Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Az a baj azt látod, hogy mindenki milyen szar volt a csapatban egyesével kiemelve...
Nem látod objektívan a saját játékodat.
És amiket nyertél? Ott sem voltál jobb... Még mindig igaz, nem volt szezon, ahol 50%+ WRred lett volna.
Nem csak a csapatod, hanem a saját teljesítményed is egy csomószor lefelé megy.
De azt tudjuk, létszámkitöltő játékos vagy, nem múlik rajtad meccs legtöbbször.
Mint mondtam, mindegy hol játszol, mid top jg adc vagy supp, ugyanazt csinálod, pedig teljesen más a dolgod!
Ha mindig a csapatodon múlik, hogy kikaptok, akkor meg végképp igaz, hogy túl magasan vagy a tudásodhoz képest. Évek óta van egy elméleti tudásod, ami igazából semmire sem jó, ez minden alkalommal kiderül... de azért erőlteted.
Ez a Twich ellened nyert messze, és 2,5x többet sebzett mint te... és ő is túl magasan van goldon, és nagyon gyenge játékai vannak!
-
András12345
aktív tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
De igen, nagyon is osztogatják, van, hogy belépek x idő után és 10 + név jön elő... sőt próbáltuk, hogy egymást "barátot" jelentettünk, és jött, hogy büntették, csak értesítés nem volt, sem retorzió! Ráadásul olyanok is vannak, hogy figyelmeztetést kapsz, de büntetést nem, de az, hogy kap sz 10-15perc várólistát meg 5mecs chatbant, az semmi... az még a kitüntetési szintet sem veszi le.
Azzal meg te nem számolsz, hogy te magad is hányszor vagy troll... Ráadásul nálatok csak 4 lehet, ha te nem vagy az...
Csak mondom éppen most kaptam figyelmeztetést, mert elküldtem a balfaszt afkba, meg megírtam , hogy egy troll szar. Semmit sem kaptam érte...Csak mondom a szar játékos, és a troll nem ugyanaz!
Te is ugyanennek felelsz meg...

-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, supp Jhinként is te voltál az ACE, meg kilencedikként is volt győzelmed.
Már bronz 2 ellenfél ellen is játszol rankeden...
Ez van, ha a saját fejed után mész, és az lett, amit írtam...
Kitalált buildek, kitalált rúnák, kitalált játékmenet, olyan hülyeségeket csinálsz, amire nincs indok, de te azért persze "megmagyarázod", hogy az mennyire jó... Ráadásul mindenhol is játszol... és mindenhol is ugyanazt csinálod... amivel saját magad szopatod leginkább.
Van 36 hősismereted Luxxal, és nem tudsz vele játszani... annak ellenére sem, hogy vele van egyedül pozitív WR-ed az egész játékod az, hogy Q+R.
Többet ártasz magadnak, mind bárki más a csapatodban, 41% az átlagos részvételed-
El kell fogadni, hogy ennyire vagy képes, és túl magasra sorolt az új rendszer!
Nem azért nem tudsz nyerni, mert " valami tiltólistás que-ba" kerültél...
Hiába haltam meg 11X... én tudom, hogy mi a dolgom.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Ahogy írtam, ez a saját tapasztalatom. Ha két vesztett meccsel nyitom a napot, az a legtöbb esetben további vesztett meccsekkel folytatódik. Ez nekem sem jó, és a csapattársaimnak sem. Akkor meg minek folytassam?
Valamint senkitől sem kértem, hogy csinálja azt, amit én. Persze, jól esne, ha mások sem 10 vesztett meccs után esnének be a csapatba full tilted elmeállapottal, de hát ez van.
Azt sem mondtam, hogy az én módszerem megoldás mindenre. Nekem jót tesz, és nekem ennyi elég. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Egyébként abban biztos voltam, hogy Millioval befogsz szívni
.
Rossz rúna, rossz item, még rosszabb sorrend, a Diadém totál felesleges neki.
Én szeretek vele játszani, mert egy kocsog karakter, és nagyon lehet vele szívatni, de passzív játéknál bármit csinálhatsz... Én is ezért szoktam megunni...
Az oké, hogy néha te vagy az ász, és a csapatod sokkal szarabb, de amikor rád vernek 3-4 meg 5 OP pontot, ott bármit csinálhatsz!
Ziggsel is olyan itemeket használsz, aminek szerintem nem ismered a működését sem, azért veszed rá, ő nem "burn" alapú champ!
Csak kérdezem, azt ugye tudod, hogy a Bloodletters Curse az stack alapú?
Vagy a Riftmaker használata kb ugyanez... Egyiknél sincs esélyed kihasználni Zigsel az esetek 99%-ban. Ráadásul mindkettő csak hősök ellen ad előnyt.
Vagy miért kell neked a Cryptbloom a Void helyett, főleg 3. itemként?
Mielőtt elmondod, hogy működik rá.. persze, pl a Jinxre is működik a lethality build, de az AS builddal sokkal jobb.
Egy rakat játékban veszel teljesen felesleges itemeket, vagy nem jó sorrendben, ettől függetlenül lehetsz MVP, csak ott ahol kikapsz, lehet többet értél volna, és 10ből mondjuk nem 5vereséged lett volna, hanem csak 4. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mert szerinted, ha felmész Plat 2be, ott van érdemi tudás különbség ?
Csak mondom, a plat4 és plat2 között win streak/lose streak választ el, semmi más.
Mi azt látjuk, és nem csak ketten, hogy te azt látod mindenben, hogy mennyivel kiemelkedőbb vagy mindenki másnál, kimeneteltől, és persze érdemtől függetlenül.
Nem igaz, hogy nem tudsz elvonatkoztatni magadtól...
Nézd meg az utolsó nyert meccsedet Millioval, mit látsz ? Azon kívül, hogy kurv@ jó voltál...
Az én nézetemből, rossz rúnát hoztál (van jobb, de maokairól megmaradt), barriert, rossz itemeket, még rosszabb sorrendben.
3 perccel később érted el a lv6 mint az ellenfél supp, gyenge a rálátásod, nincs control wardod. A Lanen 31: 69 kikaptál. Nem jelzed, hogy eltűnt az ellenfeled, supportként elviszed a torony páncélt az adc elől, miután felpusholtad neki a lanet ott hagyod...
Legtöbbször akkor shieldelsz, amikor már bekapták a sebzést.
20percnél 0/4/6 ba voltál úgy, hogy az előző fél percben kaptál 2 assistot. 26percnél még lv11 voltál, a toposod már lv17. 31percnél még 0/5/10be voltál.
A játékodnak legalább felét, de inkább több részét 3 lane közötti semleges területeken (jg) rohangálsz üresben, ráadásul baromi nagy kitérőkkel, gondolom azért, hogy a folyón ne lássanak, azért nem tudtad 40perc alatt a lv18 elérni. -
András12345
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy van aki megragad egy gold-plat szinten, hanem ha képtelen elfogadni, hogy ez az ő képességi szintje, sőt még sokkal jobbnak is tartja magát a környezeténél, és ha szájbaveri a valóság, akkor jön a conteo matchmaker duma, meg még sok egyéb copium
. -
András12345
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
"Következő: itt volt egy jó toposunk meg én, ketten tartottuk a lelket a meccsben, de borzalmas rosszak voltak a többiek, botlane lefutotta.... Nem rajtam múlott és nem a Renektonon."
Itt milyen kiemelkedő teljesítményre gondolsz? Az 5.3 CS/m, vagy a 11k damage 25 perc alatt, esetleg az 1 sárkányra 3 grub, 1 herald, 3 sárkánnyal szemben mint jungler?
Vagy esetleg gondolsz arra, hogy a szokásos "out of the box" gondolkodással szar rúnákat használsz Maokaihoz? Az hogy nem halsz egy tankra buildelt championnal ennél többször egy folyamatosan vesztésre álló meccsen, az nem kiemeledő teljesítmény... -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Plat 4be vagy, de Gold 4 tier. Ez mond el sokat, nem az, amit összehordasz!
Ez a "te sem tudtál" jól játszani
, lefordítom, te voltál a legszarabb.
A troll is te voltál!
Kikaptál 3X P4, G1 és G4 tudtál ezek után MVP lenni silver és unranked silverek mellett, persze a 7,2 ACE 1v9 MF ellen.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szokásosan nem értesz az egészből semmit, de azért próbálod megmagyarázni.
Csak hidd el, NEM VAGY JOBB, mint akikkel játszol! Azért is van az, hogy 18-19 kapsz egy győzelemért, és 21-22 von le vereségnél nálad.A fizz, akivel játszottál, na ő jobb... 51Gy 33VGyőzelmi arány 61%, és nézd meg, hogy "csak" ~ˇ2.5 körül van a KDA-ja.
Átlagosan 20%al többet veszítesz el minden első meccsen, mint az elo-d.
Ha a csapatod nincs előnyben, akkor nagyobb eséllyel veszítesz! Csapatfeltöltő játékos vagy a legtöbb játékban (nem autofill), 100ból kevesebb mint 3 meccset tudsz te lehozni saját erőből!
De te nem hiszel a számokban... -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Téged be kellene vizsgáltatni. Tehát még egyszer mondom, még nem volt szezonod, ahol legalább 50% WR-t meghaladtad volna! Te alapvetően a játékot is megkérdőjelezed
.
Persze, hogy az nem a te játékod, én játszottam a Jinxxel, te messze vagy ettől a szinttől, erre a képre gondoltam.
Itt panaszkodtál, hogy mennyivel jobb voltál, és még is kikaptatok, azt persze nem érted fel a hatalmas macro tudásoddal, hogy pont miattad!
Olyan játékokat is nyertél egy rakattal, ami messze kompenzálja azt, hogy te kikaptál.
Ilyenkor elfelejted, hogy te voltál a legszarabb a csapatban, és hogy az ellenfeled volt az ACE. És az ilyen akarja oktatni a csapattársait, akik rendszerint magasabb wr-t értek el.
Ez olyan, mint ha azt mondanád, te bankban dolgozol, csak nem bankár vagy, hanem takarító! -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Egyik ilyen most csak körvonalazva, de tudni jól meghalni. A legfeleslegesebb halálok azok a halálok, amik nagyon könnyen, tehát reakcióidő nélkül is elkerülhetőek lennének, nem azonnali döntésen alapuló halálok. Ilyen a tipikus overextend, amikor láthatóan éled az enemy team 2-3mp és rongyolnak is ki az inhibhez, de a delikvens még mindig ott táncikál a semmiért. Ráfutnak és megölik. Ez egy könnyen elkerülhető halál lenne.
Nem erősködünk egy frissen éledt enemy teammal szemben.Baron callt nem csinálunk attól még, hogy 1db enemy meghalt, főleg ha amúgy ők erősebbek. Nem kell ott erősködni, simán a laneket kell ilyenkor kipusholni, nem baronozni amikor az összes lane a tornyainknál gyűlik. Ugyanígy baron után nem kezdünk el fejetlenül a jungleba rohangálni, hanem a lanen próbálunk meg pusholni.... nagyon ritkán látom.
De halálokhoz még visszatérve: meg ezek az ilyen 1v1-ben a 13-2-es Fizzbe csak úgy belehalok, mert nem gondoltam volna, hogy 1 shotol... ez is rossz halál.
Én ha meghalok, az 90%-ban olyan, hogy van egy 3-4 emberes torony dive, ahol már nem tudok egyszerűen hová menekülni vagy van egy atom fed enemy, mondjuk last match 19 killes Ekko jungle, aki szimplán falon keresztül flash + Q-val megöl úgy, hogy nem is láttam. Vagy van egy teamfight, skirmish ami 50-50 de bele kell menni, most nyilván ott is bármi lehet, Ashe-el folyamat bekaptam a Malphite ultikat, nyilván én voltam a fő target, ezzel nem lehet mit csinálni, bármennyire a csapat mögött helyezkedtem a Malphite elért ultival... De ezek jó halálok, mert ha egy flash + ulti, ráadásul ilyen teamfight eldöntő ulti kijön rád és abba halsz meg, szerintem az megbocsátható, nem lehet vele mit csinálni. Én 90%-ban ilyeneket halok, ezek nem döntés alapú halálok, amik viszont elkerülhetőek.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezért játszol G3 tierbe, bár visszacsúsztál platba.
Lanebe ezek 60:40 és 68:32 és vereségek...
Azért nem rankedezek, mert csupa olyan nagy tudású van, mint te! Mert ugat a JG az MF suppomnak, aki kilépve is Lv 12 jobb OP pontszámot ért el, mint a csapatban a másik 3.
Ott a kép lentebb a vélt nagy macro tudásodról, ráadásul neked még szezonod nem volt olyan, ahol 50%-nál magasabb wr-t tudtál volna elérni!
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére

De hasonló volt tegnap a 3 Dianás meccsem is: mindhárom nagyon jól indult, előnyben voltam lanen, de 2 esetben nem bírtam a csapatom faxságait lekompenzálni. Az utolsón már idegből lehoztam egy nagy carryvel, de az is rettenetesen nehéz meccs volt még így is, hogy én ennyire jó voltam elejétől a végéig.
A középső meccset a nagypofájú, végig megjegyzéseket tevő Viego hozta le, de pont erről beszéltem két poszttal feljebb és neki is megírtam, hogy ne legyen nagy a képe, mert ez a hős egy cringe shit, egész egyszerűen 3 item után nem lehet ellene játszani. És, hogy nyugodjon meg nem ő ilyen jó, mert nem, hanem a hős csinálja ezt, minden Viego akit látok ugyan ilyen cringe, kezelhetetlen bullshit. Most újra ő a 100% bannom, mert nem lehet ellene játszani, csak így meg Jinxx... de talán azt kevesebbet pickelik legalább. Ha Viego nincs bannolva általam, akkor 100%, hogy az enemy team bepickeli... ebből is látszik, hogy aránytalanul op.

-
grimm2015
senior tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Helyzettol fugg...
Van amikor baron vagy drake a jo megoldas, van amikor egy-ket torony.
Szerintem, egy sarkany (=allando buff) jobb mint egy torony vagy baron.
Nyilvan, ha top toronynal vagyunk es arra van ido vagy baronra, de nincs ido lemenni leszedni a sarkanyt, akkor az van azt kell szeretni. -
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Örülök, hogy megszűnt működni ez a fos a gépemen.
Azt sosem értettem én sem...
Baron, ha van hp/mana meg wave akkor ostrom, egyébként recall.
Ehhez képest megvan a baron és mindenki recall, utána meg általában az van amit írsz.
Néha előfordul, hogy kitolnak egy-egy lane-t vagy valami csoda folytán tényleg megy az ostrom. Még ha ez a csoda meg is történik és mondjuk csak az inhibitornál állítanak meg, akkor is csak toporognak a népek jellemzően mid-en, de eszükbe nem jutna átmenni egy másik lane-re amíg ott a buff.
Az meg végképp értelmetlen, amikor a mi csapatunk kényszerít ki egy teljesen előnytelen team fight-ot az ellenfél dzsungelében és elbuktuk a buff-ot 3-4 emberről...
Egyre értelmetlenebb időtöltés a LoL. -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Van még egy érdekes mind trick, sok wint hozott már: van az a passzív teamfightolás, amikor mondjuk enemy 5v4-ben tolódik miden rátok, te épp nem vagy ott és nincs tp-d. Mondjuk T2-t próbálják ostromolni.
Pláne ha tudod, hogy 5v5-ben gyengébbek vagytok, (enemyben Malphite, Yasuo, Amumu etc. játékosok halomban) akkor SEMMI ÉRTELME side lanéról haza tp-zni, csak azért, hogy befuss midre és jó eséllyel veszítsetek egy 5v5 fightot. Ilyenkor sokkal jobban összezavarja az enemyt az, ha te maradsz siden és pusholsz mint állat. Ők lassan tolódnak felfelé, mert megy a poke, backelés (jó eséllyel) a csapatodban. Szóval te már mondjuk inhibnél jársz, ilyenkor hiába pingel a teamod, hogy "gyere már haza", azzal sokkal többet érsz el, ha pusholsz tovább. Enemy ilyenkor figyeli már a helyzeted és elkezdenek fél aggyal már azon kattogni, hogy ki tp-zzen haza, többen is elkezdenek, egyik megszakítja, erre a másik elvonul, elkezdi stb. megy az idő, nincs összhang, te meg még mindig pusholsz.
Azt figyeltem meg, ilyen esetekben a csapatod hozni szokta a fightokat, mert bár 5v4-ben vannak, de az enemy fele elkezd haza tp-zni, meg nem figyelnek már a tényleges harcra úgy és ebből mindig jól szoktunk kijönni. Ilyenkor 90% az szokott lenni, hogy nyerjük a saját oldalunkon a harcot vagy teljesen vagy 1-2 enemy hazajön, engem siden megállít, de én akkor már jó vagyok, mert elértem a célom.
Szóval ez beszokott válni, kezdetben kis anyázással jár, mert senki nem érti, de amikor már nyertünk, be szokták látni hogy jó húzás volt. (volt akivel beszéltem is erről utána privátban) Ez ilyen figyelemlekötés, amit sokféleképpen lehet a játékban használni, sok eszköze van, de kell hozzá az, hogy átlássuk a játék állását és a wincont.
Ennek egy válfaja az is, amikor betolunk sari spawn előtt egy lanet (mid vagy bot), hogy arra kiválljon az enemyből egy ember és így emberelőnyben tudjunk sarizni. Ezeket az emberlekötő, objectív vagy nagy harc előtti pushokat SENKI nem csinálja, egyedül én szoktam, persze senki sem érti miért pusholom be botot sari előtt, nem értik,h ogyan függ össze a kettő sajnos. Idő meg ott nincs erre, hogy magyarázzal nekik. A végén annyit látnak, hogy minden sari nálunk, nyertünk, tehát jungle diff, nem látják, hogy mondjuk én készítettem elő. Nem is baj, csak arra akarok rávilágítani, hogy rengeteg ilyen mind game meg trükk van a játékban, amit úgy látom az elomban senki sem ismer.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
De ez a szezon kezdete... az meg mindig ilyen sz@r, de soha nem tanulok belőle...
Nem szabad egyből elkezdeni!
Most sok minden változott, a minion wave felgyorsítása nagyon átalakítja a játékot minden téren. Most sokszor többet buksz egy "akár" nyertes tm fighton, mint ha a lanen maradtál volna. -
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
De nem, mert itt nem becsúszott egy unranked, vagy low ranked, hanem mindenki az. Igen, nem rankedezek, de elhiszem hogy MMR alapján engem goldosok/platosok ellen dob. Ugyanígy a többi unrankednél is, hogy nem vas alattiak, biztos jobbak, de mindenki? Ellenfélnél meg mindenki magasabb szinten? És itt a játéktudás is látszott, hogy nem egy szinten van a két csapat. Biztos van fordítva is, csak nem néztem meg, amikor mi alázzuk ellenfelet, az se ritka. Viszont így nem is meglepő, ha közelébe sincs két csapat egymáshoz. Olyan, mintha a játék azt mondaná: ez az 5 ember most nyer, ez az 5 veszít, lényegtelen mit tudnak, mert így jön ki a statisztikai balansz.
Viszont ismétlem, lényegtelen amúgy, másnapra el is felejtettem már. Azóta vége az ünnepeknek, és már nincs időm hétköznap tolni.
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Mind hibásak voltatok. Sajnos el kell fogadni, hogy ez egy csapatjáték, szóval az, hogy ők 4-en rossz döntést hoznak, nem jelenti azt, hogy te nyugodt szívvel különcködhetsz. Két lehetőség volt:
- Ping-el, vagy chat-en írva tudtukra adni hogy mit akarsz csinálni, és igazodjanak ehhez.
- Amennyiben ez nem megy, akkor velük mozogni, és akkor kisebb eséllyel ugyan de mégis győzhettek.
Viszont az, hogy ők 4-en nekiállnak mid-en harcolni rossz döntés, ahogy az is, hogy te nem törődve velük egyedül split push-olsz. Röviden, addig kellene zaklatni őket amíg nem dolgoztok össze, vagy menni velük vakon, és hátha sikerül fordítani, vagy elengeded és vesztettek (ebben a sorrendben csökkennek az esélyek). -
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Számítani kell rá, hogy dodge-olja, ezért előtte célszerű egy E-vel zónázni, lassítani, és akkor máris könnyebb dolgod van. Yi Q range-ben pedig egy W-el lehet bate-elni hogy hátha elnyomja akkor a Q-t, és utána instant Q-zod ahogy kijön. Pesze Zhonya nélkül meg is öl nagy eséllyel, de ha ott a csapatod akkor elintézik amíg a CC-d rajta van. Azzal pedig sajna valóban számolni kell, hogy kell a csapatod ehhez, de Lux amúgy is nagyon immobilis ilyen szempontból. Ha betalál a full kombó akkor undorító tud lenni, de amúgy elég esetlen a mai hősökkel szembe.
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Twitch és Yi esetén gondolom amíg nem jelennek meg a harcban, benn van tartva a Q-d, és azonnal lövöd rájuk, és tolod a kombót. Amennyiben nem készül rájuk az ember akkor tényleg nagyon mocskok, de onnantól hogy koncentrál rájuk a csapat, várja a felbukkanásukat, már kezelhetőek.
Mundo ellen meg értelemszerűen valami anti-tank buildes ADC kell, anti-heal-el. Lux-al csak lassítást, CC-t lehet köpködni, de befejezni nem fogod (esetleg magát az ADC-t véded hogy ne tudják kiszedni). Élénken van bennem egy ARAM-os meccs ahol ellenfél Mundo nagyon nagynak gondolta magát, ugye leírt megölhetetlenség. Aztán megjöttem adc-mel fentebb írt builddel, és olyan gyorsan tudtam olvasztani le hp-ját, hogy nagyon gyorsan menekült frontline-ból onnantól kezdve. Vagy akár Velkoz-al is lehet adni neki, mindenre van ellenszer. Persze ezek melósabbak mint agyhalott módon tankra építeni mindent.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Health stackereket csak late gameben tudom megverni személy szerint, antiheal-max hp alapú damázs, és ldr kombóval ADC-ként vagy egy teemoval is fel lehet aprítani egy mundot, ha segítenek a társaid.Ettől függetlenül mint a worlds is mutatja, geci broken, és ezzel valamit kezdeni kell. Az, hogy tank lévén 2 hiteli az ADC-t az brutál. 0 mobility Assassin 2 tap, kurva sok HP-val. Red kayn ditto, de a sylas is geci broken.
AP Twitch is fura
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
De mit kísérletezel, ha az alapokkal sem vagy tisztában? Zyrával és Brandel is lehet 1hitet játszani, csak sokkal nagyobb előnyre kell szert tenned, és sokkal jobban kell tudnod játszani, mint ha Burn--re építesz! Te egy csomó hátrányt előnynek ítélsz és fordítva!
Azért van szükséged olyan hamar a lifestealra (Bloodthirstel) adc-vel, mert szarul tudsz játszani, csak ez meg a sebzésedre megy rá!
Most játssz ezzel... én alapból ADC+Supp main vagyok, a többi hőssel béna vagyok... de így is legelsőre!
-
-
tenaijo
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Haszontalan a compotok a másik comphoz képest. Malphite kayn mindenkit kidurrant, rengar senkihez se tud hozzáérni lulu malza miatt. El kell engedni az ilyen gameket. Amúgy lux egy burst mage, egyhitelned kell a backline-t, ezekkel az itemekkel amúgy sem ment volna. Antihealből kis itemet ki lehet venni, morello neked gold pazarlás utolsó itemig (meg amúgy a staff, meg a bft is.)
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Egyik sem kiemelkedő, sőt a mid+ eloban ezek mind gyenge tieres hősök!
Az ellened lévő 26/8/13(70%) kayn volt az op?
Érdekes, az utolsó 20 játékodban 2 kayn volt, 2/12/4(33%) volt a Kayn a csapatodban, azt nem találtad erősnek?
Minden hős erős, ha elvan feedelve!
Most akkor az AP millio is OP, mert tudtam ilyet is menni vele?
Te azért látod őket legyőzhetetlennek, mert te létszámkitöltő játékos vagy, rajtad nem megy el meccs, de lehozni sem tudod, beszéltük is, és mutatja is ezt a rangod!
Itt az utolsó 100 ranked meccsed összesítése! Plat 3ból Gold3 estél is vissza...
-
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Twitchhez nem tudok írni, nem játszok vele.
Mundo viszont tényleg nagyon gyenge earlyben. Toppon nagyon sok hős leveri 1v1-ben. lvl11-ig. Persze amint megvan az első item, onnantól tud jól tradelni. A Q az egyetlen skillje amivel hatékonyan tud farmolni, mert ha közel megy egy jobb játékos leveri. (gwen ellen meg szerintem játszhatatlan)Kayn: Nem olyan erős, mint amilyennek beállítod, viszont könnyű. Ezért már low eloban is jól használható champ.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Én pingelem mint állat, hogy sárkány hiszen:
- ekkora már van enemynél mondjuk 2-3 sari buff, nem kéne nekik adni a lehetőséget a végső lélekre, meg kell ragadni ha el tudunk venni tőlük egyet, ez kb mindennél fontosabbSzvsz, allando buff (grubs, sarkany, atakhan) jobb/fontosabb, mint egy ideiglenes (herald, baron).
de mivel fed az enemy és sokkal erősebb, simán csak mindenki halni fog és ennyit ért az egész
Ez is tipikus, amikor 2-3 szinttel le van maradva, de ugy megy bele az 1v2-be, mintha o lenne fed nem az ellenfel.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Teljesen altalanos sajnos. Ace utan vagyunk 3-4-en egesz jo allapotban, erre midnenki szetszeled vagy visszamengy a bazsira es nem tortenik semmi. 0 torony, 0 sarkany, 0 baron (vagy ami eppen ott van a pitben), de meg csak az ellenfel dzsungeleben levo buffokat sem vadassza le senki.
Volt mar, hogy megnyert teamfight utan baron buffal mentek volna sarkanyra az ellenfel bazisa helyett.
Nem vagyok egy zseni, meg csak kifejezetten jo sem, de sajnos jatszottam mar eleget, hogy irritaljanak az ilyen dolgok. -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Meg jaj skacok egy szituációt fel kell vázolnom, mert ez is rettenet megosztó tud lenni.
Most csak általánosságban próbálok fogalmazni, mert ez egy viszonylag sűrűn előforduló helyzet, amiről van egy véleményem, itt most nem az én konkrét esetem a lényeg:
Mit gondoltok arról, kinek a hibája, ha mondjuk a meccs bármely szakaszában a sidelanen pusholó enemyt próbáljátok 2v1-ben elcatchelni, hogy utána tegyük fel egy objektívre már emberelőnyben tudjatok utána kimozdulni, de a csapat többi tagja ezt nem követi le, tehát nem fedez titeket a catchben, hanem hagyja, hogy az enemy maradék 4 játékosa büntetlenül utánatok menjen és a 2v1 szituból legyen utána egy 2v5 szitu.
Early gameben ugyan ez, amikor rivernél mondjuk jungler + topos összefog mert mondjuk top prio van és enemy junglert próbáljátok heraldnál büntetni, de a midlaner nem követi le a saját midesét, illetve tegyük fel az egész botlane is valamiért feltünik ott és ti jungler + topos kaptok a nyakatokba végül egy 2v4 vagy 2v5 szituációt.....
Most erre azok akik "elengedték" a lane partnerüket büntetlenül, azt mondják, hogy nem az ő hibájuk hiszen minek voltatok ott, ismerjük ezt "why fighting" stb. De a ti szemszögetekből pedig volt egy büntethető szituáció ahol emberfölényben voltatok (a helyzet megítélésekor) vagy volt egy catch lehetőség sidelanen, miért is ne éltetek volna vele?
Illyenkor szerintem a csapat többi, a catch-ben éppen nem közvetlenül részvevő tagjának lenne a dolga az, hogy próbálják lekötni a lane partnerüket, valami figyelemelterelő dolgot csinálni, pusholni, úgy helyezkedni, hogy ne tudjon a másik csak úgy beavatkozni a már kialakult és számotokra előnyös csatába.
Szerintem ezt így kellene és igen is, ha a többiek ezidő alatt tépéznek basere vagy farmolgatnak torony alatt az az ő hibájuk, mert nem közvetlen módon is de támogatást kell nyújrani az ilyen helyzetekben.
------------------------------------------------------------------------------------Konkrét példám is ugyanez volt, röviden:
Endgamenál tartunk, 5v5 harcra készülünk miden, de kétes lenne a kimenetel, ám ekkor meglátom, hogy enemy topos Sett sidelanet pushol, épp a mi T1-ünknél tartott helyileg, szóval már a mi oldalunkon a mapon. A miden lévő készülődésből kimozogva elindulok felé, látom a jungler Shenünk is jön velem, arra gondoltam, hogy ha a Settet egy végső teamfight előtt kitudjuk szedni 2v1-ben, akkor utána simán csak beroboghatunk a bázisukra, sőt hát a Shen utána közvetlen tud is midre teleportálni valakihez ha ott kialakulna egy harc ezidő alatt. A Sett volt az enemy leg teamfight veszélyesett embere, őt el akartam tüntetni, mert túl nagy impactje van egy betömörülő csapatharcban....
A Shennel kimentünk rá gyorsan, el is kezdtünk vele harcolni, ám pont mire megöltük volna konkrétan az egész enemy team a nyakunkba robbant, egy 2v5-ben találtuk magunkat és instant haltunk. Ekkor nézem a mapon, hogy a csapatom maradék 3 tagja, ekkor indul felfelé midről topra, ilyen eszméletlen fáziskéséssel, majd odaértek és mind haltak is, ez lett a vége. Persze én voltam a hibás, mert minek megyek oda, de nekem legalább volt egy tervem, nem egy 50-50 végső harcra akartam feltenni mindent. Sett tp-vel volt amúgy is szóval, nem tudtunk volna rárusholni sem a másik 4 játékosra.
Csak bírom az ilyet, hogy persze ezt a legkönnyebb mondani, de kérdem én a másik 3 játékosunk miért a tulipánokat szedegeti miden, amikor onnan 4-en elindulnak topfelé? Mit gondoltak miért tünik el az egész enemy team hirtelen? nem kéne őket lekövetni vagy kicsit pókolgatni ilyesmi? Nem a többiek tök nyugiban farmolgattak miden, szerintem még örültek is hogy "békén vannak hagyva" de jó csak mi meg közben a Shennel egy döntő ütközetet próbáltunk volna előkészíteni a Sett killel, de hát így nem lehet.
-
tenaijo
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ehhez meg hozzáfűznék pár dolgot.
Nem értem miért az opgg score-ra veritek a f...otokat mindig. Abszolút irreleváns, hogy mit ír ki, nagyon sok faxságot is figyelembe vesz, ami szituáció függő. Ezek csak puszta számadatok, amiket valamilyen szorzóval összeadogat a rendszer, nem tükrözik a valós teljesítményt. Nem tudom mikor szoktok már le róla.Ezt a meccset konkrétan megnyerte neked a master smurf lux. 3-4-5lv-t vert az egész lobbyra. Sylas, Yi ki lettek véve a játékból, haszontalan a compjuk a tietek ellen. Ha nem mentek 0/20-ba 10 perc alatt, akár fel is állhattok a gép elől... Egyetlen egy dolgotok volt: ne haljatok le sokszor a botlane-nek. Azért valljuk be egy caitlyn morgana vs yasuo janna matchupban ez annyira nem nehéz. Az opgg meg megsimizte a fejeteket ezért
Nem mondta senki, hogy csapat szinten nem érdemeltétek meg a wint, de ebben a meccsben a botlane teljesen irreleváns volt.Ha már ennyire a számok, grafikonok hívei vagyunk:

12 percig konkrétan semmi sem történt a laneteken, majd (gondolom) mikor groupoltatok, vagy roamolt a lux, kaptál pár assistot, ezért a magas pontszám, de ha gondolod küldd el a vodot, és megnézhetjük.Még1x és utoljára (tényleg utoljára): nem azért szívják a véred itt, mert rosszul játszol, hanem mert olyan dolgokról írsz novellákat, amik objektívan nézve nem úgy vannak a játékban, ahogy azt te gondolod. Plusz mióta beütötted a platot szerintem kicsit sok lett a "tanító jellegű" ötletelés..

-
tenaijo
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
SoloQ-ban én nem vagyok híve ezeknek a supp itemeknek. Ha rendesen kompetitív felfogással csapatot alkotnánk és eldöntenénk, hogy climbolunk vagy versenyre mennénk, akkor persze a megírt itemeket építeném, mert tudnám, hogy számíthatok a többiekre. Viszont így, climbinghoz nincs értelme, hiszen én vagyok a "climbolo" személy, nekem kell úgymond minél relevánsabbnak lennem.
-Tehát support role-ra support champet hozol, és nem support itemeket buildelsz. Vegyük példának thresh-t. Mi egy thresh feladata? Sok cc, engage, disengage. Mit szeretnél csinálni? A lehető legtöbb ideig túlélni miközben életben tartod a csapatot, és a legtöbb enemyt lecc-zni. Ezeket mivel érheted el? Olyan support itemekkel amik adnak armor-t/hp-t/cdr-t és a passzívjuk/aktívjuk utility célt szolgál. Ilyen itemek pl: locket, redemption, zeke, knight's vow. Ha ilyen felfogással indulsz neki, akkor ne olyan champet hozz, ami utility tank/support/enchanter.Burstre azért már tuti nem raknám, egy tank engage feladatot azért el akarok tudni láátni vele, pont ezért is jó 1db liandry megépítése, mert attól még lehetek úgymond full tank, de mégis a %dmg miatt endgame igencsak jó sebzésem lesz. Value tekintetében szerintem hasznosabb, mintha bármi más lenne azon a sloton.
- Mit csinál a liandry? Százalék hp-t dmg-el, ad ap-t, és hp-t. Kell neked az ap? Nem, mert a passzívodból kapsz eleget, és bár hiába jó thresh abilityjein az ap scaling, lategame-re irrelevánssá válik ez a plusz mennyiség. Kell neked a %hp burn? Amelyik champ a kitjéből adódóan ki tudja használni, az venni fog 1-2. itemnek, ha meg sok tank van az enemyben, az egyik ap champnek muszáj megvennie, aki valószínűleg nem te leszel, és mivel nem stackel két liandry egyszerre, ezért szintén felesleges. Plusz abilityvel viszed fel a passzívot. 300 hp az egyetlen hasznos stat benne, de túl drágán veszel 300hp-t egy supporton. Alapból 3000 gold az item. Túl drága lenne egy supportnak még akkor is, ha hasznos statokat adna.MF support mintapéldája az ilyen tipik lanen cheesy ---> később useless buildeknek, olyan mint a Janna top meg Soraka mid, full ugyanaz a kategória. Nem érdemes használni. Az Ashe supp is csak egy jó duo-ban, előre jól megtervezetten tud működni, randomokkal szerintem az sem jobb, mintha bármi más mage lenne a helyén (Sera, Lux, Morgana) vagy egy Senna.
- MF/Ashe stb support haszontalan, mert vagy nerfelve lettek, vagy túl drágák az itemek rájuk, amik miatt működtek egyszer. Bármilyen épkézláb support ellen egyszerűen nem tudnak lanelni. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért kellenek a support itemek, mert a törkékeny glass cannon ADC-det életben kell tartani többek között. Ha damagelni szeretnél és carryzni a rallyba, egyel arrébb kell ülni a sofőr ülésbe, és bepickelni az ADC lanet és maget hozni oda navigálás helyett. Ha nem supportot buildelsz supportként, az enemy ADC-nek ez egy előny. Supportnak nem a damage output a lényege. Sose volt az.
-
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Oké, de te supportot játszol. Miden, vagy toppon még érteném, de ha ap-t akarnál, akkor burstre érdemesebb építeni. Viszont supportként neked locket meg hasonló dolgok kellenek (amit viszont nem is láttam, hogy építettél volna). Oké, hogy így jobban rá vagy utalva az adc-re és a csapatra. De mégiscsak ez a feladatod.
Más: Próbálgattam ap MF supportot, egyfajta agyhalott buildnek, de valahogy nem bírom működésre bírni. 4-ből 4 csúfos lose. Pedig a poke dmg még meglenne. Valahogy mégsem adja ki.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Tehát, nagyon ügyes voltál abban a 3percben, a többit meg a lux lehozta.
Fordított esetben, meg 15percig lettél volna nulla.Azért kevés a részvételed, meg a rálátásod, mert ez van odaírva
Olyan bonyolult dolgokat letudsz írni (szerinted) az ilyen egyszerűt meg nem érted?
Itt a Seraphine ugyanolyan szerepkörben volt mint te... A lucian 10+killel indított, a Seraphine később csatlakozott hozzá. Ha a Lucian nem szerez soloba annyi killt, akkor a Seraphine nem ért volna semmit, mert nem lett volna kit támogatni.
Hogy nem tudja valaki ennyire felmérni a saját játékát...
Annyi fejlődésed van, hogy 5év után most nem 45% alatti WR-ed van, hanem végre 50% feletti. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Engedjük el, az első 10percben a játék a miden kívül erősen döntetlen volt, nem történt gyakorlatilag semmi...
A botot a 12. percben a Lux roamolta, 2killt szerezve, maradt 3perc a játékból, és te értetlenkedsz!
Persze magas OP pontod van, kevés részvétellel, kevés rálátással... szerinted miért írja ezt a játék? Konkrétan Lux miatt...
Én azon értetlenkedek, te hogy tudtál egyáltalán platig feljutni... te olyan elméletekkel állsz elő, amit legtöbbször szerintem te magad sem értesz, de hogy a fórumon más nem, az szinte biztos. -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
"Könnyű meccsen könnyű jónak lenni."
Illetve korábban pont erre írtam az egyik posztomban, hogy amúgy ez nem ennyire triviális. Sok olyan playert látok, akik egy simán győzelemre érdemes, erős csapatban jócskán alulteljesítenek, konkrétan hátráltatják a csapatot. Szóval akármilyen hihetetlen (számomra is) egy jó csapatban is amúgy skill és tudás az, hogy te tudsz jól játszani, sokaknak ez sem megy még platban és emeraldban sem. Ezt csak így még az előző poszthoz.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezzel te bizonyítod, hogy közel sem vagy azon a szinten amiről beszélsz.
Tehát konkrétan a meccs első 2/3 ideje alatt a Luxon kívül nem volt senkinek előnye a többiekkel szemben, majd a 12. percben Lux boton duplakill megvan a 10. killje, és már 3szint előnye.
Érdemes az ellenfelet is megnézni, ha te vagy ott, akkor gondolom megfordult volna a játék

-
-
gali777
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Gold 1 asszem, de én már csak annyit rankedezek, hogy 15 win legyen meg a skinért, azt viszontlátás. Viszont én nem is adom elő évek óta itt a topikban, hogy amúgy régen challenger volnék, csak a csúnya csapattársak folyton visszahúznak, meg én coacholom a csapatot, akik velem egy ligában vannak.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
El tudom engedni, ha látszik, hogy bénák, de hajlandóak fejlődni, vagy legalább tanácsot elfogadni.
Mai retardált csapat... (4 meccsből szerencsére csak 1)
Ellenfelek: Heimer, Vi, Gragas, Viego, Nunu.
Mit tud ez az 5 hős? Mindegyiknek van valami beépített extra heal vagy lifesteal.
Mit nem vesz a csapatomból rajtam kívül senki? Anti-heal.
Minden harcot bebuktak, amiben nem voltam ott, vagy kinyírtak az elején. Egyszerűen túlgyógyulták a sebzést.
Az már csak hab a tortán, hogy az ADC feedelt is: 3/14/4 -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezt a zen status quo-t talán akkor fogod tudni elérni, ha eljutsz arra a pontra, hogy nem lenézed és emiatt haragszol a csapattársakra, hanem elfogadod/megérted, hogy ők nem a te szinteden játszanak és erről nem tehetnek. Ekkor már inkább egyféle mentorként fogsz magadra tekinteni a játékon belül és nem haraggal fogsz feléjük fordulni, hanem inkább segíteni, tanítani próbálod őket. Én már úgy érzem eljutottam nagyrészt erre a pontra.
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Mondanám hogy én azért játszom hogy szórakozzak, tehát just for fun kell legyen, ezért is ARAM-ozok kizárólag. Persze a cél a nyerés mindig nálam is. Ugyanakkor korábban a wow-t és most 2 gacha game-t is úgy tolok, hogy teljesítsem mindig a napi/heti/havi "feladatokat", tehát kvázi második munka.
Ezek viszont fixen teljesíthető dolgok, nincs stressz hogy sikerül-e, csak idő kérdése. Ellenben egy kompetitív játéknál ugye ha szarul megy, az rányomja nálam a bélyeget az élményre. -
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Persze kis túlzással éltem. Meg mostanság csak normált játszok, ahol bronztol challengerig mindenféle ellenfelet kapok. Namost ha utóbbi, akkor nem várok sokat a gametől. Pl multkor enemy vayne-el nem tudunk mit kezdeni, mert high elo votl mind a vayne mind a milio sup. premade. Csapatban meg nem volt fix cc. Simán 2v5-t játszottak.
-
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezzel egyet értek. Azonos mmr-en is van eltérés.
Én rohadtul nem vagyok konzisztens.
Nekem csak 10-0 vagy 0-10 meccseim vannak. Nálam a meccs első pár percétől függ. Ha véletlen elrontok valamit, akkor tuti 0-10 lesz, full useless leszek egész játék alatt.
Pl boton csata közben az enemy megnyeri a 2v2-t. Akkor én hátra szoktam dőlni és várni a 15-t. -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Illetve, én azért kezdetektől azt mondom, hogy azonos rangon lévők között is lehetnek különbségek. Nem tudom ebben egyet tudtok-e érteni vagy én érzek rosszul valamit de:
Én magamat a rangon belül egy kimondottan konzisztens játékosnak tartom, szinte mindig akár win akár lose lesz az eredmény, ott vagyok a csapatom top2, de legrosszabb esetben is top3 játékosában. DPM.lol pontszám kiértékelőt szoktam nézni és a DPM-es végpontszám nálam mindig megüt azért a meccs képéhez képest egy elfogadható szintet.
Ti szoktatok legrosszabbak lenni a csapatotokban? Most nem tudom, hogy ez mennyire általános amit én képviselek, de az ilyen lefutja játékosokat sosem értettem, akik 0-10-re mennek és hasonlók, meg kiafkolnak, kitiltelnek. Lehet ezt egyfajta profi mentalitásnak is nevezni talán, de én 90%-ban tudok nyugodtan mérlegelni, nem futom le még ha hátrányban is vagyok, sok meccsen vesztes állásból jövök vissza pont emiatt. Erre sokan nem képesek hiába vannak mondjuk platban, na az olyanoknál azért magamat többre tartom, hiába ugyan az az elo, a konzisztencia is számít. Ahogy így bármikor visszanéztam az eredményeket, a csapatom vagy a meccs legrosszabbjaiban soha nem vagyok ott, ha az északi sarkon ledobnak én akkor is hozok egy csapaton belüli felső házas szintet. Aztán lehet ez általános dolog nem tudom, ezért is kérdem, hogy másnál van olyan, hogy a op.gg vagy dpm szerint a csapat leggyengébb tagja volt?
A konzisztenciához hozzátartozik, hogy eleve nem is szeretem a high risk - high reward hősöket, szóval a hősválasztásaim is ezt a stabil playstyle-t erősítik. Mindig minden körülmények között stabilan teljesíteni, nekem ez a felfogásom.
-
orc88
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Korábban plat 4-től már a TOP!! 10%-ban volt az egyén. Most a top 10% emerald 3-4 környékén van.
Ez már csak személyes tapasztalat, de kb. egybevág ezzel amit mi is tapasztaltunk, hogy korábban plat 3-4 környékén stuckoltunk be, most pedig gold4-től emerald 4-ig átmentünk mint kés a vajon, és emerald 2-3at már nem tudjuk átütni olyan könnyen.

-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Fantagíró... 5év alatt annyit változott a helyzet, hogy berakták Iront, meg Emeraldot, 3at találhatsz merre tolódott el az elo... Akkor is ezt a fantazmát adtad elő, hogy te mennyivel messze a tudásod felett játszol már évek óta, a te elméleted szerint, mint a silver/gold játékostársaid
Kb nem változott semmi, eltolódtak az elók, és 5év után végre tudtál 50% WR felett szezont zárni.
Olyanra hivatkozol, amit szerintem te magad sem értesz, de az egyértelmű, hogy "mi" biztosan nem. -
-
jerry311
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Miert lenne a WASD a jovo?
Mitol haladas a korral, ha WASD mozgas van eger helyett?
Ez nem mult es jovo, mert mindket mozgas letezett rengeteg jatekban eddig is. Ez egy valasztas fejlesztoi oldalon.
Eddig annak kedvezett a jatek, aki jobban tudott kattintgatni. A jovoben pedig annak kedvez majd a jatek, akinek jobban megy a WASD mozgas + egerrel kattintgatas.
De a jovohoz vagy haladashoz ennek semmi koze. -
tenaijo
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
High eloban fog számítani a wasd, ott rendesen tönkrevágja majd a játékot, ha tényleg úgy kerül be az éles szerverekre, ahogy jelenleg PBE-n van.
Nem a kite hiánya miatt szar loweloban az adc, hanem mert nem tudják az emberek, hogy hogy kell játszani a role-t. Aki silver-gold-plat-emerald-dia alja volt, az ugyanott marad, vagy ha feljebb is jut, nem ez lesz az oka. Spacing ugyanúgy szar lesz, ugyanolyan szar döntéseket fognak hozni, de ha fightra kerül a sor egy fél fokkal talán jobban autoattackolnak majd.
-
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
"Ezt bővebben, mert nem értem."
Mit nem értesz? Van olyan silver játékos aki tud kite-ni.
Én emerald vagyok és nem tudok.
"Az adc-k lehetséges/optimális játékerejét low eloban nem használják ki". Ezért is vannak low elo-ban.
A baj, hogy ez a wasd a tankoknak, vagy a skillshot mageknek közel sem akkora előny.
Csak az ADc-knek, akik eddig is az egyik LEGERŐSEBB pozícióban voltak. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Akkor még egyszer, az új kite = ezzel... nyomva tartod a támadást a célpontra, és wasd mozogsz, ennyi... és tökéletesen kitelosz. Te meg azzal jössz, hogy tökéletes távolság tartásra nem sokan képesek... de a fenti miatt nem is kell. Én ezért mondtam az animáció kihagyását is... hogy csúsztatni is lehet.
Ez úgy bronztól profi szintig teljesen felborít mindent.
Mozgékonyság miatt emelni a hitboxot.., az a mozgási sebességre hat negatívan.(Igen a kettő különböző)... + Azért az kérdés, hogy a wasd hogyan mozgatja majd ezt el.
Mert a wasd videókban nem akármilyen kitérések vannak, ahol érthetetlen (számomra mindenképpen), hogy hogyan nem talált az a Lux ulti, ami a sima mozgással még arrébb is betalált volna.
Nem véletlen mondja a High elo messze legnagyobb része, hogy ez totál tönkre fogja vágni a játékot!
Az meg hülyeség, hogy loweloban nem tudnak kiteolni, ahogy az sem, hogy emerald diában tud mindenki. -
Lokids
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez baromság. Az adc még mindig az egyik legerősebb end game pozi.
Egyszerűen tönkre teszi a játékot az, hogy szaros silverek képesek lesznek úgy kiteolni, mint ahogy most csak a challengerek tudnak.
De a legnagyobb problémám az, hogy sok hűs skillshot alapú. Pl a már említett xerath. Velük marha nehéz lesz rendesen betalálni. Nyilván átszokás időszaka mocsok nehéz lesz, de az a baj, hogy kötelező. -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Van 170+ hős... csupa unbalance a játék, szerinted egy teljesen új mechanika mennyire borítja fel a játékot?
Az egész játékot újra kell tanulni, és kell használni a wasd, mert nélküle baromi nagy hátrányba kerülsz a többiekkel szemben.
Az adc-k nagyon felfognak jönni...
A kite-t kiváltja 2gomb...
https://www.youtube.com/shorts/LFawL3n4ncE
Itt a másik... A minion lasthit...
https://www.youtube.com/watch?v=0uAuz8OEk7M -
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem, mert morganaval nem az a dolgod, hogy felfogd a sebzést, nincs olyan szituáció, ahol védelmi cuccokkal jobban jössz ki, te nem tank vagy.... plusz a passzívja, a sebzés alapján gyógyítja, erre jön még az, hogy az alacsony életerőre további sebzésed van.
Neked ez a dolgod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en 5 eve bannolva vagyok rankedrol