- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #187 üzenetére
Igen én is 15.1-en vagyok mint írtam, sztem nincs értelme a 14.1-el foglalkozni mert a 15.1 is megfelelően stabil, nem találkoztam eddig hibával
az otg-vel kapcsolatban pedig nem tudok nyilatkozni mivel sose használtam ezt a funkciót és kábelem sincs hozzá
viszont van rá mégegy híresebb hivatalos rom: [ROM][8.1.0_r43[OFFICIAL] AospExtended ROM V5.8 [TB8703F/X/R/N]
pár hónapja adták ki a tablethez a forráskódot ezért is volt lehetséges hogy kaptunk egy használható oreo romot, köszönet orosz barátainknak
ha már a kínai verziós twrp fentvan a tabon csak simán twrp alól flasheld fel az újat, az új alól pedig ha feltetted a romot és gapps-et akkor az advanced menüpontban találod a "Sign boot" funkciót , erre minden rom frissítés után rá kell bökni mivel zárt a bootloaderünk és a gyári bootloader kizárólag a gyártó által digitálisan aláírott fw-t hajlandó bootolni
máskülönben bootoláskor csak felvillan a Lenovo felirat és elsötétül a képernyő, ilyenkor nem kell pánikba esni csak a "Sign boot" kimaradt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest