- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
JetiRulez #2874 üzenetére
A kátyáról leolvashatod a chipset típusát, ami valószínűleg CMI8738 lesz, de bármi más is lehet. Szintén valószínű, hogy nem sokkal jobb, mint az integrált, vagyis akár azt is használhatod. A tunert természetesen annak a csatlakozójára kell kötni.
Coax-on is használható a videó, ha más nincs. Lehet, hogy kicsit hangolni kell a videó frekvenciáját, de menni kéne neki. -
bzoley
veterán
válasz
JetiRulez #2866 üzenetére
Óó, látom képben vagy. Az audio kábelt, ami a tunert köti össze a hangkártyával. Ha külső, jack-et használod(ha van ilyen), akkor sok választásod nincs. Vagy line-in, vagy mikrofon. Milyen operációs rendszerről van szó, és milyen hangról? Gondolom valamilyen integrált. Az egy dolog, hogy írtad, csak egy helyen működik, de akkor valami nem jól van összedugdosva, beállítva.
-
bzoley
veterán
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #2836 üzenetére
Nos kicsit jobban elmélyültem a témában és a következőre jutottam:
-A DVD lejátszót felismeri a tuner NTSC és NTSC-J formátumban.
-A videomagnót csak a TV látja, de a tuner egyik képnormában sem. Csak scart átalakítót használok, mivel 1 kimenet van a vidin és az átalakító 2 irányú.
Tehát nem a tuner a rossz. Megnyugodtam félig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest