- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Hát a mágnesesem van és tökéletes. Semmi karcolás. Ott ahol érintkeznek picit magasabb a tok és nem zavarja a tabot. Vettem egy szuper bélelt tokot ami a mágneses tokkal együtt pont méretes.
Shockproof Tablet Sleeve Pouch Bag Case Cover for iPad Mini 4/3/2/1 iPad Air Pro Az iPad mini1 2 3 4: Approx. 219 X 150 X 15mm kell. -
Beni2360
félisten
Szia ezt a tokot vettem én is. Vagy ez is úton van és ezt appab -16 $ lejön.
Alul bal oldalt vannak ikonok a fényerő stb váltásra. -
Gabesz87
veterán
Én is GB-ről rendeltem úgy fél éve. Nem tudom, most mi a helyzet, de azt hiszem súlykorlátja van az EU Expressz szállításnak, szóval én rendeltem még mellé egy Xiaomi Yee asztali lámpát, és máris felajánlotta az EU Expressz lehetőséget, ami vám/áfa mentes. A lámpát meg max. eladja az ember. Mondjuk nekem nem sikerült, szóval rokonnak adtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest