Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
De ilyenek egyébként a 4v5 szituk is, amikor full látszik, hogy semmi esélyünk, egyszerűen hiányzik az a +1 ember és a többiek sem elég jók ahhoz, hogy ez ki legyen kompenzálva, mindenki lemaradva 2-3 szinttel az ellenfél mögött.
Erre itt is, amikor végre szavazásra kerül a sor páran a "nem"-re nyomnak, kérdem miért? A válasz, hogy "simán nyerhetünk már nyertem 4v5-öt". Én ennek nem vagyok híve, persze lehet, hogy a 6 szezon alatt már egyszer én is nyertem, de komolyan itt lottózunk (ráadásul szarul állunk) ahelyett, hogy go next? Semmi értelme vért köpni a semmiért.... ezt nem értik meg sokan. És nem arról van szó, hogy könnyen feladom mert én pont, hogy nem, soha nem adom fel beállítottságú vagyok, de tényleg vannak olyan helyzetek, amikor már rutinból tudom, hogy nincs esély és az időm értékesebb annál, hogy heccből végigjátsszam a biztos vereséget.
Néha olyan rézésem van, mintha tényleg valami Yoda lennék a játékon belül is, sokan olyan szinten nem látnak rá a játékra, annak működésére, mikor van esély, mikor érdemes inkább feladni, mikor-mit kellene csinálni, mi a win condition adott helyzetben stb. őskövületnek érzem magam időnként...
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Hehe akkor itt vannak közös pontok, velem is elő szokott fordulni, hogy direkt nem-re nyomok már csak azért is, hogy "ha ilyen szarok vagytok gyerünk küzdjetek még" címszóval.

De egyébként az annyira tipik hogy: eszméletlen szarul állunk, inhibitorok bedöntve, ellenfélnél még minden torony áll, enemynél midnenki ilyen 13-1-10 statokban, full semmi esély, kár is firtatni, következő szavazásnál már örülök, hogy legalább feladhatjuk. Erre az ellen valamit borzalmasan elbaltáz a tornyaink alatt és tök random nyerünk egy teamfightot. Ezután mindenki a "nem"-re nyom szavazásnál, mert elhiszik hogy "á ezaz most fordítunk, még van esély" közben rohadtul nincs, csak egyszerűen egyet hibázott az ellen, de egy pillanatig nem kérdés, hogy esélyünk nincs.
De én hiába mondom, hogy ettől ne lelkesüljenek be, mindenki folytatni akarja, aztán természetesen kimozdulni nem tudunk bázisról, enemy 5-10 perc múlva hoz egy baront és egy ősi sárkány majd azokkal ellenállást nem tűrően betolnak minket, ennyi, igazából ezt szoktuk kivárni ilyen helyzetekben....
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Egész nap ez ment, nem is baj hogy kikapcsolják az all chat-et. Az egy dolog hogy én nem használom, és nem is idegesítem magam rajta. Csak ugye látom hogy mások mennyire felhúzzák magukat, és ők nem tanulnak ebből, engedik felbőszíteni magukat.
Legutóbbi ARAM meccsen most amúgy mind a 4 csapattársam reportoltam játék elhagyása miatt. Igaz hogy nem álltunk túl jól, de még állt inhib torony, és amúgy élveztem játékot Brand-el, erre azt látom hogy 4-1 arányban a többiek feladták a meccset... Értem én, hogy nekik nem ment jól, csak én álltam élen, de még messze volt a vége. Ez tud igazán felcseszni, ha jól megy a meccs, feladjuk (vagyis inkább ellenfél ugye) és hamar vége. De amikor szarul megy, akkor minden feladást leszavaznak többiek, és végig kell szenvedni egész meccset.
Legjobb mikor már hamar egyértelmű hogy vesztünk, és indítok szavazást, de többiek leszavaznak, hogy nem még nyerhetünk. Aztán 5 perc múlva már rájöttek tényleg lose lesz, és ők indítják a szavazást. Ne ilyenkor pedig én megyek a nemre, egyék meg amit főztek és élvezzék ki.
(jó ez amúgy csak akkor van ha már ellenfél a nexusnál jár, ha látom hogy már csak ők szórakoznak velünk, élvezkednek, én is feladásra megyek) -
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Lehet van valami most a levegőben, második aram meccsem ma, és mindkettőn szófosása volt az embereknek, folyamat ment a flame, egymás fikázása, beszólogatás. Lehet nem azt kapták karácsonyra amit akartak, vagy maga az hogy nem tudják egymás szapulni iskolában a szünet miatt, így a játékban adják ki a stresszt.
Ezt a "hogy lehet valaki ennyire rossz" dolgot engedjük már el... Pont előbb írtam, hogy mindenkinek vannak rossz meccsei, és lehet ez akár rossz széria is. Ezen puffogni totál felesleges, még mindig csak a saját játékodra vagy hatással, csak azzal kell törődni. A másik szidása kontra-produktív, csak gerjeszti a feszültséget. -
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Én mindig hiszek abban, hogy valakire lehet hatni értelmes módon és tud tanulni a hibáiból. Azon az ominózus meccsen is, a végére szerintem belátta, hogy kár volt végig flamelnie, főleg ha a statokra is ránézett és talán megtanulta, hogy a buildelés egy dinamukus dolog, nem csak azt kell nézni, hogy mi a 78%-ban legmetább összeállítás és azon tilos változtatni.
Ahogy mondtam is, én végtelenül nyugodt vagyok, egyedül az tud lelombozni, amikor valaki tényleg -1 emberként van jelen és olyan szintű hátrányt jelent a csapatnak, amit senki sem képes lekompenzálni. Ilyenkor sajnálom a kidobott időt és ez miatt ki tud hozni a sodromból, de mondom ehhez nagyon nagyon rossznak kell lenni. Jellemzően ezek a 0-14 Yasuo midek ilyenek, csak hogy egy példával éljek.
Az már egy megint külön topic, hogy hogyan lehet valaki ennyire rossz ha már egyszer elért egy szintet. Én azt gondolnám aki már legalább egy silver 1-2 szinten van (pláne felette), azért rendelkezik egy olyan éltalános szemléleti és mechanikai tudással, hogy nem fog percenként meghalni. Ennek ellenére még itt G4-ben is eszemelt különbségek vannak a laneken, nem értem hogyan, hogyan lehet egy másik G4-es annyival jobb, hogy engem 0-14-be rak? Fel nem fogom... Ez olyan, mintha egy nemtudom angol bajnokság felső ágán játszó top3 csapat közül a 2. 10-0-ra elverné a 3.-at, ilyen sincsen soha, egyszerűen nem lehet ekkora difi.
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Tanítani, bizonyítani? Áh, aki ilyen szinten mozog, hogy szájkaratézik a helyett hogy saját dolgával foglalkozna, az erre nem képes, hogy felfogja. Én már csak ARAM-ozok, sokkal pörgősebb és kevésbé toxic, nincs idegzetem és kedvem normál játékhoz, de itt is vannak érdekes buildelések. Pedig pont hogy a folyamatos 5v5 helyzet miatt sokkal könnyebb elvileg, mégis képesek pl. krakent venni mikor az ellenfélnél nincs egy tank se, vagy pont hogy nem venni anti-tank és anti-heal itemeket, mikor ellenfélben mundo, soraka, irelai, nasus és társai vannak.
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát ez, meg egyébként is sokszor olyan piszlicsáré lényegtelen dolgokon akadnak fent, akár az egész meccs ideje alatt, mint hogy:
1. Volt egy valaki számára nem tetsző megmozdulásod az első 5 percben és emiatt, bármit is csinálsz, hiába nem trollkodsz nem feedelsz az egész meccs alatt képes oltogatni, irogatni...
2. Azzal van valaki elfoglalva, hogy mit buildelsz, tök függetlenül attól, hogy úgy egyébként tök jól játszol meg minden, de ő már írja hogy: "ha vesztünk az ő miatta lesz mert NÉZZÉTEK mit buildel" és pingeli ezerrel az itemedet a chatbe....
Ez a második eset konkrétan pár napja történt erre muszáj kitérnem:
Lux mid voltam és liandryt építettem, mert:
1. Malza mid volt ellenem és ő pushol ezerrel, ezért nekem is jobb a liandry a push potenciál miatt (jobban lehet vele ösvényt tolni, mint ludennel)
2. ellen csapatban volt 2 tank is (Nasus és még valaki) akik ellen meg kimondottan jó a liandrySrác egész meccsen azzal volt elfoglalva, hogy miattam fogunk veszteni, mert úristen liandryt mertem építeni luden helyett. (mintha olyan fúde nagy unmata pick lenne, kb mintha sunfiret építettem volna úgy mondta) Én szóra sem méltattam, csak játszottam....
És lám a meccs végére elnémult a gyerek, mivel nagyon jó voltam és ráadásul a top dmg is én lettem az egész mezőnyben.... talán tanult valamit ő is ebből a meccsből ezáltal.Szerintem tanítani, bizonyítani a flémelőknek, tettekkel és a bizonyítással lehet a legjobban, annak semmi értelme nem lett volna hogy beleálljak a szájkaratéba, a végső morális győzelemígy is az enyém volt.
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
A játék leggyengébb pontja a közössége. Tegnap ismét láttam ezt erősen egy challenger streamet nézve, mikor minden játékos szidott mindenkit. Az enemy jg beszólogatott a streamernek, holott hátrányban volt (végén a csapattársai szidták is all chat-en), de a streamer csapatában is folyamatosan ment keresztbe egymás szidása. A supp szidta az adc-t, a mid szidta a jg-t és bot-ot és így tovább. Semmi józan ész nincs a játékosokban, ha valakinek rossz meccse van már megy a köpködés, szidás. Bele se gondolnak hogy nekik is vannak ilyen meccseik, hogy nem lehet mindig nyerni, van amikor te carry-zel, van amikor téged húz a csapat, és esetek felében pedig lose. Keresni kell valakit akit lehet hibáztatni (és az nem én vagyok, mert én soha nem hibázok) és azt szidni.
-
Yodamest
veterán
Mondjuk így a másik csapattárs szidására, ocskondiázására kitérve:
Nem tudom mire jó ez, tényleg amikor látom ezeket a "halj meg holnap", "legyél rákos" hasonló beírásokat, milyen alacsony annak az értelmi szintje, aki egy játék miatt ilyeneket ír a másiknak.... a másik aspektusa ennek meg az, hogy közben sem a játékra, a saját játékára figyel, hanem arra hogy a másik mit csinál, közben észre sem veszi, hogy ő maga már 2-14-ben van, de azért csak mondja a magáét....
Személy szerint és soha senkit nem szoktam szidni, arra figyelek mindig, hogy ha már vesztünk is legalább tisztességgel tudjam a végén azt mondani: én mindent megtettem. Ez többnyire sikerülni is szokott. Max a meccs végén szoktam olyat beírni a közös chatbe, csak személytelenül, hogy a" riot megint kitett magáért ezzel a matchmakinggel" stb. Viszont azt is csak akkor ha nagyon szésőséges a MM, tehát olyanért még senkire soha nem neheszteltem, hogy mondjuk 2-6-8-ban van, de látszik, hogy igyekszik, jön velünk stb. Viszont amikor 2-16-3 és látszik a játékán is, hogy nem véletlenül olyan a statja, nem jön velünk, nem segít semmiben, az a totál troll kategory, mostanság azért volt pár ilyen.
-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
csúnyán beszéltem, mert ugyanazat építettük hárman, és csak nem jöttek a hősök, pedig a %-ok rendben voltak...

-
Sordoran
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Ott is van chat nem? Lényegében csak azért jár ban, vagy valami nem engedélyezett program használata miatt. Elenyésző lehet azon bannolások száma, mikor valakit a játék teljesítménye miatt tiltanak ki, és TFT-ben ez szerintem nulla, hiszen csak a saját játékod tudod elrontani ha rosszul játszol.
-
-
nuke7
veterán
nna, meg is van 10év első 14napos ban-ja TFT miatt

-
-
grimm2015
senior tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Azért az ottani játéktudás hiányzik, ott azért az alap megvan.

Ez most a felállás goldba soloba, mert premadeba játszanak, így ilyeneket is összesorsol egymás ellen a játék.
A bronzos még mytic itemet sem vett. Letolta az adcm a laneről. 5ből 4szer voltam ACE, de mind az 5ben kikaptam, és 3ládát kiszedtem, valaki mindig nagyon szar volt.
Szar MMR-rel lesz miért vergődni a következő szezonban.
Azért a Dia flexes f@szán kerülgette a skilleket, 3-4ból ha 1el betaláltam az jó volt, és azért ez nekem nem megszokott dolog
-
-
-
grimm2015
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Gratulálok a riotnak
Kitiltoták a kis accom (plat+). Valószínűleg azért, mert játék végén (az összesítőnél), beírtam a smurf szarházinak, hogy remélem ennyi öröme van az életben (csak "öblösebb hangon"). Ugye, hogy nem csak a játékban figyel az automata....
De ez is, kit tiltanak, nem a szarházit, hanem a hőst.
Mehetek vissza a nagy accra, gold szar mmrre, előre érzem már, hogy egy öröm lesz.
De legalább nem lehet vádolni azzal, hogy ingyen skinekkel játszom.
Még majd Yodamest -re kényszerülök
. -
Sordoran
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Itt már a játék, illetve a játék szerverei a szűk keresztmetszetek szerintem, na meg ugye a távolság. Pár napja nem megy az ethernet csatlakozó a gépemen, szóval 5GHz-es wifin kell tolnom, de ugyan úgy 35-40 ms között mozog a játékban a latency. (kábelen 2 ms, wifin 3 ms a speedtest szerint)
-
grimm2015
senior tag
Ezt is sikerült elérni, az adc annyira szar volt, hogy a program felcserélte a support/adc pozíciót, ez alapján is készítette a statisztikát. Katasztrófa az előszezon...

-
grimm2015
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem is lesz kevesebb, mesze vagyunk, ~40 az átlag.
Yodamest Ezt meg neked címezve. (Swainnel az ellenfél jgét farmoltam)
Braum mellett a saját adc fellett feedelve, és az adc-k lettek az MVP (AZ op.gg szerint, a blitzbe mind a háromban én), Swainnel meg elvittem a killeket, (Ignite/Thunder/Liandry) és én lettem az MVP, az adc meg közepesen/gyengébben teljesített.
-
nuke7
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
10 év alatt sose volt 40ms (38-41) alatt a Ping, bárhonnan játszottam - szerintem ez már nem érzékelhető de majd a master tier-es kolléga kijavít...
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Hogy álltok internet pinggel?
[Speedtesten]-en kiváló eredményt/eket érek el, viszont játékban nem hajlandó 40ms alá menni. Ami még mindig nem rossz, de ugyanilyen pingem volt előző szolgáltatónál, ahol alapból 30ms körüli volt a Speedtest eredmény.
EUNE szerver, Szeged térségéből játszok.Köszi.

-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most épp rossz sorozatom volt, amikor 51% winréten vagyok elkezdem kapni a használhatatlan meccseket, amíg vissza nem megyek 50%-ra. Ez ilyen, utólsó 3 meccsem is nyerhetetlen volt, nem rajtam múlott. Ha pár nap múlva megnézed lehet az lesz, hogy 20/13 meccset nyertem, na akkor mi lesz?
Viszont arra büszke vagyok, hogy amikor vesztek is próbálom a legjobbat kihozni belőle, soha nem kapok ki nagyon, nincsenek ilyen 0-14-es meccseim mint sokaknak. Nálam egy nagy lose, amikor betolnak minket úgy, hogy közben egy tornyot sem tudtunk elhozni is úgy néz ki, hogy mondjuk 3-7-9-ben végzek, de mégsem 0-15-ben, tehát közöm azért mindig van a meccshez.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Rendben, ringasd magad újabb tévképzetekbe.
Ezek szerint neked a META luxal azért van 50%wred (34 játékból), mert a másik 50%ban valaki troll volt.
Ez az utolsó 20 játékod eredménye.
Van az amit állítasz (a képzeletbeli világodban), meg vannak a valóságban a tények, de menj még pár kört az aery/heal luxxal.
Látom neked tényleg könnyű a support szerepében tetszelegni(persze nem vagy az). -
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Supportként szerintem nem nehéz, sőt... ha egyébként jobban játszol, mint a szinted akkor kimondottan jó supportként mászni, mert botlanen eleve 3 ember játékát közvetlenül tudod befolyásolni. Pláne akkor könnyű, ha az ellenfél support valami gagyi tényleges supportot játszik pl. Nami, Soraka, Alistar, aminek semmi sebzése nincs, te pedig valami carryt mint Lux, Morgana, Pyke, Velkoz, akár Voli, Garen stb. és ezáltal midgémre olyan lesz mintha 6-5-ben játszanátok, az 100% win, ha a csapatodban nincs troll.
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
de hogy lehet ennyire kikapni? A csapatod emellett milyen statokat produkált? Én egyszerűen nem tudnék ilyen fent látott statokat produkálni... ha meghalok zsinórban 3-4X akkor csak próbálok változtatni, máshogyan játszani, óvatosabban stb. Szerintem ahhoz, hogy valaki egy 25 perces meccsen 12-14-et haljon tényleg az kell, hogy minden halál után eszetlenül visszamenjen oda ahol meghalt és újra megölesse magát, nem tudok másra gondolni.
Vissza lehet nézni a meccseimet, nem tudom mikor mentem utoljára olyat, hogy ilyen 2 kill 14 halál 4 assist most példaként, lehet soha....
A másik meg, hogy ha mondjuk G4 vagy és 2-14-0-ra kikapsz más G4 esetenként silveres (nem smurf) játékosoktól, akkor te egész egyszerűen nem vagy oda való ahol játszol. Silverben én akkor kaptam ki nagyon, értsd: éreztem hogy konkrétan mechanikailag, gondolkodásban sokkal jobb nálam az ellenfél, amikor mint kiderült egy smurf jött ellenem.
-
grimm2015
senior tag
Én azért abba látok realitást, hogy silverből legnehezebb kijutni (ez úgy gold3 teteje gold2 alja befejezéséig).
Én is sokat játszottam ott, és valószínűleg játszani is fogok. Ott vannak a legnagyobb szakadékok tudásban (Volt bronzos, és volt goldos ugyanabban a silver eloban), a legtöbb hátráltató tényező is, itt aztán szó szerint minden vegyül egymással.
A legnehezebben az adc tud kijutni, aztán a support, jg, mid, és a legkönnyebben a top.
High tierben ez változik. -
grimm2015
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Egyértelműen jobb nálad, mivel ő minimum feltörekvő dia. Láttad, hogy hányszor levezette már, hogy a saját ostobaság miért válik a csapat előnyére.
Neki csak érdemei vannak, hibája egy sincs. (Én még sosem láttam olyat, hogy valahol hibázna
)
Legalábbis elméletben, gyakorlatban meg... -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Ilyen játékosokra mondom, mint itt fent a Yi, Katarina, Sett, hogy én sem vagyok akkora istencsászár persze, de soha nem tudnék ennyire rossz lenni mint ők, pedig ugyanabban a ligában vagyunk. Ha ezek valid módon vannak itt g4-ben akkor én minimum plat1 kell, hogy legyek.
-
Yodamest
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
"Vegyük figyelembe azt is, hogy 1-2 control ward supportként kevés, és assist már jár 1 sebzésért/healért/shieldért"
Na pont erre írtam, hogy igen más az amikor úgy van 20 assistod, hogy közben 30min/10K dmg-ed van és más az, ami nálam szokott lenni, hogy úgy van 20 assistom, hogy közben a legtöbb sebzés is nálam van. Szóval itt nem arról van szó, hogy bele-bele last hitelek valakibe, hanem konkrétan én csinálom meg a sebzés nagy részét, a többieknek csak rá kell ugrálni, ultizni a félHP targetekre.
op.gg-s vagy bármilyen oldalon lévő, MVP meg ACE stb. statokra nem sokat adok, nem is arról van szó, viszont azért iránymutatásnak jó tud lenni, olyat nem láttam még, hogy valaki aki bűn rossz volt és ténylegesen hátráltatta a csapatot MVP legyen, szóval ha sokat vagyok MVP rossz azért csak nem lehetek.
Meg ez olyan, hogy persze nekem is vannak pusztulat meccseim, tegnap is 3-at játszottam és egyet sem tudtam nyerni. Ha rossz csapatom van, sokszor semmit nem tudok csinálni, volt pl. ez a meccs, botlanet simán nyertük MF-el, viszont a többiek addigra olyan szinten kikaptak, hogy sima bukó lett, még csak szoros sem volt:

-
grimm2015
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Én is megveszem, megvettem eddig is, és baromi könnyen letoltam mindig, most meg.... LEGALÁBB 20-25órával többet kellene játszanom (és ez még lehet, hogy kevés), hogy tudjam teljesíteni azt, amit eddig.
Eddig ott volt az Mi játék is, mondjuk 7győzelem/100perc alatt /küldetés, ami most 200 pont az 1275ből. -
Chuzzlee803
aktív tag
Nem akarok belefolyni nagyon a vitába, de a "sose rajtam ment el, de mindig én voltam a húzóerő" érv ellen szeretném mondani, hogy az op.gg-s MVP és ACE medálkák nézegetése legfeljebb sebnyalogatásnak jó, mert supportként 50% körüli gyilkosságrészvételért és 2 control wardért már megkapod.
Vegyük figyelembe azt is, hogy 1-2 control ward supportként kevés, és assist már jár 1 sebzésért/healért/shieldért
-
grimm2015
senior tag
Azért a rito NEM kicsit elszámolta magát ezzel az új küldetés rendszerrel.
" Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a küldetéseket nehezebben lehet majd teljesíteni. Sőt, a legtöbb játékos számára valószínűleg könnyebb lesz."
A belépő küldetések 1275 pont 1óra győzelem 360 pont, 1óra vereség 240pont ~3.5-5.3 óra játékidő, ebből van 10 ~ 1hónap idő van rá kb.
Ezek tényleg könnyítésnek szánták azt, hogy napi átlagra ~másfél/2+ (Heti 10/12+) kell játszani
Hogy ezek miből számolták ki ezt a kb lehetetlen értéket, arra kíváncsi lennék.
A 10ből még csak most csinálom a 2 küldetést, és volt nap amikor viszonylag sokat játszottam. -
Yodamest
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Mármint az előző szezonokban hányszor voltam gold? Párszor már voltam, látható a profilomnál is kb 4X.
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Mondom ahogy most látom a dolgot, objektíven felmérve, szerintem egy gold 1-2 szint még tuti meglesz, mert jelenleg nagyon istápolnom kell a csapattársakat. Ritka hogy engem carryznek le, gyakran ha én nem csinálok valami nagy playt, akkor semmi nem történik a javunkra.
Beni97 ez nem így van, én mindent beleadok minden meccsen, túl drága az időm ahhoz, hogy lébecolni járjak be 30-40 perces játszmákba, ezért soha nem is fogom megérteni azokat, akik nem adnak bele mindent és eltrollkodják. Egyszerűen csak nem azzal játszottam, amivel tudtam hogy a legjobb vagyok, hanem ki akartam tesztelni mást is és ezt csak rankeden lehet érdemben, de ezek soha nem olyanok voltak, hogy azt sem tudom mit kell csinálni az adott hőssel és feedelek, mindig jó voltam azért, nem hátráltattam a csapatot, csak az a plusz nem volt meg, amit egy main jelent, magyarán a carry potenciál.
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Nonono, nem igaz! Most kezdtem csak el tryhardolni, mióta only Luxot játszok! Előtte ahogyan többször írtam is itt a fórumon csak próbálgattam a hősöket, nem tudtam, hogy mit akarok mainelni, szóval S1-2-ben voltaképp csak gyakoroltam. Olyan hősöket játszottam, amikkel alig volt pár meccsem, úgy stagnáltam.
Aztán meg akartam mutatni, hogy tudok én feljebb is menni és elkezdtem komolyan venni, azóta haladok felfelé.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ott a tény, hogy 500 játék kellett a gold4re. És nem az volt, hogy játszottál 400at, majd hirtelen akkora javulást mutattál, hogy feljutottál, hanem végig szenvedted, mostanra már lp-t is alig kapsz. De a következő szezonban biztosan feltörekvő leszel.
Csak engem kerüljenek el az ilyen mentalitású suppok. -
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
De S3 800 meccs azért más, mint az, hogy G4-ben vagyok és haladok felfelé, nem értem hogy lehet ezek között párhuzamot vonni.
Júúúj ezek a diplomatikus "top10 pro tipp" és hasonló semmitmondó videók, ne viccelj már hogy ilyet linkelsz nekem bro.
Ezen azért én már túl vagyok, mint "fontos a magas cs", "fontos a lane management", "abjúzold a metát", "fontosak az objektívek", ez viccnek is rossz volt tőled.A heal amúgy nem rossz akkor sem ha 2 van belőle, sokan ördögtől valónak hiszik, hogy "jaj istenem 2 heal mi lesz", de megfigyeltem, hogy egyébként is ritka az, hogy egyszerre nyomunk el minden idézőit, szóval nem úgy kell ezt elképzelni, hogy egymásra rátoljuk a 2 healt, mert az tényleg rossz value, hanem csak egy példa: roamolok midre vagy segítek a junglernek sarit szedni és közben megtámadnak minket, annyira jól tud jönni az, hogy tudom őket gyógyítani és váratlanul is éri az ellent. Sokkal globálisabban kell erre gondolni, minthogy lanen az adc-re eltolom azt jólvan.
"Van egy elképzelt világod kitalált elemekkel, amiben a meggyőződésed túl erős."
Ez meg egyszerűen túl költői így, semmi foganatja nincsen. Mi az, hogy van egy elképzelésem? Annyiban igaz, hogy van egy terven a meccseken, hogy miként lehetne nyerni, ilyen formán tényleg van egy elképzelésem. Nem értem mi még az elképzelés? Hogy keveset halok? Ott a stat az tény. Hogy sok a dmg-em? Ott a stat tényleg sok. Már a kill részvételen is dolgoztam, mert AZ egy jogos kritika volt, hogy alacsony, de javítottam rajta mert figyelek rá.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Most az, hogy veszel 1-2 kontrolwardot, attól még a legtöbb meccseden a vision scorod gyenge. (Igen a statisztika írja).
Ez a Lux heal nálam biztos szopó lenne, mert 2 heal nem jó, nekem meg a shield/ignite nem kifizetődő.
Nálad röviden ez a rossz (szerintem);
Van egy elképzelt világod kitalált elemekkel, amiben a meggyőződésed túl erős. Rövid távon még működhet is, pláne 2 patch között, de én csak ennyit látok. Van egy elképzelésed, ami nem egyezik a nálad sokkal jobbakéval. Nem rólam, vagy az itt lévőkről van szó (egy két kivétellel), hanem a pro játékosokról, meg a statisztikákról.
Ezt nem mindig jól írja a statisztika, de te elvileg már több lp-t veszítesz, mint nyersz. Ez inkább azt jelzi, hogy magasabban vagy, mint kellene.
Kíváncsi leszek a következő szezonodra, hogy mire fogod majd a stagnálásod, persze a csapaton kívül.
Játszottam én régen hozzád hasonló játékossal, ő most S3ba végzett 800játékkal, de az előző szezonban még jó párat suppolt, csak hasonló elképzelései voltak mint neked, és ahhoz hűen is játszott. Neki is mindegy volt a hős a rúna meg a tárgyak, ő is túlságosan bízott a képességeiben.
Javaslom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=xoPqaebnmj4
És hidd el nem vagyok a személyed ellened, az ellen vagyok, amit képviselsz. -
Yodamest
veterán
De egyébként, csak hogy tovább is vigyük a dolgot, én annyira biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi szintem felett vagyok, hogy szívesen duozok is bárkivel és akkor meg is lehet nézni éles meccsen. Mondjuk ha valaki játszana adc-t akkor lehetnénk duo bot és akkor leírhatná meccs után a tényleges patasztalatait, mi volt jó mi volt rossz, én örömmel fogadom a jogos kritikát. (a kiragadott kekeckedést nem annyira)
Az biztos, hogy nem feedelek, általában a legkevesebb halálom nekem van a csapatomból, mindig top a sebzésem, wardolok rendesen, ott vagyok az objektíveknél mindig, mechanikai hibáim vannak azt tudom, elfelejtek sokszor időben zhonyázni vagy flashelni, mellé lövöm az ultit, de makro játék szinten szerintem nagyon megy a gém, hülye döntéseket ritkán hozok ebben biztos vagyok. Sokszor is kapok meccs végén zászlócska ikont, ez a jó vezető vagymi plecsni a többiektől.
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Először is helyesbítés, utóbbi 10 meccsemből 7-en én voltam a csapatom legjobbja vagy ACE vagy MVP formájában (ugye győzelem vagy vereségtől függően) szóval már ahogy kezded az nem jó. Szerintem ez önmagában már nem rossz stat ha már ennyire a statokat nézzük.
Továbbá az, hogy kiragadsz egy meccset, amit meg sem találtam, hogy melyik lehetett, semmit nem jelent, az valami űberszopó lehetett full nem miattam buktuk el ebben biztos vagyok. Miért nem egy olyat választottál ahol 16-2-ben van mellettem az ADC? az már nem lenne olyan fancy gondolom.
Mondjuk itt egy random meccs, nagyon jót mentünk a Dravennel, ezzel akkor mi van? Én is tudok ilyeneket linkelgetni.

Nem megyek midet, mert rájöttem, hogy botról könnyebb carryznem, mert ha miden vagyok mindig az van, hogy botlane űber kikap és az 2 ember. Így legalább közvetlen tudok segíteni valakinek, meg ez most be is jön az az igazság.
Végül az utóbbi 10 meccs, egyik sem rajtam ment el, ahol viszont nyertünk ott többnyire én voltam a húzó erő.

-
Beni97
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Meg azokon a meccseken amiken luxozik nem feltétlen jó pick oda a lux.
Értem én, hogy erős de minek olyan champek mellé pickelni egy luxot amik tudnak dmg-et kitolni. Felesleges.
Enchanter vagy tank suppok kellenek oda nem dmg. Ha meg nem szereti az ilyen karakterek akkor tényleg játszon miden. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
10 játékból 4szer voltál MVP, amiből az igazság az, hogy 3ACE. Tehát elméletileg lehetsz jó, csak ez a gyakorlatban nem tudod kivitelezni, MÉG MINDIG. Lux most baromi erős, azoinban te folyamat tudsz veszíteni vele.
Én a vereségeidre figyelnék, nem a győzelmedre (és nem azért mert abból van több).

Mindig előállsz egy teóriával, hogy te mennyire, de mennyire a saját szinted fölött vagy, de nem... nagyon nem, még csak véletlenül sem. Te nem 500 játékot játszottál goldosként, hanem annyi kellett ahhoz, hogy elérd, de elméletben te könnyen eléred a plat szintet majd.
Sokszor " használhatatlannak" érzed a csapatod, de majd nézd meg azt is, hogy mit tudtak játszani melletted az adc-k, lehetőleg ne akkor, amikor az egész csapat jobb volt a másiknál.
Nem is igazán tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor egy suppnak kell splitpusholnia.
Még mindig a support szerepében tetszelegsz, de neked az elsődleges dolgod az, hogy a saját adc-d fel feedeld, nem az, hogy te legyél a dmg king, és hogy elvidd a killeket meg a famot pusholás közben.
Egy ilyen adc melletted 1/14/0 tudott produkálni, akit megelőztél farmolásban.
Persze más a statisztika, meg a számok, mint a valós játékkörülmények, de nálad valahogy sosem azt tükrözik, mint amit állítasz.
Ha ennyire jó vagy, akkor játsz lux midet, mert ha te nem azt csinálod amit kell, akkor még van lehetőség arra, hogy az adc ne legyen szar a csapatban.
Mint amikor én is 0/0/10 játszok adcvel, a végére meg szarabb vagyok mint az ellenfél adc, mert minden killt elvettek tőlem. -
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Mivan?
te most a statokból próbálod kimozaikozni, hogy én mit csináltam a meccseken? Nagyon tévúton jársz egyébként.1. Semmi baj nincs az aery rúnával, vele legalább több shieldet ad a pajzsom és jó a dmg is, ki van tesztelve.
2. Az, hogy healt hozok szintén ki van tesztelve, általánosságban ezzel járok a legjobban és a többiek is, nem értem megint csak mi a baj ezzel.
3. Farmolom a lanet? Képzeld nem. Azért látod, hogy viszonylag jó a farmom is, mert igen a lane fázis után, amikor split pusholni kell, előkészíteni, baronnal pusholni, bázist védeni, akkor én is ölöm a minionokat, tolom a leneket ahogyan kell.
4. Milyen későn elsütött pajzs és assziszt? Azért vagyok top dmg szinte minden meccsen, mert gondolod a pajzsolásokkal asszisztolgatok?
Pont, hogy én csinálom meg a playeket azzal, hogy fél HP-zok pár embert vagy teljesen eltüntetek valakit és utána tudunk nyomulni.Ezért nem mindegy, hogy látod a meccset vagy csak próbálsz a statokból kilátni alamit. (bár ha statok akkor nem értem a sebzésemet miért nem látod, az mindig az egyik (ha nem a) legjobb. Utóbbi 5 meccsemből csak 2-t nyertem meg, de 4X én voltam az MVP magasan a legjobb játékkal, sajnos ez ilyen sokszor van használhatatlan csapatom. Ja és átlagban 6-ot halok, ez szerintem abszolút kimagasló ebben az eloban, ritkán látok csapattársat csak ennyit halni, őszintén. Másoknál inkább az ilyen 8-10 esetleg 12 a jellemző szerintem.
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Most a korábbi nagyképűen hangozhatott, de tényleg az van, hogy sokaknál pepitába látok jó meg elképesztő rossz meccseredményeket. Egyszer megy egy 16-5-8-at, aztán meg ilyen 2-15-4-et. Én amondó vagyok, hogy aki ennyiszer hal és ilyen szinten hátrányára van a csapatának, az semmiképp sem való magasabb eloba, hiába ment előtte nagyon jót, nem tolerálható EGY MECCSEN SEM az, hogy valaki gyakorlatilag a feeder troll kategóriába tartozzon. Ez olyan, mint hogy fociban is egy BL elődöntőig jutott csapat, nem eshet ki a bajnokságából egyazon szezonban, elég amorful nézne ki.
És persze nem lehet mindig ugyanúgy játszani, de kell lennie azért egy egészséges tartománynak, amiből nem esünk ki. Aki MVP tud lenni szép, okos játékkal egyszer, az a következő meccsen ne legyen már 0-15 troll, nekem ez annyira oximoron, nem fér össze. Én sem azt állítottam soha, hogy minden meccsen én vagyok az MVP, van amikor csak középmezőnyben ellébecolok persze, viszont az biztos, hogy soha nem vagyok trollja, feedere a csapatomnak, soha nem vagyok az akin elmegy a meccs és szerintem ez a konzisztencia azért számít hozzútávon.
-
Yodamest
veterán
Nah én meg élem világom mostmár goldban, hát egyelőre tiszta silver ez is, hatalmas differenciák vannak tudás és tudás(nem tudás) között.
Amikor meccs elején már, a Talon jungle elkezd oltogatni mindenkit, hogy noobok silveresek lesztek mindig is, mert ő gold4... Én is gold vagyok ugyan, de a meccset nézve kettőnk játékában legalább 2 teljes divízió különbség volt... konkrétan.Szóval a szórás még megvan, 2-15-0 midek és hasonlók, nyilván nyerhetetlen meccsek ezek. De én úgy érzem az átlag felett vagyok még, szerintem ahogy így elnézem egy gold1-plat4-ig egész biztosan fel fogok tudni menni. Meglássuk, egyelőre az új cél a gold1.
UI: illetve érdekes fűszer még, hogy én elég egyedi módon irányítom a játékot, amiből valamennyi előnyöm is származik szerintem. WASD-vel mozgatom a kamerát, soha nem használok edge pant, kezdetektől így nyomom.

-
herceges215
csendes tag
Nem tudjátok hogy ebben a hónapban is lesz valamelyik váltakozó játékmód?
-
grimm2015
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Szerinted hány ezren csinálták ezt? Ezt megint benyeli a riot, egyik az, hogy nem kiesés, a másik úgyis csak azok tudták megcsinálni, akik szoktak vásárolni.
A vásárlási előzménybe sem került bele.
És ez már nem az első eset, csak most hamarabb észrevették, legutoljára sem történt semmi. Gyanítom a 25 gömbbel jól lehetett haladni, ha volt annyi rp-d
.
Most nem akarok elégedetlenkedni, de a töredékekből 1 (100+ból), meg az újraforgatásokból 2 skin, ami úgy kellett is. -
grimm2015
senior tag
Megint bealakított a riot... Ingyen skin. Elbaszták megint... A vicc, az, hogy én még csak nem is direkt használtam ki, aki direkt, az meg ennek többszörösét kitudta szedni.
Nem vonta le az RP-t, és folyamat hibára ment ki a megvásárlása, és nem is mutatta. Mire én is ki akartam használni, már nem volt webshopban...45skin 3 kivétellel mind újraforgatás jött mellé 6 drágakő is.
-
grimm2015
senior tag
Ez azért na

-
Beni97
őstag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Okés így akkor. Köszi az infót.
-
Beni97
őstag
Már lehet olyan is játékban, hogy az első két drake közül lehet valamelyik az ami majd soult ad?
Pl most nekem ebben a spellbook módban chemtech drake - valami más drake - és chemtech sárkány lett volna a többi is. -
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
"De könyörgök, el ne hidd már, hogy te bármelyik halálodnál jó döntést hoztál..."
Hát pedig képzeld vannak objektíven jó és rossz döntések adott szituációkban. Persze sok koordinációs hiba is van, nyilván nem mindig lehet tudni mi jár a másik fejében, ahogy Lokids is írta és lehet, hogy két eltérő megoldás születik, ami viszont egy időben zavart okoz. Amiről én beszéltem elsősorban az nem az ilyen "hát lehet így, meg lehet úgy" helyzetek, pl. Baron után most miden vagy topon induljak meg, hanem olyanok amikor konkrétan megvan, hogy mi a jó play.
Egyértelmű, hogy amikor van egy sárkány fent és tudjuk, hogy az ellenfél is rá fog menni, akkor nem kezdünk el tök random elmászkálni másfelé, hanem igazából 5 embernek ott kellene lenni sárkánynál, de legalább 4-nek, ha van mondjuk egy splitpusher is a csapatban.
Ugyanilyen az a helyzet, ami állandóan felmerül és szét kell pingelnem a mapot mire megértik, hogy amikor betoltuk midet, megvan az inhibitor, de már éled az ellenfél az új itemekkel stb. akkor nem forszoljuk ott a semmit középen, mert 99%-ban annyi a végre, hogy 3-an meghalunk 2 meg jobb esetben low hp-n eltud menekülni, semmi értelme. Utána amikor újra támadunk nem megint a már megnyert midet kezdjük el tolni, annak semmi értelme, olyankor el kell indulni topon vagy boton és szerezni még egy inhibitort. Nagyon simának kelle lennie a meccsnek, hogy egy szál bedöntött inhibitorral megtudjuk nyerni. Szóval igen ilyenkor is az a jó és biztos play, ha betolunk mégegy ösvényt miközben a super minionok meg maguktól tolják a közepet., nem pedig forszolunk ott a szűk szurdokban percekig, amiből semmi nem lesz. Van, hogy valaki OP és betoljuk kész vége, de ez nem egy átgondolt biztos terv, szimplán néha bejön, erre nem lehet egy konzisztens játékot építeni.
Én szeretek mindig a stabilitásra játszani, nem arra, hogy véletlen megnyerünk-e egy clownfiesta teamfightot az enemy tornyai alatt vagy nem. Kell mindig egy terv, egy stabil felépített taktika és ezt csak úgy lehet kivitelezni, ha tudjuk, hogy adott helyzetben igen is vannak meglépni való fix dolgok, amiket adott helyzetben tenni kell.
-
Lokids
addikt
válasz
grimm2015
üzenetére
főleg mivel általában nincs voice comm, így képtelenség olyan szintű koordinációt összehozni, hogy mindenki ugyanazt akarja csinálni. Itt sajnos el kell fogadni, hogy mások másképp akarják ugyanazt megoldani. És igen ebből sokszor van halál.
Sőt azt is el kell fogadni, hogy a másik ötlete sem hülyeség, csak a tieddel egyszerre épp losehoz vezet. Még a Pro-k is benéznek dolgokat, pedig ők ezzel kelnek-fekszenek. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
" nem úgy reagálnak szituációkra ahogyan kellene "
Ez akkora ostobaság, fel sem merül benned, hogy te reagáltál rosszul...
Kezdve azzal, hogy nem vetted észre, hogy 3ból 3 nincs ott. (most mindegy is, hogy az ellenfél 3 játékosa hol volt)
3 ember rosszul reagált, és ennek az lett a következménye, hogy te egyedül haltál meg
Tehát nem csapatjáték volt, hanem solo hülyeség..
Én is baromi sokat játszottam gold körül, így én is csinálok hamar hülyeséget a beidegződések végett, még akkor is, ha tudom, hogy ostobaság.
De könyörgök, el ne hidd már, hogy te bármelyik halálodnál jó döntést hoztál...
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Másik tipik silveres rossz tulajdonság még, hogy belevisznek a hibázásba.
Amikor rossz a csapatom, mivel ez egy csapatjáték sokszor mennék nekik segíteni, de nem úgy reagálnak szituációkra ahogyan kellene és emiatt halok meg én is. Most egy tök egyszerű példa, de sok fajtája van ennek, amikor mondjuk tank vagy, mögötted jön a csapatod, sikerül sarinál elcsípni 2 tagot az enemy teamból, te rájuk mész persze mert hát mondjuk 4v2-ben vagyok, de akik eddig követtek elindultak midre pusholni és gyakorlatilag ott halsz meg 1v2-ben a sárkányért való harc közben... most ez egy jó csapattal úgy néz ki, hogy lekövetnek, elhozzátok a sarit, 2 enemy meghal és utána lehet menni midet tolni. Szóval ezek hatalmas különbségek és te hiába csinálod a helyes dolgot mindkét alkalommal, teljesen más kimenetele lehet a csapatodtól függően. Ezért egy jó csapatban egy egyébként értelmes játékos sokkal inkább megtudja mutatni mit is tud valójában, ezt sokan elfelejtik.
-
Yodamest
veterán
válasz
pengegyerek
üzenetére
Hát én már remélem kint vagyok a mélyvízből, meglett a G4.
De igen, silverre visszatérve, ott az a baj, hogy pont találkozik a már nem kimondottan rossz, inkább átlagos játéktudás és az eszméletlen feedelés. Ugye egy bronzból hamar kijutnék, mert egész egyszerűen megölnék mindenkit, elhoznám az objektíveket, taktikailag semmi érzékük ott a játékhoz és szerintem smurfok sincsenek arrafelé. Silverben viszont már vannak kimondottan ügyes játékosok, de még ha valaki full átlagos silver szinten is játszik, csapatomtól kap earlyben 3-6 killt, van annyira azért már értelmes mechanikailag, hogy az előnyével együtt már én sem fogom tudni megállítani, hiába alapvetően jobb játékos vagyok. Azért ahogy megyünk feljebb, szerintem goldban már nem fogok ilyen általad is mutatott 1-14-3 és hasonló kaliberű játékosokkal találkozni. Persze itt is meghalhat valaki 8-9X de azért mégsem 20X, az voltaképp nem össze egyeztethető a játékkal, mintha fifáznék, de percenként gól kapnék, ilyen nincs, ez már a report kategória. (pedig én aztán tényleg soha senkit nem reportolok, egyedül 2 dolog tudja kiváltani, ha valaki AFK végig vagy ha tényleg ilyen 15+ halála van, mellette 40min/6K dmg, arra nincs mentség, az nem egy rossz nap, az troll az én szememben)
-
grimm2015
senior tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Azért azt is belinkelhetnéd.
És mi indokolja azt, hogy mitikus itemet nem vettél full buildba? -
pengegyerek
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem is vannak ám ilyen gyöngyszemek elhiheted és sajnos nagyon is igaz, hogy silverben brutál sok minden előfordul negatív/pozitív dolog egyformán, így erősen háttérbe szorul a játék tudásod ha nincsenek majdnem hasonló szinten a társaid mert carryzni sokszor lehetetlen😅 Silverben végeztem de azóta sikeresen elértem a bronz 1 szintet 🤣 Volt lehetőségem kipróbálni a rankedet haverom accointján gold 1, 10 játék ebből 8 win és végig topon voltam shen, illaoi, gankplank, renekton és kennen amiket választottam, a 8 nyertes játékból végig tudtam dominálni, a 2 vesztesből egyszer nagyon elvertek egyszer pedig fej-fej mellett haladtunk csapat diff volt 👍 silver az egy pokol 🤣
-
nagyonjjo
tag
Szép estét!
Azt esetleg tudja valaki,hogy lehet beállítani,hogy kijelző ne használódjon?
Hiába állítom be,hogy megjelenés csakis az 1es kijelzőn az integrált vga-n.
A játék nekiáll használni a vga-t,és az arra kötött kártyát játék közben.
Végigtúrtam settingset játékban amd driverben.De nem találtam opciót. -
Rebelf
aktív tag
sziasztok ,nem tudjátok esetleg hogy át lehet írni a riot account ingame nevét? szóval nem a felhasználónevet amivel bejelentkezel hanem az ingame nevet amit megjelenít a többi játékosnak. Ha igen leírnátok pontosan hogy hogy lehet?
-
nuke7
veterán
btw ha valóban jó nyugati animációs filmet szeretnétek nézni, akkor castlevania

-
-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
nemhiszem. low elo-ban ez nem így van, rég jártál arra szerintem

(low eloban a legtöbb support ígyis-úgyis useless
) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(jó ez amúgy csak akkor van ha már ellenfél a nexusnál jár, ha látom hogy már csak ők szórakoznak velünk, élvezkednek, én is feladásra megyek)