Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
IRO21
aktív tag
válasz
gombi1967 #72573 üzenetére
A telepítés részéhez tudok hozzászólni.
USB-ről csak futtatni tudod, telepíteni nem. Ha kiveszed a pen drive-ot eltűnik a program. Telepíteni developer módban az ares CLI programmal lehet, de az sem tartós, tesztelésre van kitalálva.
Miközben ezt leírtam eszembe jutott, hogy egyszer megnéztem valami ilyesmi alkalmazást, ott a weboldalon kellett hozzáadni a csatornákat, és szerintem fizetős is volt. Nem tudom, hogy ez volt-e a neve. -
blakey
titán
válasz
gombi1967 #56780 üzenetére
Az erősítő beállításait nézd át, mert vannak arra vonatkozó részek, hogy kikapcsolt állapotban melyik HDMI bemenet legyen aktív, ebben az esetben az erősítőd "standby" üzemmódban lesz, Denonnál pl. piros a bekapcsoló gomb (amúgy nem világit kiiapcsolt állapotban.
Szóval a megoldást ne a tv topikban keresd. -
gOldie
tag
válasz
gombi1967 #45799 üzenetére
Sziasztok!
Most beszéltem az LG magyarországgal telefonon.. állitásuk szerint minden terméket lehet hozzájuk vinni garanciás panasz esetén csak a termék és egy magyar számla kell hozzá.
2014 augusztusa óta.
Több webshopban is állitják, hogy ez nem igy van és csak a bolthoz tudok meghibásodás esetén fordulni.Na most akkor a webshopok tudják rosszul vagy az LG? :S:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest