Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
BullZeye #265 üzenetére
Majdnem ugyanannyira egyszerű, pár perces művelet. Csak twrp-t kell felflashelni külső progival aztán már minden onnan megy
Ajánlott leírás twrp felrakásához: [link]
Ezt a twrp verziót használd: [link]
Ha twrp-ből felment a rom és gapps csomag (system/data/cache format erősen ajánlott, mivel dupla főverzió ugrásra készülsz) utána az advanced fül alatt mindig kell egy sign boot, ezt minden rom flashelés után el kell végezni a zárt bootloader miatt máskülönben megáll a boot logónál[ Szerkesztve ]
-
Kisbatyu75
tag
válasz
BullZeye #132 üzenetére
Írtam nekik én is, kiváncsi vagyok mit szólnak.
Neked milyen fóliázás hiányzott? A csomagoló anyagon belül nekem ilyen hurkás rugalmas csomagoló anyag volt a tab dobozán, igaz az nem ért végig. A záró korong fel volt vágva, de belül a tab egy celofán szerű zacskóban volt becsomagolva. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BullZeye #118 üzenetére
" ... a gearbestes tabletekre nincs Lenovo garancia?"
Őszinte legyek, nem próbáltam, de ha nem felejtem el megnézem majd én is SN alapján. Mondjuk én azon lennék meglepődve, ha lenne.A csomagolás nekem teljesen érintetlen volt. Úgy rémlik, hogy ilyen "hurkás" védő csomagolásban volt a doboz, de az is be volt fóliázva. Neked ez utóbbi hiányzott vagy volt megsérülve? EU-express-el jött?
Más
Google Play services bug-al kapcs. infó:
"In collaboration with Huawei, Google engineers have identified the root cause of this issue as an unexpected change to the filesystem permissions. The issue can impact any Android app on a Huawei device which renders a Google map.Our engineers are preparing a new version of Google Play Services which should resolve the problem. It will be targeted to devices running Android 7.0 Nougat, or higher. We will post another update with the status of the rollout.
Thanks for your patience."
Vagyis remélhetőleg már nem kell sokat aludni a javításig
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Erről a Tab 2-ről beszélsz?
https://www.gsmarena.com/lenovo_tab_2_a7_30-6956.php
1 GB RAM-mal, 600 x 1024 felbontással és 1.3 GHz procival?
Olyan lesz ahhoz képest, mintha Trabantból ülnél egy modernebb Audiba.A Tab 4 Plus-nak valóban üveg a hátlapja, biztos ahhoz is lehet tokot venni. Viszont a hardware meg ugyanaz, annyi a különbség, hogy jön rá 7-es Android. Nekem nem érné meg a felárat.
Feloldható gombnyomásra? Vagy fel kell húzni a kezdő képernyőt is?
Ez alatt mit értesz?Mint minden Androidon, attól függ hogy mit állítasz be a képernyőfeloldáshoz...
-
<Adamsky>
nagyúr
2) Nem tudok főzött ROM-ról, de root megoldható (ugyan nem éppen bootloader nyitással). A root-ért viszont meg kell "szenvedni". Amikor jön OTA (mondjuk nem jön olyan gyakran, de azért jövöget) akkor újra kell flash-elni a tablet-et, mert a TWRP-t nem komálja a frissítés. Legközelebb megpróbálom lementeni a bootloader-t és a recovery-t, aztán OTA előtt vissza .... hátha. No, a lényeg, hogy van előnye és hátránya a root-nak ...
3) Igen, és létezik hozzá való "okos" tok is.
A többi passz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- iPad Pro M1 11" wifi 128GB megkímélt + gyári Smart cover
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- 6. generációs iPad (6th Generation) 128 GB - Wi-Fi + Cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest