- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
turbana #1626 üzenetére
Ezzel én sem értek egyet. Van minden driver, program XP alá is, és minden telepíthető. Floppy nélkül is sikerült fennakadás nélkül AHCI módra átállnom. Őszintén megmondom, hogy ez sokat javított az értékelésen.... már egészen el voltam keseredve...
De így AHCI-vel már szebb az élet!OFF: ugyanezt a mókát megjátszottam az ASROCK-os asztali gépemen is. Az eredmény teljesen más lett. A win úgy érzem lassult, és a teszteredmények gyengébbek lettek, pedig itt már az NCQ is be van kapcsolva.
-
Bibby
addikt
válasz
turbana #1626 üzenetére
Mivel én letöltöttem a gépemre, és kicsomagoltam, így fogalmam sincs hogy nálad mi oka lehetett ennek (Két gépen is megcsináltam, gondolom 12 gépen is menne...).
Az meg hogy nincs nagy xp támogatás...nézz körül a mai notik között, nem egy lenovo betegség ez. DE ezzel egyet sem értek, ugyanúgy mint bármelyik más gyártónál, elérhető az összes driver és működik is.
-
Bibby
addikt
válasz
turbana #1602 üzenetére
Most lehet hogy én vagyok a hülye (de nem
), de én le tudtam menteni simán egy meghajtóra, aztán el is készítettem egyolyan xp telepítőt amivel működik.
Ez az amiről szó van? Mert ezt ha telepíted akár a dzs meghajtóra is rakhatod...
Oda is van írva: " On another system, extract this package onto the hard drive." -
Laca0
addikt
válasz
turbana #1602 üzenetére
Elküldjem email-ben?
Amúgy igazad van, ez így nagyon hülye megoldás. Nekem mondjuk már az sem tetszett, hogy nem adtak hozzá driver cd-t. Mert hát tényleg mindent le lehet tölteni a netről... ha az embernek van egy másik gépe is. De mi van, ha nincs? Driver nélkül a hálókártya sem megy. -
Laca0
addikt
válasz
turbana #1599 üzenetére
Nekem ilyen, 3000 N200 gépem van 1-2 hete.
Én sem vagyok elájulva az XP sebességtől egyenlőre, bár bizonyos munkafolyamatok baromi gyorsan lefutnak, melyek a korábbi gépemen sokkal több időt vettek igénybe.
Az AHCI-t még nem próbáltam, de nemsokára nekilátok kísérletezgetni, csak még előtte kell egy backup.
A driver-en nem értem, hogy miért problémázol. El kellene olvasni a TXT-t is mellette. Nem az EXE a driver, hanem ha az kicsomagolod, akkor kipakolja neked egy könyvtárba az összes szükséges eszközt.
Itt a link: [L:http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/license.do?filename=mobiles/68ms02ww.exe][/L]
Egyébként meg ma már szinte egyik gépben sincs floppy, az asztali gépekhez sem nagyon adnak alapból. A SATA meg még nem az igazi kompatibilitás terén... -
Shadowfax
addikt
Ha a Vistás kalandozás előtt elkészítetted a Recovery CD készletet, akkor az első cd-ről kéne bebootolj, s ott követni az utasításokat.
Ha ez elmaradt, akkor sincs minden veszve. Írd ki cd-re az ezen a linken [link] található rnr31_rrd.iso fájlt. Aztán erről bootolj be, s kövesd a képernyőn az utasításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged