- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nekem nem tűnt halknak
sőt általában esténként 10-15%-os hangerőn szoktam használni win10 alattde a gyári win8-as driver az bugos
azt semmiképpen nem érdemes használni, mert alacsony hangerőn recseg tőle a hangszóró
(meg még lehet ki is nyírja, sok embernek elromlott valamiért, nem biztos, hogy pont emiatt)valamelyik thinkpad tablet driver-ét fel lehet tenni és az segíthet
talán ez az -
ClioRS
őstag
Sziasztok,
Látom itt nagyrészt a 10-ről van szó, de hátha...
Nekem a 8-as van, nemrég vettem, és az a bajom, hogy nagyon halk a hangszóró. Valami tipp esetleg? Próbáljam meg a 10-hez használt drivereket, amikkel megoldódott a gond? -
ruarua
tag
Sziasztok, kisebb billentyűzetet lehet rá telepíteni?
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
kvojnovics #2693 üzenetére
hülyeséget írtam, sztornó.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Valakinek egyéb ötlete a Lenovo Miix2 8-as Intel Atom Processor UART Controller (Ismertelen eszköz) Windows 10-es driver-hez?
Köszönöm!
További szép napot!
-
tlac
nagyúr
válasz
kvojnovics #2690 üzenetére
miix2 10 oldaláról vettem mindet, nekem is az van
valamiért azt gondoltam, hogy neked is az leheta 8-ashoz lehet nem raknám fel
-
tlac
nagyúr
válasz
kvojnovics #2688 üzenetére
tedd fel ezeket a lenovo oldaláról:
BayTrail-T Driver Package for Windows 10
Intel Security Driver for Windows 10
Advanced Configuration and Power Management Interface (ACPI) Driver for Windows 10 -
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Egy, azaz egy darab gondom van az "aprósággal", ez pedig a következő:
Intel Atom Processor UART Controllert
Sikeres Windows 10 frissítés után "ő" az egyetlen, aki ismeretlen eszközként szerepel az eszközkezelőben és nagyon idegesít!
Van erre valami megoldás?
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
-
tlac
nagyúr
Na beleuntam én is, hogy néha nem érzékel semmit a kijelző a miix 2 10-en. Pár havonta gondom volt vele, hiába próbálgattam szoftveresen bármit is csinálni. Még kb. egy hónap volt hátra a 2 év garanciából, így aztán elküldtem a szervízbe és szerencsére kicserélték a teljes kijelzővel együtt. Remélem most már jó lesz.
-
ruarua
tag
Sziasztok,
Nem tudtok egy jó helyet, ahol utólag külön tudnék billentyűzetet venni miix 2 10hez?
-
Sir Gunar
aktív tag
Köszi szépen, de en is azt hittem és ugye a lenovo forumon is olvastam, hogy másnak is ez a W10 alatt a gondja és csak különböző drivereket meg firmwareket linkelgettek a feltételezem lenovo-s topic gazdák, sem nekik sem nekem nem sikerült láttatni benne a sim-et csak a modem látszik és mint írtam állandóan sim-et akar ami benne figyel és jó is. Pont eut csinálja régebbi usb stickkel is hogy látja a cuccot, de a benne lévő sim-et már nem és kéri hogy helyezzem be. Ebből is látszik nem a modemmel van a bibi hanem W10 alatt nincsen támogatása rendes.Erre keresek megoldást, lehetőleg beépíthető verziót.
-
Sir Gunar
aktív tag
Köszi szépen, de ezen már túl vagyok és vmi módon w10 alatt szeretném használni, ha kell másik modemmel akár. Persze a Lenovo ebben is megnehezítette a dolgot, mert ebben a csatoló felület nem sima mini PCIe hanem annak a B verziója az M2-es és olyant szerezni tesztre is szinte lehetetlen.Azért is tettem itt fel a kérdést, hátha vkinek már sikerült munkára bírnia W10 alatt ilyenben egy gsm modemet.
Az említett forumban olvastam, hogy sem az ericsson sem a Lenovo nem adott ki hozzá eddig olyan drivert vagy firmware-t amivel dolgozik W10 alatt és nem is ígérik, ellenben ott mindenféle tanáccsal ellátták a felhasználókat, hogyan lehetne beüzemelni, sajna egyik sem vált be. Pedig azért 250e volt ez a kütyü újkorában, ergo nem egy alsókategóriás modell.
Amúgy meg Te visszatérnél W10-ről W8-ra? -
Sir Gunar
aktív tag
Udv mindenkinek!
Beszereztem egy miix2 11.6-ot és nagyon nem akarja látni a sim-kártyát W10 alatt pedig már a legutolsó firmware van az ericsson-on ami benne van, a modult azt látja csak azt írja helyezzen be sim kártyát. (többel is próbáltam)
Semmi driver eddig nem oldotta meg sajna és sehol nem találtam rá megoldást eddig.
Lehet már volt itt róla szó, ennyi hsz között nem leltem rá.
Ha tud vki erre megoldást kérem ossza meg újra, ne kelljen külső eszközt használjak hozzá, ha már egyszer bele is van építve a lehetőség. -
tlac
nagyúr
válasz
Akron99 #2672 üzenetére
de lehet közben éppen lemegy egy win update is
igen, ezért írtam itt erre ezt
-
Akron99
aktív tag
nálam is előfordul.
Külföldi fórumokon is sokan írják, hogy hardveres a gond és rögzíteni kell a szalagkábelt (https://www.youtube.com/watch?v=tas2gstBilA). De szerintem nem lehet kábel hiba amikor egy újraindítás megoldja a dolgot. Minden esetre ez sok készüléknél probléma. Nálam rendszerint töltőről levétel után jelentkezik (de lehet közben éppen lemegy egy win update is). -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
miix 10 1 szeriás kérdésem lenne.
Tiszta telepítéskor ha törlöm az összes meghajtót az gond lehet?
Köszi
Üdv -
zoltan6
addikt
igen,megoldás ebben a hozzászólásban
-
tlac
nagyúr
Feltettem a win10 anniversary update-et a miix2 10-re.
Első tapasztalat, hogy a hang az elment, ezért újra kellett telepíteni a driver csomagot. De akkor már egyúttal én is kikapcsoltam előtte, hogy a win frissíthesse a drivereket.
Plusz megjelent mai dátummal egy energy management driver is a Lenovo oldalán, azt is feltettem. -
Az-X
őstag
Üdv!
Szert tettem egy Miix 2 10" példányra.
(Egyszerre vettem egy Miix 2 10-est, és egy Miix 300 10-es... nem gondoltam, hogy a 2-es jobb lesz)
Első kérdésem, hogy a 12V-os töltője kiváltható valamiképp? USB-n keresztül? Vagy ha nem váltható ki, tudok valahol venni töltőt?
-
K.Lilla
újonc
de ugye amit írtam az is jó? azért választottam mert 2 dolgot is rádughatok és akkor töltőn is lehet
-
K.Lilla
újonc
sziasztok szerintetek LogiLink 2 portos USB2.0 hub Micro USB kábel használatával működni fog egy hagyományos usb-s egér a miix3 8"on?
-
tlac
nagyúr
aki win10-et használ a miix 2 10-en, azoknak nem túl sötét a kamera képe?
a kamera app-ban tesztelhető
nekem szinte csak teljesen sötét képeket adnak a kamerák, az elülső és a hátsó is -
K.Lilla
újonc
a miix 2 8" és 10" az ugyanolyan hardverileg ugye? szóval csak a kijelző kisebb de ugyanúgy teljes értékű windows fut rajta és minden olyan program ami hasonló tudású pc-n is?
-
K.Lilla
újonc
sziasztok! flash cs6 / animate cc vagy régebbi verzió fut ezen a kütyün? ha nem, akkor legolcsóbb és lehetőleg apró méretű készüléket tudtok ajánlani? előre nagyon köszönöm a segítséget
-
clava01
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérdnék tőletek
Tervezem egy Miix- vásárlását de már teljesen bele kavarodtam itt különböző oldalak különböző képernyő felbontást írnak...
Mindenképp 10 Colosat szeretnék, Viszont már nem látom át mi a különbség a Miix 2 és a Miix 300-as 10 colosa közt.
Melyiket ajáljátok?
Illetve láttam olyan hírdetést is hogy első szériás... akkor az még a Miix 2 előtti ?Köszönöm a segítséget.
-
gerii
addikt
Miix 2 8-nál nektek nem csinálja azt a billentyűzet, hogy nem ugrik fel, ha gépelni akarok?
Mintha a win frissítések is hatással lennének rá, a mostani frissítés előtt pl jó volt, automatikusan felurgott, de az előtt szintén nem. Így most ha írni akarok, a tálcán lévő ikonnal kell felhoznom a billentyűzetet. -
tlac
nagyúr
válasz
sanyi0627 #2623 üzenetére
a partíciókat a biztonság kedvéért inkább ne bántsd, csak azt formázd meg ahol most van a win8
mivel pro-t írtál, viszont én úgy tudom, hogy ehhez csak a sima bing-es változat járt, így nem tudom, hogy nálad mi van a kulccsal
de normális esetben nem kell vele foglalkozni, mert az uefi tárolja és mehetne fel a win10 home ingyen -
tlac
nagyúr
válasz
sanyi0627 #2619 üzenetére
Első generációs miix ideapad miix 10-en szeretnék windows újra venni.
Win 10 et próbálnám ki. (Ha valakinek van véleménye róla ezen a gépen írhatnak pár infót rólajól működik rajta a win10
De a telepítő hogy csináljam meg ? Elég sima telepítő 32 bites win 10 ről mintha rendes gépet telepítenek?
fat32-es pendrive-ra rámásolod a 32 bites telepítő iso-nak a tartalmát
drivereket meg majd telepíted miután fent a win
visszaállítani felesleges, ha úgy is tiszta telepítést csinálsz -
sanyi0627
senior tag
frissíteni nem tudom mert valami hibával elszál.+ használtam vettem és az előző tulaj nem csinált visszaállítást.
magyarán ki szeretném próbálni a win 10 et majd tiszta telepitéssel.
de addig jó lenne recoveryből valahogy visszaállítani a 8 at hogy az előző tulaj maradék fájlai stb ne legyen rajta. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Nem találtam külön topikot. Lehet én vagyok csak vak.
Első generációs miix ideapad miix 10-en szeretnék windows újra venni.
Win 10 et próbálnám ki. (Ha valakinek van véleménye róla ezen a gépen írhatnak pár infót róla . Most 8.1 pro van rajta.)
Addig megvan hogy kell usb hub. De a telepítő hogy csináljam meg ? Elég sima telepítő 32 bites win 10 ről mintha rendes gépet telepítenek?
Másik kérdés hogy tudom nullarabvisszallitani a windows recoverybol? Bekapcsolás +volup bejön a recovery. Ranyomok a legalsó menüpontra recovery vagy mi neve de csak bebootol a gép. A segítségeteket előre is koszonom.
Üdv -
kodani
tag
sziasztok
nekem Lenovo Ideapad Miix 300-asom van
be tudok lépni a bios-ban de nincs lehetőség BOOT beállításra
hogyan tudok USB-ről BOOT-olni?köszi ha tudtok segíteni
D. -
gretzky77
veterán
válasz
antibes2000 #2614 üzenetére
Nekem még 1 éven belül volt igy futár vitte,hozta!
-
gretzky77
veterán
válasz
antibes2000 #2612 üzenetére
Igen nekem is extreme-ből van csak a háztól házig 1 év amúgy 2!
-
gretzky77
veterán
válasz
antibes2000 #2610 üzenetére
Nekem amikor a telemaxban volt még a miix 2 8"-am alaplapcserén azt mondták azért nem indul újra az 1év gari mert a Lenovo 2 évet vállal ha hivatalos helyen lett vásárolva!
-
antibes2000
tag
sziasztok,
engem is elért a MIIX 2 10"-os átka. Egyszer csak forró lett bal oldalon a hátoldala, utána hangszórók iszonyú halkak lettek, 100%-on is nagyon halk, illetve a baloldali recseg. Korábban többször szóba került, hogy a Lenovo-ra hány év a garancia, a papíron 1 év van feltüntetve, de a Lenovo oldalán állítólag kettő, én az Extreme-ben vettem, kb 1 éve.
VAn valakinek tapasztalata, hogyan kezelik ezt a kérdést a Telemaxnál, vagy az Extreme-nél?
Hová érdemesebb vinni inkább? Telemax vagy Extreme?
Illetve a másik kérdésem, hogy ha beviszem a szervízbe, akkor gépház/helyreállítás/ tartalom törlése/win újratelepítése szükséges , ugye? Microsoft fiók újboli beállítása nélkül.
köszönöm a választ
Anti -
-
tlac
nagyúr
válasz
CHIPman #2603 üzenetére
nem jellemző linux-oknál, hogy csak úgy win-hez hasonlóan feltennél valamilyen drivert plusszba
ha alapból nem támogat valamit a kernel, akkor legtöbbször szívás szokott lenniÉn pedig arra nem gondoltam, hogy itt ilyen elvakult fanatikusokat találok.
mondjuk első körben jó lenne, ha nem általánosítanál
én pedig nem tudom megszokni ezt a teljesen logikátlan elrendezést
be lehet állítani olyanra is, hogy pont olyan legyen, mint egy valódi bill.
az is szokatlan?hogy vagyok annyira primitív, hogy nem tudom eldönteni, hogy nekem mikor melyik jobb, amikor az architekrúra elvileg lehetővé tenné, hogy válasszak a kettő között
kínai tabok nagy része tudja ezt
olyat kell akkor venni -
CHIPman
nagyúr
válasz
zoltan6 #2604 üzenetére
Én pedig arra nem gondoltam, hogy itt ilyen elvakult fanatikusokat találok. Nem helyette akarom, hanem mellette, mert önmagában androidos tabletem volt már, és úgy, hogy nincs egy olyan win rajta, amit bármikor el tudok indítani, véleményem szerint is használhatatlan. Nem vagyok más véleményen, mint te/ti, csak nem nézem le azt, aki ha kényelmesen akarja használni a tabletjét, akkor egy direkt arra kifejlesztett OS-t szeretne használni, és nem pár pixeles feliratokra kattintgatni, amikor épp a mozgó vonaton / autóbuszon ül. Sőt, a legnagyobb problémám a tabletes Windows-használattal az, hogy lehetetlen rá másik billentyűzetet találni, én pedig nem tudom megszokni ezt a teljesen logikátlan elrendezést. Androidra meg csak annyi, hogy felmegyek a store-ba, és (akár pénzért is) felrakok bármilyen másikat, amin van húzással való írás is, és még a kiosztást is lehet változtatni, vagy csak simán logikusabb. Azt viszont szintén belátom, hogy rengetegszer jól jön, hogy egy asztali oprendszer van egy ultrahordozható gépen, csak az a baj, hogy feltételezitek, hogy vagyok annyira primitív, hogy nem tudom eldönteni, hogy nekem mikor melyik jobb, amikor az architekrúra elvileg lehetővé tenné, hogy válasszak a kettő között, akár másodpercek kérdése alatt.
Kiszálltam, boldogítsátok egymást ebben a kis Windows-szektában. -
zoltan6
addikt
válasz
CHIPman #2603 üzenetére
eszembe nem jutna felrakni a normális windows-os tabletre a hulladék androidot,ebben a topikban szerintem rossz helyen kopogtatsz,mert akinek ilyen tabletje van,az azért van mert jobban kedveli a windows rendszert a maga stabil rendszerével,teljes értékű böngészési élménnyel (flash,java,html5,silverlight) nem egy lebutított facebookozásra való androiddal,meg fingós,macskasimogató appokkal.
Androidos telóm van,(mert olcsón hozzájutottam) de nagyon rühellem azt a rendszert -
CHIPman
nagyúr
Te tényleg nagyon buta vagy, az előbb még azon erősködtél, hogy fel se lehet rakni rá.
tlac: Bízom benne, hogy van annyira népszerű a platform, hogy csak keresni kelljen a drivereket, amit fel kell telepíteni, ezért érdeklődtem, hogy hátha esetleg valakinek sikerült, mert ebben a topicban több Miix2 10 user van, mit amennyivel a guglit használva találkoztam a pár napos keresgélés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában szeretnek TV-zni
- Milyen videókártyát?
- Mozilla Firefox
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest