- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
na mégegyszer leírom:
ha sata2es vinyot akarsz, akkor meg kell nézni hogy támogatja-e az alaplap,mert ha nem akkor nem fog müködni. szóval hiába raksz bele 7200es sata2 vinyot, ha nincs támogatva nem fogja felismerni.de ha 7200sata-150et veszel bele akkor fog menni a dolog.
amugy az aksi időt is röviditi.
-
euclio
tag
Nana, a fényerőt kétféleképpen lehet szabályozni egy LCD-n: vagy a háttérvilágítást veszed kisebbre, vagy az LCD panel pixeleinek fényerőértékét állítod kisebbre. A kétféle módszert sokszor keverve használja egy-egy monitor. Viszont az gyanús, hogy a videokari kontrollpanel fényerőcsúszkája az RGB értékeket változtatja csak, nem pedig a háttérvilágítást. Nem biztos, hogy így van, de könnyen lehet. Szóval csak annyit mondanék, hogy a thinkpad gombok tutira a háttérvilágítást veszik le, és így megnövelik az üzemidőt.
-
htmtimcsi
tag
gondolom úgyérti hogy van egy eredeti xpje, és szeretné "felupdételni" vistára, legálisan.
tehát amikor felrakja a vistát akkor az a laptophoz kapot xp kulcsával menjen.a választ nemtom, mert a legtöbb cikk arról szól hogy downgradeljünk vistáról xp-re.
ott le van írva. fordítva is müködhet szerintem. megkéne nézni ha jól tudom a lenovo forumán is van, vagy a letöltés részénél külön pdf-ben. -
-
htmtimcsi
tag
ez szerintem nem fog menni "venti fordulatot is" .
a thinkpadnél is azért tudják szabályozni a hőmérsékletet illetve a venti fordulatát, mert valaki szétszedte a gépét és megnézte az alaplapon a chipeket hogy hol, milyen típusú hőszenzorok vannak, megkereste neten a chipek leírását, és megírták rá a progit ami megfelelő cimekről leolvassa illetve beírja fordulatszámot. szóval ott is elég "problémás" dolog ez a "zaj", pedig az elvileg "komolyabb" gép. -
Dufresne
addikt
Kijelző cseréről nemtudok információkat, viszont a linkelt vinyó sztem kompatibilis.
Ugyanúgy 2,5"-os és ugyanúgy sata csatlakozású. A régebbi 3,5"-os 5400rpm-es vinyók is mennek az újabb gépekbe ugyanúgy, mint az újabb 7200-asok, szóval ez sztem oda-vissza működik. Csak persze több energiát fogyaszt amit gyorsasággal hálál meg. Nemtudom ez notebook-nál mennyire jó előny... -
Bibby
addikt
Kösz a választ... közben kicsit járkáltam még a téma körül. Szóval nem is a sima usb vezérlőkkel van gond, hanem az usb HID driverekkel. És ez is csak akkor jön elő ha felrakom a lenovo bluetooth drivert. Tehát ha az fent van akkor minden bekapcsolásnál ezt a HID-et újra akarja telepíteni. Most úgy konkrétan nincs bluetooth a gépen, letöröltem, ennyit tudtam tenni, de ez nem megoldás a problémára.
-
spyduck
nagyúr
Ezt el se hiszem, eddig akárhol felhoztam, h szar a Vista elküldtek a pi...-ba. Itt meg fordítva. Én megpróbáltam használni de annyiszor megszívatott mint a fene. Állítólag mert régi verziót használtam... na mind1. Azt mondták azok utálják a Vistát akik nem ismerik, elég hülye indok de azért van valóságalapja.
-
Dufresne
addikt
Akadozik, de nincs is sok gond ezekkel a gépekkel. Működnek rendesen, mi használjuk és örülünk. Amúgy meg a Lenovo még nem tartozik a legnépszerűbb gépek közé itthon.
Többség sztem Asus, Acer, Dell, FS gépeket vesz. Ezeket látják hirdetésben inkább, meg a nagyobb bevásárlóközpontokban is. Tavaj Acer lett itthon az eladási számok alapján az első, amit a jó ára mellett annak köszönhetett, hogy a Tesco, Auchan, Cora szintű áruházakban úgy fogyott, mint a cukor.Azért erre az IdeaPad sorozatra kíváncsi leszek, még 1-2 évig örülök remélem az N200-asomnak, aztán mivel örökké semmi sem tarthat gondolom majd váltani kell és akkor ár-szolgáltatás stb arányában majd kiderül mit tudnak majd az új vasak.
Megnéztem most gyorsan itt a forumon a rangsort a különböző gyártók között, már ami a hsz-eket illeti: Acer, Dell, MSI, Asus, IBM Thinkpad, HP, Toshiba, Lenovo ez a sorrend.
Számomra érdekes, hogy pl FS topikot nemigazán találtam, de lehet csak én néztem el, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a Dell és az Msi topic is előzi az Asus-t. -
htmtimcsi
tag
nem a memória a gond,legalábbis nem hiszem,vagy ha 1giga ramot nem tud beosztani akkor ... Ha nem lenne elég a memória akkor vinyo töltögetne meg minden. de ez csöndben van. még mindig nem tudom tetszés szerinte repordulkáni a hibát(már ha tényleg létezik,pedig amikor nem akarom előidézni akkor egyből fogad). jobb ötletem nekem sem volt minthogy újra raktam. eddig jó. csak nem szeretem az ilyen megoldásokat, valahogy szeretem(ném) megérteni hogy mi lehet a gond.
-
csokolade
tag
Félreértesz, én nem bizonyítékot várok tőled, hanem csak a kíváncsiságom keltette fel a dolog, hogy a külön vásárolt OEM XP-t be lehet-e integrálni a R&R-el úgy, mintha gyári lenne... Itt pl. az aktiválásra is gondolok, nem csak a logora... De nagyon az a gyanúm, hogy nem a válasz, mindenesetre ha lesz annyi időm/energiám, majd kipróbálom... (A nemhivatalos XP-t meg még aktiválni sem kell, ott nem lehet gond ezzel)
-
csokolade
tag
Nem tévedés, mert amit te mondasz, az már egy másik megközelítés.
Neked akkor volt annyi időd, hogy feltetted a WIN-t, feltetted a Lenovo progikat, minden működött, aztán csináltál egy full backup-ot, és az egészet elkezdted előről.
Mindezt csak azért, hogy a Sajátgép - Tulajdonságok ablakban ott legyen a Lenovo logo.... merthogy kb ennyi az előnye, plusz a recovery lemezek és a rejtett partíció a "recovery gombos" megoldáshoz.
Vagy van még más előnye is?
És a recoverys install után kellet-e aktiválni a WIN-t? (én a legális oem verzióra gondolok itt)
Én is DOS-al vettem, de nekem volt XP-Home-om, amit rátettem....(matricával)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest