- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok!
Láttam a lhs-en, h megjelentek az új verziók EPG ügyben, letöltöttem az xmltv-t, de csak egy felvillanó ablak ugrik elő az új valamint a régebbi verzió esetében is. Megtudnátok mondani, h tudnám elindítani rendesen, h bekonfiguráljam?
Előre is köszi!
-
dni
őstag
Megoldódott, felcseréltem az Audigy-mmela moboban, most teljesen jól működik a távirányító (Elképzelhető, h rossz az alaplapom, mert a korábbi karival sem ment a távír?)
Valamint az volna még a kérdésem, h timeshifting alatt nincs hang, (ugyanazt a hangsávot állítottam be felvételre mint lejátszásra) tegnap meg volt csak mindent kétszer mondott egymás utánErre mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
-
dni
őstag
-
dni
őstag
Hali!
A napokban szereztem be egy XP Expert karit, amit Vista alól szeretnék használni. Ezidáig nem sikerült működésre bírnom a távirányítót, illetve egyszer sikerült vele bekapcsolni a gépet, de ezen kívül semmi. Próbálkoztam több PVR2-es szoftal is (40,42,31) feltettem a WF remote control progit is, de nem jártam eredménnyel. Van valami ötletetek, h mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest