-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
A 8" változatról, MTK procival.
Feloldás mint ami 6.0 androidnál bejött, hogy megnyomod a power gombot, és bármit állítasz be, ha nincs ujjlenyomatolvasó, akkor az első dolog, hogy felhúzod a képernyőt, és felold (itt vagy pin, vagy rögtön rendszerbe).
Kifizettem az eszközt, aztán majd meglátom milyen lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
Klassz, minden benne van!
Ez így szerintem mehetne is ilyen téma összefoglalóba. Sajnos fogalmam nincs, hogy hogyan kell, de sima hsz.-ként szerintem el fog veszni.(#5) AndrewBlase
Az első nekem is tetszik. Ha, sokat hurcibálnám magammal lehet vennék egy ilyet, de otthonra - kb. fele ennyiért - nekem egyelőre megteszi az, amit vettem. Azért köszi, elrakom tarcsiba, egyszer lehet meggondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest