- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
válasz
kerjani #1650 üzenetére
de itt itt van az 1gigás 667-es ram de más a tipus száma itt http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?SysID=28770&mfr=Lenovo&model=3000+N100+Series+0689%2C+0768&root=&LinkBack=&Sys=28770-Lenovo-3000+N100+Series+0689%2C+0768-xxx&distributor=0&submit1=Search és amit linkeltem oldalon?!?!
-
Joon
csendes tag
válasz
kerjani #1490 üzenetére
Nincs rajta matrica, szóval bármit nyugodtan lehet cserélni benne. Egy dologgal nem bírtam az este. Mégpedig a System update programmal befrissítettem a rendszert, de van egy olyan update, hogy registry hotfix for USB. Ez az istenért sem akar felmenni, pedig többször is próbáltam. Esetleg másnál is előfordult ez a hiba?
-
Rick4
félisten
válasz
kerjani #1477 üzenetére
az intel chipsetek mindig is jók voltak a dual channel sebességémérésben. márpedig ha a mérés egy írást- olvasást jobbnak hoz ki, ez a rendszersebességben is megnyilvánul, de nem kell hasraesni, pár % gyorsulást lehet elérni. viszont ha nekem válaztanom kellene, 1X 1 gigás verziót rendelnék, és tenném isbe gyorsan mellé a másik 1 gigát. egy uilyen DDR2es notimemó most a boltban 5000ft körül mozog. nem kérdés, hogy megér-e ennyit..
-
PyCos
tag
válasz
kerjani #1477 üzenetére
Köszi a választ, ez biztos forrásból származik?
Írtam a Mysoft-nak levelet, hogy mi a különbség a 2 gép között, az egyik 188 a másik 214-be kerül, honlapjuk alapján mindegyik freedos-al érkezne.
Kérdésedre a válsasz:
Az asztali P4 -esemből kiindulva a 2*512 DDR dual módban gyorsabb, mint az 1 GB, hisz ha jól tudom, a dual ddr lényege, hogy párhuzamosan, egymástól függetlenül képes megcímezni a memóriákat, vagyis írni és olvasni is (közel) 2x olyan gyorsan tudja a 2x512-őt.
Sajna ez csak a saját kútfőm, de pár éjszakát eltöltöttem a neten, mire kiokoskodtam ezt és megnyugtattam magam vele
Node jön a további kérdés ebből, hogy akkor most a 2x512-ből honnan vonja le a VGA-nak a memóriát és marad-e Dual DDR ? és ha alap 512 + 2*512 lenne benne, akkor a VGA használná-e az alaplapit és a 2x 512 mehene e dualban (még a maradék alaplapi 384-ről is lemondanék...)
Bosszant, hogy néha annyira parasztvakításba megy át a számítástechnika, és nehezen találni meg a gyors és egyszerű választ a kérdésekre ... -
okt44
csendes tag
válasz
kerjani #1391 üzenetére
A "bosszantó apróságokat" nem javították ki, de a bluetoth és a wifi nem zavarják egymást. Az akksi nekem több mint 3 órát bír, de persze attól függ, hogy mit használok olyankor. Ha nincs szükség a wifire, akkor kikapcsolom az első kapcsolóval, az is meghosszabbítja az akksi idejét. Scroll tényleg van, ez nekem is új!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest