- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Köszi a gyors választ!
Amúgy nemrég reggeltem az oldaladra. Lehet majd akkor az újabb drivereket felpakolom onnan.
Esetleg egy-két referencia képet nem tudsz mutatni, hogy kb milyen minőségűnek kellene ezeknek a kártyáknak lennie? Bár lehet alapból ilyen, el kell fogadni..
Szóal akkor a fűrészfogas színátmenetek is alapból ilyenek, sajnosMod: az oldaladon az EagleXT driver milyen? Esetleg valamivel jobb?
-
littlelion21
addikt
Már bocsánatot kértem, de igazad van.
Pont ezért voltam ideges, ha tudnám, h én vagyok a balek, vagy a kari/antenna rossz azt elfogadnám...
Tehát ha jól értelmezem meg kell keresnem a helyi adótorony(azaz Szentes) freki táblázatát, és az alapján manuálisan beállítanom...?
És esetleg tudnál lőni egy linket, ami ezt tartalmazza, mert a google-al semmit sem találtam... -
rumkola
nagyúr
WinFast TV2000 XP Global : EagleXT driver version 6.0.109.47 (05/16/2008) Beta
Erre gondolsz? Ezt ki csinálta, mibe turkált bele?
Amúgy ez már a 3. lap amiben benne van (mind más volt), és a Globalbol is ez a második.
))
Nem tudom mit értesz a PCI-on alatt, de wave-re állítva nem az audiokábelen küldi a hangot, hanem a pci buszon. Ezt pedig már próbáltam.Ja mégvalami. Ha felveszek vele és azt játszom vissza, akkor üvölt a fejhalgató rendesen. X-AKTA.
-
rumkola
nagyúr
Köszi, de nem segített a registry.
Driver: 4.0.107.3210
XP 32 bit.Amúgy mindegyik driverrel ilyen volt eddig. Most viszont már marhára zavar, M1-en a meccs k*va halk így
(((((
Az a vicc, hogy játékok vagy zene alatt olyat tud nyomni a fejhalgatóm, hogy majdnem leszakad a fejem. PVR-ben meg rendesen figyelnem kell, hogy halljam a dolgokat....
-
Füleske
addikt
Ha nem változik a helyzet fordítani kell a dolgon , ezt látom az egyetlen megoldásnak :
Kell egy minél kisebb képátlójú és minél nagyobb felbontású lcdtv. Mondjuk ez nem olcsó megoldás jelenleg , de az árak lassan csökkennek és tényleg nem látok más megoldást ha a tunerek terén a helyzet nem változik.Köszi.
-
Füleske
addikt
Megkérdeztem a Leadtek - et, a válasz tömör de lényegre törő :
"We have best one for video-in performance is 480P."
Tehát a dologban a kártyák video-in - je a bűnös , a kártyák nem képesek 480P -nél jobb jelet fogadni.(Az újabb kártyák sem , ez is benne volt a kérdésemben. Valamint jövőbeli HDMI - s kártyák felől is érdeklődtem , de a válasz ennyi ami fent látható , tehát nem lesz belátható időn belül)
Fenébe.
HDMI - s kártyát még nem láttam , így feltételezem hogy a többi gyártó kártyái se tudják a HD - t megjeleníteni.
Így kénytelen leszek tv - t venni ? Nem hiszem el , hogy ennyire le vannak maradva a kártyagyártók.Nyugaton vagy az USA - ban jópár éve van HD , ne lenne HD fogadására képes tunerre igény ?
-
salazolko
csendes tag
nem teljesen egyértelmu szamomra, mivel azt olvastam azon a bizonyos oldalon, hogy egyaltalan nem megy a kartya, akkor van ez a nyűg.
de én a regi windowsomon most is nezem a tv-t, és csak az ujabb windowsokon van gond, ami nem vszinu, hogy eeprom problema. de azert ha talalok egy tuzesvasat, megegetem.
kösz az irast. -
shteer
titán
ha a boráros tér környékén jársz, ugorj be egy sörre
- WinFast TV2000 XP Global : EagleXT driver version 6.0.109.35 (04/02/2008) - Release Candidate
ezzel a driverrel és a leírtak szerint működik, a line-in beállítást is lenéztem az oldalrólszerk: a Beállítások/Eszközök beállítása alatt a probléma fennállásakor nem is jelent meg a capture eszköz a listában
-
Ninoka
tag
Köszi, majd ha hazamegyek akkor megnézem, de nem hiszem, hogy nagyon le lenne terhelve a gép, mert akkor (én úgy tartom logikusnak) a terheltség függvényében változna a hang elcsúszása, ez viszint állandóan ennyi, 100 perc után 1 mp, 200 perc után 2 mp. Már sokszor vettem fel vele, és mindig ilyen a hang. Egyébként egy gyári beállítást választottam a felvételhez, ha jól emlékszem akkor valami DVD minőség (a felbontásra pontosan nem emlékszem, de talán 720x576 vagy ilyesmi), és a felvétel mpeg kiterjesztésű lesz, nem avi. A hangformátumra már nem emlékszem, hogy mi van beállírva, de talán az mp3. Próbáljak meg más beállítást hangnak?
-
-
as_Rock
őstag
Zolibácsi!
Most olvasgattam picit HTPC témában és látom, hogy a frontendek pl. meedio általában csak a hw-s TV-kártyákat támogatják, eszerint, ha majd összerakok egyet, akkor a mostani global-omat le kell cserélnem?
PVR2000 jó lesz nekem, vagy használtam 10k körül kifogható ennél jobb is?
Vista 1-2 évig biztos nem lesz, tehát XP 32bit MCE-ben gondolkodom alapvetően (vagy a sim a XP-n is fut a frontend?)
-
searosin
csendes tag
Ez valami egészen hihetetlen!!!
Lehúztam mindkét optikai meghajtót, és valóban, már átkapcsolható a pvr2 analóg módba, ahol meg is találta a csatornákat, amiknek azonban csak hangjuk van, nincs kép...
De gondolom, innen már csak vmi codec probléma lehet...
Azért azt légyszíves áruld el, mi a magyarázat erre az optikai meghajtós jelenségre, és hogyan tudnám kiküszöbölni, ha esetleg szeretnék dvd-t is használni!
Mindenesetre nagyon köszi a szakértelmet!!!
-
djreal
csendes tag
Az a baj, hogy ha valamelyik működik, felrakom a másikat, akkor amelyik működött az nem működik. Tehát ment a webcamera, beraktam a tunert, webcamera megszünt, és vista indulásnál a vimicro leállt üzenet fogad (minden bekapcsolásnál). ami webcamerát használ, az berakja a tv aktuális képét, ilyen a messenger, saját programja. Valami megoldás???
-
apro
senior tag
hali
a vista már fent van kb 6 hónapja, az SP1 is fent van csak ez a ki..b.. tv kártya nem megy fel akár mit csinálok vele.(mellesleg agy Op.rendszert nem nagy kunc feltelepíteni,
az eszközkezelőben :ismeretlen eszköz. van.Az alapján probáltam megoldani de nekem meg em jelenik az amit leírtál.daa-rea. köszi a linket
-
marcee
addikt
Nem tudom mivel egyenlő az audigy 7.1, ezt árulja az aqua 8-9e körül, amennyit adnék egy hangkártyáért, hogy ne az alaplapi szutyok sercegjen, meg lassítsa a játékokat. Creative univerzumon kívül esetleg valami tipp, ami a tunerhez, vista 64-hez is passzol és nem (nagyon) több 10e pénznél?
Köszi a segítségeket, meg az egész Leadtek HelpSite-ot -
JetiRulez
őstag
-
dni
őstag
-
k_petya
tag
Csak ahhoz ujra kell kodolni az mpeg2-t, ami az álmoskönyvek szerint nem szerencsés. Szóval én mpeg2-t csak akkor használok ha tudom, hogy az életbe nem nyúlok hozzá többet. De akkor is többmenetes vbr-t csinálok.
Amugy ugy néz ki meg van mi okozza a kattogást tv nézés közben: A silent ii giga karik valami ismert hw hibája. Tudtam, hogy msi-t kéne venni.
Lesz javulás pvr2 terén? Mert egy csomó kellemetlen bug van benne jelenleg.
-
boldikem
csendes tag
Na, úgy néz ki a dolog, hogy kb. 2 órája megy a felvétel és még eddig jó, pedig tegnap estétől nem állítottam vagy változtattam semmit. Ez most dvd beállítással megy, időkorlát 2 óra.
És épp most állt le, a méret 4.01GB és gond nélkül játszható!!!
Remélem most már nem fog szarakodni többet, így tökéletes.
Köszi a türelmet -
törölt tag
Pontosabban éritésvédelmi vezető. Érintésvédelem megvalósítására legalább háromféle megoldás létezik: földelés, nullázás, földelt nullázás. Napjainkban tipikusan a második, azaz a nullázás van megvalósítva (Debrecen esetén ez 90%-ot jelent), ezért is tilos pl a vízrendszert rákötni az érintésvédelemre.
Ez csak adalék, a témához igazából semmi köze.
Mindenesetre a nem megfelelő kivitelezés jobb esetben csak bizonyos berendezések működésében okozht zavart, rosszabb esetben meg ugye akár halált is.
-
RoyalFlush
őstag
Köszönöm szépen a segítséget
Sajnos nem kísérem figyelemmel folyamatosan a topicot .. Az első hsz. pedig nem tartalmaz sok érdemi vagy hasznos információt.
A Leadtek Helpsite viszont szuper, de erről már PH! cikkben is szó esett anno
Keresővel, "elalvás" szóra kaptam volna néhány találatot ..Legközelebb jobban tájékozódok majd, mielőtt kérdezek. Köszi a gyors választ így késő este!
-
törölt tag
Annyit azért hozzátennék, hogy mostanában többször is vettem fel DirectBurn DVD-vel, és TV-n (12 éves szegénykém, szóval nem is egy csúcsminőségű) visszanézve sokkal jobb képe volt, mint a gépen bármivel is visszanézve. Tehát a minőség nagyon is jó vetekszik a normál TV-kével, sőt, csak nem PC-n kell ellenőrízni.
-
boldikem
csendes tag
A vásárlás előtt 2-3 napig direkt ilyen cikkeket olvasgattam, hátha találok valami hasznos információt. Emlékezz vissza, az első beszélgetésünknél pont ezzel kezdtem: "olvastam "v" láttam a tesztedet erről a kártyárol" - és pont azok a Tv-ből rögzített képek győztek meg arról, hogy ezt a karit válasszam! Ha legalább olyat produkálna, már elégedett lennék. A felvételt a beépített MPEG2-vel készült, de szerintem annak semmi köze a sikertelen 1 órás rögzítésből eredő 2Kb-os végeredményhez. Szerintem.
Én nem állítottam be semmi limitet, csak elindítottam a felvételt. Még ha ki is egyezek a jelenlegi képminőséggel, akkor legalább tudjak felvenni vele, tárhely akad bőven. De ha jól láttam, ezzel már másnak is gondja volt. Ez mitől lehet?
-
N4nI
tag
kedves zoley. mint beszéltuk már mechanikus gondom volt/van,de most ugy van törve h működik a táv. A pip nincs,nem is lesz,megbeszéltük miért...de hogy teletext sincs azt mondjátok,ezt MEGCÁFOLNÁM!!! fullos,rendes tv-s txt-et lehet nezni,böngészni,viasat3-tol az mtv1-ig mindent,aminek csak van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged