Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Lenovo Miix 2 10 gepem , meg gyari alapotban , azt szeretnem kerdezni, mivel tudnam lementeni a recovery particiojat ? Ki kellene probaljam majd rajta a Windows 10-et es ha megis valami gubbanc lenne akkor tudjam visszaalitani, na meg legyen egy biztonsagi mentesem is rola.koszi ,
Udv, SZBARNA
-
gretzky77
veterán
Na tab újból leadva személyesen,kiváncsi leszek de a fejükre húzom ha megint szarul rakják össze!
-
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela
üzenetére
Köszi de ez x86,ez nekem nem jó nem?
Amit régebben linkelt bogyó az pro verzió és telepítésnél nem volt választásom,hogy pro vagy nem. -
belagezabela
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Üdv!
W10-et még márciusban raktam fel egy vinyómra, desktop gépen, de egy szenvedés volt azóta nem próbáltam. Tufussal szerintem uazt kell tizesnél is, ha isoban van meg, gondolom én.
Ha 8.1-et isoval írsz ki akkor telepítésen belül kell vagy lehet választani alap pro embended között, hacsak nem vmi vagy vki által összeválogatott rendszert teszel. De arra mindig figyelj, hogy 32-bites rendszer isot tegyél penre ehhez a tabletthez, mert a 64-es nem megy rá sehogy se.
Ilyesmiben össze van gyűjtve a frissítés pl: Windows 8.1 AIO x86/x64 Integrated -
gretzky77
veterán
Esetleg egy nem pro 8.1-et tud valaki linkelni,köszönöm.
Letöltöttem a 10-es pre cuccot viszont ahogy írja,hogy indítsam el a setup.exe-t akkor azt írja,hogy ez nem fut a gépemen. Na ez miért lehet? Köszi -
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela
üzenetére
Köszi. A 10-et ugyanúgy rufussal tudom pendrivera tenni,mert valamiért nem akar menni. A8.1 simán ment most a 10esetén ha rufussal csinákom nem látja a pendrivot. Mik a pontos beállítások a rufusban? Köszi
-
-
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela
üzenetére
Köszi nem akartam pro verziót csak nem figyeltem a nevét és így lett. Nem volt már időm szórakozni vele így maradt de mielőtt megint visszaküldöm gariba teszek rá egy simát. A friss 10 preview-t esetleg próbálta már valaki milyen?
-
belagezabela
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Szia!
De minek a tablettre egy pro verzió?
Amiatt nem fogadja el az aktiválást, mert a biosban van a termékkulcs onnan olvasná ki a megfelelő sima 8.1 verzióhoz, ami 32bites is egyben.
Meg lehet hekkelni hogy ne sipákoljon de felesleges ha már úgy is adtak hozzá egy teljesértékű legális windowst. Mellesleg a win10-re jogosult is leszel vele a frissítésre avagy az újra telepítésre.
üdv. -
gretzky77
veterán
Igen sajnos az a baj,hogy a telemax a szerződött szervizpartner és nem túl jó a hírük de nem sokat tudok tenni! Megpróbálom személyesen eljuttatni nekik! Nem is értem,hogy cserélnek alaplapot,kijelzőt de nincs normális emberük aki normálisan összerakja!? Azt mondjuk nem értem a melegedés mitől van eddig abszolút nem éreztem az előző alaplappal.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Közben szerintem nem variálok tovább,mert sajna mégsem végeztek jó munkát a szervizben! A windows gomb megadta magát csak rezeg de semmi egyéb,nem lép a főképernyőre eddig egyáltalán nem melegedett most viszont nagyon ill szerintem a kijelzőt nem jól tették be mert az egyik sarokban elég jelentős bevilágítás van sötét háttérnél!
-
gerii
addikt
Valaki csinált már a gyári visszaállító helyett egy olyat ami aktuális? Pl most újratettem a rendszert 200 frissítés, + programok, erről hogy lehet visszaállítást csinálni?
-
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela
üzenetére
Köszi a segitséget,sikerült
Aggregátor köszi neked is -
-
belagezabela
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
A partion sema és a rendszer célpont beállításnál.
második legördülő fülnél.
Viszont előbb mindig az isot illesd be, aztán állítgasd mert jártam én is úgy hogy minden beállítva végén isot beillesztem és visszalőtte alapbeállításra az addigi dolgokat csak utólag vettem észre. -
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela
üzenetére
Uefire hogy tudom formázni,ezzel a rufussal? Anno amikor csináltam nem volt ilyen gond.
-
htc07
addikt
akiknek túl fényes éjszaka a tablet, itt egy félig működő megoldás:
a tálca, billentyűzet, és a csempék nem sötétülnek el, ezen kívül oké.
-
gretzky77
veterán
Anno mielőtt szervizben járt a tab én is átparticionáltam,hogy több legyen a belső használható memória. Most megcsináltam megint az usb-s telepítőt de a boot menuben egyszerűen nem látja,viszont ha bekapcsolom akkor gond nélkül felismeri a pendriveot mi a bánat lehet a gond? Ugyanolyan pendrive mint amivel anno megcsináltam. Esetleg valaki?
-
gretzky77
veterán
Na ma visszakaptam telemaxból a tabomat! A nő azt mondta alaplapcsere volt a garijegyre annyi van írva alk.csere! A kijelző cserélve lett az biztos,fóliás körbe le volt ragasztva a keret azt is cserélték,a hiba a kijelzőről eltűnt! Alaplapcsere,kijelzőcsere ? Nem érte volna meg nekik jobban ha adnak egy újat? Na mindegy végre használhatom!
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
gg72
veterán
Sziasztok! Szüleimnek keresek egy min. 8 colos tabletet főleg netezésre, facebook-re és képek nézegetéséhez, szóval semmi extra. Egy Tesco-s op3ndott tablettet már befürödtek, így gondoltam jobb lenne nekik egy win-es, így jött a képbe a Miix3 8. 45ezerért jó vételnek számít? [link] De ha van android-os alternatíva, am megbízhatóan működik, az is szóba jöhet, pl. Asus Memo Pad HD 8 [link].

-
Üdv,
Vajon a Miix2 8"-os modellen működne egy msata meghajtó a mini pcie foglalatban? (A 3g helyén)
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ha beadtam a tabot szervízbe akkor max mennyi idő alatt kell javítaniuk vagy cserélniük? Lassan egy hónapja küldtem be de még semmi csak hogy alaplapra várnak!? Köszi
-
fila
senior tag
Na megnéztem.
A tokban jó a mágnes, mert egy másik tabbal működik,
a tabot is kipróbáltam egy másik tokkal, az sem működött.-> a tabban rossz a mágnes...
Mondjuk ezért nem fogom szervizbe küldeni.Más: Hol tudom megnézni, hogy mennyi ideig működött a tablet? "futásidő" érdekelne nem a telepítés ideje.
HD sentinel próbaverzió nem írta ki a lemez futási idejét, ezt próbáltam először. -
htc07
addikt
ha desktop módban használjátok, nálatok is szenvedés a sarkokban megnyomni a piros X-et, hogy bezárja az ablakot?
nekem mindenhol frankón működik, de mindig ki kell venni fullscreenből az ablakot, mert sosem veszi be, hogy oda bökök (vagy 10ből 1x) -
Bogyó bá'
nagyúr
Az én gyári tokom (fedelem) is ilyen volt. Lusta voltam visszaküldözgetni, így óvatosan szétfejtettem és megfordítottam a "rossz" mágnest, majd visszaragasztottam. Alig látszik a nyoma. Igazság szerint már nem is használom, mióta vettem egy Alcor BT-80-as billentyűs tokot hozzá.
(#2133) gerii: nekem is tegnap frissült a Defender, de csont nélkül "települt".
-
gerii
addikt
A Windows Defender frissítés nálatok nem szarakodik? Kiírta bubis üzenetbe hogy frissítsem, de egy helyben áll, kb a "bezárhatja" szó felett egy csomó idő után is.
Fila: akkor lehet hogy valamelyik mágnes rossz pólusú, át kell mágnesezni, ha engedi

-
gretzky77
veterán
Sajna én még alaplapra várok! Meg tudnátok mondani mennyi idő után kérhetek másik készüléket,vagy reklamálhatok? Vagy ha hónapokig váratnak akkor így jártam vagy van egy max javítási idő? Köszi
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba, egy 8 colos miix-el.

Két kérdésem lenne:
- a 2013-as Office key-t ha nem akarom felhasználni a tabon használhatom-e PC-n? Elfogadja vajon a kódot? Ha igen jogilag rendben van úgy is a licensz?
- van gyári Coverem is, de nem tapad hozzá a tabhoz, ez vajon a tab, vagy a cover hibája lehet?Köszi
Fila -
Djmarko
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek Mix 2 8-hoz való eladó töltője?
-
tjani11
csendes tag
Köszi a választ! 3d-s rajzot mennyire tud kezelni vagy esetleg számítást lehet futtatni vele mondjuk axisban? Ezen a gépen olyan windows fut mint a notebookokon vagy windows rt? Telepíthető rá bármilyen szoftver? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
tjani11
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ezen a gépen futtatható-e cad szoftver (autocad,archicad) minimális használat erejéig (fájl megnyitása,konzultáció), próbálta már esetleg valaki? Ugyanúgy lehetne telepíteni (esetleg crackelt) szofvert is, mint egy asztali számítógépre? Úgy láttam, elég komoly játékokat is képest futtatni. miix 2 és miix3 10" között gondolkozom. köszönöm a válaszaitokat!
-
zoltan6
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
szerintem kapcsold ki,nekem is voltak ilyen problémák amíg be volt kapcsolva,valamiért nem állt le rendesen,mert a gyors rendszerindításnál nem kapcsol ki teljesen a gép,hanem egyfajta hibrid alvás szerűségbe megy csak le,nekem is csak rezgett amikor megnyomtam a win gombot,ugyanez volt a hibajelenségem.
-
AxBattler
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
Értem, köszi! Csak most azt nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel?

Illetve... -
-
gretzky77
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Teljesen kikapcsoltad? Nekem is ez volt a gondom volt hogy órákig nem kapcsolt be majd gondolt egyet és bekapcsolt valamint nekem is rezgett a win jel de semmi egyéb. Nekem a kijelzővel is volt gondom most van szervizben ahol azt mondták alaplapra vár tehát azt cserélik.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Teljesen feltöltött állapotban reggel kikapcsoltam a Miix2 8-asomat, most pedig nem akar feléledni. Ha megnyomom az érintős Win-jelet, akkor rezeg egyet, de ennyi. A bekapcsológombramég ezt sem adja, nyomhatom akármeddig.Mi lehet a gond?
-
mokus84
csendes tag
Sziasztok! Most szeretnék venni egy Miix 2-t. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt tölti fel az akksit? Az előző kiszemeltem egy Asus Vivotab Note 8 lett volna, de ott az akksi is gyengébb és azt írták róla, hogy borzasztó lassan tölti fel. Illetve mire kell figyelni vásárlás előtt? Használtam fogom megvenni. Köszönöm
-
gretzky77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem mindenhol frankón működik, de mindig ki kell venni fullscreenből az ablakot, mert sosem veszi be, hogy oda bökök (vagy 10ből 1x)