Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
Gabesz84 #194 üzenetére
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=839669
itt linkeltek firmwaret eu-s lte modellhez
Firmware/Official rész alatt (chrome lefordítja)
ha ez felment, lehet már használni akár lineageos-el is -
<Adamsky>
nagyúr
(#192) Gabesz84
"Nincs benne B8" - tuti?Érdekes. Úgy látom 3G-n WCDMA 2100 Mhz (B1) és WCDMA 900 Mhz (B8) ismer.
4G-t - elvileg - B3 1800MHz-en tud. Viszont se B7-et se - a már sokat "megénekelt" - B20-at nem ismeri.
A lényeg, hogy 3G-t minden további nélkül, 4G-t viszont csak korlátozottan kellene tudnia ... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Sziasztok ismerősömnek rendeltem 1 ilyen masinát, és csak a 2Gt látja, van esetleg vmi tippetek?
(telenor hypernet 4G SIMje lenne)
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
trance89 #188 üzenetére
"... van rá mégegy híresebb hivatalos rom: [ROM][8.1.0_r43[OFFICIAL] AospExtended ROM V5.8 [TB8703F/X/R/N]"
... hogy mik vannak?
De, ezt gondolom még nem próbáltad ...Egyébként nagyon fa**a, hogy jönnek ezek a ROM-ok. Eddig is nagyon elégedett voltam a tablet-el, és úgy látszik, ha nem töröm össze, vagy nem kotlik meg benne valami, akkor jó ideig kitart még. Kedvem lenne még egyet venni (a családban elkéne még egy-kettő) de sajna már csak a 4G-s verziót látom...
" ... az advanced menüpontban találod a "Sign boot" funkciót ... "
Ez korábban, ill. a kínai TWRP-ben még ''RM Forceencrypt' néven futott. Legalábbis ott ezt kellett nyomni minden ROM telepítés után. Akkor ez ua. csak átnevezték?[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #187 üzenetére
Igen én is 15.1-en vagyok mint írtam, sztem nincs értelme a 14.1-el foglalkozni mert a 15.1 is megfelelően stabil, nem találkoztam eddig hibával
az otg-vel kapcsolatban pedig nem tudok nyilatkozni mivel sose használtam ezt a funkciót és kábelem sincs hozzá
viszont van rá mégegy híresebb hivatalos rom: [ROM][8.1.0_r43[OFFICIAL] AospExtended ROM V5.8 [TB8703F/X/R/N]
pár hónapja adták ki a tablethez a forráskódot ezért is volt lehetséges hogy kaptunk egy használható oreo romot, köszönet orosz barátainknak
ha már a kínai verziós twrp fentvan a tabon csak simán twrp alól flasheld fel az újat, az új alól pedig ha feltetted a romot és gapps-et akkor az advanced menüpontban találod a "Sign boot" funkciót , erre minden rom frissítés után rá kell bökni mivel zárt a bootloaderünk és a gyári bootloader kizárólag a gyártó által digitálisan aláírott fw-t hajlandó bootolni
máskülönben bootoláskor csak felvillan a Lenovo felirat és elsötétül a képernyő, ilyenkor nem kell pánikba esni csak a "Sign boot" kimaradt -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
trance89 #186 üzenetére
Hmm... köszi az infót!
Mikor legutoljára néztem (ami nem most volt), nem sok (értsd: 0) 3td party ROM-ot találtam. Ezek szerint tényleg érdemes tenni egy próbát ...Nekem már eleve root-olt, szóval - úgy látom - max. a TWRP-t kell frissítenem, aztán mehet fel a ROM.
Gondolom Neked a LineageOS van fenn. Van bármi értelme a Nougat-ossal vacakolni? Másképp: van ismert hibája az Oreo-snak?ui: Nézd már meg pls. hogy OTG-n keresztül NTFS-t vagy exFat-et támogat-e? Úgy értem, hogy az ilyen fájlrendszerre formázott drive-okat látja-e?
[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
Más nem használ LineageOS 15.1-et a tabletjén?
Nálam 1 hete van fent a tabon és ég és föld a gyárihoz képest, sebességben és akkuban is jobb, a gyárin a beragadó play store frissítések már az őrületbe kergettek
ez a tab úgyis 6.0.1-el fog megrohadni (sőt valószínű már megtörtént, 2018 februári a legutolsó biztonsági frissítés), nemnagyon van értelme ezen maradni a 8.1.0 alapú LOS 15.1-hez képest
de akinek ez nem jönne be van rá stabil nugát 7.1.2 alapú 14.1 is
a rom felrakása kb 5-10 perces művelet, bonyolultnak tűnik de egyáltalán nem az, még csak a gari sem ugrik mivel a bootloader nincs nyitogatva, a gyári QFIL qualcomm flashprogival bármikor visszaflashelhető a gyári rom garanciáztatáshoz[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Hát igen nehéz megindítani és mivel nem volt gitár pengetőm egy mini bicska késivel kezdtem neki. A memkártya mellett a hosszabbik felénél kezdtem. Nagyon fogja magát, fül nem tört egy sem le.
Avval megindítva (patent fülek vannak semmi csavar) és aztán bankkártya darabokat alá dugva óvatosan szét lehet kapni.
Akucsere is 2 db csavar bontása után és a szalagkábel ki pattintása után de erősen be van ragasztva, óvatosan körbe kell finoman feszegetni. A két hosszanti oldalán van ragasztva. Elég képlékeny az aksi óvatosan kell vele bánni.
A kijelző kiszedése már keményebb dió volt. Oda kellett a bicska éle mivel olyan fekete gumírozott ragasztóval volt beragasztva amit igen csak vágni kellett. El kellett volna egy szike. Így is tört össze vissza a kijelző az alsó részin. Az ezüst keret könnyen elválik a háztól, nekem is elengedett de vissza ragasztottan, nincs nyoma.
Na kb ennyi.
Ui: Most azért tesztelgetem semmi gond nincs a csere db-l.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na tegnap megjött a tabom kijelzője és a mai napon kicseréltem és minden tökéletesen működik.
Kerestem videót a szereléséről de csak hasonló volt fent, ott szét szedte a panelokat is de itt csak az alján a szalagkábelnél kellett szétcsavarni és az aksit is kiszedtem ott 2 db csavar volt.
07.09 rendeltem és 24.09. meg is jött. 39.5 $ volt.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #179 üzenetére
Hát megnéztem és ezek a bordák pont a gombok és a bemenetek végett van. A gombok működéséhez a bemenetek lezárásához kell a hely. Ahova bepattan a borító fedél. és mivel a bordáknak kell a hely azért a hátulja szögletes. Ezt én eredetinek vélem mert azt a sok márkajelzés belülre nem kis összeg megcsinálni. Használatát meg majd ha megesik a kijelző csere.
-
válasz
Beni2360 #177 üzenetére
Vannak ilyen bordácskák a gumi tokban körben, mivel a tablet lekerekitettebb, a tok meg inkabb szögletesebb.
A gombok körül is vannak ilyenek, de az egyik gomb mellett nincs (asszem a power) és folyton akaratlanul benyomja a tok, amikor akár 2cm-vel a gomb mellett fogom. -
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #168 üzenetére
Na nekem tegnap megjött a gumis tok fóliával egybe csomagolva épségben. Habár van 2 üvegfóliám még az előző rendelésből amikor a flip tokot rendeltem.
Próba gombok ügyében majd a kijelző csere után lesz.
Mi gondod volt a "nem csak gombnyomásra reagál... " ? Kicsit zavaró, hogy a hátulja tök sima.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #174 üzenetére
Jónak tűnik, bár egy-két vevő szerint tuti nem gyári - Hát nem is lehet mivel nincs gyári fekete színben. Csak fehér és sötétkék. kerettel már 56 $ lenne és nem tudni mire vélnék a vámon.
Meg kellene kérdezni a BG-hogy esetleg ők tudnak e szerezni sarcmentes szállítással.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Gabesz84 #172 üzenetére
"Mindegy, olcsó volt, hasznos, és védi a tok a tabletet."
Sajna nekem is hiányzik az egyik sarkából egy darab. Még ott is tart rendesen, de mikor egyszer az kezembe maradt (mert nem az történt ám, hogy leesett) akkor azért néztem. Ez ilyen, de azért - mint tok - szerintem vállalható (valószínű most se vennék mást).(#173) Beni2360
Jónak tűnik, bár egy-két vevő szerint tuti nem gyári.
Azt nézted már, hogy mennyire "bonyesz" a csere?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
AndrewBlase #171 üzenetére
Hát igen 99 cent volt és az edzett fólia is és balga 2 fóliát vettem és csak 1 tokot.
De szerencsére evvel a tokkal nálam nincs még semmi baj. Van egy 9" táblám amin ugyan ilyen tok volt az nagyon hamar tönkre ment, elrepedt.
Ezt az érintő képernyőt találtam szerintetek jó lesz hozzá?
Van hozzá 1 $ kupon így még beleférne a megemelt felső sarcmente határba. -
válasz
AndrewBlase #171 üzenetére
nálunk is ki van törve egyik sarka, másik berepedve. Hm. Most ez vagy ilyen vagy asszony dobálja
Mindegy, olcsó volt, hasznos, és védi a tok a tabletet.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Hát a mágnesesem van és tökéletes. Semmi karcolás. Ott ahol érintkeznek picit magasabb a tok és nem zavarja a tabot. Vettem egy szuper bélelt tokot ami a mágneses tokkal együtt pont méretes.
Shockproof Tablet Sleeve Pouch Bag Case Cover for iPad Mini 4/3/2/1 iPad Air Pro Az iPad mini1 2 3 4: Approx. 219 X 150 X 15mm kell.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Beni2360 #166 üzenetére
Én anno csomagban vettem, az eredeti lenovos gumis tok jó volna de a gomboknál rossz a kiképzése és nem csak gombnyomásra reagál... A hozzáadott fólia minősége is gagyi, még azon felül is hogy nekem gyűrötten érkezett.
Aztán kapott rá egy olyan flipes tokot, az tökéletesen passzol rá, kijelzőt is feloldja ha kinyitod...Üvegfólia ez jó rá. Ilyen van nekem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Szia ezt a tokot vettem én is. Vagy ez is úton van és ezt appab -16 $ lejön.
Alul bal oldalt vannak ikonok a fényerő stb váltásra.[ Szerkesztve ]
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen vasat én is.
Két kérdésem lenne:
1. Aliexpressen lehet, hogy találtam hozzá való tokot. Olvastam, hogy nem gyártanak hozzá, tehát lehet, hogy nem is lesz jó?
2. Olvastam, hogy alkalmazásonként kell beállítani a szemkímélő olvasómódot, de nem találom sehol a beállítást.
Tudtok segíteni?
Köszi, előre is!
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #163 üzenetére
Ahogy most kikapcsolva nézem a felső üveg nincs berepedve hanem alatta van a repedés és szinte nem is kezelhető érintésre. Felső része fekete össze vissza ugrálnak benne aplikációk. Hogy lehet szétszedni?
Ezt találtam, ez egybe van minden?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Sajnos baleset történt és berepedt a tabom eleje és teljesen használhatatlan.
Esetleg vaki tudja honnan lehetne beszerezni, hogy ki tudjam cserélni? GB-től vettem még a télen Nov-ben.
Segítségeket előre is köszönöm. -
csipesz_70
csendes tag
Èn csak a 4G latok GB-n
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én is GB-ről rendeltem úgy fél éve. Nem tudom, most mi a helyzet, de azt hiszem súlykorlátja van az EU Expressz szállításnak, szóval én rendeltem még mellé egy Xiaomi Yee asztali lámpát, és máris felajánlotta az EU Expressz lehetőséget, ami vám/áfa mentes. A lámpát meg max. eladja az ember. Mondjuk nekem nem sikerült, szóval rokonnak adtam
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat és látom, hogy van egy-két kisebb probléma, de ezekkel együtt lehet élni. Gearbesten rendszeresen eléggé akciósan árulják. Aki onnan rendelt, az megúszta a vámot/ÁFÁ-t valahogy? EU-s szállítással vagy csak átcsúszott?
(Tetszik a tab,de a közel 60 ezret kicsit sokallom érte, GB-n meg 37-40 ezerért lehetne hozzájutni...)
Köszi!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
acerola1 #153 üzenetére
Na, pont a Play! / autostart probléma miatt akartam én is írni ...
Ma reggel sajnos megint előjött ez a "too many apps ..." üzenet.
Gondoltam OK, akkor most nyomok egy restart-ot, utána rögtön kigyomlálom azokat az alkalmazásokat, amiknek tényleg nem kéne automatikusan indulnia. Megcsináltam, majd újabb restart következett.
Ami utána történt, az elég érdekes volt. A Tasker nem indult el magától (pedig azt nem tiltottam le), a Weather Pro widget-je pedig csak egy nagy ürességet mutatott (az alkalmazás működött). Na, gondoltam, nézzük csak meg a Play!-t (pont lett volna frissítésem). Download 100%, aztán nagy csönd.... f@**a!
Vissza az alkalmazás listába (autostart minden app-nak vissza- / bekattint), majd reboot. Utána widget OK, Play OK. Franc se érti... ill. én úgy látom itt van valami bug a rendszerben (mondjuk ez legyen a legnagyobb)
" ... kivenni az akumulátor optimalizálásból az android rendszert és a playstoret ... "
Ehhez én nem nyúltam. Nekem ettől függetlenül romlott el, majd "javult meg".[ Szerkesztve ]
-
acerola1
csendes tag
Play áruházas probléma megoldódott nálam, teendők:
- minden alkalmazásra engedélyezni az autostartot (beállítás/alkalmazások)
- kivenni az akumulátor optimalizálásból az android rendszert és a playstoret. (Beállítás/akkumulátor)
Ez utóbbival a billentyűzet problémám is megjavult, ha kiveszem a gboard-ot is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Kisbatyu75 #149 üzenetére
Egyszer volt ilyen, de azóta vagy 2x újrahúztam az egészet (OTA, ill. a root miatt). Nálam a legutóbbi frissítés óta csak teszi a dolgát.
(#150) csipesz_70
"Kilövöm az alkalmazás kezelőben (bal oldali funkció gomb)"
Gondolom, az alkalmazást, aminél elakad a frissítés. Ezek szerint nemi is kell "force close"? -
csipesz_70
csendes tag
válasz
Kisbatyu75 #149 üzenetére
Nálam is csinálja. Èn így oldom meg hogy telepítsen:
Telepítès
Letöltès 100%
Kilövöm az alkalmazás kezelőben (bal oldali funkció gomb)
Ezután kezdi el a telepítèst -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Másnál is van gond a programok frissítésével? Lassan tölti le, és nem nagyon akarja feltelepíteni őket. -
BullZeye
veterán
Azóta sincs megoldás erre a too many autostart hibaüzire? Konkrétan 0 azaz 0 autostartos progi van bepipálva mégis feldobja.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Kisbatyu75 #140 üzenetére
Az autostart engedélyekkel van a gond.
https://prohardver.hu/tema/lenovo_tab3_8plus_tb-8703f/hsz_112-112.html -
M@cika
őstag
Én elindítottam rajta a januári frissítést ma reggel és azóta is azt írja ki - pár újraindulás után - hogy a Google előkészítése. A gyári visszaállításon kívül van valami trükk, amivel életre kelthető?
-
Kisbatyu75
tag
Ha megformáztattam vele belső fájlrendszernek, akkor tényleg tudtam rá másolni nagyobb méretű fájlokat is.
Most meg a google playyel van gondom. Az alkalmazások frissítése nem akar lefutni. Letölti az adatokat, 100%-ig, és ott áll, nem telepíti.
Másnak volt ilyen problémája? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Gabesz84 #138 üzenetére
Tapasztalatom szerint semmit nem fogad el FAT32-n kívül. Én csak Total Commander-rel (és egy hozzá való plugin-el) tudtam megoldani, hogy OTG-s pendrive-ról (NTFS) játsszon le filmet. Ez így viszont kissé nyögvenyelős. A "tuti" megoldás, egy nagyobb (és gyors!!) SD-kártya, amit belső tárolónak formázva, lesz hely, így oda fel lehet tenni a 4+ Gbyte-os filmeket.
-
válasz
Kisbatyu75 #137 üzenetére
exFAT fájlrendszerre próbáld formázni.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék nagyobb fájlméretű filmeket felmásolni a memóriakártyára? Most FAT32-re volt formázva, amit átalakítattam vele belső tárhellyé, de nem tudok egy komplett 720p-s filmet sem felmásolni. -
<Adamsky>
nagyúr
Én úgy tudtam (és erre a GSMArena adatbázisa ráerősített), hogy a sima és a plusz verzió csak a belbecsben tér el egymástól. Vagyis 99,9%, hogy jó lesz az Alza-s tok.
[ Szerkesztve ]
-
vonyarc
tag
Sziasztok.
Múlt héten vettem egy ilyen tabot és szeretnék rá tokot és fóliát.
Ha nem múszály nem szeretnék 1,2 hónapt várni rá.
Az Alzánál láttam, de csak a a simára van, vagyis nem plusszos tabra.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az jó lenne e rá?
Vagy nincs valakinek eladó?Előre is köszönöm.
-
Kisbatyu75
tag
válasz
BullZeye #132 üzenetére
Írtam nekik én is, kiváncsi vagyok mit szólnak.
Neked milyen fóliázás hiányzott? A csomagoló anyagon belül nekem ilyen hurkás rugalmas csomagoló anyag volt a tab dobozán, igaz az nem ért végig. A záró korong fel volt vágva, de belül a tab egy celofán szerű zacskóban volt becsomagolva. -
BullZeye
veterán
válasz
Kisbatyu75 #131 üzenetére
Gearbest, az indok amit írtam is, fel volt vágva a Lenovo címke, és nem volt fóliázva a doboz.
Ennyi elég volt, hogy felajánljanak 15 dollárt, én pedig kértem 20at amit leokéztak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Booperlix #128 üzenetére
A recovery a hangerő fel + bekapcs. gomb lett volna. Szerintem most csak a bekapcsoló gombra "feküdj rá". Ha, újraindult, akkor mehet a hangerő fel + bekapcsoló gomb. Addig tartsd nyomva, míg nem rezeg egyet a tab. Utána be kéne töltődnie a gyári recovery-nek, ahol elvileg tudsz factory reset-et nyomni.
-
Booperlix
újonc
Légyszi segítsetek!
A tabomat valami vírusos app ami szépen "beágyazódott" és se letörörlni nem lehet, se leállítani. Gondoltam akkor reset-elem az egész eddigi adatotkat és az egész tabot, majd újra indítok mindent. Azonban megnyomtam a bekapcsoló és a hangerő (-) gombot. Most pedig annyit ír ki hogy fastboot, és se ki, se be nem kapcsol.
Kérlek segítsetek, ilyenkor mit kellene csinálni? -
Kisbatyu75
tag
A csomag felbontásakor én is tapasztaltam, hogy az egyik záró ragasztó fel volt nyitva, de belül érintetlen volt a csomag, a hurkás csomagoláson kívül volt az EU átalakító nekem is (kicsit nagydarab).
Én ezt a memóriakártyát rendeltem, mert láttam, hogy valaki ilyet használt itt:
[SAMSUNG EVO PLUS]
Remélem nem fog belassulni.
A első bekapcsolás után én is feltettem az összes frissítést, szerencsére az sms program hiányát dobta fel (amit nem értem minek egy sim kártya nélküli gépben), de feltettem a javasolt pulse sms-t és már nem is jött több hibaüzenet. -
válasz
mQWeXgsf #124 üzenetére
Hogy lassú az SD kártya, azt nekem is kiírta, de a felcsatolás után nem lassult be a tablet.
Persze minden viszonyítás kérdése, lehet, hogy nélküle gyorsabb lenne a tablet, de én már az első használatbavétel után 10 perccel beraktam a microSD kártyát, így nem tudom, hogy milyen lenne nélküle
-
mQWeXgsf
aktív tag
Hi!
Ha belsõ tárhelyként formázom a 64 GB-os UHS 3-as Samsung Evo Plust, akkor kiírja, hogy ez egy lassú sd kártya és nem javasolt belsõként használni. Majd hozzácsatolás után szinte használhatalanul belassul a tab, ha programot telepítek, vagy akár csak netrõl letöltök valamit. A kártya tesztelve és más eszközben hozza a gyári értékeket. Csak az utolsó frissítés nincs telepítve még. Amúgy minden más OK a tabbal.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #120 üzenetére
Na, ba***a+ a "Más" részben lévő dolgot nem ide szántam. Bocsi!
Az EU-s adapter - úgy rémlik - nekem is külön volt. Ha müxik, és magán a készüléken nincs semmilyen károsodás, akkor "el kell engedni".
Túl sok mindent már egyébként sem lehet tenni.
Egyébként azt hittem posta, vagy vm. más csomagküldő, és esetleg belenéztek a dobozba, hogy tényleg egy kerti olló van-e benne[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz
<Adamsky> #120 üzenetére
EU Express, fólia teljes hiánya, csomag pedig át volt szakítva.
Tablet működik, és ujjlenyomat se volt rajta, csak nem értem miért volt kibontva, hisz az kína-EU adapter külön volt a dobozból.
szerk.:
Tablet műanyag zacsiban volt, a doboz nem volt semmilyen módon lezárva.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BullZeye #118 üzenetére
" ... a gearbestes tabletekre nincs Lenovo garancia?"
Őszinte legyek, nem próbáltam, de ha nem felejtem el megnézem majd én is SN alapján. Mondjuk én azon lennék meglepődve, ha lenne.A csomagolás nekem teljesen érintetlen volt. Úgy rémlik, hogy ilyen "hurkás" védő csomagolásban volt a doboz, de az is be volt fóliázva. Neked ez utóbbi hiányzott vagy volt megsérülve? EU-express-el jött?
Más
Google Play services bug-al kapcs. infó:
"In collaboration with Huawei, Google engineers have identified the root cause of this issue as an unexpected change to the filesystem permissions. The issue can impact any Android app on a Huawei device which renders a Google map.Our engineers are preparing a new version of Google Play Services which should resolve the problem. It will be targeted to devices running Android 7.0 Nougat, or higher. We will post another update with the status of the rollout.
Thanks for your patience."
Vagyis remélhetőleg már nem kell sokat aludni a javításig
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Ezekre a gearbestes tabletekre nincs Lenovo garancia?
Megjött, egyrészt fura volt, hogy a gyári csomagolás bontott, nem értem miért, másnak volt ilyen jellegű panasza?Aztán megvan a serial number, de a Lenovo oldalán azt írja rá:
"Sajnos nem találtunk olyan termékeket, amelyek megfelelnek a lekérdezésnek. A globális webhely széles kereséshez és termékspecifikus kereséshez használja az oldal tetején található keresősávot"Amúgy első frissítés simán végig ment szűzen, most jön a második.
-
Druss
tag
-
Breki
veterán
válasz
Kisbatyu75 #113 üzenetére
Én úgy emlékszem kaptam tokothozzá.
De itt van egyben tok és billentyűzet.
Fóliát én nem raktam rá azt használtam ami rajta van. mondjuk be is törtem.....
Billentyűzetnek nem éreztem hiányát, másik nagyobb tablettomhoz vettem egyet 8 dollárért az ilyen.
Én most tartókat nézek, ez pl nincs 3 dollár
-
Kisbatyu75
tag
Ma megérkezett nekem is a tabletem Gearbestről.
Szeretnék tokot venni hozzá, és kijelző védő edzett üveg lapot. Van ajánlott eladó? Akár aliról, akár gearbestről? Tokokról mik a vélemények? Ez az első tabletem, nem tudom a különböző típusoknak mik az előnyeik, hátrányaik.
Van olyan tok, amiben van bluetooth billentyűzet? Vagy nem érdemes a kis méret miatt olyat venni? -
Dr.NX
addikt
Nekem már nem írja ki.
Egy időben volt, akkor ugye pár appnál levettem az autostartot. Akkor kezdte a szórakozást a beakadó play store frissítésekkel. Akkor megadtam minden appnak az autostartot és azóta nincs too many app üzenet.
Gyanítom, hogy nem (csak) a tablet fw a hibás, hanem valamelyik app. -
vacs
Topikgazda
válasz
AndrewBlase #101 üzenetére
Nem tudod eltüntetni a "to many app auto start" üzenetet, miénken is mindig ott van, bár mit állítok, ez ilyen!
Breki: semmi gond a frissítéssel, bár mi csináltunk egy visszaállítást utána!
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom neked mi van / lesz a tablet-en, de az első frissítés mindenképp ajánlott (anélkül pár - pl. banki alkalmazás - nem fog menni). De a többit is érdemes feltenni. Nekem ugyan nem volt egyikkel sem gondom ...
(#104) Dr.NX
Ez azért nem rossz. Ártani biztos nem fog, és - talán - lesz egy-két custom ROM is. -
Dr.NX
addikt
Letölthető a Tab 3 8 Plus forráskódja a hivatalos oldalról.
Open Source Code - Tab3 8 Plus(TB-8703X)szerk: ez az LTE-s verzióhoz van (TB-8703X)
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Nekem most megérkezett a második, akkor visszaolvasva azt ajánljátok, hogy ne frissítsem a rendszert, ha felajánlja esetleg?
-
jmakk
őstag
Sziasztok,
Automatikus ki- és bekapcsolás valahogy lehetséges? Vagy csak app-pal? -
AndrewBlase
senior tag
Kezd telelenni a hócipőm ezzel a "to many app auto start" üzenettel. Akár kikapcsolom az összes alkalmazás engedélyét, akár csak párnak engedélsezem, mindig feldobja ezt az üzit. Root nélkül továbbra sincs megoldás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest