Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Nekem volt N200-am még tavaly. Rossz hírem van a számodra.....
Fél év után el kezdett kerregni a veni de csak akkor ha már bemelegedett a gép, teltek a hetek és utána már annyira hangos volt, hogy elmentem a szervizbe. Na igen
Azt mondták rossz a winyó és az kerreg, én már sejtettem, h nem ez a baj, hazavittem Pestről Kecsóra és 30 perc használat után megint kerregett
Elvittem ezután a szegedi szervizbe ahol olyan jó ventit raktak bele ami rögtön kerregett, még be se kellett melegednie. Mondta a srác, h rendel egy másikat és hozzam vissza 1 hét múlva kicserélte, jó is lett, használtam két napig és utána megint kerregett. Hívtam is a srácot aki mondta, h úgy tudja szériahibás az összes venti. Én mondtam próbáljuk meg még1x, meg is rendelte és amit belerakott megint rögtrön kerregett. Szét akartam vágni baltával de láss csodát 2napig járattam a 3dmarkot folyamatosan és elmúlt a kerregés, el is adtam rögötnRáadásul úgy, h több mint fél évig használtam és a vételárhoz képest 10.000ft-al kevesebbért adtam el.
mod: írd be a keresőbe, h "venti" és meglátod nem csak mi szívtuk meg.
-
buherka
addikt
Maradjunk inkább a fejhallgatónál a fülhallgatót meghagyom másoknak.
Tegnap kínomban felraktam az Ace Mega Codec pack-ot és azzal valamennyire normalizálódott a helyzet. A MP Classic-ban elég jól fel lehet tekerni a hangerőt.
Végül is jó kis stabil gép ez az N200-as...minden tökéletesen működik rajta. Mondjuk én lerúgtam róla a Vista Premium-ot, mert állandóan berregett a vinya meg alapon 50-60%-on ment a proci.
A rejtett partíción ott hagytam a Vistat, hátha majd egyszer rászánom magam, mondjuk amire kell nekem rra bőven jó az XP is.
Még talán annyit kérdeznék tőletek, ha állandóan akksi nélkül használom, akkor nem fog megdögleni a tápja? Az akksi-t 1Xfeltöltöttem és azóta zacsiban pihen
Típusa: Lenovo 3000 N200 (TY2EDHV)
Képernyõméret 15,4
Képernyõ felbontás 1280 x 800
Képernyõ típusa WXGA
Processzor Intel Core Duo T2390 (1,86GHz/533MHz/1MB L2 )
RAM 2 x 1024MB DDR-II 667MHz
Merevlemez 160GB S-ATA
Optikai meghajtó DVD-Supermulti
Grafikus Kártya Intel X3100
USB csatlakozó 4
Kártyaolvasó 5in1 (SD, MMC, MS, MSPro, xD)
Billentyûzet Magyar
Akkumulátor 6 cellás
Operációs Rendszer Windows Vista Home Premium. -
turbana
csendes tag
Igen, lehet, hogy benne van, de akkor miért nem csomagolja magát ki? Csak mert nem tette! Sőt, elvittem a hivatalos szervízbe, és láss csodát...
A hivatalos szervízben jelentem, nem tudták felrakni a sata drivert, így az xp-t sem. Majd vígasztalásul egy recovery xp-t raktak a gépemre, és sajnálkoztak, hogy "igen, a Lenovo-nak szegényes a terméktámogatása az xp-hez!" -
Joon
csendes tag
Én a 124ezres változatot rendeltem, mint már írtam. Nem kérdeztem rá pedig felhívtak a rendelés után (de akkor elfelejtettem). Mostmár mindegy, csak mikor azon gondolkodtam, hogy melyik opciót válasszam, akkor egy kicsit meglepett a dolog.
De lehet, hogy kerjani-nak lesz igaza, hogy egy 1Gb+512 Mb lesz az, csak egy kicsit el van írva.
-
kerjani
aktív tag
-
PyCos
tag
Szia.
Igen, végigolvastam a fórum majdnem teljes anyagát és elolvastam többek között a tesztet is. Nem tudom, mire céloztál hozzászólásoddal. (lehet , hogy átsiklottam vlmin?-előfordulhat ...)
Megkaptam a választ a 2 azonos gép 2 eltérő ár és cikkszám problémára:
"Valóban a 2 gép teljesen egyforma, csak a lokalizációban van eltérés:
TY2B8HV: magyar billentyűzet
TY2B8CX: angol billentyűzet"Ezt kipipálhatom.
Még egy kérdés fogalmazódott meg bennem:
A 2x 512 helyett kérhetek én 2x1 G-t? Kiszerelik és betesznek helyette nekem normálisat?
Vagy ha nem a vásárláskor, de mondjuk 1 nappal későb megveszem külön a 2x 1 Gb-ot, akkor kicserélhetik nekem?
Nem vagyok tisztában a garanciális kérdésekkel... és mit lehet és mit nem....Abban igazatok van, de jeleztem is, hogy nem 2x gyorsabb a dual DDr megoldás, de nálam érezhetően gyorsabb lett a gép.
Egyébként köszönöm a válaszokat midnekinek.
Az X3100-ről pedig ezt találtam, mely segített a kétejeimet tisztázni:
[link]Sziasztok
-
Kovido
tag
Megnyugtattál.
Látatlanban (kedden jön meg) úgy érzem, hogy minden általam elvárt követelménynek meg fog felelni. Nagy meglepetés talán már nem ér.
Hiába közel egy hónapos tájékozódás előzte meg a beszerzést. Köszönet ezért a kíváló notiért a fórumtársaknak is.A venti pörgetés engem is zavarni fog, de megoldom. 12 éves asztali gép építő múlttal ez ne lehet gond
RmClock progit próbáltad? Link
Ez a speedfan verziót nézted? Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged