Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #64539 üzenetére
Ezeket honnan veszed egyébként? Komolyan kérdem, mert olyan légből kapott dolgokat vázoltál fel, amik totál nem igazak.
Már indulásnál ez a "A meglepetésekre építesz, és baromi sokszínű játékos vagy." mondat sem értem, hogy miből fakad.
- jobban ismerem a hősöket mint sok silveres, pont azért, mert mindent szeretek kipróbálni/megismeri, minden játékban ez a hozzáállásom
-ismerem a rúnákat, de itt is néha kísérletező vagyok, ezért lehet, hogy nem minden meccsre a kötelező/szabány rúnákkal megyek, de ez szimplán azért van időnként, mert magam akarom kitapasztalni mi jó és mi nem, ész nélkül nem szeretek másolni buildet, a legtöbben meg nyilván azt csinálják
-érthetetlen summonek spellek nem értem megint csak honnan jött, példa kellene mire gondolsz
-ölési részvétel sokszor valóban alacsony, na ez végre igaz, de ez is nagyon meccs függő, sokszor az atom bukó mecseken nyilván alacsony lesz, mert mindenki csak bemegy meghalni, senki sem farmol, nem tol ösvényt, középen aramoznak, én szoktam split pusholni, szóval ha így is van okkal van sokszor, nem azért mert kalandozok a semmiben vagy állok a bázison
-0 support item nem tudom megint honnan jött, azzal kezdek, illetve pink wardot is sok esetben csak én veszek, meg lenst csak én használok
Végére ez a "Rengeteg videót nézel, még is a saját téveszméid rabja vagy" megint nem értem mi, mik a téveszméim egész pontosan?Én elfogadom a kritikákat, a p/killben még volt is valami észrevétel a részedről, de a többi nagyon légbőlkapott és semmimondó így bedobálva.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest