-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Köszi az oldalt de a gugli fordító nem birkózik meg vele.
Gondolkodok a rendszer cserén majd megkeresek itten egy forumozót aki ajánlotta a másik rendszert és kérek szájbarágós leírást mivel vagy 4 éve csináltam utoljára ilyet telefonon.
Újat nem szeretnék venni mivel most cseréltem kijelzőt pár hónapja. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom neked mi van / lesz a tablet-en, de az első frissítés mindenképp ajánlott (anélkül pár - pl. banki alkalmazás - nem fog menni). De a többit is érdemes feltenni. Nekem ugyan nem volt egyikkel sem gondom ...
(#104) Dr.NX
Ez azért nem rossz. Ártani biztos nem fog, és - talán - lesz egy-két custom ROM is. -
-
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ami tegnap történt, áramszünet volt nálunk és lemerülőben volt, rádugtam egy kisebb blitzwolf-os powerbankra, de elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsoltam és lemerült kikapcsolt újra bekapcsoltam újra kikapcsolt nem tudtam rendesen tölteni, hogy ne kapcsoljon ki."
Azért arra vigyázz, hogy nem mindent lehet mindennel tölteni. Nem tudom, hogy mit tud a Blitzwolf-os powerbank-od, de nem kizárt, hogy kevés a tablet-nek. Abból, ahogy viselkedett (állandóan kikapcsolt) én legalábbis erre következtetek. Az pedig megint alap, hogy tablet-et, telefont, ha egyszer magától kikapcsolt, nem kapcsolunk vissza. Az ilyen visszakapcsolgatásokkal simán le tudjuk annyira meríteni az akksit, ahonnan már "nem jön vissza".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest