- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki gyermekeimnek sikerült az usb aljzatot és a bekapcsoló gombot tönkretenni, se a töltés, se a kikapcsolás nem működik.Talált már valaki ehhez a tablethez szétszerelős videót? Honnan érdemes pótalkatrészeket beszerezni, ha meg szeretném próbálni magam javítani? Mivel Gearbestről vettem megpróbálhatnám garanciában javíttatni, de az túl sokáig tartana attól félek. Meg mi van, ha elveszik útközben?
Mindenfajta tanácsot szívesen olvasok.
Köszi! -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Másnál is van gond a programok frissítésével? Lassan tölti le, és nem nagyon akarja feltelepíteni őket. -
Kisbatyu75
tag
Ha megformáztattam vele belső fájlrendszernek, akkor tényleg tudtam rá másolni nagyobb méretű fájlokat is.
Most meg a google playyel van gondom. Az alkalmazások frissítése nem akar lefutni. Letölti az adatokat, 100%-ig, és ott áll, nem telepíti.
Másnak volt ilyen problémája? -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék nagyobb fájlméretű filmeket felmásolni a memóriakártyára? Most FAT32-re volt formázva, amit átalakítattam vele belső tárhellyé, de nem tudok egy komplett 720p-s filmet sem felmásolni. -
Kisbatyu75
tag
válasz
BullZeye #132 üzenetére
Írtam nekik én is, kiváncsi vagyok mit szólnak.
Neked milyen fóliázás hiányzott? A csomagoló anyagon belül nekem ilyen hurkás rugalmas csomagoló anyag volt a tab dobozán, igaz az nem ért végig. A záró korong fel volt vágva, de belül a tab egy celofán szerű zacskóban volt becsomagolva. -
Kisbatyu75
tag
A csomag felbontásakor én is tapasztaltam, hogy az egyik záró ragasztó fel volt nyitva, de belül érintetlen volt a csomag, a hurkás csomagoláson kívül volt az EU átalakító nekem is (kicsit nagydarab).
Én ezt a memóriakártyát rendeltem, mert láttam, hogy valaki ilyet használt itt:
[SAMSUNG EVO PLUS]
Remélem nem fog belassulni.
A első bekapcsolás után én is feltettem az összes frissítést, szerencsére az sms program hiányát dobta fel (amit nem értem minek egy sim kártya nélküli gépben), de feltettem a javasolt pulse sms-t és már nem is jött több hibaüzenet. -
Kisbatyu75
tag
Ma megérkezett nekem is a tabletem Gearbestről.
Szeretnék tokot venni hozzá, és kijelző védő edzett üveg lapot. Van ajánlott eladó? Akár aliról, akár gearbestről? Tokokról mik a vélemények? Ez az első tabletem, nem tudom a különböző típusoknak mik az előnyeik, hátrányaik.
Van olyan tok, amiben van bluetooth billentyűzet? Vagy nem érdemes a kis méret miatt olyat venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok