- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
dani0113 #101838 üzenetére
Falitartóknál azt érdemes nézni hogy hány colos tv ami még rárakható,nem azt h a tvnek mi a vesa szabványa!
Én is vettem egy max 75st,de most csak 65s van rajta h később jó legyen nagyobb tvhez is,mindegy hogy annak milyen méretű a felfogatási pontjai!
Tehát ha a tied magasabb értéke 55",akkor arra fel fogod tudni szerelni az 55s tvt,mind1 milyen márka,tipus!
Vegyél ilyet egy időre nem lesz gond cserére [link] -
Tybee000
aktív tag
válasz
dani0113 #84842 üzenetére
Én egy pár hete vettem 43-asból ezt a típust. Akkor még 198k-ba került, és mikor megvettem egyből rá pár napra lement az ára. Gondoltam visszaveszem 14 napon belül, és újra megrendelem, de nem volt rá erőm.
Egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve képileg és külsőleg is. Az asszonynak is nagyon bejön.
Az appok közül csak a Spotify hiányzik nagyon, de ezt már elsírtam nektek egy párszor.
-
törölt tag
válasz
dani0113 #84406 üzenetére
Tévéknél a 30ms már kiválónak számít, az idei UJ és SJ UHD tévék amiről láttam adatot 15-20 közt vannak. A tavalyi UH661V-nek kb. 23 ms.
Rbert Lehet ezen felül több hivatalos viszonteladó, pl. Ipon, PC Land, Auchan, Tesco, Metro, Best Byte, stb. A tv dobozon elvileg rá van ragasztva a külsején a csakis magyar nyelvű garanciafüzet átlátszó fóliában.
Ezen felül az összes itthon vásárolt és számlával rendelkező tévékkel a gyári szervizhez lehet fordulni 2 évig. A jogszabály csak 1 évet ír elő ezekre, pl. a samsung csak ezt az egy évet vállalja webshopból vett tévéknél. -
olasz69
senior tag
válasz
dani0113 #67812 üzenetére
itt biztosan jó cinema 3D >>>>cinema city
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest