezned. Tovább nincs mit foglalkoznom veled.
(#13237) 8nemesis8
Igen csináltam, már de azt ROM telepítés előtt csináld meg, a format systemet, mert ha utána csinálod hátha nem marad semmi. Ártani nem árt de elméletileg a recoveryből telepített ROM törli a systemet. Ha a backupból állítasz vissza akkor a vissza állítás előtt érdemes a formát systemet meg csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Nah érdekesen alakul a GPS téma.
Zeus V20O ROM v6.2 és hozzá a 27es UPDATE.
Felraktam, indítom a GPS Státuszt, erre talál 5 perc múlva 4-5 műholdat, majd 10percre rá talál 6-7 műholdat és fixálja is őket, de kb 1 max 2 másodpercre. Ekkor újra szakad és 2-3 percenként ismétlődik ez.Azóta is hagytam pozicionálni és most 7-8 műholdat lát folyamatosan pozicionálva.
Nem merek örülni még, de ennyire "jó" még nem volt mostanság -
oszi666
őstag
válasz bubus66 #13176 üzenetére
ez most egy kib@szott ertelmes hozzaszolas volt. az meg nem jutott eszedbe azert vett gps kepes telefont hogy ne kelljen magaval hurcolni egy kulon vevot? ennyi erovel vehetett volna egy nokia 3310est meg egy terkepet nem? tudod az okostelefonok egyik elonye hogy nem kell magadal hurcolni egy gps vevot egy fenykepezot egy kamerat egy mp3 lejatszot hanem ezeket a feladatokat ellatja alap szinten a telo. ha meg olyan rohadtul hipster vagy hogy telefont csak telefonalasra hasznalsz megis minek veszel androidos telot????
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13232 üzenetére
Szívesen, de ha csak ez a problémád akkor simán ebbe is beletudod tenni. Egy próbát A V20Q szerintem meg ér.
-
takessz
senior tag
valaki nem tudja a gyári facebook for androdiot hogy tom frissiteni a telon mert sehogy se akkar összejöni nekem meg az 1.0 van rajta ami már elavult és én a gyárit akarom frissiteni
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
bubus66
nagyúr
(#13226) embe
Igen superuser.zip flalsheled, aztán úgy takarítod ki ahogy neked tetszik.. A 2-3 másodperc késés, nem áll fent, legalább is eddig, a csengőhang, meg minta írtam mikor hívtak egyből szólt. Nem emelkedett a hangerő. A térerő is stabilnak, tűnik, a Wifi, is stabil. eddig jó. A GPS csak ki próbáltam, és a Google Mappsot hajítottam a kukába,nem kell nekem csak a helyet foglalja.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13225 üzenetére
Látod ezért nem használom csak próba képen a GPS, arra meg van amit ha megyek vala hova használjak. Te neked negyed része ennyi gondod nem volt vele. Meg azért te nem fosoztál le semmit sem. Nézted a képeket? Nem találtam bent videó hívást. De meg érdeklődöm A P990 fórumban, hogy bele lehetne-e tenni a Blackbe.
#13229) 8nemesis8
Az lehet, hogy a telefonba van a GPS de a programokat te rakod fel ami működésre bírja. Még azt tudom mondani,hogy tedd vissza a gyári romot, és nézesd meg garanciába,lehet hogy kínlódsz vele és magával a GPS vevővel van baj. Nem nézet hülyének senki.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #13224 üzenetére
Na felkelek feltolom a v20q-t. Akkor mit tapasztaltál az emelkedő csengőhanggal, és 2-3 mp-es hang késéssel kapcsolatban?
Akkor ez a v20q is olyan, hogy SmartFlastool-al felteszem, majd miután recoveryből indul, akkor meg a superuser zippel flashelem? Csak mert ha felkelek tuti kába leszek, ne bénázzak sokat... ma megyek zsinárban a 4. éjszakára melózni.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
atillaahun
veterán
válasz bubus66 #13223 üzenetére
De, jelentem nekem. Szerintem én még többet sírtam itt a GPS miatt mint ő. Egyébként nekem is beszart újra. Nem nullázódott le, csak megint megbízhatatlan lett. Tegnap pl. szabad ég alatt nekem se talált semmit 5-10 perc alatt.
Szerintem sokkal többen vannak akiknek egyáltalán, vagy részben nem működik, csak vagy nem mernek írni, mert elhiszik, hogy tényleg ők a hülyék és miattuk nem megy, vagy eleve nem használják/használnák, és végülis tesznek rá. -
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13222 üzenetére
Te azért mondtam valamit nem jó csinálsz, az biztos, hogy nem látszódhat, ha csináltál egy full wipet, vagy a Marvelnél sok dolog az SD-re megy talán azért, de akkor mi keveregsz, használd a Marvelt aztán kész. Addig dobálgatod a ROM-okat még csinálsz egy téglát. A SamsrtFlashTools-ba be van pipálva ez a kettő Erase entrie AP meg az Erase user data (AP) Ha nem a leírás alapján csinálód akkor bármi gond lehet. Azt tudom, még tanácsolni ments le mindent az SD-ről, Mert a Marvelke pakolgat oda is formázd le az SD Kártyát Utána Csinálj a leírás alapján egy friss telepítés, a programokat is Ujjra telepítsd ne mentésből állítsd vissza. Annyi hogy ellőtte is csinálj egy factory resetet a kóddal, és úgy telepíts utána meg egy full wipe-t.
Én meg tartom a V20Q egyenlőre, nem szoktam 5 percenként a másik ROM-okat. Csak halkan meg jegyzem, hogy ez sem használ ám a telefonnak. Mokoltál rá másik kernelt? De hát te tudod, a tied.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13222 üzenetére
Minek kell neked annyira az a GPS? Hogyan akarod le formázni? Én ezt használom navigálásra. A telefont meg telefonálásra, szoktam használni. De ez érdekes, hogy senkinek ennyi baja nem volt a GPS-sel, mint neked. Ez szerintem már nem telefon hiba hanem user, valamit nem jó csinálsz. Érdekes hogy nálam pillanatok alatt talál jelet. Ja meg hát a full wipe-ket is meg kellene csinálni, meg az sem jó ám, ha ezeket a mokolt romokat rakosgatod össze vissza. Én már nem tudok neked ajánlani, semmit sem, rakd fel, amelyiket akarod. Ha pincébe vagy akkor lehet, hogy nem talál egy műholdat sem.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13221 üzenetére
Nálam gáz van.
Felraktam a V20Q-t és 1 darab műholdat sem lát cirka 10 perc alatt...
Egyébként érdekes, hogy Marvel rom alatt feltettem 1-2 programot Navigon/GPS Státusz és SmartFlashTool-al való telepítés után mégis látszódtak ezek a telepítések!!
Hogyan lehet ez?Agyalok rajta, hogy teljesen le kellene formázni a telefont amennyire csak lehet...
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13215 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz 8nemesis8 #13217 üzenetére
Nah fel is röppent. Rögtön 2 kérdésem van.
Előző marvel9-en amiket még telepítettem azok fent vannak. Ilyenkor wipe data és kész?Második kérdésem:
Tudsz nekem olyan patchet készíteni amiben nincs ennyi minden benne, mert ebből nekem max az kellene, hogy quickboot. Vagy elég az app mappába betenni/kivenni azokat ami kell és amik nem?
Esetleg át is kell még írni benne valamit? -
takessz
senior tag
valaki nem tudja a gyári facebook for androdiot hogy tom frissiteni a telon mert sehogy se akkar összejöni nekem meg az 1.0 van rajta ami már elavul és én a gyárit akkarom frissiteni
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13216 üzenetére
Oké.
Viszont én lehet egyszer igényt tartanék egy nem kitakarítottra is.
Meg hát nem úgy készül, hogy először ezt a zip formációt megcsinálod, aztán takarítod?Felraktam az SD kártyára, már megy a flash, aztán remélem recoverybe megy és tudom rootolni meg a patch-el felrakni.
Áhh pont itt járok.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13215 üzenetére
(#13215) atillaahun
Azt meg hol kell meg keresni mert nem találtam sehol? Miért melyik ROM-ba van?
(#13214) 8nemesis8
Ha gondolod állj neki csak a patchet meg a superuser.zip-et másold az SD-re. Akkor holnap csak a kitakarított csinálom meg.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nah valaki rápillantott már vélelten, hogy van-e Gtalk Videovhat?
(#13216) bubus66
v20Q-ban természetesen. Legalábbis elméletileg. a P990 change log-ja szerint. Ebből gondolom csak, hogy hátha a miénkbe is került. Ott van egyébként a Gtalk az alkalmazások között. Azon belül meg megnéz(he)ed van-e videótelefonálásra utaló jel a beállítások között.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13212 üzenetére
Igen holnap remélem meg lesz mindegyik gyári melyek recoveryből lesznek telepíthetők. Valamint az az ArcCamara apk lesz bent amelyikben ki lehet kapcsolni a hangot.
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13210 üzenetére
Nem zip.A zip még nincs kész, ezt a SmartFlashTools-bóll tudod telepíteni, felrakod a patchet abban bent van a recovery, a SmartFalshTools ha végez a recovery jön be. a ROM-ot magát a SmartFalhsTolos-ból tudod telepíteni!!!!! Sajnos ma nem tudtam vele foglalkozni de lesz egy ilyen gyári változat, meg egy ki takarítót,mind kettőt majd a zip-ből lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13205 üzenetére
Ezt írtad:
"Töltsd le amii most van fent mert abból ki maradta a van fent. Abban bent van már. Én a V20Q ajánlottam nem az V20O-t Nálam a V20Q félperc alatt talált jelet és nem is dobta el egyszer sem, pedig szórakoztam vele vagy félórát. A V20Q-ban javítottak, a GPS-en ezt töltsd le. Csak az oldalamon van fent."
Én már nem nagyon tudok kiigazodni.
Előbb azt írod, hogy V20Q aztán meg V20O.Akkor melyik?
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13203 üzenetére
Egyenlőre nemde ha lesz rá igény akkor fel rakható lesz de recoverys van fent. ha a V20O Hun kell az mehet fent van a jó. A V20Q Ra még várni kell mert tegnap rosszat szedtem le a CM7 helyett. Holnaptól a Logout blogomba is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest