- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Itt is egy Joy kupon, vagy ez hibás?
knightba Nézz be a DIGI topikba is, ha nem sikerül: Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók vagy egyes csatornákat nem hangol be a tv digitálisan, mit tegyek?Esetleg kézi hangolással: QAM Érték mindig 256
Symbol Rate 6900, kivéve a közszolgálati adóknál, ahol ez 6000. -
törölt tag
Nem rossz! Csak a 49UH7707-hez van most ez a projektor akció? De úgy látszik elfogyott a készlet, mert egyedi szállítási határidővel írja. Ha valaki eladja a projektort, elég jó áron jutott egy jó tévéhez.
andris188 Akkor talán a laptopon lévő Plex beállításainál kell lenni a hibának. Ezt is állítsd be úgy, mint a PC-n. Bejelentkezés, mappák megosztása, stb.
-
Kleroo
veterán
Lecsengeni nem fog, mert jobb/több (még ha nem is kell mint egy falat kenyér mint anno az FHD)
A 3D viszont egy plusz extra ami senkit se érdekel, max annyi hogy vásárlás után 1 filmet végigszenved,és utána el is felejti...(#76573) Aham, ja ott jól jöhet, de oda meg nem feltétlenül kell sztem ilyen globális mozi/THX/franctudja vezérelte globálmédiás szabvány. SD korszakban is voltak eszement felbontású monitorok(2048x1536 elég elmebeteg felbontás volt 90es évek végén), szóval a legtöbb szakmában a globálmédia szabványoktól függetlenül lehetnek gigafelbontások.
-
vond
MODERÁTOR
Mondjuk én még mindig több értelmét látom a 4K-nak, mint a 3D-nek.
Azt szoktam mondani, hogy majd szóljanak, amikor átlagember számára is elérhető lesz egy olyan 3D moziélmény, hogy körülöttünk játszódik minden, és benne mászkálhatunk a filmekben. Akkor fog majd érdekelni.
(#76575) Intelligencs: Egy jobb fajta fali konzol 10+ ezer. Annyiból már inkább rendelek egy 2/16 gigás s905-ös Androidos/Linuxos boxot keletről. Persze van olyan helyzet, amikor elengedhetetlen a falra szerelni. De én is inkább a (középre helyezett) lábakon álló megoldás híve vagyok.
-
Amikor én vettem a tévét, akkor még arra is ügyeltem, hogy az ezüst lábbal rendelkezőt rendeljem, nehogy az aranyat vagy fehéret (pedig az arany még olcsóbb is lett volna). De mióta fel lett rakva a falra azóta azon gondolkodom, hogyhogy nem raktam már fel az előző tévét is a falra konzollal, annyival komfortosabb. Teljesen lényegtelen, hogy milyen lábat adtak a tévéhez, mivel az le lett szerelve. A TV alatt lévő egész asztal tök üres lett, így kényelmesen elfér rajta az erősítőm, médialejátszóm (ha használnám, de ez sem kell már), a távirányító, a laptop a dokkolóval, stb. Szóval fel kell rakni a falra a tévét, és akkor akár elefántlába is lehet.
(#76548) bajnokpityu
Nem tudom miért mondjátok, hogy jobb egy médialejátszó, én semmi előnyét nem látom. Egy mede8er 600-asom van, de teljesen feleslegesnek érzem. A korábbi négy távirányító helyett (erősítő, tévé, médialejátszó, beltéri) egyedül a tévé távirányítója kell. Ez akkora eszetlen nagy királyság!
Beltérit leváltottam mediacardra, az erősítő automatikusan működik az ARC-on keresztül (hangerő is), és a tévé médialejátszóját használom Synology NAS-ról etetve mkv filmekkel.
-
vond
MODERÁTOR
Erről van szó!
(#76571) Kleroo: Van létjogosultsága még a 8K-nak is, de inkább az egészségügy, ipar, mezőgazdaság, művészet, és ehhez hasonló területeken. Vagy pl. bitang nagy képernyőknél. De átlagos otthoni tévézéshez, filmnézéshez még a 4K sem igazán indokolt. Csak most ezt kell eladni a népnek.
-
törölt tag
Igen. Ezt írtam le
Ez WDS-en simán megy, de azt ne kérd, hogy én ezt írjam le lépésről-lépésre, mert egy fia wds-képes router nincs a közelemben, otthon meg openwrt-vel futok.
Azt tudom, hogy alapvetően mac address alapú a wds, a tp-linkek asszem még szkennelni is tudnak, tehát viszonylag eccerűen összepározhatóak.Egyszer telefonon nyüzgettem ilyet valakinek, annyira emlékezem, hogy asszem mindkét oldalon be kell lökni a WDS-t, a talán a kliens oldalon (jelen esetben a tv felőli routeren) vagy szkennelni kell, és ha meglátja a másikat, akkor csak be kell dobni, vagy ha nem tud szkennelni, akkor kézzel beírni a másik router mac addressét. Az előbbi mondatok fenntartással kezelendőek, mert 100 éve volt, és én most így emlékezem
-
huncutka1029
addikt
a routeren engedélyezd a DHCP szervert, és akkor automatikusan kioszt egy portot a tv-nek.
Célszerű a jelszavas védelmet kikapcsolni. Néha a router tűzfala is bezavarhat, vagy hozzáadod a tv-t a kivételhez, vagy kikapcsolod. UTP kábellel sokkal stabilabb,és gyorsabb a DLNA mint wi-fi vel.Moby gyorsabb volt
-
törölt tag
Jól értem, hogy van egy wifis routered, és egy másik wifis routerrel szeretnél csatizni hozzá?
Az a szerencséd, hogy a leírása alapján ez tud WDS-t, máskülönben ehhez AP kellene, nem router (vagy router, de custom firmware-el, amit nem javasolnék, így első blikkre nincs meg hozzá a kellő kompetencia).
Ha mondjuk veszel egy ugyanilyet, vagy valami hasonló, WDS-t tudó tp-linket, akkor össze tudod ezeket párzani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest