- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
solarian2 #3881 üzenetére
Azt hogy a kijelző ott marad, amennyire kinyitottad, úgy érik el, hogy egy halom speciális felületű alátét szerűséget tesznek az anya alá. Épp annyira van az anya megszorítva, hogy a kijelző mozgatható legyen, de minden pozícióban megálljon. Ha túlságosan beolajozod, akkor megszűnhet az alátétek tapadása, és a kijelző nem áll meg többet, legfeljebb csak merőlegesen.
-
buherka
addikt
válasz
solarian2 #3839 üzenetére
Én a céges kontakt spray-t használom az ilyen célokra. Mindig csak javítottak a helyzeten és sohasem rontottak. Mobiltelefon billentyűt is már is már életre keltettem ezzel a technikával és azóta is működik.
Amúgy meg azért mondtam, hogy fejjel lefelé tartsa a gépet, hogy az a kevés amit belefúj, az kicsepegjen belőle, a többi úgy is pillanatok alatt elpárolog.Persze végül is könnyebb új bill.-t venni 10-14k-ért.
-
válasz
solarian2 #3835 üzenetére
köszi fiúk!
sikerült egész türhetően kitakarítani
gémkapocs végére vatta, az bele a sebbenzinbe és a kis csuklón ide oda fűzöget keresz kasul viszonylag türhető lett az eredmény. de valóban nem olyan mint a régi majd még azt a kontakt sprés dolgot kipróbálom mert az van is itthonmégegyszer köszi
ja és menyi lehet ebbe egy új billzet?
-
buherka
addikt
válasz
solarian2 #3801 üzenetére
Ez valóban igaz
, hogy a központi szerviz nem a segítőkészségről híres, mert állítólag tele vannak munkával. Ott én is próbálkoztam, de inkább nem foglalkoztam velük.
Van egy BP-i szerviz aminek Delta Elektronik Kft. a neve...na azok nagyon fasza gyerekek.
Vágják a témát és barátságosak is(#3800) azorzo...legalább te tapasztalatból beszélsz
, mondjuk érdekes módon régi gagyi játékok valamikor meg sem nyikkannak az X3100-on.
-
buherka
addikt
válasz
solarian2 #3795 üzenetére
Hmmm....akkor ezt a dolgot szezviz válogatja
Mert én is proci cserén töröm a fejem, mert lehet, hogy nagyon olcsón hozzá tudok jutni egy T8100-hoz. Én már voltam egyszer szervizben a notimmal a saját hülyeségem miatt.
Ott rákérdeztem erre a proci cserére és azt mondták, hogy készségesen segítenek nekem a dologban.
Az igaz, hogy elvileg otthon buherálod, akkor ugrik a gari.
De én Pesten járok naponta és nem gond elkocognom a szervizig, hogy átdobják nekem a másik procit bele.
Még abba is belemennek, hogy a saját MX2-es pasztámmal kenik be a tetejét.
Annyi az egész, hogy a gar. levélbe beleírják, hogy hiv. szakszervízben történt a vevő kérésére egy hardver csere...ja és ingyé megcsinálják. Meg lehet várni.A billentyűzetet meg én is imádom
Egy MSI notija van itt a cégnél a kolegámnak...hát az nagyon kaki ehhez képest -
bolcsodal
addikt
válasz
solarian2 #3796 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az x3100 egyáltalán semmihez sincs optimlaizálva: [link]
A legjobban ez a mondat teszik:
"Performance has improved, sure, but if Intel seriously cares about competing with ATI and nVidia they're really going to have to kick it up a notch, they can't just build a GPU and "hope" it works."Ez elmond mindent..
Szar IGP, még szarabb driver hozzá és kész is van az X3100. Főleg a Vista drivereket szidják nagyon.
2D-ben viszont működik...bár most is volt egy BSOD Diablo közben...
-
vrbst
tag
válasz
solarian2 #3665 üzenetére
Köszönöm a "kedves" választ... A ram csere már egyszer ment, ugyanis a mostanit is sikerült bővítenem (+ 512 MB), sőt már sikerült összeraknom pár asztali gépet is. Egy kérdést tettem fel, amire tényleg nem tudom a választ, de nem is lettem okosabb a válaszod alapján, pedig szeretnék okosodni. Nem értem, hogy az, hogy nem tudom melyik a jobb, az miért jelenti azt, hogy ne tudnám kiszedni a régit a helyéről és betenni az újat... Nem vagyok egy számítástechnikában túl naprakész felhasználó, de annyira hülye sem vagyok, mint ahogy te gondolod...
-
bolcsodal
addikt
válasz
solarian2 #3347 üzenetére
Ombre..gondolom nem láttál még 1600x1200-as felbontásban CRT monitort 100Hz-es frisítési gyakorisággal. Pedig vannak ilyenek.
Kb. 75Hz-ig érzékeled a villódzást a szemed sarkából például. De általánosságban 85Hz-en használt CRT monitor kb ugyanúgy rontja a szemed, mint a TFT kijelzők. És nem a villódzás miatt, hanem az apró betűk miatt.
-
Dufresne
addikt
válasz
solarian2 #3156 üzenetére
Én a BIOS leírásában is csak legfeljebb a T8xxx széria támogatását látom, nem láttam hogy a T9-es szériáról írtak volna.
Igaz hogy a TDP-je megegyezik, de azért van a 2 család között különbség, pl ahogy a lenovo forumán válaszolták is neked hűtés terén. Az hogy TDP-je ugyanaz még nem jelenti hogy ugyanaz a hűtő ugyanúgy tudja hűteni is, pl asztali prociknál is a 65W-os TDP-s AMD-ből volt rengeteg verzió és köztük órajelben viszont nagy difi és emiatt hűtést sem mindig ugyanúgy kellett választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest