- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Már eégóta keresek egy friss hangkártya drivert a gépemhez. A típusa "Lenovo 3000 N100" "0768" "BTG", ebben ha jól tudom nem realtekes hangkártya van, hanem soundmax. A kérdésem, hogy hol találok hozzá drivert?
Most a gyári van fent, ami jó régi, a googlet próbáltam, de nem volt egyértelmű melyiket is kellene letöltenem...
-
Szimpozium
csendes tag
-
bit_vector
tag
[OFF]
Hüpp.. :-)itt van a gép az orrom előtt, ezen írom most ezt a HSZ-t :-)
Úgy érzem, hogy nem bántam meg a pénzt amit kiadtam érte :-)
Van benne minden, ráadásul utolsó darab volt az egész boltban a raktáron...Ez ugyan csak 2310-es Core2 Duo, de a 3500+-os AMD asztali sántikálva elmegy nyugdíjba sebességben
Tökre élvezem, hogy jelszó helyett az ujjammal kel tapizni :-)
És tényleg masszív darab, semmi nyekergés, stb. Szerintem a súlyának 30%-a anyagból van a többi meg az elektronika +ház :-))
Vistával kaptam, szerintem ennyiért asszem nem volt rossz vétel. Láttam már drágábbat is kevesebb tudással. Ami nagyon jó, hogy a proc hője a bal felső sarkában megy el a gépből, így semmit nem melegít a kézen. Bár ahogy érzem, olyan 15 foknál még kellemesen melegíti a kezet az egész gép:-) És piszok csendes!!! a venti hangosabb mint a merevlemez :-))) A vistáról még annyit, hogy lehet, egy xp prof-ot is bevásárolok majd, mert az azért csak gyorsabb valamivel :-)
[/OFF]még nem teszteltem, egyelőre a rejtett partíciót ghostolom majd ki. Apropó, a rejtett partíciót hogy lehet újra aktíválni ? (szerintem sose fogom letörölni, de ha mégis valami sérül, azért nem árt egy dvd :-) )
üdv.
-
marcias
őstag
Hali!
Ez a dolog engem is érdekelne. Annak utánajártam, hogy ez egy Santa Rosa alapú gép, amiben ha minden igaz, Socket P van, tehát támogatja az új, 800-as FSB-vel rendelkező C2D procikat is. Ha lejár az 1 év garancia, akkor szerintem érdemes lenne ezt lecserélni, mert gyárilag +60k az 1,8-as C2D-vel ugyanez a gép, míg apróban már 50-52k-ért lehet kapni 2,2-es C2D-t! Szóval ennek a kicserélése okoz komolyabb problémát? KösziMost látom, hogy te pont árulsz egy T7100-es procit, ez még aktuális?
-
kerjani
aktív tag
A PM nem a Power Management?
mod: dehogynem
[I]This package installs the software (power management driver) to enable the Lenovo Power Management function.If the power management driver has been previously installed, updating the power management driver will fix problems, add new functions, or expand functions as noted below.
The following 3000 Family notebooks are supported:
- 3000 N200 (type 0769)[/I]
-
Bibby
addikt
Több a beállítás, nem csak háromféle van ahogy a winben alapból.
Van egy kérdésem nekem is. Miért van az hogy az xp betöltésnél a kis csík vagy 6-8x is végigmegy? Láttam más gépeket ahol kétszer áthúzott és kész. Ráadásul szinte teljesen alap win, semmi megalapozott okot nem látok erre.
-
Bibby
addikt
-
Sipi
addikt
Ez az exe tartalmazza a bios-t, a flash-elő programot, stb. Elindít, fut, csörög, majd rebootol. DOS módban indul egy program, fut, sikít, yes, yes, yes, frissít, kikapcs.
Bekapcs, imádkozol.
Meghallgattak? Szuper, kész.Javaslom, hogy az Inteltől ne szedj le semmit. Egyes eszközökben van spéci firmware is (BIOS-szerű program), pl. a wifiben is szokott lenni. Nem biztos, hogy az Intel hivatalos drivere felismeri a laptopodban lévőt.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
A frissebb drivereket és frissebb BIOS-t nem kell egyenként levadásznod. Van egy System update nevű progi, ezt kell letölteni. Ezt elindítod, keres Neked friss drivereket a neten, aztán kipipálod, letöltöd és installálod, ami kell.
Azon meg nincs értelme parázni, hogy esetleg alaplaphibás. Ahogy írtam, ennek kicsi az esélye. -
Shadowfax
addikt
Innen vetted, ugye?
Ott van az installation instructions is, azaz a telepítési útmutató, ha lejjebb scrollozol. Nem nagy ördöngősség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged