-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
válasz
HUTCHDB #2068 üzenetére
Persze hogy nem mivel oda is írtam hogy játszottam rajta,a jelenlegi azt hiszem legizmosabb játékkal,ami eléggé lezabálta,de ok,legyen neked igazad,azért nem irtam oda hogy "is" mert eddig ilyet senki nem mondott
Dehátmindegy
Képernyőképen már 5:43 van azért nem 40% volt,nem azt mondtam hogy elmegy 8órát,ezek a számitások nem igazán reálisak -
david_97
senior tag
válasz
HUTCHDB #2043 üzenetére
Nem jött ki a 8óra csak kb 6,de amugy küldtem képetnyőképet ha az sem elég nem tudok mit csinálni
DM írta h az ő romja meg...már nem emlékszem pontosan hány óra kijelzőidő akkor ha ez nekem összejött,tudod már úgy vagyok vele hogy szinte minden hsz-be bele akarnám írni hogy nem DM ellen szól,mert egyesek itt kiforgatnak mindent
Nem háborodtam fel,csak kicsit fura hogy nem lehet még screenshottal sem elhinni
De pl ha DM azt írná neki xy idő jött össze,még véletlenül sem kételkednétek benne -
-
Laca0
addikt
válasz
HUTCHDB #1847 üzenetére
Az összefoglalóban van a linuxos leírás, ott vannak a fájlok. Csakhogy a linux sem látja a telefont, mivel még mindig csak töltési módban csatlakozik a telefon.
Az ADB sem látja win8 és win7 alatt sem. Win7-en annyival jutottam előrébb, hogy az eszközöknél megjelent az ismeretlen usb eszköz. Olvastam az xda-n, hogy kézzel kell az "LGE Mobile Sooner Single ADB Interface" drivert beadni neki. Meg is tettem, de azt írja rá, hogy az eszköz nem indítható. Az adb továbbra sem látja.
Valahogy ebből a töltési módból kellene kiszedni, hogy reagáljon bármire is szerintem... -
Laca0
addikt
-
Laca0
addikt
válasz
HUTCHDB #1835 üzenetére
Szia!
Akkor te is a linux-os megoldással hoztad vissza? Attól, hogy nem volt download mód még megjelentek a meghajtók a linuxban? Azt írják az xda-n, hogy lehet virtuális gépben is a linux. Nekem így nem látja a telefont.
Olvastam olyat is, hogy valaki teljesen lemerítette és úgy sikerült elérnie a download módot. -
atibuc
tag
válasz
HUTCHDB #1802 üzenetére
Ahogy a "BIBLIA" írja.
Mentés:
- Lépjünk be a recoverybe;
- Ha már sikerült belépi a recoverybe akkor válasszuk a Backup menüt;
- pipáljuk ki az összes partíciót: Boot;Chace;Data;Recovery;System és EFS ha esetleg elmászna az IMEI számunk, akkor ezzel lehet esélyünk visszaállítani;
- Swipe to Back Up, majd megvárjuk míg végez. Ne ijedjünk meg, ha közben a kijelző elsötétedik, mert kikapcsolhat, de bármelyik gombbal felébreszthető közben a telefon;
- Reboot System;
- Telefont csatlakoztassuk a PC-ez, majd másoljuk ki a telefon belső tárhelyéről a TWRP mappát, akár több helyre is, csak meglegyen a biztonság kedvéért.A google fiókom szeretném vissza szerezni.
Nem igazán tudom a jelszavamat. -
JNSK
aktív tag
válasz
HUTCHDB #1651 üzenetére
Én is nagy miui rajongó vagyok, főleg még a galaxy s-es időmből
kb ugyan így érzek mint te
Más: Most csináltam egy Antutu 4 tesztet gyári 20f rommal.. és csak 28000 körüli pontokat csinál, miközben a listán a g2 32000 körül teljesít. Ez még az előző android verzión rögzített számok? Vagy mi lehet a különbség?Az akku idő viszont tényleg hihetetlen!! 10% van még, 27 órája megy, és 5óra20perces képernyőidővel!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz
HUTCHDB #1590 üzenetére
Szerintem nem sima box-ra!
Ha megcsináltam a full backupot és felakarok tenni egy Romot akkor amikor kiválasztom a zip fájlt megkérdezi hogy a belső tàrhelyet is törlöm e vagy hogy néz ez ki? Minden mehet de a belső memóriát hagynám ha így is lehet! Köszi
Amúgy hogy tudom rávenni USB kábelen a gyorsabb fájl mozgatásra mert mtp alatt bazi lassú!?
-
Mankó
veterán
válasz
HUTCHDB #1490 üzenetére
Viszont lehet, hogy nehany appal orvosolhatoak ezek a "kellemetlensegek". Most dm belott 4.2 romjat tesztelem. A sebesseg itt is rendben van nagyjabol, van ahol a slimkat smoothabb, de aksiban tutira gyengebb lesz, mint a slimkat. Persze kozelebbit majd csak akkor tudok mondani, ha elerem a 15%-os aksi toltottseget. Meg az is lehet, h dm romja marad veglegesre a fent leirt dolgok miatt.
-
Mankó
veterán
válasz
HUTCHDB #1480 üzenetére
Hatha szerelmese vagy a sebessegnek es az aksi is fontos, melegen ajanlom a Slimkat rom kiprobalasat! Nekem az eddig kiprobaltak kozul a legsmoothabb volt es ez az ami a legtovabb birta aksiban is.
Dm 4.2 romjaval van olyan gondom, hogy a playbol mindent csak masodjara hajlando letolteni. Ad valami hiba uzenetet majd ha ranyomok meg1x, akkor szo nelkul letolti. Mit lehet vele csinalni?
Mas:
A Slimkat romja nagyon bejott, viszont volt 1-2 dolog, ami hianyzott a gyari vagy pl dm romjabol.
Ajanljatok programokat, amikkel megoldhatoak a kovetkezok, s szamomra szinte tokeletes lesz!Nem fogadott hivasok, smsek buborekos jelzese. Nevjegyek, tarcsazo elrendezese kicsit kenyelmetlen volt, egy massik tarcsazo program lehet orvosolna. Hianyzott az elokepernyon elobujo buborekos hivas ablak. Sms program hasonloan szokatlan volt, kis betuk, a szokottnal rosszabb elrendezes , hianyzott a buborekos megjelenites is.
Az Lg taviranyito alkalmazasanak hianya.
A kezdokepernyon , a navigacios savban levo gombok (hivas, sms, program tar, stb) nagyobbak voltak a kelletenel, az ertesitosavban pedig elegge kicsik a betuk es ikonok. Apex launcherrel beallitgattam amit tudtam, de ezeket nem sikerult sehogyan.
Hianyzo felso beallitasi sav, ahol a wifi, gps, sync stb, fenyero es ertesitesek vannak. Meg Dm modositott navigacios gombjai is hianyoztak.
Mas betustilus beallitasa. Toltottem is le egyet, de nem tudtam beallitani sehogysem.
A kepernyo zarolas feloldasa ne csak egy megadott savban valo elhuzasal mukodjon, hanem barhol, mint pl a gyari romokon is.
Kamera app! Meg a lenovo sem tunt tokeletesnek, kicsit lassucska volt es a keszitett kepek is rosszabbak elmosodottabbak, zajosabbak voltak, mint a gyari romok alatt keszult fenykepek.
Nagyjabol ennyi, ezek a legfontosabbak, a tobbi megoldhato szerintem a rombol.Koszi elore is a segitseget!
-
-
Gaberking
senior tag
válasz
HUTCHDB #1071 üzenetére
Szóról szóra igazad van!
Szerintem is ilyen egyszerű az egész, de sajnos nem mindenkinek! A fórumban több a személyeskedés, mint a telefonnal kapcsolatos hozzászólás, pedig régebben is és most is csak pár embernek kellene sebességbe raknia az agyát, mielőtt elkezd írni. -
-
-
Corgan82
aktív tag
Smooth Scroll Mod a Mahdi-ROM 7/29 verzióhoz.
-
Dorimanx kernel saját audió drájvere kavar be! Nálad is valószínű ez a gond, ha másik kernel van és azzal sem megy, az meg attól van amit már korábban is említettem a dorimanx kernel nem csak a system/lib/modules fájlokat cserélni le hanem a hővédelemért felelős thermal-engine-8974.conf, thermal-engine-8974-default.conf, és thermal-engine-8974-ftm.conf fájlokat és az audió részhez is hozzá nyúl audio_policy.conf fájt is cseréli!
Ha dorimanx kernel után felteszel simán egy piasek , yoda, cloudy stb... kernelt, azok ezeket a fájlokat NEM állítják vissza eredeti állapotukba!
És sem a hővédelem, sem az audió rész, nem úgy fog működni ahogyan azt kellene!egyébként működik az EQ dori alatt is, csak nagyon kis mértékben szabályoz!
Használd a romomban lévő JetAudiót, az 10.X jobb mint a gyári zenelejátszó, és annak saját hang szabályzói vannak, amik tökéletesen működnek dori val is! -
Tonimcfish
tag
tetszetős, de nekem az kell, h siman gördüljön, és nagyon jo legyen az akku idő, de én a DM romokon kivül és ezen a seven-en kivül nem probáltam még mást, nem vagyok egy nagy rom-olos. A
DM 4.0 elég jo, de szerintem a 2.0 ja jobban birta akkuidőben. 4.1 et viszont nem adja ki a mester(
-
rayoliviero
veterán
Itt vannak, amivel az órát középre lehet tenni. Van stockhoz is.
Az átlátszó menüt én csináltam Danny segítségével.
-
Corgan82
aktív tag
Én AOSP és CM ROM-okat használok és egyik sem kérdezi meg első indításkor a root jogokat. Fel kell tenni supersu-t és abban kell frissíteni az adatbázist, vagy van alapból benne a superuser és az kérdezgeti meg az egyes appoknál a root jogokat. De olyan nincs, hogy első indításkor feldob egy kérdést a root jogokkal kapcsolatosan és ha ott rányomok az engedélyre akkor már minden app megkapja autómatikusan.
Nekem MIUI-nál legelején egy biztonsági központos kérdés jött fel, hogy engedélyezem-e neki a root jogokat én pedig rányomtam, hogy igen. Ezután nem csak a supersu-nál kellett apponként nyomkodnom az engedélyt, hanem a biztonsági központnál is, tehát duplán.
Lehet én nem néztem meg valamit figyelmesen, de nekem ez volt.Az xposed-et meg nem találtam meg, de akkor ezek szerint én voltam a vak, pedig az összes menüpontot kilistáztam, és erről más MIUI használót is megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy külön app kell a speciális újraindításhoz.
Nah mindegy, a lényeg az, hogy neked tetszik a ROM és lehet végre lesz egy másik ROM is a DM-en kívül amit szívesen használni fogsz.
-
Corgan82
aktív tag
Akkor lehet nálam nem akart normálisan működni.
Nekem pl az nagyon zavaró volt, hogy letöltöttem play-ről a supersu-t és nem tudtam frissíteni vele a bináris adatbázist. Ha meg flasheltem a supersu.zip-et (2.02) akkor hiába csinált meg mindent recovery-ben utána ugyanúgy kiírta a supersu, hogy frissítsem az adatbázist. És ezt játszottam amíg végre kegyeskedett nekem elfogadni és jól működött.
A másik, hogy hiába állítottam be a supersu-ban, hogy alapértelmezettként engedélyezze a root jogokat az alkalmazásoknak, minden egyes alkalommal megkérdezte és nyomkodhattam rá. Ez baromi idegesítő volt.
Tovább nincs benne speciális újraindítás (advanced reboot) így külön programot kell hozzá feltelepítgetnem és ott nyomkodnom a recovery-t. Akadások terén nekem többet produkált mint egy AOSP vagy CM ROM.Azt viszont nem tudom, hogy ez a MIUI CM11-re épülne vagy teljesen másmilyen, de szerintem sem CM.
CM ROM-okhoz egy kernel van csak jelenleg az AuxXxilium Kernel, de elvileg az csak CM10.1-re jó. Bár olvastam olyat is fórumán, hogy CM11-re is feltették és működött vele.
-
-
szabo.norbi
tag
Az utolsó mondatodon jót nevettem.
Egyébként nálam ez sem nevezhető már rossznak, gyári rom-al 3,5 órás kijelző időm szokott lenni így ezzel is megvagyok elégedve.De a meglepő az, hogy vásárlás után kb. 6 hónapig gyárival voltak ilyen kijelzőidőim, ma már a gyári nem tudná hozni ugyan ezt a szintet, nem tudom miért.(Lehetséges a 4.2.2 miatt volt, mert KK után már jóval vissza esett az üzemidő). Az alulfeszelés is biztos jó dolog de ilyen mélyen még nem nyúlnék bele a dolgokba.
-
Corgan82
aktív tag
Mankó
Én a Root Uninstaller Pro programot szoktam használni, szerintem teljesen jól működik, bár a pro a fizetős de van ingyenes változata is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest