- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz sz.z.csicsi #62898 üzenetére
Nem muszáj. Csak javasolt. Idézőjelbe: Hogy ne legyen semmi probléma ebből kifolyólag. Valaki anno elkezdte, pillanatok alatt elterjedt, most meg már ilyen alap szöveg hogy mindig mindent állíts vissza alapra egy frissítés után. De sztem pont az a lényege egy frissítésnek hogy frissüljön a rendszer és menjen minden tovább mint eddig. Ha ez nem müxi, akkor ott valami más gond van.
Én pl. soha nem csinálok ilyesmit se tv-n se telefonon. De még winen se mikor ment 8.1-ről 10-re. (Anno ZTE telefonomon kb naponta 2 naponta tettem fel újabb romot - szép is lett volna ha mindig minden beállítást előről kezdek )
¤ R'n'R ¤
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
LB730-ramegcsináltam a frissitést.Kérdésem: Muszály az alaphelyzetbe állítást végrehajtani?
Mivel itt minden sikerült anélkül is.
Egyik nagy előnye a frissítésnek(nem tudom volt-e szó róla)csatorna váltáskor írja az éppen futó műsort
Kifejezetten tetszik az oldal menü.abból is a csatornák,aminek a megnyitásakor-előhívása alatt a nézett csatorna tovább látható hallható megszakítás nélkül és a csatorna lista látható az éppen futó műsor címével és idejével. -
Beni2360
félisten
válasz olasz69 #62892 üzenetére
Igen tudom mi a baj az aksikkal. Pl vérnyomásmérőbe kifejezetten tilos rakni.
Megírnád az 1.6-os aksinak mi a spec neve mert már elfelejtettem, olvastam is itt róla így nem tudok rákeresni, menteni meg nem mentetten.
Én és a játék meg a tv net két dolog. Van egy kis androidos stickem azt is csak havonta kapcsolom be .
Az RM már többet nyomogatom.
-----------------
ruti nagyitóval annyit láttam, hogy 07.14 ezért dobták ki kosárba a Peny akciósan.2x400 Ft bukta[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
yvsmad
őstag
A Galaxy az iPhone-ok alaternatívája, csak jóval megfizethetőbb áron. A nagy számok törvénye alapján a sok eladott darabbal arányosan sok köt ki szervizben is. Alma szervizes ismerősöd nincs véletlenül? Ő is tudna mesélni, hogy az árához és a kisebb eladott darabszámhoz képest hány készülék köt ki náluk.
-
blakey
titán
válasz yvsmad #62890 üzenetére
Az akksi azért nem bírja sokáig, mert csak 1,2 V-os 1,5 V helyett,
Ezért érdemes 1,6V-os akkut venni, gyakorlatilag úgy viselkedik mint egy jó elem, csak tölthető ha lemerül. Igaz, egyelőre drága.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
yvsmad
őstag
válasz Beni2360 #62851 üzenetére
Az akksi azért nem bírja sokáig, mert csak 1,2 V-os 1,5 V helyett, ezért hamarabb eléri azt a küszöbfeszültséget, ami alatt már nem működik a táv. Ráadásul az akksi nem is regenerálódik úgy, mint egy jobb Duracell vagy Energizer.
A használat mennyisége is számít, ha sokat mozgatod-nyomkodod, állandóan neten nyomulsz, játszol a tévén, stb, akkor nyilván hamarabb le fog merülni, bármit is teszel bele.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz tigipuf #62884 üzenetére
Jah. Tarolnak a Galaxy telefonjaik is (utána meg a többség a szervízben vagy az apróhirdetési oldalakon). De a tarolás (ha tényleg úgy van, de egyre ritkább) nem azért van mert a Samu olyan hű de jó... maradjunk ennyiben.
ui: Pár éve mikor egy csóka megkérdezte tőlem hogy milyenek a samu mosógépek, és beszéltünk róla, utána közölte hogy de reméli nem olyanok mint a telefonjaik, ugyanis ő samu tel szervízes... és soha nem venne. (VAgy még az utolsó crt tv-k korában mikor gyárlátogatáson akkori kolléga tv eladó emberkével közlik hogy vmi ellenállást direkt olyat építenek bele amiről tudják hogy idő előtt tuti tönkremegy... pf. Ok, ez régen volt. De manapság tuti nem előnyére változott az ilyesmi "simlisség")
Amúgy meg minden cégnek van egy üzletpolitikája, és az vagy bejön, vagy nem. Idővel mindig kiderül.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
olasz69
senior tag
válasz tysonn198810 #62880 üzenetére
screen sharing az lg-nél!
(#62818) olasz69ez szerintem kielégítő válasz lehetett, mivel a WebOs része a fent nevezett alkalmazás....
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Beni2360 #62851 üzenetére
MR600 elem:
nekem egyelőre a gyári noname van benne, mivel új a cucc, de nem gondolnám akksira áttérni, lehet belenyúltál az Energizerrel, megérne mégegy próbát, mint akksival bajlódniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
törölt tag
Focira mennyire lenne jó egy LB730 vagy LB870?Ezek tavalyi felsokategoriasak.
-
asturel
őstag
Mitől lehet az, hogy AMD Catalyst azt mondja, hogy a kijelző (TV) nem támogat hangot?:/ Múltkor még simán ment (sajnos azóta volt vga driver meg tv sw update is + tv csere is ), most viszont playback devices-nál is azt mondja, hogy not plugged in, kép az van.
-
TRob1
veterán
válasz tigipuf #62877 üzenetére
Az akkori plusz fícsörök mára alap dologgá változtak, egyre többen használják, természetes hogy teret hódítottak a topikban. A mai tv-knél a képminőség (szerintem) egytől egyig szép, ezen belül már kinek mi... a fekete pl. manapság is téma, meg a bevilágítások (perrsze elégedetlenek mindig lesznek, nekik más dolgokkal is ugyanígy vannak problémáik ). Ettől függetlenül szép a képe minden mai tv-nek digitális adással (én még ismer a junoszt meg videoton tv-ket antennáról használva egy kisvárosban, tudom miről beszélek )
Ha manapság inkább a fícsörök meg a frissítés foglalkoztatja a népet, akkor miért ne lehetne arról beszélgetni? Hisz ezek is pont ugyanúgy a tv-hez tartoznak. Anno a legtöbb háztartásban nem volt net, sőt, filmeket sem tudtak beszerezni sokan, max ha vettek. Ez nagyot változott, persze hogy akkor már ez is téma lett... meg minden velejárója (pl. az említett MKV kódolás - hadd tudja már megnézni a pógár azt a filmet úgy ahogy épp be tudja szerezni). Tényleg nem értem mi ezzel a probléma. Képbeállításokban is ugyanúgy segít aki tud. De ott az ízlése meg ugye mindenkinek más. Max kiindulásnak jó...
...
...
...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tigipuf
senior tag
Csak annyit szeretnék megjegyezni,hogy ez a topik már rég nem az mint volt 3-4 éve,sajnos.
A hozzászólások 90%-a a média lejátszás,hálózati dolgok ,és egyéb smart tv-s dolgokról szól.
Ezek a plusz ficsőrök régebben parasztvakítás néven futottak,de látom mára teret, és topikot nyertek.
Sajnálom mert régen tényleg lehetett itt normális dolgokat találni képminőség,és hasonló dolgokról.
Kedvencem az mkv kódolás és hasonló nyalánkságok.
Egyszer régen volt róla szó,hogy a tv nem pc,(mert úgy néz ki a megjelenítés kárára ment a fejlesztés)de látom hiába köszönöm lg"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #62873 üzenetére
Semmi köze a "külső" netnek a belső hálózatos lejátszáshoz. A router játszik szerepet és csak a belső kapcsolatoknál.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyetvair
csendes tag
Üdv!
180 max 200k körül milyen tv-t ajánlanátok 47,50,55'-ös méretben? Filmezés, konzolhoz kellene.[ Szerkesztve ]
-
Leki78
tag
válasz Beni2360 #62864 üzenetére
Ilyen:
Lenght........: 195 min
Codec.........: x264
Resolution....: 1920x1040
Bitrate.......: 17970 kbps
Fps...........: 23.976
Audio1........: HUN DTS 5.1 768 kbps
Audio2........: ENG DTS 5.1 1536 kbps27.61 GB
Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
Beni2360
félisten
válasz Leki78 #62859 üzenetére
Hogy hány Gb-os az sok mindentől függ.
Egy 28 Gb film lehet 2 órás és lehet 3 ó és máris más a bitrátája.
Szerintem inkább a kódolás (@L4.1 de állítólag már megy a @l5.1 is) a nagyobb kérdés.
Wifin keresztül pedig csak sebesség a behatározó tendencia.
Most ment nálam egy film 27.8 Gb és minden ok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hpeti2
aktív tag
Az LB630 viszi a 32 gigás mkv Samsara-t, ráadásul hálózatról.
Tuti lett az új fw. Így már támogatott a hálózati megosztáson a hang és a külső/belső felirat választás (eddig csak a felirat működött)..
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
atirag
őstag
válasz olasz69 #62856 üzenetére
Köszönöm. Az az igazság,hogy inkább csak használom és májd ha jön a hivatalos akkor fel rakom. Ha itthon vagyok akkor inkább élvezem és pihenek
Nem akarok variálni mert minél kevesebb stressz annál jobb Vannak amúgy jobb dolgok benne ,de azért lehetne általánosságban gyorsabb.
Az egészet meg nem akarom vissza állítani amíg nem muszáj mert akkor mindent be kell állítanom újraKöszönöm a tanácsokat mindenkinek és várom a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
kanyez
tag
100 HZ-es TV-t érdemes még venni, vagy inkább menjek el a 200-300 HZ felé? Van ennek egyáltalán jelentősége?
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
Leki78
tag
A Tv lejátszóprogramja megbirkózik 28gb-os MKV-val? Ekkorát még nem próbáltam vele és feleslegesen nem tölteném le.
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
-
olasz69
senior tag
válasz atirag #62854 üzenetére
Van itt egy 2505-05-00-05 Nem hivatalos beta előtti alfa!
Nálam rendbe van!
Ha gondolod!
Jelezz vissza,hogy segített-e...? Ha feltetted esetleg!Ui:kb 25 napig használtam á 05-00-04-et memo hibáim voltak a böngészőben! Ez megoldotta! Eddig! Kopkop!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
_Dumber_
őstag
válasz molacika91 #62847 üzenetére
Én minidlna - t futtatok egy debian-on (bananapi). Eddig nem találtam problémát. (mkv fileokat használok)
-
atirag
őstag
Az lb671-hez várható valmikor frissebb szoftver mint a 05.00.04?
Majd 1 hét használat után inkább lassúlt a használat mint jobb lett. Sőt a beállítások sztem 5-6x lassabban jön elő -
olasz69
senior tag
Már a 4.2.2 is tükröztem!Úgy emlékszem....
De a tv-t kérdezte,gondolom a smart menü nálad is megegyezik a 7-es szériával és van olyan menüpont ,hogy screen share? /halvány zöld- az ikon rajta:telefon-tv- tablet ábra/
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Intelligencs kollégának meg lötyög az elemtartó fedele, nekem meg erőltetve lehet csak kinyitni, pedig úgy látszik, sokat kell majd használnom
Hát nekem a gyári elemekkel elment 3 hőnapig, most cseréltem Energizer (penymarket) elemre és 5 napig bírta. Most aksi van benne de az sem bírja sokáig.
Te mivel használod?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tigipuf
senior tag
-
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem tulajdonosa egy 42LF652V-nek és olyan kérdésem lenne, hogy a laptopon milyen DLNA klienst kellene futtatni, hogy a tv-n a felirat és a hangsáv váltás működjön?
Most a Plex-el próbálkoztam, de a felirat egyáltalán nem működik (a hangsávot nem próbáltam). A tv gyári smart share alkalmazását használtam. A laptopon linux fut, ha ez számít valamit.Köszönöm!
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz impact2 #62768 üzenetére
És ha az EPG-n (guide) belül kiválasztasz egy másik csatornát -> "Előnézet", akkor mi történik?
Nekem ilyenkor megjön a kiválasztott csatorna hangja, de képe továbbra sincs.
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Yogi Bear #62832 üzenetére
köszi,
most visszaolvastam, mi a gondotok az EPG-vel,
hát nekem is csak a 32-esen ad előnézetet, a többinél nem
-
az MR600 ezek szerint még nem stabil.
nekem nem jön vissza pár mp múlva, elem kivétel szükségesIntelligencs kollégának meg lötyög az elemtartó fedele, nekem meg erőltetve lehet csak kinyitni, pedig úgy látszik, sokat kell majd használnom
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
tigipuf
senior tag
válasz Intelligencs #62839 üzenetére
Nincs semmi kifogásom az UHD ellen,de nincs rá szükségem még jelenleg,a fogyasztásról nem is beszélve.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
őstag
válasz Yogi Bear #62823 üzenetére
- LG 55UF8507
- legfrissebb szoftver
- UPC
- CI+ kártyaUgyanaz van mint neked, csak az RTL klub HD-nál átkapcsolva van kép, ha bármely más csatornánál nyomom meg a 'guide' gombot, akkor nincs kép.
Más kérdés. Kinek lötyög a magic remote elemtartó fedele? Nekem eléggé mozog, és kissé zavaró. Kinek írjak ez ügyben, ha akarok egy újat, az LG-nek vagy a Media Marktnak? (Kb. 3 hetes a tévé)
@tigipuf: Nincs ilyen. Ezért voltam kénytelen én is UHD-sat venni, mert csak ebben a kategóriában van mindaz együtt, amit te is keresel.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
tysonn198810
tag
válasz olasz69 #62818 üzenetére
Koszi!igazabol amiatt erdekelne,mert nincsen tv elofizetesem.viszont androidon van tvgo nevu alkalmazas amiben anyam elofizetesevel tudom nezni az adasokat telefonon.de webOS-re nincs ilyen app.es az erdekelne h ki tudom e tenni a mobil kepet a tv-re.
iPhone 16pro max, AWU1
-
tigipuf
senior tag
Ha jól látom gyakorlatilag az Lg idén nem is gyártott fullhd-s, edge led-es ,3D-t tudó modellt 47-49-50"-ban?
Hát elég gyenge a választék,hogy zavarodnának meg az uhd mániájukkal[ Szerkesztve ]
-
Yogi Bear
aktív tag
4) Valamelyik "Media Player" tudhat ilyet, de konkrét típust nem tudok.
5) A képernyővédő idejét esetleg a service menu-ben talán lehet állítani, de nem biztos.
6) Nálam is csinál olyat, hogy nem reagál, de néhány másodperc múlva működik. Nálam még az szokott lenni az idegesítő, hogy hiába rázom a távirányítót nem jelenik meg a kurzor, majd 3-4. próbálkozásra megjelenik és működik, de olyan, mintha ad-hoc módon hol működne, hol nem. Az okát sajnos még nem sikerült megfejteni.
7) Nálam eddig ez a hiba nem jelentkezett vagy legalábbis nem vettem észre, de holnap kipróbálom.
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
olasz69
senior tag
Lb-hez nincs még frissítés?
Köszönöm Rvicceltem
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz Yogi Bear #62823 üzenetére
50LF652v
03.03.75
UPC
mediacard
EPG/előnézet: amelyik csatin állok, arra nem dobja be az előnézetet, amikor átállok egy másikra a csatornalistában, és OK-zom, bedobja rögtön az előnézetét-
cserébe ezekre valaki?
1.) DVD lejátszásra kibontott könyvtárszerkezetből sincs lehetőség médiaszerveren keresztül? UMS van fent.
-
2.) DVD.iso lejátszása van megoldás USB-n csatlakoztatva?
-
3.) vannak JVC kamerával készített .mod kiterjesztésű videóim, azokat sem játssza le USB-ről közvetlenül sem, ill. médiaszerverről sem
-
4.) utóbbi két kérdésre van megoldás a PC-ről történő lejátszáson kívül?
-
5.) USB-n csatlakoztatott eszközről hogyan lehet könyvtárat törölni? fájlok törlése megy.
képernyővédőt direkt lehet indítani valahogy? auto-módban csak legkorábban 1 óra után indul
-
6.) MR600 táv. olyat csinál, hogy egyik pillanatról a másikra nem reagál, semmire, nem piros a LED gombnyomásra, csak elem kivesz-visszarak után éled fel. Tapasztalt ilyet vki?
-
7.) UPC., mediacard: bizonyos HD csatornákra váltásnál éles, zavaróan hangos pattanó-csattanó hang hallatszik, nem minden HD-nál, és nem is mindig ugyanannál. Tök esetleges, de gaykori,. kb. minden 3-4. HD-re váltásnál előjön. Tapasztalt ilyet vki?köszi előre is
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
tigipuf
senior tag
hello!
Most nézegetem,hogy az idei LF630v 43"-ban gyakorlatilag egy árban van:[link] a tavalyi 42lb650-nel.
Mi lehet az oka,mert én kimondottan edge ledesre vadászok.
Remélem ips a kijelzőBOCSI,nem 3D-s
[ Szerkesztve ]
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz Bogyi007 #62718 üzenetére
Szia!
Nálunk egy 22LD350 üzemel. Eredetileg csak képet (.jpg) és hangot (.mp3) játszott le, de a service menu-ben be tudtam kapcsolni a video lejátszást is, mást itt nem találtam amit érdemes lett volna átállítani.
Én csak .avi-t próbáltam rajta, az működik, de holnap megnézem, hogy .mkv is megy-e neki.Felvételt nem próbáltam, fel sem merült.
A képbeállításokban szintén nem tudok segíteni, mert nálunk a konyhában teljesít szolgálatot, így mindig világos környezetben nézzük ugyanazzal a gyári képbeállítással (ezt most nem tudom megmondani, hogy melyik).Nem sok segítség, de ha konkrét dolgot kérdezel, kipróbálom és megválaszolom.
Üdv YB
-
*H*
aktív tag
válasz _Dumber_ #62822 üzenetére
Létezik magasabb verziószámú 03.30.02, de ez egy júniusi béta, a 03.20.25 újabb augusztusi.
Ha készülék nem találja a 04.00.15-öt, akkor az online frissítési szerveren még nem tették elérhetővé, előfordul az ilyen. Vagy fordítva, a TV már megtalálja, a honlapon meg még nem elérhető. Töltsd le és frissítsd USB-ről.
A 03.20.51-ben mi a webOs verziója?[ Szerkesztve ]
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Yogi Bear
aktív tag
LF / UF tulajokat kérem, hogy hiba felderítés céljából írják meg (akár privátban) a:
- TV-jük típusát
- a fent lévő szoftver verziót
- melyik szolgáltatónál van
- hogyan kapja a szolgáltatást (a mi szempontunkból csak a direkt antenna játszik, a Set Top Box nem)Itt a fórumon már 3 ember van, akinek az EPG nem működik rendesen (pl. nincs előnézeti kép) és az LG egyedi hibaként kezeli, mert nem érkezett több bejelentés.
Igaz egy fórumtársról tudok, akinek működik rendesen.Jó lenne kideríteni, hogy a tv szoftverével van baj vagy van amelyik szolgáltatónál rendesen működik és van amelyiknél nem.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz huncutka1029 #62819 üzenetére
Ez jól jön még...
Az én készülékem 03.03.89 firmware-rel érkezett, de azt nem találtam az snu.lge.com-on.
-
*H*
aktív tag
válasz huncutka1029 #62819 üzenetére
Elérhető az LG szerverén közvetlenül is a mi régiónkhoz:
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
huncutka1029
addikt
Ha valakinek esetleg UF sorozathoz kell az eredeti webos2.0.
innen letölthetiOlvasom, hogy valakinél EPG problémát okoz, másnál hang problémák vannak...
Az LG Hong-kong -i oldalán találtam. Downgradre fel!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
olasz69
senior tag
válasz tysonn198810 #62817 üzenetére
Szia! Az biztos hogy tud képet tükrözni a miracast-el,lb650v
Konkrétumot még valaki adhat!
Lb731v tudja!
De a miracast-et a WebOS -ban a screen mirrornál indítom!
Javítom: a screen share-nél![ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
Jo reggelt mindenkinek!olyan kerdesem lenne feletek,hogy az LG LB650V tipusu TV tud ScreenMirror-t?
iPhone 16pro max, AWU1
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz #93966848 #62813 üzenetére
Szia! Sajnos én ebben segíteni nem nagyon tudok,de a kedvencem az UB850V ami minden szempontból jó tv,a 3DFhd megjelenítése,a yt 4K megjelenítése, a 49" méret is ami egy elfohadható méret már talán,igaz itt vannak még kérdések a felbontás a nézési távolság viszonya,illetve,hogy az emberi szem/agy látja-e vagy nem?
Mindenesetre a 2015-ös uhd modellek,mr-600 magic remote-val vannak amely egyesíti a korábbi 2 távot,WebOs 2.0-t használ,4magos soc,x Gb-rammal a tavaji modellek ellenében!2016-ban jön a WebOs 3.0 ......
-
törölt tag
Sziasztok!50-55"-os full hd tv-t keresek elsősorban focimeccsekre, filmekre és PC is rá lenne kötve.Tavaly aug. elején vettem egy 49UB850V-t de lebeszéltek róla a topikban, hogy nem éri meg UHD-t venni, meg gyári hibás is volt a készülék, ezért becseréltem egy Samu UE40F7000-re, ami 1 év után sem tetszik, így szeretnék váltani.Nagyon tetszik az LG Magic Remotja, régen egy LG 47LD750es tv-m volt
Tudnátok segíteni, hogy melyik típust válasszam?Nagyon érzékeny vagyok a foltos és mozgás közben csíkos kijelzőre -
Midway
senior tag
42LB671 tv, a frissítés óta külső hdd-re felvett műsor hangja csúszik a visszajátszásnál.
Nem zavaró,de észrevehető.Találkozott valaki ezzel a hibával?
-
Beni2360
félisten
Én is alattad írtam csak elfelejtettem le okézni és ezért ment utánad. Filmet néztem ("A PROFI" az örök ) és leragadtam.meg nekem válaszol gondoltan válaszolok, ha már belekezdtem. (nekem fentről lefele megy a számozás)
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
Lg 32LD550V -ről érdeklődött!
Délután!
Valaki ismeri a Ld sorozatot?[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
Volt ilyen más progi esetében,hogy nevet váltott,nem jut eszembe hirtelen! De az aida is everest lett majd aida64!
Attól még jó, tsmuxer is!.....Más
Imgburn is jó,pedig màr jó ideje nem fejlesztik! Az is vagy 2éve![ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz olasz69 #62807 üzenetére
Hááát, ez hozzá tartozik az LG TV-khez... ha már nem lehet velük alapból hangsávot váltani DLNA-n.
Egyébként "ugyanaz" az MKVMerge és az MKVToolnix. Az előbbiből lett az utóbbi. Az utolsó előtti verziót (8.3.0) ha telepítem még mindkettőt felteszi, ha az utolsó (8.4.0)-t, akkor már csak a Toolnix indítható.
A TSmuxer-t nem ismerem (talán mert már lassan 2 éve nem fejlesztik?)
(#62806) Beni2360:
Jééé, mintha vmi hasonlót írtam volna alattad.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
olasz69
senior tag
-
Beni2360
félisten
Hát sajnos a LA készülékeknél nem tudom, hogy működik de én ezelőtt a MKVtoolnix progiba betallóztam a filmet, ott kivettem a nem kívánt hang és felíratok elől a pipát és elmentettem egy másik név alatt.Kevesebb lett a fájl mérete a kivett hangok miatt és egy másolási idő alatt kész volt. Ezt már csak a meghagyott magyar hanggal indul.
-
TRob1
veterán
És eddig tudtad állítani?
Mert a tavalyi, LB-s modelleknél is csak 5 napja lehet hivatalosan, a legutóbbi frissítéssel.
A legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy amelyik filmnél nem elsődleges a szinkron, azt átfuttatod az mkvmerge progin kivéve belőle a másik hangot, vagy felcserélve a sorrendet (pár perc az egész - géptől és mérettől függ). Utána már a szinkronnal indul...
1) Hozzáadod a filmet
2A) Kiveszed a pipát az elől ami nem kell, és kiszedi belőle
2B) Változtatsz a sorrenden, melyik legyen az első(dleges)
- Természetesen a 2es opcionális, amelyik szimpatikusabb
3) Kész fájl helye és neve (maradhat is, akkor tesz egy 1est a végére)
4) Indítod[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest