- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #11397 üzenetére
(#11397) atillaahun
Köszönöm uram, nem is olvastam,hogy egyszer már beírtad.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #11397 üzenetére
Az ITT-es linket eltoltam, úgyhogy ITT javítottam.
-
eladogeppc
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz eladogeppc #11337 üzenetére
-
nokiander
tag
Ez a telefon perfekt, nem is kell jobb... Én zeus rommal használom akksi dupla annyit bîr mint a gyári rommal....
"Néha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket"
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #11393 üzenetére
(#11393) Recon666
Igen a Marketról szedtem le.
Itt a link.
Nagyon szívesen pont most, próbáltattam ki, az asszony fel hívót, és nem volt késés.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
premete
veterán
válasz eladogeppc #11391 üzenetére
Az LG-t ismerve, örülj neki, hogy nem op. rendszer nélkül adják, mint a notebookokat.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #11389 üzenetére
Igen én a TMO-os Gyárira tettem fel.
Szerk: Hogy-hogy v10a-val adják el a telefont.... fura......
Igen én is így voltam, a V10E TMO adott ki a ellenőrzésnél, de a V20N-el jött ki az enyém de itt meg nézed akkor már az V20O adja ki. De ha visszább olvasol akkor meg találod egypárszor be linkeltük.
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= .
az egyenlőség kel után beírod az IMEI számot
OK 35xxxxxxxxxxx LGP970 ATMHTL 202KPMZ358811 20120215 V20O_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #11386 üzenetére
Hát szerintem is a gyárit aztán az XDA-n meg lehet válogatni,majd a Zeuszt,itt a topickban többen is dicsérik,én csak próba képen fel tettem, de a V20OTMO HUN-nál marad amíg rendesen működik. Meg amit a Recon666 írt neked azok, közül választhatsz, sajnos egyenlőre stabil CM7 nincs mert látom a Bladen neked az volt.
Recon666
Nem próbáltad ezt? Call Delay Patch
Feltettem,és tényleg nem kell várni hívás fogadáskor.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #11384 üzenetére
A 2. Blade-em nekem is porosodott belülről.
Melyik rom-ot lesz érdemes feltennem rá?
Bár lehet először a gyárival nyomkodom egy kicsit de ahogy ismerem magam kipróbálok egy két másokat is.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #11383 üzenetére
(#11383) jegenye77
Én meg Skateról váltottam, csak abból a zsocáék mindent kihoztak, amit lehetett. Akkor lesz itt fórum társ "embe-nek", mert Ő is volt Blades. Én nem bántam meg, vagyok elégedve az LG-val, eddig nagyon. A Skatenál, volt egy kártyaolvasó, hibám, a másik, amit meg kaptam cserébe elkezdet porosodni, kijelző belűről.
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #11382 üzenetére
Ha péntekig nem jön meg a posta,akkor csak hétfőn lesz a kezemben.
Várom már,hogy kipróbáljam.Blade-ről váltottam erre a típusra.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #11380 üzenetére
(#11380) jegenye77
Mikor lesz tulajdonosa? Biztosan fognak a kérdéseidre választ adni.
(#11379) eladogeppc
Ha fel telepítetted a drívereket, újra indítottad a gépet? Mert jó lenne, vagy legalább is nekem szokásom újra indítani, meg a telefont is. Ezekkel amit linkeltem menni kell, ha nem akkor tedd fel a MyPhoneExploreret. Én is használom a PC-Suitet, és elsőre felszokott menni. Milyen internet kapcsolat kell neked? Nem a PC Suite a hibás,ha nem szerintem user hiba...
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Driverek ok !
PC Suite IV új faszsága: Nem állapítható meg internet kapcsolat
Evvel mihez kezdjek ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
jegenye77
addikt
Úgy néz ki Én is egy ilyen készülék tulajdonosa leszek nemsoká!
Csak szólók,hogy jövök majd a kérdéseimmel!
Remélem válaszok is lesz.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
eladogeppc
veterán
válasz bubus66 #11378 üzenetére
Oké, látom, de olyan mintha halott lenne az USB kezelés...
Nem azonosított eszköz....
ebből van 4 db.
És nem is ismeri felP990 meg Optimus 3D simán ment. Ez nagyon furán viselkedik.
Szerk: USB\VID_1004&PID_618E_DIAGInterface
Ez hiányzik neki, meg ami fura az USB háttértárral is gondja van[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11377 üzenetére
A Log out Blogomba találsz drivert meg minden mást vagy az 1 HSZ-ben.ott is bent van a frissítés. Várd, meg míg a telefon is feltelepíti.
Itt van, akkor tedd fel mind a 3, ami bent van.
Itt ezen az oldalon találsz custom ROM-kat:
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz bubus66 #11376 üzenetére
Rendben. Nagyjánól képben vagyok, O2x meg O3D után.
A kérdésem, hogy fura módon nem értem miért , de ha USB-vel összekötöm a kütyüt, és szeretném a PcSuite-el szinkronizálni, de nem talál drivert.
Töltöttem rá az LG oldaláról drivert, de semmi.
Mintha nem kommunikálna. Egyedül az LGe virtual modem van fent.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11375 üzenetére
(#11375) eladogeppc
A V20O_HUN az utolsó gyári ROM. Az 1 HSZ-t elolvasod, ott le van írva minden. Nálam egyelőre, a V20O_TMO HUN jól teljesít. Független csak a telefon. A Függetlenre is fel lehet tenni másik ROM-ot nem csak a gyárit. Legalább is én úgy tudom, de ha nem így van, akkor valaki javítson ki. Ezt úgy értem, hogy a T-Mobile-nál vette telefonra is, felehet tenni a gyári ROMOT, de attól az még nem lesz független.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Tag szeretnék lenni, beruháztam egy ilyen kütyübe..
Rögtön 1 kérdéssel kezdeném....
v20O hogy teljesít ? Illetve melyik az utolsó független ROM ami gyári és jó ?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #11371 üzenetére
Olyan nem tettem fel,de amit írtam ki dobtam őket, és azóta jó az aksi időm.
Czimby
Próbáld meg kiszedni amiket,írtam ha használod a Mapsot akkor azt ne. Ja root jog kell hozzá. Még kűrül, nézek mit lehet kidobni belőle ami felesleges.
Ezzel meg tudod tisztítani az appok által hátra hagyott, fájlokat. Meg helyet is szabadit fel.
[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
Nem tudtok valami olyan alkalmazást wideget a blackre mint az SE készüléken a timascape?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Czimby #11366 üzenetére
(#11366) Czimby
Nekem is merítette, a gyárit ki szórtam belőle ezeket:
CarHome
SmaftShare
Google Maps
LGWord
PolarisOfficeAzóta nem meríti az aksit olyan gyorsan.
Recon666
Milyen, Task Killere gondoltál,van a gyáriban is olyan?
Nincs valakinek meg, hogy milyen alkalmazásokat lehet kiszedni?
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz heinci #11359 üzenetére
1. elméletileg látnia kellene, többeknek volt olyan hogy imei alapján régebbi szoftot jelzett
2. nincs mit ez mindenkinek fenn áll
3. az SE 1más világ csinálnak érdekes dolgokat
4. ott van a biztonsági mentés nézd + jobban, csak a google előtaggal kevertél mege pluribus unum
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Pár napja frisítettem hivatalos V20o-ra, és azóta érdekes dolgot produkált 2x is a telcsi.
Fogta magát és 1-2 óra alatt minimum 40 de lehet 60%-os akksiról kikapcsolásig lemerült.Mitől lehet ez?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Zsolt96
tag
Tegnap este 6-7 fele levettem töltőről a telefont 100% on volt ugye elinditottam a kalibrálást azt 10 fele elfelejtettem hogy kalibrál és kikapcsoltam azt 90%on kikapcsoltam 5 óra alatt kis. Facebook al le is merült, ha újra kalibrálom akkor nemlessz baj?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #11357 üzenetére
(#11357) heinci
Az 1Hsz-ban mindent meg találsz frissítéssel kapcsolatban. csak olvasd el. A SmartFlashTools, és a KDZ frissítés is benne van.
amikor felveszek egy hívást, mintha 1 másodperccel később jönne csak létre az összeköttetés a túloldallal, addig hiába hallózok, nem hall a másik fél. Más is tapasztalt ilyet?
Igen tapasztaltunk ilyent, szerintem mindenki.
-
heinci
tag
válasz foxymaxy #11358 üzenetére
1) Elkerülném, hogy mindent újra kelljen telepíteni... valami kézzel fogható oka csak van, hogy nem látja a szoftver a friss release-t.
2) Köszi, visszaolvasok.
3) Úgy látszik az SE külön történet. Kipróbáltam egy Samsung headsettel, azzal jó. A szabványok meg azért vannak, hogy semmi ne legyen szabványos.
4) Más Android telefonban van, adatok biztonsági mentése névre hallgat. Szóval? -
heinci
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, előre is köszi a segítséget:
1) v20n sw van fent a készülékem. USB kábelen keresztül az LG updater tool nem talál újabb sw-t, a wifin keresztüli frissítés meg hitelesítési hiba miatt száll el. Ötlet?
2) amikor felveszek egy hívást, mintha 1 másodperccel később jönne csak létre az összeköttetés a túloldallal, addig hiába hallózok, nem hall a másik fél. Más is tapasztalt ilyet?
3) tudtok ajánlani hozzá működő headsetet? Csak a telefonhoz jutottam hozzá, a gyári headsethez nem, és kipróbáltam egy SonyEricsson headsettel, és úgy tűnik, nem jó a kiosztása?
4) Nem találom a Beállítások\Adatvédelem alatt az automatikus mentés a google szerverére opciót, ez hova tűnt?Köszi még 1x.
-
foxymaxy
senior tag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz foxymaxy #11351 üzenetére
Nem az előző 1.1-es változatnál volt az?
Mert ebben már csak a Front kamera nem megy, benne is van a leírásában.
What is working now:
-Audio
-Wi-Fi
-Vibration
-Mobile Network
-GPS
-Boot
-Bluetooth
-Themes
-Mount SD
-Video
-Camera
-Skip track via volume
-youtube
-Thememanager work full
-Sensors
-2/3 G data
-RotationWhats not working at moment:
Frontcam -
törölt tag
válasz eladogeppc #11335 üzenetére
ARC S-t én speciel nem cserélnék le erre. Szerintem nem nyújt semmivel többet. Maximum a kijelző fényereje.
-
sheep
addikt
válasz eladogeppc #11337 üzenetére
itt is van egy rövid video amit a telefonnal csináltam:
[link]itt pedig pár kép:
[link]
(sajnos a google+ 3mp-re kicsinyíti és nem emgedi kinagyítani, de valamennyire így is látod hogy kb milyen képeket lehet vele készíteni. Mindegyik kép 5mp-es, automata beállításokkal készült)[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Kerio
őstag
válasz bryan051992 #11346 üzenetére
Kalibrálni van értelme?
-
bryan051992
tag
én 3-hete használom a zeus-romot és jó az aksi idő 3napot elmegy nekem....
-
Kerio
őstag
Szépen zabálja az akzabáljaeus ROM. PPdPg alapon ketyeg a CPU
-
eladogeppc
veterán
válasz atillaahun #11336 üzenetére
Merre találom , tekergetem vissza, de nem találom
-
atillaahun
veterán
válasz eladogeppc #11335 üzenetére
Pár napja tettem fel én is meg, egy másik kolléga is autós videókat, azokat megnézheted, szerintem nem rondák, annyi, hogy az AF csöppet idegesítő néha, de azért túl sokat sem érdemes várni tőle.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretnék venni egy ilyet.
Xperia ARC S-em van 1.4Ghz-es.
Érdemes lecserélni ? Nekem fontos hogy szép képeket, és videót csináljon.
De annyi ratyi videó van a neten, mindegyik ronda.Remélem nem ennyire ronda a videofelvevő része ?
-
dite29
csendes tag
válasz atillaahun #11333 üzenetére
Köszönöm az ötletet!
Azt megpróbálom majd, talán az egyik laptopon van wifi.
-
atillaahun
veterán
válasz dite29 #11330 üzenetére
Engem is meglepett most hogy így mondtad, mert a ZTE-jimen, meg az SGS-en is volt ilyen, bár sose próbáltam, itt viszont most nem látom ezt a beállítást a menüben. Lehet az LG-sek azzal a lendülettel, hogy belerakták a WiFi Direct-et, ezt az USB-s megosztást meg ki is szedték. Laptop-ba sincs egyébként WiFi? Mert úgy asszem tovább lehet osztani a kábeles netet.
-
dite29
csendes tag
válasz atillaahun #11327 üzenetére
Ez komoly?
Egy ilyen készüléken nincs olyan lehetőség, hogy adatkábelen keresztül az otthoni internetet használjam?
Az ismerőseim között nincs ilyen készülék, de akinek okostelefonja van, mindenki tud vele kábelen keresztül netezni.
-
Cooler96
aktív tag
Mással is van olya zeus 6.21nél,hogy töltőről lehúzva media scant futtat?Semmi értelme és elég idegesítő.A másik pedig hogy hogy lehet olyan mappákat beállítani amiket nem akarom hogy szkenneljen?
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
dite29
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudnék internetezni, a telefonommal adatkábelen keresztül?
Sajnos mindig a szolgáltatós internet jön be, hiába kötöm össze a géppel, és az lassú -
atillaahun
veterán
válasz bryan051992 #11312 üzenetére
Úgyhogy belépsz megint a Zeus Tweaker-be, az OC-ra nyomsz, és kiírja az aktuális állapotát. Ha nem nyomtál okét a set on boot-ra, akkor csak újraindításig marad meg.
Én is tesztelgettem egyébként az OC-t a napokban, 1200-on észrevehetően gyorsult a launcher, meg a programok közötti váltogatás, viszont a komolyabb programok mint Youtube, vagy Navi 1-2 perc használat után reboot-ra vágták a rendszert. Most levettem 1100-re, így már csak a képernyő megy el fél óra után pl. Youtube-tól, meg a tálca bal sarka bekockásodik egy csöppet. Úgyhogy végül visszavittem alapra, úgy tűnik az enyém nem egy strapabíró darab. Ez mondjuk a GPS-ében is észrevehető, de legalább a hívások nem késtek soha.(#11313) bubus66
Persze, csak a script-elés miatt van fenn, Market-ről bármikor visszarakható. -
Kerio
őstag
Nálatok is hülyéskedik a Zeusz 6.21 kamera programja? Ha ráfókuszálok valamire, de mégsem fotózom le, és elengedem a "gombot", onnantól nem enged újrafókuszálni. Csak ha kilépek és újra be.
-
bubus66
nagyúr
embe
nekem is meg van a zeusznál a hívás fogadásnál a késés.
matem
Köszi, igen nekem is azért hiányzik mert testre szabható az állapotsor. Meg nézem tesztelem. és a tapasztalatokat le írom majd. Meg lehet, hozzá témákat tenni, ezert is tetszett a Skaten is.
Zsolt96
Vagy ezzel, de itt nagyon vigyázz. A telepített is tudod vele törölni. De ahhoz, hogy a system-be turkálj root jog kell.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
Én 1150re húztam procit,miután 1200on egy kisebb fagyás után újraindította magát a teló.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
sheep
addikt
válasz kriszpontaz #11318 üzenetére
én ezt úgy oldom meg hogy miután ezt elmondtam azután veszem fel a telefont
de az milyen már hogy felveszem, egy csomót beszélek és nem hallanak semmit..9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
kriszpontaz
veterán
A 2mp késés azért van híváskor hogy a hívó fél ne hallja amikor azt mondod hogy: "Na már megint a köcsög főnököm!"
-
embe
nagyúr
válasz Zsolt96 #11315 üzenetére
Root jog kell hozzá, illetve root képes file kezeleő: pl. a rootexplorer.
bemész a system/app mappába, és onnan törlöd a neked nem tetsző appokat. De csak óvatosan! Mert ha olyan dolgot is kitörölsz amire szűkség van a rendszernek, akkor akár össze is omolhat a rendszered. -
matem
csendes tag
válasz Cooler96 #11214 üzenetére
kis update: Porting ICS to Optimus Black
Már sikerült bootolható CM9-et csinálnia egy embernek KÉP. Ez nem 2.3.7 alapú.
Bootolható Miui 4.0 (ICS alapú)
Igaz, hogy ezek még nem használhatóak (semmi sem működik a touchscreenen kívül), de szerintem nincs olyan messze, hogy egy működő rom legyen belőle.(#11173) bubus66
CM7 elég stabil, én ezt használom már 1 hónapja (sk7-ről csak 2 hete váltottam sk8ra)
Videó hangját nem néztem, GPS-t egyszer sem használtam, az akkuidő az amiben egy kicsit lemarad szerintem a gyári romtól, de 1 napot mindig simán kibír, egy éjszaka alatt (10óra) kb 10%-ot merül.
Sebességben szerintem jobb mint a gyári, bármilyen app azonnal (másodpercen belül) indul, egyszer sem fagyott.
A legnagyobb pozitívum nekem az a plusz funkciók: állapotsori fényerőállítás, menü hosszú nyomásra, home hosszú nyomásra, kereső rövid nyomásra egyéni app állítható, vissza hosszú nyomásra alkalmazás bezárása, lockscreen gestures (pl vaku bekapcsolása)[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A Zeuszba használjátok a Terminál Emulátort? Ha nincs rá szükségem akkor ki lehet törölni?
-
bryan051992
tag
zeus 6.1 alat én is átálítom 1100-re de honnan tudom h jó és annyi pörög?
-
Zsolt96
tag
Thx mindenkinek!
-
-
embe
nagyúr
válasz premete #11306 üzenetére
Én egy szóval nem írtam ( még ), hogy tetszik. De már előrelépés, hogy a videó felvétel hangja jó. Jó pont a cpu húzásának lehetősége. Nem vagyok tuning őrült, csak pl. ez a 100 v. 200 MHz-es emelés lehet gördülékenyebbé teszi a teló működését.
A hívás fogadáskor fellépő pár másodperces késés mintha lecsökkent volna. de lehet már "hipohonder" vagyok ezen a téren, akárcsak a videófelvétel hangjával.
Csak lesz mms sms, stb adó.
Zsolt96 : Előbb a :v6.2 (based on V20O) + v6.21 update
pcsabat - milyen frekire állítva használod a telót? 1100-1200 ?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
A zeus v6.21 romnak 8mb nak kell lennie?
-
premete
veterán
Na, végre egy rom, ami tetszik.
a Tényekben. A felvételen Kubatov azt mondta Orbánról, hogy nem igazán ért a számítástechnikához, de már sokat léptek előre, mert sms-t tud fogadni-küldeni, és tudja, mi a fax és az e-mail közötti különbség.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
embe
nagyúr
Feltettem a Zeus 6.21-et. Beállítottam a CPU freki maximumot 1100 MHz-re. A videónak a hangja jó (!) , gps gyors - akár a gyárival. A többi meg majd kiderül használat közben.
-
sheep
addikt
jópár androidos telefonom volt már de csak ennél van ez a pár mp-s késés
ezért gondoltam hogy ez nem alap gyári android feature hanem az lg csinálja így, csak ha így van nem értem hogy egy custom romban miért nem lehet javítanipcsabat, zeusnál is van késés nálam
[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
pcsabat
őstag
nálam semmi gond nincs a videó hanggal. Én mondjuk nem nagyon használom felvételre, viszont kipróbáltam és nem volt vele gondom. Igazából én egyetlen nagyon idegesítő dologgal sem találkoztam eddig benne. SŐT, nem akarom elkiabálni, de még "aksikiszedősre" sem fagyott soha (gyári V20N-el ellentétben)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam topic
- További aktív témák...