- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Na búcsúzók a topiktol a mai napon elviték a dragasagomat. 35 E, benne egy 32GB Sandisc kártyával.
-
Beni2360
félisten
Egy mérnök és már több cuccot is megjavított nekem.
Megrendelte Kínából az alkatrészt és kicserélte.
2 box.1 RPI2+, 2,5" külső HDD micro aljzatot.
Ha beszerzed vagy ő be tudja szerezni a kapcsolót akkor kicseréli. Hívd fel és beszélj vele, van telegram kapcsolata is. XVII. kerben lakik. -
Beni2360
félisten
válasz
Kisbatyu75 #520 üzenetére
Kérdezd meg Piedon a fórum társat vállal-e még ilyesmit.
Jobban jársz. nekem cserélt 2,5" HDD házban, stb.
Tsz: 06205589114 -
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Nagyon alszik a topik ezek szerint mindenkinek minden OK.
Nekem egy ideje a jan-ban felrakott: crDroidAndroid-9.0-20190804-TB8703-v5.6 -nál naponta többszőr eldobálja a wifi kapcsolatot 2-4 mp-re. Előszőr az új modemre gondoltam de egy másik tabnál nem jelentkezett ez a szitu. Miképpen lehetne javítani ezt a hibát?
Válaszokat előre is -
Beni2360
félisten
Nem, figyeltem és nyitva volt a leírásod úgy csináltam de semmi nemsegített addig míg esetleg twrp alól újra formázni a data-t és lőn helichkeit most ismételten felraktam a crDroidAndroid-9.0-20190804-TB8703-v5.6 és a hozzá való open_gapps-arm64-9.0-nano-20210108-t és minden klappol lehet telepíteni az áruházból.
Most beteszem az új 64 GB-s SD kártyát és hozzá rendelve formáztatom. Remélem ezt már nem vágja haza.
*************************************Köszönöm mindenkinek a törődést és a segítséget.
-
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #507 üzenetére
Az SD-kártya nélküli fr.-et próbáltad? - Persze kártya sincs benne penről telepítek usb-n.
Hiszen te tanácsoltad a gyári rom visszatételét mert az vissza formálja a data partíciót. Már vagy 6 romot felraktam sd nélkül itt tanácsoltak szerint 4-5 Gb a lefoglalt és meg sincs hely ugrik fel a telepítésnél. Ott valami partíció gond lehet.
" esetleg twrp alól újra formázni a data-t. " ez hogyan és utána mehet fel valamelyik ROM?
Átböngészem a linken levő leírásokat, már letöltöttem a csomagot de jelszót kér a kibontáshoz. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Na kéremszépen ezt a romot választottam : AospExtended-v6.5-TB8703-20190531-1623-UNOFFICIAL szépen felment a hozzávaló : open_gapps-arm64-9.0-nano-20210108-l és semmiféle telepítést nem enged tárhely hiányra hivatkozva 16/5.25 GB a használt.
Még egy képernyő mentést sem.
Hol van a bibi?Segítséget kérek.
-
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #497 üzenetére
Hát nekem sem a gyári ROM van rajta már régen lecseréltem. és Mégis a 3. kártya ment gajra benne. Volt olyan ami megállt 20% formatálásnál és ennyi. Most egy crRoid ver 4.7.2 Android? 8.1.0 van rajta. valami másik ROM ajánlat?
Most a Gplay törlésnél a frissítést törölt vagy vissza állította eredeti módban és minden megy.
Bele raktam egy 32 Gb SAMSUNG EVO-t hozzá rendelve és 60 GB-nak + a belsőt csinált magának, úgy hogy a fele az SD kártyának tele van de csak virtuálisan. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Hát nem is tudom mit kezdjek. Tegnap megnyitom a tabot és egy csomó app eltünk. Nagynehezen rájöttem, hogy az SD kártya meghalt. KUKA semmi nem ismeri fel sehol és mivel egybe volt fűzve ezért sok ap eltűnt. A fő tárhely majdnem tele van és még frissíteni sem tud. letöröltem sok appot de mindig vissza visz , hogy töröljek. A messengert sem frissítette , letöröltem de már nem telepíti vissza.
Takarításokat már csináltam.
Valahol a mélyben benne vannak az eltünt appok és azért nem meg a frissítés? Tettem bele másik SD hozzá fűzettem.
Mit kellene csinálnom? 8.1.0 droid van rajta. -
-
Beni2360
félisten
válasz
AndrewBlase #391 üzenetére
Na akkor összejött és van öröm.
Nálam se ment olyan gyorsan engemet is rugdostak sorról sorra.
Főleg a twrp telepítésénél akadtam el, utána már ment minden. -
Beni2360
félisten
válasz
AndrewBlase #365 üzenetére
Nekem is hasonló gondjaim voltak és csak a rom csere volt a megoldás. Volt előtte egyéb tanácsok de azok csak időleges megoldások voltak.
Hát én tavaly 70 éves fejjel megcsináltam a rom cserét nem volt nagy tudomány. Keressél rám itt és meglátod miből áll és egyszerű.
Most egy 8.1.0 (Oreo) van rajta és szuper csodát művelt evvel a tabbal.
Ha kérsz segítséget biztos jelentkeznek. Vágj nyugodtan bele. -
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #348 üzenetére
Hát nem nagyon szeretnék cserélgetni, ez tetszik tegnap 3 órás intenzív netezés alatt csak 20% esett az aksi töltöttsége. Meg van ami nekem kell, elvileg a 6.1 droid is elég volt de utoljára mint írtam akadozott pl a szöveg bevitel. A frissítéseket ott megoldottam de ezt nem tudtam. Most minden ok.
Marad nem vacakolok tovább vele. Most inkább az LE2 telón cserélnék rendszert de ott meggyűlt a bajom a TWRP felrakásával. Most pihentetem a témát.
----------------------
Ui: Nem találom a wifi kikapcsolása alvó módban ( képernyő kikapcs) lehetőségét ebben a crDroid 8.1-ben -
Beni2360
félisten
válasz
trance89 #342 üzenetére
Köszi a válaszodat de mivel már délben megtörtént a csere és a nanot választottam marad.
Már lassan kezdem belakni a rendszert. Mivel sejtettem, hogy az OTP smart nem fog elindulni a módosított rendszer végett most keresek egy érthető leírás arra a két progira amivel el tudom rejteni az OTP appot. -
Beni2360
félisten
Fel telepítettem a a google csomagot de sajnos elérhetetlen, fekete ablak fogad amikor szeretném az adatokat beírni. Lehet hogy nem jót választottam?
Mi lehetne csinálni? -
Beni2360
félisten
Na fent van a crDroid 8.1
De: 8. Telepítsd a google csomagot: Hol találom?
Nincs google play áruház.
Időmbe belefér de amire én használom az csak olyan luxi kedvtelésből van.
A régi már ette az idegeimet nem ment 10-ből9x a billentyűzet.
Letöltési link jöhetne. -
-
Beni2360
félisten
válasz
trance89 #277 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nálam is muszáj lesz rendszer csere, mivel a g.play frissítés szinte kezelhetetlen lett nálam is és már elegem van belőle. Végre az új telóm kezeli az OTP smartot és így mehetne a csere.
Csak még a végrehajtás az ami nem egészen tiszta számomra.
Egy részletes leírás kellene, hogy nekifogjak.
Igaz vagy 5 éve már cseréltem rendszert a TH 11 telómon de az már a múlt.
Ui: Sajna az Angol nuku csak a fordító és sok mindent nem értek a linkeden.
TWPR-re ezt találtam -
Beni2360
félisten
Valami segítség kellene, nem tudok az SD kártyára másolni vagyis nem is látom amikor rádugom a win 10 lapira. A tabon bejelöltem az első sort Médiaeszköz (MTP) de nem jelenik meg a lapin.
Mit csinálok rosszul?
Csak mint G: CD meghajtó jelenik meg és minimális MB terület de ott rendszer féleség van.
A telefonom alatt működik. -
Beni2360
félisten
Amikor elhúzod jobbra a nyitást és nem ugrik fel a kód ablaka azonnal azért van szerintem mert valami tisztító indul el rajta és lefogja a rendszert. Alkalmanként nálam is csak a lakat felhúzásával jön elő a kód lehetőség és igen van, hogy nehezen és csak a 2.3. próbálkozásra jön fel.
-
Beni2360
félisten
Emlekezete szerint az eggyik formazasnal irja, hogy sajat speci format csinal amit mashol nem olvashato vedelmi adat okok vegett. vagyis elvileg a tabban lehetne vissza allitani.
-
Beni2360
félisten
Köszi az oldalt de a gugli fordító nem birkózik meg vele.
Gondolkodok a rendszer cserén majd megkeresek itten egy forumozót aki ajánlotta a másik rendszert és kérek szájbarágós leírást mivel vagy 4 éve csináltam utoljára ilyet telefonon.
Újat nem szeretnék venni mivel most cseréltem kijelzőt pár hónapja. -
Beni2360
félisten
válasz
Kisbatyu75 #229 üzenetére
Hát igazából nem valószínű, hogy gariba ez bele férne.
Egy tanács keresd meg a Piedon fórum társunkat ő szokott javítgatni , nekem is ő javított meg 3 golgomat. Hátha elvállalja, P -
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #223 üzenetére
Én is gondolkodtam egy másik rendszeren de mivel ezek rootoltak nem futna nekem az OTP appom. És ez nekem fontos. Tudom meg lehet kerülni de nem véletlen, hogy nem engedi . Van egy gyári telóm ami nem rotoolt mégsem engedi rá telepíteni az otp smart appot.
--------------------------------------------------
AndrewBlase - OK értettem de engem nem nagyon zavar gondom nincs vele. -
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #218 üzenetére
Hát most elővettem, megnyitottam a storet és 12 frissítés várt .
Klikk és azonnal elkezdte a létöltést.
Egyet letölt és telepit addig a többi várakozó állásponton van. Majd indul a következő mihelyt végzett az elözővel.
too many apps auto start - ilyet nem használok. Ami kell azt elindítom.- Egyébként hol találom ezt az opciót?
Ui: Már 6 appot frissített amíg írtam. Már 10 - Na és végzett a 12-vel
-
Beni2360
félisten
válasz
trance89 #186 üzenetére
Érdekes nálam flottúl pörög minden semmi nem ragad be frissítéskor. Jelzi, hogy van 12 frissítés elindítom leteszem és elvégzi.
Na az érdekelne, hogy az új rendszeren menne-e az OTP smart rendszer. Mert sok rendszerre kényes. Ha nem is vagy OTP-s azért lehet telepíteni és indulásnál rögtön jelzi, hogy lehet és akkor tovább lép vagy nem lehetséges a reg. Megnéznéd? -
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Hát igen nehéz megindítani és mivel nem volt gitár pengetőm egy mini bicska késivel kezdtem neki. A memkártya mellett a hosszabbik felénél kezdtem. Nagyon fogja magát, fül nem tört egy sem le.
Avval megindítva (patent fülek vannak semmi csavar) és aztán bankkártya darabokat alá dugva óvatosan szét lehet kapni.
Akucsere is 2 db csavar bontása után és a szalagkábel ki pattintása után de erősen be van ragasztva, óvatosan körbe kell finoman feszegetni. A két hosszanti oldalán van ragasztva. Elég képlékeny az aksi óvatosan kell vele bánni.
A kijelző kiszedése már keményebb dió volt. Oda kellett a bicska éle mivel olyan fekete gumírozott ragasztóval volt beragasztva amit igen csak vágni kellett. El kellett volna egy szike. Így is tört össze vissza a kijelző az alsó részin. Az ezüst keret könnyen elválik a háztól, nekem is elengedett de vissza ragasztottan, nincs nyoma.
Na kb ennyi.
Ui: Most azért tesztelgetem semmi gond nincs a csere db-l. -
Beni2360
félisten
Na tegnap megjött a tabom kijelzője és a mai napon kicseréltem és minden tökéletesen működik.
Kerestem videót a szereléséről de csak hasonló volt fent, ott szét szedte a panelokat is de itt csak az alján a szalagkábelnél kellett szétcsavarni és az aksit is kiszedtem ott 2 db csavar volt.
07.09 rendeltem és 24.09. meg is jött. 39.5 $ volt. -
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #179 üzenetére
Hát megnéztem és ezek a bordák pont a gombok és a bemenetek végett van. A gombok működéséhez a bemenetek lezárásához kell a hely. Ahova bepattan a borító fedél. és mivel a bordáknak kell a hely azért a hátulja szögletes. Ezt én eredetinek vélem mert azt a sok márkajelzés belülre nem kis összeg megcsinálni. Használatát meg majd ha megesik a kijelző csere.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #168 üzenetére
Na nekem tegnap megjött a gumis tok fóliával egybe csomagolva épségben. Habár van 2 üvegfóliám még az előző rendelésből amikor a flip tokot rendeltem.
Próba gombok ügyében majd a kijelző csere után lesz.
Mi gondod volt a "nem csak gombnyomásra reagál... " ? Kicsit zavaró, hogy a hátulja tök sima. -
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #174 üzenetére
Jónak tűnik, bár egy-két vevő szerint tuti nem gyári - Hát nem is lehet mivel nincs gyári fekete színben. Csak fehér és sötétkék. kerettel már 56 $ lenne és nem tudni mire vélnék a vámon.
Meg kellene kérdezni a BG-hogy esetleg ők tudnak e szerezni sarcmentes szállítással. -
Beni2360
félisten
válasz
AndrewBlase #171 üzenetére
Hát igen 99 cent volt és az edzett fólia is és balga 2 fóliát vettem és csak 1 tokot.
De szerencsére evvel a tokkal nálam nincs még semmi baj. Van egy 9" táblám amin ugyan ilyen tok volt az nagyon hamar tönkre ment, elrepedt.
Ezt az érintő képernyőt találtam szerintetek jó lesz hozzá?
Van hozzá 1 $ kupon így még beleférne a megemelt felső sarcmente határba. -
Beni2360
félisten
Hát a mágnesesem van és tökéletes. Semmi karcolás. Ott ahol érintkeznek picit magasabb a tok és nem zavarja a tabot. Vettem egy szuper bélelt tokot ami a mágneses tokkal együtt pont méretes.
Shockproof Tablet Sleeve Pouch Bag Case Cover for iPad Mini 4/3/2/1 iPad Air Pro Az iPad mini1 2 3 4: Approx. 219 X 150 X 15mm kell. -
Beni2360
félisten
Szia ezt a tokot vettem én is. Vagy ez is úton van és ezt appab -16 $ lejön.
Alul bal oldalt vannak ikonok a fényerő stb váltásra. -
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #163 üzenetére
Ahogy most kikapcsolva nézem a felső üveg nincs berepedve hanem alatta van a repedés és szinte nem is kezelhető érintésre. Felső része fekete össze vissza ugrálnak benne aplikációk. Hogy lehet szétszedni?
Ezt találtam, ez egybe van minden? -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Sajnos baleset történt és berepedt a tabom eleje és teljesen használhatatlan.
Esetleg vaki tudja honnan lehetne beszerezni, hogy ki tudjam cserélni? GB-től vettem még a télen Nov-ben.
Segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest