Hirdetés
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Köszi az oldalt de a gugli fordító nem birkózik meg vele.
Gondolkodok a rendszer cserén majd megkeresek itten egy forumozót aki ajánlotta a másik rendszert és kérek szájbarágós leírást mivel vagy 4 éve csináltam utoljára ilyet telefonon.
Újat nem szeretnék venni mivel most cseréltem kijelzőt pár hónapja. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom neked mi van / lesz a tablet-en, de az első frissítés mindenképp ajánlott (anélkül pár - pl. banki alkalmazás - nem fog menni). De a többit is érdemes feltenni. Nekem ugyan nem volt egyikkel sem gondom ...
(#104) Dr.NX
Ez azért nem rossz. Ártani biztos nem fog, és - talán - lesz egy-két custom ROM is. -
-
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ami tegnap történt, áramszünet volt nálunk és lemerülőben volt, rádugtam egy kisebb blitzwolf-os powerbankra, de elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsoltam és lemerült kikapcsolt újra bekapcsoltam újra kikapcsolt nem tudtam rendesen tölteni, hogy ne kapcsoljon ki."
Azért arra vigyázz, hogy nem mindent lehet mindennel tölteni. Nem tudom, hogy mit tud a Blitzwolf-os powerbank-od, de nem kizárt, hogy kevés a tablet-nek. Abból, ahogy viselkedett (állandóan kikapcsolt) én legalábbis erre következtetek. Az pedig megint alap, hogy tablet-et, telefont, ha egyszer magától kikapcsolt, nem kapcsolunk vissza. Az ilyen visszakapcsolgatásokkal simán le tudjuk annyira meríteni az akksit, ahonnan már "nem jön vissza".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hegesztés topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest