Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #111509 üzenetére
Ha valakit érdekel esetleg kész lett. Végül mint javasoltátok neten felvettem gariba az LG oldalán, rá 1-2 napra hívtak, elmondtam ott is mi a jelenség, így alaplaphibát mondtak. Megrendeltek az alkatrészt, pár nap múlva meg is jött, szerelővel egyeztettem mikor tudna kijönni hogy nekem is meg neki is jó legyen, ez a mai nap volt esedékes. Az alapnak végül nem volt baja, kijelző hibás lett, szerencsére volt nála ilyen kijelző, így kész is lett. Kijelzőre garancia újraindul, amit nem is bánok mert ~300 ezres tétel ha gari lejárta után fő meg megint.
-
junior19
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #111509 üzenetére
Hali!
A készülék bekapcsoló gombjával sem lehet bekapcsolni? Lehet, csak a távirányító adta meg magát.
Bejelented az LG-nek telefonon, ők értesítik a helyileg illetékes szervizest, aki hívni fog. Ha tényleg nem kapcsol be a készülék, akkor lehet alaplaphiba, de a szervizes úgyis elmondja.
Általában helyben cserélik, ha nem akkor is a szerviz intézi a szállítást, neked ilyen szempontból semmit nem kell csinálni, csak ott lenni a helyszínen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest