Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Ez az Acer már nem az az Acer
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
-
jFox
addikt
1) megnézem.
2) aktív használt közben fagy meg. Ha bemegyek a gépházba a Bluetooth eszközökhöz, akkor van amikor feléled. De van hogy akkor sem, ha kikapcsolom a billentyűzetet. Van hogy csak akkor tér vissza, ha újra párosítom.
Érdekes, hogy más eszközzel (pl. Telefonnal) meg hibátlanul működik. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen tabletem a 8"-os változat. Win 10 1803 van rajta. Működik minden jól, 2 dolgot leszámítva.
1) Van egy EE típusú mobil hospot-om, amire minden szközömmel fel tusok csatlakozni, kivéve ezt a tablet-et. Olyannyira, hogy az SSID-t sem latja.
2) Most vettem hozzá egy bluetooth billentyűzetet, ami időnként lefagy ha ezzel a tablettel használom. Próbáltam telelefonnal, notebook-kal, android tablettel hibátlnul működik a billentyűzet. Csak ezzel nem.Találkozott már valaki ilyen hibákkal?
-
erkxt
tag
Sziasztok, van egy miix 2 8 tabom, ami indítás után sötét képernyőre vált át. A hiba windows frissítés után keletkezett. Más módot nem láttam a javításra(miután a szervízben horror árat mondtak) csak, hogy újra rakjam otgvel a windowst. Win10 telepítést sikerült is elindítanom, de megszakadt a telepítés. Azt az üzenetet dobta, hogy indítsam újra a tabot és a telepítést. Na ilyet nem tudtam csinalni, mert nincsenek opciók a biosban sem, erre. Így egy youtube videó álltal átírtam a registryben egy értéket, melyel mégrossza b lett a helyzet. Bevillan a kék telepítő képernyő amin látom, hogy a telepítés 64%-on és újraindul a gép. Ezt már semmivel nem tudtam vissza állítani. A biosban lévő funkciók hasztalanok. Mindig ezen a folyamaton megy végig. Tab indul-windows betöltő karika- kiírja hogy előkészítés, majd bevillan a telepítés a 64%al, majd ujraindul. Képet lövök. Már próbáltam win8.1 telepítőt rádugni, de ügyet sem vesz róla. Ötlete van valakinek? Ha valahogy törölhetném a c meghajtót az lehet segítene.
-
tlac
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #2791 üzenetére
Tehát akkor, ha csinálok egy W10 Pro 32bit telepítő pendrive-ot, akkor simán telepíthető? (aktiváló kulcsom van és OTG kábelem is)
igen, de usb hub is kellhet, nem biztos, hogy telepítés közben menni fog az érintőkijelző
10-es home-ot is lehet bővíteni" 10 pro-ra?
gépházban láttam valami ilyesmi opciót
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Köszi a válaszokat.
Tokból olyat kerestem, aminek a hátlapja műanyag, és be lehet pattintani, valami hasonlót.Tehát akkor, ha csinálok egy W10 Pro 32bit telepítő pendrive-ot, akkor simán telepíthető? (aktiváló kulcsom van és OTG kábelem is)
Vagy a jelenleg 8-as home-ról frissített 10-es home-ot is lehet bővíteni" 10 pro-ra? Vagy úgy érted a váltást, hogy én telepítek fel azt a tabletre?Kártyáról meg találtam ugyan olyan visszajelzést, hogy meg 128 GB, csak azért kérdezem, hogy itt hátha valakinek volt konkrét tapasztalata.
Köszi ismét!
-
tlac
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #2789 üzenetére
van még eredeti is
[link]minden partíciót törölhetsz win10 telepítésnél
32 bites megy fel ezekre
home-ra lehetett ingyen frissíteni, de lehet pro-ra is váltanimemóriakártyát ki kell próbálni
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy 8" változatnak és felmerült bennem pár kérdés:
- Milyen tokot ajánlott hozzá használni? Ahogy néztem, kb csak univerzális van, amik kimondottan ehhez gyártott, azt nem lehet szinte sehol kapni.
- Memóriakártyából akár a 128 GB-os kártyát is kezeli?
- Csináltam egy gyári visszaállítást, de van arra lehetőség, hogy mondjuk egy Pro W10-et szeretnék felrakni, és a recovery partíciót törölni, majd hozzáadni a jelenlegihez? Mert ha fel tudom ranki a Pro-t, akkor nem lesz szükség rá, és így felszabadulna még több hely.
Köszi a segítséget! -
tlac
nagyúr
feltettem tiszta telepítéssel 1803-as win10-et miix 2 10-re
egy hibát találtam, hogy újraindítás után nem megy az automata képernyőelforgatás
egy alvás után már működik...
vagy akkor is jó, ha most kapcsoljuk be a tabletetami pozitívum, hogy viszonylag újra gyors az érintős billentyűzet
-
tlac
nagyúr
tisztán 64 bites rendszer nem is fog rajta elindulni
32 bites efit tud csak elindítani
tehát vagy 32 bites linux-szal próbálkozol vagy összeraksz egy olyan 64 bites rendszert, amin 32 bites efi grub van
de amúgy meg szerintem nem sok értelme van, mert valószínűleg a hardver felét nem fogja támogatni
-
Drughi
addikt
Üdv,
Van egy Lenovo MIIX 2 10 ketyerém, amire szeretnék linuxot varázsolni.
Első sorban Ubuntu 18.04LTS / X64 /, de ha ez nem megy fel akkor Ubuntu 16.04 LTSA problémám, hogy sehogyse tudok bebootolni linuxról.
Rufus-szal rátettem a pendrivre a linuxokat, de sehogysem sikerül bebootolnom róla.Biosban nincs boot prioritás, ha kiválasztom a meghajtót akkor pedig a windows kezd el betölteni, majd folyamatosan ez jön elő: " Felkészülés a Bitlocker alapú helyreállításra"
Már frissítettem a biost a legfrisebbre, de nem lettem előrrébb.
Valaki tud segíteni?
-
Akron99
aktív tag
Aksit lehet kapni/cserélni (nem szervizben)?
-
Akron99
aktív tag
Sok készüléknél előjött ez a hiba és nem igazán bizonyított, hogy a szalagkábel illesztésnél van a gond.
Nálam pl. nem segített a dolgon ...és még sokaknál nem.Inkább szoftveres hiba mellett szól, hogy
1. újraindításkor gyakran helyre jön.
2. Rendszerint azután jelentkezik a hiba amikor töltőről lehúzom -
fila
senior tag
Két és fél éves a 8-as miixem, régóta win 10- el fut.
Eddig havonta egyszer jött elő max, hogy az érintő nem reagált semmire egy darabig, de mindig hamar megjavult.
Kb egy hónapja már a hiba rendszeres, és sokáig használhatatlan a tablet.
Ez akkor most hardweres, vagy szoftveres gond?
Mit lehet vele tenni?Köszi
Fila -
barnam_
nagyúr
válasz
djsiegfried #2774 üzenetére
Megoldás lehet: [link]
Plusz én teljesen újrahúznám a Windows-t rajta. -
djsiegfried
tag
Szétszedtem a tabot. Kiderült, hogy a jobb oldali hangszóró tropa. Lekötöttem az alaplapról. Most már szépen és hangosan szól az az egy baloldali plusz a 2 a dokkolóban.
Viszont ezzel a hiba üzenettel még mindig nem tudok mit kezdeni..... Esetleg valakinek valami ötlet?
-
djsiegfried
tag
Sajnos nem sikerül lefényképezni. Annyira pici betűkkel van kiírva a szöveg.
Teljesen fekete képernyőn, a bal felső sarokban ez szerepel fehér betűkkel:
The non-volatile variable storage is about full.
Press F1 to Continue or F2 to Enter Setup
-
tlac
nagyúr
válasz
djsiegfried #2771 üzenetére
Indításkor egy hibaüzenet fogad: non volatile variable storage almost full
mutatnál képet róla?
Recseg a hangszóró. A tablet és a dokkoló hangszórója is. Jól gondolom, hogy ez Driver hiba lehet?
ha csak alacsony hangerőn, akkor valószínűleg driver hiba
fel kell tenni egy frissebbethanyas win van rajta?
-
djsiegfried
tag
Sziasztok
A mai nap én is tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek. Nagyon szuper kis készülék. Elégedett vagyok vele.
Sajnos 2 dolog nem stimmel.
1. Indításkor egy hibaüzenet fogad: non volatile variable storage almost full Ez mi lehet?
2. Recseg a hangszóró. A tablet és a dokkoló hangszórója is. Jól gondolom, hogy ez Driver hiba lehet?Tudnátok segíteni?
Nagyon köszönöm
Szép napot! -
efemm
tag
Angol nyelvű fórumon is találkoztak már ezzel a hibával, vagyis, hogy windows 10 1709 upgrade után a tápot lehúzva nem érzékeli az érintést (és nincs hang).
Az alábbi megoldás nekem segített Miix 2 10-es tabletemen. 2-3 helyen találtam meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ alatt az EnhancedPowerManagementEnabled kulcsot, nem csak egy helyen, de átírva a kulcsot 1-ről 0-ra, majd újraindítás után működött.1) Run regedit as administrator
2) Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\
3) Search for EnhancedPowerManagementEnabled
4) Change the EnhancedPowerManagementEnabled DWORD value from 1 to 0 (make a .reg export as a backup before if you want)
5) Search again and repeat, until you find a key outside the HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ key
6) Reboot -
punisher1
aktív tag
Saját gyári a töltője és akkor is csinálja mikor semmi még a töltő sincs csatlakoztatva.Ha csak az asztalon a tokba van és úgy használom akkor jól működik de amint kézbe veszem egyből előjön.Akkor jól tippeltem én is arra gondoltam amit a képen jelöltél.Nekem az a szallagkábel eléggé hogy is mondjam olyan hullámos mintha melegtől deformálódott volna.Gondolom ilyen flex kábelt lehetetlen szerezni max kintről valahonnan.
-
tlac
nagyúr
válasz
punisher1 #2760 üzenetére
valóban, win10 alatt a miix 2 10-nek sötét a kamerája sajnos
Az érintőkijelzővel vannak gondok ha a kezembe van a tab (win10 alatt is)mintha magától életre kellne az érintőkijelző itt ott érzékel anélkül,hogy hozzáérnék
az ilyen "földelési" probléma szokott lenni
rossz konnektor, nem saját töltő, egyéb usb-s eszköz még rá van kötve stb.akkor is jelentkezik ha nincs rákötve semmi?
lenovo miix 2 8-nál hogy a szalagkábelt kell megigazítani,de fogalmam nem volt melyik az a kábel s,videót erről nem találtam sehol így összeraktam és így maradt
10-esnél is hasonló kábel van, 1-2-szer már igazítgattam
-
punisher1
aktív tag
Én visszatettem a windows 8.1-et mivel a kamerával gondok voltak csak sötét kép volt alig lehetett látni valamit.Win 8.1 alatt jó a kamera.Az érintőkijelzővel vannak gondok ha a kezembe van a tab (win10 alatt is)mintha magától életre kellne az érintőkijelző itt ott érzékel anélkül,hogy hozzáérnék szétszedtem gondoltam itt is az lehet mint a lenovo miix 2 8-nál hogy a szalagkábelt kell megigazítani,de fogalmam nem volt melyik az a kábel s,videót erről nem találtam sehol így összeraktam és így maradt.
-
-
tlac
nagyúr
miix 2 10-re tett fel valaki fall creators 1709 update-et?
nekem azt csinálja, hogy töltő nélkül nem megy a touch screen
ha lehúzom a töltőt, 1-2 másodperc múlva nem fog érzékelni semmit, ha visszadugom, ismét működik
-
punisher1
aktív tag
Na,végre rájöttem mi a gond.A videókártya driver a rossz.Töröltem az eszközkezelőben az illesztőprogrammal együtt.És láss csodát a játékok egyből hibátlanul indultak,tehát ezek szerint a legújabb intel oldaláról letöltött valamint a lenovo oldaláról is leszedett driver nem jó.Már csak azt kell kiderítenem pontosan melyik intel hd tipus van benne és egy régi drivert fogok feltenni.
-
punisher1
aktív tag
Kiváncsi lennék,a tieden mit csinál a három közül bármelyik mert ha nálad is ez az effekt akkor rögtön kiderül,hogy a gép-e a ludas.Akkor azért,csak akkora én újonnan vettem,kipróbálom a frissítést.Neked nincs meg esetleg egyik kis játék se?Farm frenzy,runaway,pioneer lands?
-
punisher1
aktív tag
Igen pontosan az a BIOS verzióm.Én lementettem pendrive-ra a recovery partíciót a win10 megcsinálta így több hely maradt és legyalultam az egészet.Nem tudom a tiéd miért csak akkora az én recovery-m 6,29GB.
Ma feltettem a saját windows-om(x64 Home verzió) hátha az megoldja de azzal is ugyanaz a helyzet.
Jelenleg winvert-et megnézve:Verzió:1703(Operációs rendszer buildszáma:15063.540) -
tlac
nagyúr
válasz
punisher1 #2747 üzenetére
na én csak most értettem meg, hogy mi a problémád
rakd fel a legfrissebb bios-t, pont ilyen képernyő elforgatós dolgot állítgat
egyébként nem ebben a topikban kellene beszélgetni a miix 310-ről, mert ez így félrevezethető
pl. a miix 310-en nincs olyan recovery partíció, mint a miix2-eseken
-
punisher1
aktív tag
Szia!
Csináltam gyári visszaállitást recovery ilyenkor törli az egész rendszert és újrarakja driverekkel együtt.Direkt fel se léptem a netre nehogy frissitsen rögtön kipróbáltam ugyanaz valamiért elforgatja a játékokat kivéve runaway ahogy a képeken is van.Kiváncsi lennék másnál van e ilyen ezeknél vagy megy e rendesen.
-
punisher1
aktív tag
Szia!
Kipróbáltam amit írtál de nem jártam sikerrel,a képen amit pirossal kereteztem azt hiába indítom el pár másodperc múlva megint magától átáll a leállitva státuszra.Gondoltam csinálok egy gyári beállítást jó pár óra volt 64%-nál volt egy kék halál is de felállt a rendszer.Neked is miix310-esed van?A lányomnak miix 2 8"-hát az fényévekkel gyorsabb mint ez és azon minden ilyen kis játék flottul megy. -
punisher1
aktív tag
Szia!
Beírtam oda is eddig semmi.Ha kiveszem a dokkolóból és függölegesen tartva elindítom kis képen megy rendesen de amint elfordítom vízszintes állapotba akkor ahogy a képeken van úgy jelenítí meg a játékokat nem értem mitől lehet.Főleg,hogy ahogy írtam a miix 2 8"-oson meg rendesen mennek,sőt ahogy észrevettem a miix 2 ehez a miix 310-hez képest ezerszer gyorsabb. -
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel lenovo miix 310-es gépen?Azt produkálja,hogy kis játékoknál pl farm frenzy,runaway,pioneer,elfordítja a képet és csak a fél képernyőn látszik kivéve runaway annál nem forgatta el csak hiányzik a kép fele.Legutolsó vga driver,directx fent van nem értem mi a gondja.Felbontást változtattam,kompatibilitási módot is próbáltam semmi...A lányom lenovo miix 2 8"-os gépén tökéletesen mennek. -
punisher1
aktív tag
Köszönöm a segítséget időközben tegnap este sikerült minden gondomat orvosolni minden sikerült és rendben működik.
ClioRS:Igen be lehet állítani a gépházban,hogy ne csak tablet módban ugorjon fel a billentyűzet.Most már csak azzal próbálkozok,hogyan lehet töltés közben is usb-s eszközöket rádugni.
-
tlac
nagyúr
válasz
punisher1 #2732 üzenetére
a miix 2 8-ra nincs win10 támogatás, nem biztosít drivereket a lenovo
hol van az a beállítás,hogy ha pl nyitok egy weblapot és beírnám a címet a billentyűzet automatikusan felugorjon?Valamint annak a beállítását hol találom,hogy induláskor ne táblagép módba induljon?
gépházban mindkettőt be lehet állítani
ClioRS rosszul tudja
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo miix 2 8" tabletem van és két kérdésem lenne vele kapcsolatban.
Windows 10 home van rajta de akármilyen driver-rel próbálkozok a kamera nem megy valamint az eszközkezelőbe van egy "ismeretlen eszköz" megnéztem a tulajdonságokra kattintva és azt írja Intel Atom Processor UART Controller.
Próbáltam a win8.1-es chipset driverek-kel de semmi ugyanúgy ott van.
Esetleg lenne valakinek valami ötlete?
Ja és még két kérdés,hol van az a beállítás,hogy ha pl nyitok egy weblapot és beírnám a címet a billentyűzet automatikusan felugorjon?Valamint annak a beállítását hol találom,hogy induláskor ne táblagép módba induljon? -
Sanya
nagyúr
válasz
saimon1983 #2730 üzenetére
-
kerdig
csendes tag
Na ez az.
Ez is jó, az is jó
A Miix 2 újonnan billentyűzet nélkül 45e
A 310-es pedig használtan billentyűzettel van most 50-ért a neten.
A lányomnak van rá 30 a többi az én zsebemből megy. -
tlac
nagyúr
nekem mindkettő van (szintén olcsón vettem a 310-est)
tényleg sokkal gyengébb a felbontása, de a billentyűzet és a ram kárpótol, ezért azt szoktam használnimeg a miix 2 10-nél csak fix szögben tudod állni a tabletet a billentyűzetdokkolóban, a 310-nél szabadon lehet állítgatni
-
ruarua
tag
Én a felbontás miatt maradtam miix 2nél, pedig nagyon olcsón jutottam volna 310-hez. Kipróbáltam, de a kijelzője felejtős volt nekem. Viszont jegyzetelni tökéletes lehet a 310 is.
Én most rendeltem gyári billentyűzetet miix 2 10-hez ebayről. Már jó lenne ha jönne (2 hónap) -
tlac
nagyúr
a 310 újabb, a processzor is újabb benne
a billentyűzet és a több ram miatt inkább választanám ezt, mint a régi miix 2 10-et, még ha abban jobb is a kijelzőviszont ha nem akarsz kompromisszumot kötni, akkor van már miix 320 is, 4 gb rammal, billentyűzettel és van belőle full hd-s változat is
-
kerdig
csendes tag
Sziasztok!
Nézegetem a Miix 2 10-et és a Miix 310-et, de nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.
Lányomnak kellene egyetemre jegyzetelésre, tanagyag "tanulására". jövő héten meg kellene vegyem, de minél többet olvasok utána annál bizonytalanabb vagyok a döntésben.
A 2-esnek jobb a képernyője ,de kicsit többért (5eFt) lenne a 310-es 4gB RAM-al , billentyűzettel.
Viszont olvastam több olyan hozzászólást itt-ott, hogy a Miix 2 jobb. Valaki segíthetne átbillenteni valamerre.
Szívesen vennék még pro-kontra véleményeket.
Köszönöm.
Gábor -
Az-X
őstag
A legutóbbi windows update óta megszűnt működni a billentyűzetem a miix 2 10-esemen. Véletlen egybeesés, vagy másnak is volt hasonló?
-
gyugyo79
addikt
Én szétszedtem anno és megigazítottam + meg is ragasztottam. Utána fél év után megint előjött, de már lusta vagyok szétszedni, kikapcsolom és vissza meg tudom, hol kell egy kicsit megnyomni és jó. Furcsa, hogy tudott megint szétcsúszni. Mert egy vastagabb szivacsos felületű ragasztó csíkot raktam rá amit a fedél pluszba rá is nyom
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek.Csatlakoznék a forumhoz,sikerűlt vennem egy ilyen készüléket.
-
tgerry07
tag
Köszönöm szépen a gyors választ
Minden sikerült, kivéve a parancsikon gyorsgombnál berakni a Windows gombot. Lehet hogy rosszul csináltam valamit. A bat parancsikonnál állítottam be a billentyűparancsot a Windows gombra (ami F11 ként jelenik meg), de ha megnyomom a Windows gombot akkor nem futtat le semmi.
Valahol máshol kéne ezt beállítani? -
Sanya
nagyúr
válasz
tgerry07 #2712 üzenetére
Ha nem használod a windows gombot, akkor tedd rá a következő kulcsot:
1. lépés: leszeded a devcon.exe-t x86 és a hozzá tartozó bat-ot, ami a hw-t reseteli
[link]
ez a bat tartalma:devcon restart ACPI\VEN_ELAN*
a devcon.exe-t bemásolod a windows/system32 mappába
2.: Ezután készítesz egy parancsikont a BAT-ról, akár oda mellé ( én a bat-ot és a parancsikonját is a dokumentumok könyvtárba tettem).
a parancsikonban a speciális alatt bekapcsolod a futtatás rendszergazdaként.3.: Elmégy a vezérlőpultba, majd ott kikapcsolod az UAC-t, hogy ne hápogjon ha adminként futtatsz valamit
4.: Letöltöd a Sharpkey-t: [link]
megnyitod, majd bal oldalon megkeresed a left windows gombot, és kicseréled a function 11-gyel (f12 csinál valamit, az nem jó)
ezután a bal oldalon a function 11-et kicseréled a left windows gombbal.
megnyomod a write to registry nevű gombot
rebootA parancsikon gyorsgombnál berakod a "windows gombot', azaz az ott már f11-ként szereplő gombot gyorsindítónak, és kész.
hogy mit is csinál ez az egész?
kicseréli a fizikai windows gombodat f11 gombodra ( sharpkey).
A bat indítására beállítod az f11-et, ami a te fizikai windows gombod.
ezután a batod reseteli a touchscreenedet a hw kezelőben. -
tlac
nagyúr
válasz
tgerry07 #2712 üzenetére
kontakthiba, és ez kiakasztja a driver-t
szét lehet szedni és megigazítani a kábelt, segíthet, youtube-on vannak videók hozzáa másik opció, hogy tiltod és újraengedélyezed az eszközt a vezérlőpultban
az utóbbira Sanya csinált egy automata megoldást, ami a win gomb nyokodására lép életbe -
tgerry07
tag
Sziasztok!
Nekem egy Miix 2 8-as tabom van és olyan problémám van vele, hogy néha nem érzékeli az érintést. Legtöbbször teljesen jól működik, aztán gondol egyet és semmi. De viszont ha a Windows gombot érintem meg akkor rezeg, de más nem történik. Újraindítás után általában helyreáll.
Tudtok erre valami megoldást? Esetleg valami driver gond lehet?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest